RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 14 apr 2021, 10:58

killafrommanilla je napisao/la:
14 apr 2021, 09:53
dime je napisao/la:
14 apr 2021, 09:48
doox je napisao/la:
14 apr 2021, 08:20

Dok se budu divili slikama farmaceutskog tajkuna, nema ovde sreće. Koji je ovim ljudima..., valjda im iz proslog sistema ostalo da se pravi neki kult ličnosti od funkcjonera ili vide neki svoj šićar.... Samo Velež, svi ostali su prolazni...
Jah, da nije bilo tog farmaceutskog tajkuna sad bi Velež bio gdje i Čelik, igrao derbi sa Lokomotivom a fina mostarska raja bi baš uživala. Naravno razmišljali bi svojom glavom i divili se svojoj uspješnosti.
Kako bola, pa ne treba biti zahvalan covjeku koji se uhvatio ovog posla oko pored svih svojih poslova. Ko ga yebe. Jos i seljak, kako su ono pricali: pravi stadion da ogradi vinograd. Smecar, samo Velez, to sto ga vjerovatno ne bi bilo i sto moramo biti ljudi i biti zahvalni covjeku koji radi 100% u korist kluba, ma jok sto to.

Opstao bi Velez, samo ih Hasic preduhitrio, i veliki Velezovci i Mostarci su pisali planove
kako da uzmu par milja maraka duga dok se velez gasi, jer kako ih uzeti ako se ugasi
Farmaceutski tajkun :lol:
Killa stipu to, nego mi reci ima li ista od onog za omladinski pogon? Mislim da si i ti pisao negdje vezano na tu temu pa pretpostavljam da si upucen. Moji izvori kazu da uskoro ulazi investitor sa namjernom da pravi pomocni teren i da ce imati odrijesene ruke u vezi trenera i sefa OP. Vec su kontaktirani Anel Karabeg i Vela Pudar ali Anel nije bio aman zainteresiran u tom trenutku, ne znam je li se ista promijenilo do tada.
Forzza Velez

monstrum78
Kontakt:

Post Postao/la monstrum78 » 14 apr 2021, 11:22

1922VFC1981 je napisao/la:
14 apr 2021, 11:19
monstrum78 je napisao/la:
14 apr 2021, 11:16
doox je napisao/la:

Dok se budu divili slikama farmaceutskog tajkuna, nema ovde sreće. Koji je ovim ljudima..., valjda im iz proslog sistema ostalo da se pravi neki kult ličnosti od funkcjonera ili vide neki svoj šićar.... Samo Velež, svi ostali su prolazni...
Kakav si ti idiot to nema u PM. Najgori su ovi hajvani sto idu kontra pa kako god. Nema veze sto nije u pravu i sto je prava kretencina i idiot,bitno je da je kontra.
Jednosmjerna ulica
Njih 2-3 kao ispravno razmisljaju,a ostali su klimaci glavom. Pa ocito je do vas mazlumi.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 14 apr 2021, 11:48

Očito je od prvog dana bilo da su idioti. Samo množit s nulom i nastaviti gaziti naprijed. Rastemo i to ne smije stati.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 apr 2021, 12:07

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
14 apr 2021, 10:58
14 apr 2021, 09:53
dime je napisao/la:
14 apr 2021, 09:48

Jah, da nije bilo tog farmaceutskog tajkuna sad bi Velež bio gdje i Čelik, igrao derbi sa Lokomotivom a fina mostarska raja bi baš uživala. Naravno razmišljali bi svojom glavom i divili se svojoj uspješnosti.
Kako bola, pa ne treba biti zahvalan covjeku koji se uhvatio ovog posla oko pored svih svojih poslova. Ko ga yebe. Jos i seljak, kako su ono pricali: pravi stadion da ogradi vinograd. Smecar, samo Velez, to sto ga vjerovatno ne bi bilo i sto moramo biti ljudi i biti zahvalni covjeku koji radi 100% u korist kluba, ma jok sto to.

