Nesto ne vjerujem da bi on pristao na to radno mjesto. Haj vidjecemo veceras..LjoZee je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:59Najbolja opcija bi bila da ostane kao sef Op. Pomalo mu isplacivati dug, dati neku platu i eto.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:57A mozda i ne ode iz klubaE to bi vec bio level cirkusa kojem se niko nije nadao..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pročepit će negdje.
Era Misimovića i Osima je iza nas , vrijeme je da se ujedinimo Željovci svi ko jedan .. Doći će bolji dani !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- svrakino1921
- Kontakt:
A sad igrace otjerat
Sporazumni prekid ugovora
Ne trebaju nam vise
Igrat cemo sa juniorima
Moze ostat Frane Ikic
A ostali gonite se u 3 pichke materine
Ne trebaju nam vise
Igrat cemo sa juniorima
Moze ostat Frane Ikic
-
- Kontakt:
Ahahahhaahha ma ti si tuzan tip koji ocigledno nije bio upucen ni u jednu stvar oko i unutar kluba u tom periodu :/HongKong je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:15Zalosno je ljudi poput tebe smatraju da mogu mislitAnakonda1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:11Mogu mislit ovih amarovih poltrona sto se jedu sad, lupaju glavom od zid i pisu ovdje "odlazi iz svetinje" a prije 2 i po godine bili u delirijumu hehe
11.4. - dan pobjede![]()
![]()
![]()
Prije 2 i po godine su svi bili u delirijumu jer nam je dolazio na klupu najtrofejniji trener u historiji i svi smo se nadali da ce opet vratiti titulu tamo gdje joj je mjesto. Drugo je sto si ti i tebi slicni prodali dupe za cvaju pa i ne znate sta je delirijum nego moneta jedino stvara osjecaj zadovoljstva. Kad ne bude tebe i slicnih to ce biti istinski dan pobjede, ali nazalost tada nece biti ni ostalih. Zanat stariji od svih.![]()
Zeljeznicar ale
Ostat ce igraci do kraja sezone svjedno su im do tada ugovori.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 17:03A sad igrace otjerat
Ne trebaju nam vise
Igrat cemo sa juniorima
Moze ostat Frane Ikic
Nego prvo vidjeti da li ce Amar ostati u klubu, ako ostane pisi propalo, a ako ode onda iz temlja sve mjenajti, uprava, skupstina, administracija.
Sad je kasno za bilo sta ali od ljeta tj. pred novu sezonu mora dosta toga da se promjeni.
Mjau !
Očito je da neki nikad neče moči skontati zbog čega mi pravi navijaći Želje nikad nečemo ružnu riječ reči za Amara.
Uvjek se znalo još od naših starih, a mojoj porodica četvrta generacija živi sa Željom a ako bog da i peta če i šesta... da se Želo voli a da se za pitare i druge samo navija. Ovi jadnici koji najstrašnije pljuju Amara a sa tim i sve nas koji volimo najdraži klub neka idu što dalje od naše Grbavice. Oni nam ne trebaju a mi čemo se ko mnogo puta podiči kao feniks. Biče i ima još među nama Domorockih, Ivica, Bukala, Škija, Meša , Zubanovića i Amara koji če nas vratiti gdje pripadami i koji neče dozvoliti da se sa našim klubom radi što se radi a što svi koji ga volimo znamo.
Uvjek se znalo još od naših starih, a mojoj porodica četvrta generacija živi sa Željom a ako bog da i peta če i šesta... da se Želo voli a da se za pitare i druge samo navija. Ovi jadnici koji najstrašnije pljuju Amara a sa tim i sve nas koji volimo najdraži klub neka idu što dalje od naše Grbavice. Oni nam ne trebaju a mi čemo se ko mnogo puta podiči kao feniks. Biče i ima još među nama Domorockih, Ivica, Bukala, Škija, Meša , Zubanovića i Amara koji če nas vratiti gdje pripadami i koji neče dozvoliti da se sa našim klubom radi što se radi a što svi koji ga volimo znamo.
Tako je sve se slažem. Skupština je 15.04. i imaju prijedlozi za ljude bez ikakvih repova, ljude koji žele gledati u budućnost, i pokušati izvesti Želju iz ove krize. To je prvi korak, kao i revizija članova skupštine, broja, aktivnosti i sl. Nakon toga reset i NO i UO. Po meni jako bitan nadzorni odbor sa kvalitenim ljudima koji imaju znanja i vještine u raznim kategorijama i oblastima bitnim za funkcionisanje kluba. Finansije, sportski dio, marketing, logistika, da vladaju svim oblastima funkcionisanja kluba, jer mislim da transparntnost mora biti na visokom nivou, i svi moraju biti kao jedan. Nakon toga dolaze profesionalci, odnosno uposlenici kluba koji su tu na plati. Direktor, generalni sekretar, marketing, logistika, bezbjednost...HongKong je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:10Sad da vidimo sve velike Zeljovce s velikim planovima i mogucnostima koji eto nisu htjeli da rade s Amarom i Megamixom.
Ukoliko ce ovo biti samo zamjena trenera ne vidim kako smo bilo sta dobili. Potrebno je ocistiti skupstinu od ikebana i bezmudasa koji ne znaju ni zbog cega su tu gdje jesu. Potrebno je pojacati upravu jakim ljudima, jakim u finansijskom smislu da podrze buduce ideje, jaki u organzicijskom smislu da mogu iznjeti sve sto se zamisli i na kraju najvaznije ljude koji imaju plan i viziju kuda i kako klub treba ici.
