RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

oldschool72
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la oldschool72 » 13 apr 2021, 21:54

montažna skela nije skupa a kvaliteta prenosa bi bila 200%bolja.
Velež do groba

Samo1981
Kontakt:

Post Postao/la Samo1981 » 13 apr 2021, 22:32

oldschool72 je napisao/la:
13 apr 2021, 21:54
montažna skela nije skupa a kvaliteta prenosa bi bila 200%bolja.
Sa 84 ili 88 rasvjetni tjela koliko ih imamo ti i nece bit neka razlika.
Prebroj koliko ih ima na stubu a koliko ima mjesta.
NfsBiH je tu zakinuo FKV jer smo trebali dobit puno puno vise koji daju bolji efekat u snimanju.
To sam licno pitao i dobio takav odgovor.
Klub je morao odradit stubove, nosace itd a savez iz ueffa fonda za razvoj da donira svim PL klubovima plus po jednom iz entitetski liga rasvjetna tjela.
Prebroj pod bb ili ostalim stadionima rasvjetna tjela pa ce ti sve bit jasno.
S obzirom na ne tako davnu crnu historiju oko naseg stadiona i ocigledno ulaganje u infrastrukturi mislim da smo zasluzili ogromnu pomoc, ali nema je nazalost.
Nego hvala ljudima u klubu sto su zasukali rukave i nadam se da nece nikad odustat.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 apr 2021, 01:35

Čestitke Mostarcima na pobjedi. Kakva god da je, pobjedi se ne gleda u zube. Ni mi nismo bili Bog zna šta, to je ta naša liga i drugačije ne može biti. Nadam se da će te završiti na mjestu koje vodi u Evropu i pokazati se u što boljem izdanju.

Nisam još nijednom bio na stadionu nakon renoviranja, a skoro sam prolazio i hajde, rekoh usput ću svratiti kad se budem vraćao kući međutim u priči sa rakom profuram i gotovo.

Pozdrav iz Sa :bih:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 14 apr 2021, 05:02

PappiPapp je napisao/la:
13 apr 2021, 19:39
Rdjavom kurcu i dlaka smeta.
:roll: jok, fantastično je.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

VelezovoDijete
Kontakt:

Post Postao/la VelezovoDijete » 14 apr 2021, 07:15

Hvala ALlahu, Gospodaru svijetova, da nismo svi u Mostaru klimači glavom, inače bi Velež bio gdje i Čelik.

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 14 apr 2021, 08:20

VelezovoDijete je napisao/la:
14 apr 2021, 07:15
Hvala ALlahu, Gospodaru svijetova, da nismo svi u Mostaru klimači glavom, inače bi Velež bio gdje i Čelik.
Dok se budu divili slikama farmaceutskog tajkuna, nema ovde sreće. Koji je ovim ljudima..., valjda im iz proslog sistema ostalo da se pravi neki kult ličnosti od funkcjonera ili vide neki svoj šićar.... Samo Velež, svi ostali su prolazni...

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 14 apr 2021, 09:48

doox je napisao/la:
14 apr 2021, 08:20
Dok se budu divili slikama farmaceutskog tajkuna, nema ovde sreće. Koji je ovim ljudima..., valjda im iz proslog sistema ostalo da se pravi neki kult ličnosti od funkcjonera ili vide neki svoj šićar.... Samo Velež, svi ostali su prolazni...
Jah, da nije bilo tog farmaceutskog tajkuna sad bi Velež bio gdje i Čelik, igrao derbi sa Lokomotivom a fina mostarska raja bi baš uživala. Naravno razmišljali bi svojom glavom i divili se svojoj uspješnosti.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 apr 2021, 09:53

dime je napisao/la:
14 apr 2021, 09:48
doox je napisao/la:
Jah, da nije bilo tog farmaceutskog tajkuna sad bi Velež bio gdje i Čelik, igrao derbi sa Lokomotivom a fina mostarska raja bi baš uživala. Naravno razmišljali bi svojom glavom i divili se svojoj uspješnosti.
Kako bola, pa ne treba biti zahvalan covjeku koji se uhvatio ovog posla oko pored svih svojih poslova. Ko ga yebe. Jos i seljak, kako su ono pricali: pravi stadion da ogradi vinograd. Smecar, samo Velez, to sto ga vjerovatno ne bi bilo i sto moramo biti ljudi i biti zahvalni covjeku koji radi 100% u korist kluba, ma jok sto to.

Opstao bi Velez, samo ih Hasic preduhitrio, i veliki Velezovci i Mostarci su pisali planove
kako da uzmu par milja maraka duga dok se velez gasi, jer kako ih uzeti ako se ugasi
Farmaceutski tajkun :lol:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 14 apr 2021, 10:49

Ko god voli Velež smatra suludim dovodeći u pitanje namjere ovih ljudi i neizmjerno im je zahvalan što su nas preuzeli i održali u jednom od najtežih momenata postojanja.

Velež nastavlja da raste i razvija se svakim danom. Naše je da upiremo svim silama u leđa ovim ljudima jer konačno vraćaju Velež gdje mu je i mjesto.

Svako drugačije razmišljanje ima svoje lične motive za prezentiranje, jer ovu priču i ove ljude ne možeš omalovažiti i osporiti.

Neka nam i takvih, da nas podsjete gdje ne želimo nikad da se vratimo, u ruke onih koji su nas doveli na samo dno radi svojih ličnih interesa.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 14 apr 2021, 10:58

killafrommanilla je napisao/la:
14 apr 2021, 09:53
dime je napisao/la:
doox je napisao/la:

Kako bola, pa ne treba biti zahvalan covjeku koji se uhvatio ovog posla oko pored svih svojih poslova. Ko ga yebe. Jos i seljak, kako su ono pricali: pravi stadion da ogradi vinograd. Smecar, samo Velez, to sto ga vjerovatno ne bi bilo i sto moramo biti ljudi i biti zahvalni covjeku koji radi 100% u korist kluba, ma jok sto to.