Opstao bi Velez, samo ih Hasic preduhitrio, i veliki Velezovci i Mostarci su pisali planove
kako da uzmu par milja maraka duga dok se velez gasi, jer kako ih uzeti ako se ugasi
Farmaceutski tajkun :lol:
Killa stipu to, nego mi reci ima li ista od onog za omladinski pogon? Mislim da si i ti pisao negdje vezano na tu temu pa pretpostavljam da si upucen. Moji izvori kazu da uskoro ulazi investitor sa namjernom da pravi pomocni teren i da ce imati odrijesene ruke u vezi trenera i sefa OP. Vec su kontaktirani Anel Karabeg i Vela Pudar ali Anel nije bio aman zainteresiran u tom trenutku, ne znam je li se ista promijenilo do tada.
I ja se pitam. Vjerujem da nam je to sljedeci korak. Ako hoces da napredujes moras imati jaku omladinsku skolu. Dobro bi bilo da Anel i Pudar dodju pa nek to sve krene.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 apr 2021, 12:10

Meni nije jasno da Velibor Pudar radi u Gosku a ne Veležu kao trener golmana. Svaka čast Melheru ali njemu je vrijeme za penzije.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 apr 2021, 12:24

@mancini imamo iste info, ne znam gdje je zapelo, ali je projekat sam po sebi vrhunski i sigurno bi obje strane profitirali. I nama bi se ocistio OP od kvazitrenera, uveo bi se neki red, povecala bi se ulaganja i najosnovnije - imali bi sefa koji bi se u potpunosti koncentrisao samo na OP. A i najavljeni su i neki prateci objekti u sklopu stadiona, kao restoran npr. Vidjecemo sta ce biti od svega.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 14 apr 2021, 12:24

emil02in je napisao/la:
14 apr 2021, 12:10
Meni nije jasno da Velibor Pudar radi u Gosku a ne Veležu kao trener golmana. Svaka čast Melheru ali njemu je vrijeme za penzije.
Što kažeš svaka čast Melheru, ali Vela bi morao imati mjesto u klubu.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 14 apr 2021, 13:36

14 apr 2021, 12:24
@mancini imamo iste info, ne znam gdje je zapelo, ali je projekat sam po sebi vrhunski i sigurno bi obje strane profitirali. I nama bi se ocistio OP od kvazitrenera, uveo bi se neki red, povecala bi se ulaganja i najosnovnije - imali bi sefa koji bi se u potpunosti koncentrisao samo na OP. A i najavljeni su i neki prateci objekti u sklopu stadiona, kao restoran npr. Vidjecemo sta ce biti od svega.
Za restoran znam, to bi po najavama trebalo uskoro poceti ispod VIP tribine. A za OP izgleda da je i to pri kraju, samo da nesto ne krene naopako. Momak sto trenira djecu mi kaze da je skoeo pa zavrseno.
Forzza Velez

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 14 apr 2021, 13:41

ra1981 je napisao/la:
14 apr 2021, 12:24
emil02in je napisao/la:
14 apr 2021, 12:10
Što kažeš svaka čast Melheru, ali Vela bi morao imati mjesto u klubu.
Prvo je cekao da se vrati u Saudiju ali kako je frka sa koronom nema nista od toga za sada. Za prvi tim ga nije niko ni zvao, tek nedavno je kontaktiran od strane investitora za omladinski pogon ali je Lujo bio konkretniji i ponudio mu koliko toliko dobre uslove. Vidjet cemo hoce li doci u OP ako se poklopi sve.
Forzza Velez

FSB

Post Postao/la FSB » 14 apr 2021, 15:22

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 26 apr 2021, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 apr 2021, 15:43

FSB je napisao/la:
14 apr 2021, 15:22
Ko je bolji trener golmana, Velibor Pudar ili Vukašin Petranović?
Teško je reci koje bolji ali jedno je sigurno da je Vukašin igrao za RAju i vazda dao vise od ostali.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 14 apr 2021, 16:37

Haha, jedni idu toliko daleko pa izjave da je svako mogao ovo što je uradio Hasić, a ovi drugi na sami pomen bilo kakve konstruktivne i dobronamjerne kritike planu i odmah si neprijatelj uprave #1.

Šemsudin dakle radi veličanstvene stvari koje trebamo podržati, što ne znači da ne postoje stvari koje se mogu popraviti i ne voli niko od vas više Velež od onih koji na te stvari ukažu, niti vi koji se možda zaista protivite trenutnom čovjeku na čelu kluba.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 14 apr 2021, 17:14

OldFashioned je napisao/la:
14 apr 2021, 16:37
Haha, jedni idu toliko daleko pa izjave da je svako mogao ovo što je uradio Hasić, a ovi drugi na sami pomen bilo kakve konstruktivne i dobronamjerne kritike planu i odmah si neprijatelj uprave #1.

Šemsudin dakle radi veličanstvene stvari koje trebamo podržati, što ne znači da ne postoje stvari koje se mogu popraviti i ne voli niko od vas više Velež od onih koji na te stvari ukažu, niti vi koji se možda zaista protivite trenutnom čovjeku na čelu kluba.
Nije niko savršen pa tako ni Hasić, svak griješi bože moj ali sve što je rekao kada je preuzeo klub je i ispunio. Bukvalno za svaku godinu je iznio plan i ispunio obećano. Ja sam jedan od onih što ne volim komentare tipa "gdje smo bili prije 4 godine" itd ali mislim da brže od ovoga se klub nije mogao razvijati, posebno ovu zadnju godinu otkako korona traje.