Nema uspjeha preko noci i ovo je pravi trenutak da se krene u stvaranje jakog kluba. Nema vise polarizacija, i jedni i drugi su imali sansu i pokazali da nisu dorasli da vode klub na svoj nacin, napravio se jedan krug i vakat je da svi stanemo iza nekog novog Zelje. Samo tako mozemo odgovoriti u ovim zahtjevnim vremenima.
Fokus treba biti na omladinskoj skoli i skautingu. Pronaci pravi nacin da se unovci pomocni teren i da se izgradi trening kamp i akademja. Osnaziti ljudske resurse i dovesti sposbne i kompetentne ljude, a neke zasluzne parazite u najboljem slucaju postaviti za portire ili ekonome. Djecu trebaju trenirati i odgajati sposbni moderni treneri, a ne kradljivac lopti.
Ima tu mnogo posla, a isto se tako nadam da će se i veliki broj onih koji nisu htjeki dok je Amar tu uključiti aktivno, ali i finansijski.
Postoji li sansa da nastavi kao sportski direktor? To meni ne bi bilo lose uopste. Onda samo gurnes mladjeg trenera i to je to.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemaju oni sta ostajatMachak je napisao/la: ↑11 apr 2021, 17:06Ostat ce igraci do kraja sezone svjedno su im do tada ugovori.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 17:03A sad igrace otjerat
Ne trebaju nam vise
Igrat cemo sa juniorima
Moze ostat Frane Ikic
Nego prvo vidjeti da li ce Amar ostati u klubu, ako ostane pisi propalo, a ako ode onda iz temlja sve mjenajti, uprava, skupstina, administracija.
Sad je kasno za bilo sta ali od ljeta tj. pred novu sezonu mora dosta toga da se promjeni.
7 smo na tabeli
Nek odyebu u skokovima
Najbolje bi bilo da ne dobije niti jednu funkciju u klubu , isti ce khurac biti ,on ce krojit sastav
Zadnja izmjena: Hilmo123, dana/u 11 apr 2021, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Meni se cini da se odavno znalo da Amar ide cim vade ovi iz UO imena i kontakte.Nakon što je rukovodstvo FK Željezničar raskinulo ugovor sa šefom stručnog štaba Amarom Osimom, klub sa Grbavice je, kako saznaje "Avaz" kontaktirao Blaža Sliškovića o budućem angažmanu.
Popularni Baka prema saznanjima "Avaza" nije ni pristao, ni odbio saradnju i za sada se čeka njegov odgovor. Ukoliko on ne pristane preuzeti kormilo Željezničara, onda će tražiti se druge opcije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odličan trenerLjoZee je napisao/la: ↑11 apr 2021, 17:18Meni se cini da se odavno znalo da Amar ide cim vade ovi iz UO imena i kontakte.Nakon što je rukovodstvo FK Željezničar raskinulo ugovor sa šefom stručnog štaba Amarom Osimom, klub sa Grbavice je, kako saznaje "Avaz" kontaktirao Blaža Sliškovića o budućem angažmanu.
Popularni Baka prema saznanjima "Avaza" nije ni pristao, ni odbio saradnju i za sada se čeka njegov odgovor. Ukoliko on ne pristane preuzeti kormilo Željezničara, onda će tražiti se druge opcije.

Mene samo zanima otkud nama pare da plaćamo Nalića i Blaža
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
- NerminFatic
- Kontakt:
Sretno Amaru, nikad ga necu nazvati ruznim nadimcima poput mrskog M...z, ili slicno, ostat ce nas najtrofejniji trener i tako cemo ga pamtiti. Nije islo ove sezone, podrepilo se toliko stvari da ne mozes vjerovati sta se zbiva pred nasim ocima i ne mozes glavom kroz zid, hebem li ga. Sada je do njega da pokaze velicinu da ne reaguje kao uvrijedjena seoska mlada i pomogne da se klub digne iz ove mizerije. Od toga ce najvise ovisiti nas oporavak.
Miske je pokazao u dobroj mjeri da je inters kluba iznad pa cak nije davao ni otrovne intervjue a mogu misliti koliko ga je portala zeljnih senzacije zvalo.
Ja cu prvi dati prilog za neku akciju za oporavak kluba jer restart mora da pocne veceras. Mozda Nalic nije lose rjesenje jer Joldic bi izgorio, nema godine ni iskustvo koje Tuzlak ima. Zato, sretno nam Plava nacijo.
Bit ce Zeljo opet sampion!
Miske je pokazao u dobroj mjeri da je inters kluba iznad pa cak nije davao ni otrovne intervjue a mogu misliti koliko ga je portala zeljnih senzacije zvalo.
Ja cu prvi dati prilog za neku akciju za oporavak kluba jer restart mora da pocne veceras. Mozda Nalic nije lose rjesenje jer Joldic bi izgorio, nema godine ni iskustvo koje Tuzlak ima. Zato, sretno nam Plava nacijo.
Bit ce Zeljo opet sampion!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Samo ne ĐurbuzovićLjoZee je napisao/la: ↑11 apr 2021, 17:18Meni se cini da se odavno znalo da Amar ide cim vade ovi iz UO imena i kontakte.Nakon što je rukovodstvo FK Željezničar raskinulo ugovor sa šefom stručnog štaba Amarom Osimom, klub sa Grbavice je, kako saznaje "Avaz" kontaktirao Blaža Sliškovića o budućem angažmanu.
moSa ljoŽe
Ma ako če iko iz kluba ja bi Čići dao šansu.
-
- Kontakt:
A ove ****, proigraju li sada... ulošci na šajbama će biti mala maca šta vas čeka. **** one beskičmene.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, InatSilniBosanski, kontra, Levin i 57 gostiju.