Ma logika govori Joldic posto smo frontalni kokuzi a najbolje rjesenje defnitivno Baka
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Meraak1921
- Kontakt:
A sta je to Baka? Trazit ce 30.000km platu jel? Bice mu normalna plata, ako izbori Evropu na ruke 20.000km i tjt
Da imamo para najbolja opcija bi bila Vukomanovic!
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Daj boze , eto vidjeti cemo ili mu dogovoriti sa nekom kladonicom sponzorstvoMeraak1921 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 19:33A sta je to Baka? Trazit ce 30.000km platu jel? Bice mu normalna plata, ako izbori Evropu na ruke 20.000km i tjt

-
- Kontakt:
Što @ljoze napisa, sve je stvar šta su ustvari ciljevi kluba. Ako hoćeš da pokušaš da spasiš sezonu, Baka je definitivno najbolji izbor. Mislim da bi pristao na jednokratnu isplatu odmah na račun za 2 mjeseca sezone. Ako hoće nešto za budućnost vjerujem da će se Naliću okrenuti jer ima priču na koju se ljudi lože tipa "sistem, formacije, presing" iako se on nije dokazao u BiH, čak naprotiv. Joldić je, koliko ja znam, odbio. A i pametan. Yebaće mu se u njegovom gradu od do.
Željezničar za život cijeli!
**** vam Nalic mater u picku sve i jednom,odlazite vise iz kluba
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cuj u njegovom graduSudoHusika je napisao/la: ↑13 apr 2021, 19:49Što @ljoze napisa, sve je stvar šta su ustvari ciljevi kluba. Ako hoćeš da pokušaš da spasiš sezonu, Baka je definitivno najbolji izbor. Mislim da bi pristao na jednokratnu isplatu odmah na račun za 2 mjeseca sezone. Ako hoće nešto za budućnost vjerujem da će se Naliću okrenuti jer ima priču na koju se ljudi lože tipa "sistem, formacije, presing" iako se on nije dokazao u BiH, čak naprotiv. Joldić je, koliko ja znam, odbio. A i pametan. Yebaće mu se u njegovom gradu od do.

Nije još zvanično ništa!
-
- Kontakt:
Nije valjda on? 

Ma ugasi nas,nema ovo smisla vise.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Valjda nije pojeo bi se majke mi
-
- Kontakt:
Ma mislim figurativno brate.KANA je napisao/la: ↑13 apr 2021, 19:52Cuj u njegovom graduSudoHusika je napisao/la: ↑13 apr 2021, 19:49Što @ljoze napisa, sve je stvar šta su ustvari ciljevi kluba. Ako hoćeš da pokušaš da spasiš sezonu, Baka je definitivno najbolji izbor. Mislim da bi pristao na jednokratnu isplatu odmah na račun za 2 mjeseca sezone. Ako hoće nešto za budućnost vjerujem da će se Naliću okrenuti jer ima priču na koju se ljudi lože tipa "sistem, formacije, presing" iako se on nije dokazao u BiH, čak naprotiv. Joldić je, koliko ja znam, odbio. A i pametan. Yebaće mu se u njegovom gradu od do.Belme mi samo lupas
Nije njegov grad ni figurativnoSudoHusika je napisao/la: ↑13 apr 2021, 19:54Ma mislim figurativno brate.KANA je napisao/la: ↑13 apr 2021, 19:52Cuj u njegovom graduSudoHusika je napisao/la: ↑13 apr 2021, 19:49Što @ljoze napisa, sve je stvar šta su ustvari ciljevi kluba. Ako hoćeš da pokušaš da spasiš sezonu, Baka je definitivno najbolji izbor. Mislim da bi pristao na jednokratnu isplatu odmah na račun za 2 mjeseca sezone. Ako hoće nešto za budućnost vjerujem da će se Naliću okrenuti jer ima priču na koju se ljudi lože tipa "sistem, formacije, presing" iako se on nije dokazao u BiH, čak naprotiv. Joldić je, koliko ja znam, odbio. A i pametan. Yebaće mu se u njegovom gradu od do.Belme mi samo lupas

cekajte ljudi moze bit promjena u zadnjem trenutku da vide ko je donio il poslao bolju tortu i kolace poslije iftara pa dok se to odradi samo sabura
Kažu Baka spremio prezentaciju u pdfu i eliminisali ga
-
- Kontakt:
Što pjeniš buraz? Pa igrat' ćemo lijepo, moderno, visoki presing.

- PointBlank
- Kontakt:
E jbg...
-
- Kontakt:
Sta fali Nalicu? Imali smo svakakve likove na klupi od Mulalica, Krcmarevica, Adzema itd. Ne vidim da je on ista losiji od njih, mozda se i pokaze kako treba, ali jok bitno je odma pljunuti.
Gledajmo malo sa pozitivnije strane Nalić nema neko trenersku iskustvo. Dajem mu rok do kraja sezone i sporazumni raskid ugovora.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
To je to opet Amar garant savjetovo.Oprostimo se svi od ovih ublehasa a Zeljo ce se vratit kad tad.Dzeko uzimaj i klub i stadion i poslovne centre i trolebujsku spasavaj .
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, zastitaIdentiteta i 35 gostiju.