Svak bi volio da imamo SD, pojačanja, završen stadion, europa čuda ali polako, sve ide svojim tokom i ko kaže da ne idemo u pravom smjeru grdno se vara, zar ne?
Forzza Velez

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 14 apr 2021, 17:16

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
14 apr 2021, 17:14

Nije niko savršen pa tako ni Hasić, svak griješi bože moj ali sve što je rekao kada je preuzeo klub je i ispunio. Bukvalno za svaku godinu je iznio plan i ispunio obećano. Ja sam jedan od onih što ne volim komentare tipa "gdje smo bili prije 4 godine" itd ali mislim da brže od ovoga se klub nije mogao razvijati, posebno ovu zadnju godinu otkako korona traje.

Svak bi volio da imamo SD, pojačanja, završen stadion, europa čuda ali polako, sve ide svojim tokom i ko kaže da ne idemo u pravom smjeru grdno se vara, zar ne?
:thumbup: :thumbup:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Jsjsjsjsjs
Kontakt:

Post Postao/la Jsjsjsjsjs » 14 apr 2021, 19:55

Hasić je jedan od ljudi koji koji su zasluženi za ovo gdje je Velež sada. On je jedan od rijetkih(računajuči prethodnike) ljudi koji su u klubu radi ljubavi prema klubu, a ne radi vlastitih interesa.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 14 apr 2021, 23:21

Ime Veleža jeste iznad, ali da bi klub funkcionisao u svim sferama, samo ime je nedovoljno.
Bitni su ljudi, i neko ko će te ljude predvoditi.
Volim ljude od djela, naročito one, koji svoja obećanja ispunjavaju.
Pripadam velikoj većini koja je zadovoljna sadašnjom upravom i Hasićem koji je na vrhu piramide.
Sa druge strane, nemogu da shvatim ljude koji nisu zadovoljni ovom upravom.
Zamolio bih da se koristimo argumentima, bez ličnog vrijeđanja u nekoj raspravi koja se tu i tamo pojavi, doduše ,većinom nakon lošeg rezultata.
Zadnji rezultat je odličan, pa se čudim odakle opet ova tema.
Svaki prijedlog o unapređenju stadiona, ekipe i ostalog su dobrodošli, jer neradi se ovdje samo o običnom forumskom tapkanju, ovaj forum se čita, i ko zna, možda nečiji prijedlog dođe do vrha piramide.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Trapatoni
Kontakt:

Post Postao/la Trapatoni » 15 apr 2021, 00:42

Hoće li biti Cvija i Slavisa spremni za Široki ?

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 15 apr 2021, 00:47

Kako sada stvari stoje Radović neće konkurisati ni za meč protiv Širokog Brijega, a Feđa Dudić bi na njega mogao računati u 27. kolu protiv Krupe.

Drugi povrijeđeni Obren Cvijanović će se prema svemu sudeći naći na listi pozvanih za susret na Pecari, ali će svoju priliku čekati s klupe.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 apr 2021, 04:12

doox je napisao/la:
VelezovoDijete je napisao/la:
14 apr 2021, 07:15
Hvala ALlahu, Gospodaru svijetova, da nismo svi u Mostaru klimači glavom, inače bi Velež bio gdje i Čelik.
oca mi ovaj ne posustaje , koji pacenik jebote :crazy: .Hasicu ce se napraviti spomenik u krugu stadiona jeli ti to jasno i bice 3 metra visok :cool: ,i zar ne vidis da zamaras sve sa svojim debilnim negativnim komentarima ,jesi li ti ubaceni neprijateljski dirvrezant ovdje da devazuises navijacewv Rodjenih pitam se :wtf: .
Jebote umjesto da slavi veliku pobjedu nad velikim rivalom ko svi Rodjeni ,on se ofira ovdje cccc ,on bi bio najrahatniji da se Pika vrati umjesto Hasica :hmmmmm:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

VelezovoDijete
Kontakt:

Post Postao/la VelezovoDijete » 15 apr 2021, 07:26

Upravo ! Čovjek kaže da treba podignut nivo sa kojeg se snima utakmica, ovaj drugi, ma super je ovo :/

Tottenham stadion radi toga napravio, nama problem podić 2 metra mjesto odakle se snima tekma :wtf: :wtf: :wtf:

Al hajd RAja do jaja syebala onaj forum pa došli ovamo da svoju pamet prosipaju

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.