Opstao bi Velez, samo ih Hasic preduhitrio, i veliki Velezovci i Mostarci su pisali planove
kako da uzmu par milja maraka duga dok se velez gasi, jer kako ih uzeti ako se ugasi
Killa stipu to, nego mi reci ima li ista od onog za omladinski pogon? Mislim da si i ti pisao negdje vezano na tu temu pa pretpostavljam da si upucen. Moji izvori kazu da uskoro ulazi investitor sa namjernom da pravi pomocni teren i da ce imati odrijesene ruke u vezi trenera i sefa OP. Vec su kontaktirani Anel Karabeg i Vela Pudar ali Anel nije bio aman zainteresiran u tom trenutku, ne znam je li se ista promijenilo do tada.
Forzza Velez

monstrum78
Kontakt:

Post Postao/la monstrum78 » 14 apr 2021, 11:22

1922VFC1981 je napisao/la:
14 apr 2021, 11:19
monstrum78 je napisao/la:
14 apr 2021, 11:16
doox je napisao/la:

Kakav si ti idiot to nema u PM. Najgori su ovi hajvani sto idu kontra pa kako god. Nema veze sto nije u pravu i sto je prava kretencina i idiot,bitno je da je kontra.
Jednosmjerna ulica
Njih 2-3 kao ispravno razmisljaju,a ostali su klimaci glavom. Pa ocito je do vas mazlumi.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 14 apr 2021, 11:48

Očito je od prvog dana bilo da su idioti. Samo množit s nulom i nastaviti gaziti naprijed. Rastemo i to ne smije stati.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 apr 2021, 12:07

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
14 apr 2021, 10:58
14 apr 2021, 09:53
dime je napisao/la:

Killa stipu to, nego mi reci ima li ista od onog za omladinski pogon? Mislim da si i ti pisao negdje vezano na tu temu pa pretpostavljam da si upucen. Moji izvori kazu da uskoro ulazi investitor sa namjernom da pravi pomocni teren i da ce imati odrijesene ruke u vezi trenera i sefa OP. Vec su kontaktirani Anel Karabeg i Vela Pudar ali Anel nije bio aman zainteresiran u tom trenutku, ne znam je li se ista promijenilo do tada.
I ja se pitam. Vjerujem da nam je to sljedeci korak. Ako hoces da napredujes moras imati jaku omladinsku skolu. Dobro bi bilo da Anel i Pudar dodju pa nek to sve krene.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 apr 2021, 12:10

Meni nije jasno da Velibor Pudar radi u Gosku a ne Veležu kao trener golmana. Svaka čast Melheru ali njemu je vrijeme za penzije.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 apr 2021, 12:24

@mancini imamo iste info, ne znam gdje je zapelo, ali je projekat sam po sebi vrhunski i sigurno bi obje strane profitirali. I nama bi se ocistio OP od kvazitrenera, uveo bi se neki red, povecala bi se ulaganja i najosnovnije - imali bi sefa koji bi se u potpunosti koncentrisao samo na OP. A i najavljeni su i neki prateci objekti u sklopu stadiona, kao restoran npr. Vidjecemo sta ce biti od svega.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 14 apr 2021, 12:24

emil02in je napisao/la:
14 apr 2021, 12:10
Meni nije jasno da Velibor Pudar radi u Gosku a ne Veležu kao trener golmana. Svaka čast Melheru ali njemu je vrijeme za penzije.
Što kažeš svaka čast Melheru, ali Vela bi morao imati mjesto u klubu.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 14 apr 2021, 13:36

14 apr 2021, 12:24
@mancini imamo iste info, ne znam gdje je zapelo, ali je projekat sam po sebi vrhunski i sigurno bi obje strane profitirali. I nama bi se ocistio OP od kvazitrenera, uveo bi se neki red, povecala bi se ulaganja i najosnovnije - imali bi sefa koji bi se u potpunosti koncentrisao samo na OP. A i najavljeni su i neki prateci objekti u sklopu stadiona, kao restoran npr. Vidjecemo sta ce biti od svega.
Za restoran znam, to bi po najavama trebalo uskoro poceti ispod VIP tribine. A za OP izgleda da je i to pri kraju, samo da nesto ne krene naopako. Momak sto trenira djecu mi kaze da je skoeo pa zavrseno.
Forzza Velez

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 14 apr 2021, 13:41

ra1981 je napisao/la:
14 apr 2021, 12:24
emil02in je napisao/la:
14 apr 2021, 12:10
Što kažeš svaka čast Melheru, ali Vela bi morao imati mjesto u klubu.
Prvo je cekao da se vrati u Saudiju ali kako je frka sa koronom nema nista od toga za sada. Za prvi tim ga nije niko ni zvao, tek nedavno je kontaktiran od strane investitora za omladinski pogon ali je Lujo bio konkretniji i ponudio mu koliko toliko dobre uslove. Vidjet cemo hoce li doci u OP ako se poklopi sve.
Forzza Velez

FSB

Post Postao/la FSB » 14 apr 2021, 15:22

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 26 apr 2021, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 apr 2021, 15:43

FSB je napisao/la:
14 apr 2021, 15:22
Ko je bolji trener golmana, Velibor Pudar ili Vukašin Petranović?
Teško je reci koje bolji ali jedno je sigurno da je Vukašin igrao za RAju i vazda dao vise od ostali.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []