FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Resultat iz opn! Hajdeeee!!!!!!
Haj znaj Bakinu cijenu,vjerovatno je paprena,jos kad mahala na to jos nadoda,a duzni smo igracima....1921boy je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:26Ako Jasko odlučuje onda je Baka defintivnoCunami87 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:20Ljudi dragi,kakav crni UO,odlucuje onaj koji ce izdvojiti novac1921boy je napisao/la: ↑14 apr 2021, 11:56
Zna se ko je protiv Bake u UO. Zbog penala u Bijeljini nema podršku cijelog UO bar za sad
EDIT :
Sreća pa UO ima više članova, a ostali nisu za Nalića. Nadam se da će ostati pri toj odluci.
Ovo je izjava od čovjeka koji blizu kluba a ima i na klixu na forumu
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Pa zapitaj se sto se onda podrzavalo, a sad ne podrzava. Neko mora zapoceti projekte, prezentovati jasne planove, pokazati bar volju i zelju. Za sve to nije dovoljan jedan covjek vec ozbiljan tim ljudi i ozbiljan rad. Obidji malo stadion. Pogledaj koliko se volje i zelje sad prikazuje.Tristan10 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:00Sa ovim razmisljanje se ne slazem, jer nije konstruktivno razmisljanje. Treba se gledati hoce li Zeljo biti u boljoj ili losijoj poziciji sa jos nekoliko sponzora. Normalno u boljoj, i treba se podrzati neovisno ko je u klubu, isto kao i ranije. Normalno da bi bio u boljoj poziciji i treba se podrzati iskljucivo radi kluba. I to je konstruktivno razmisljanje. Ta tribina i dalje stoji tu, isto kao sto bi jos neki igrac i dalje bio tu radi veceg budzeta i slicno.MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:56Niko nije sprecavao ni Amara da bude trener u proslom sazivu. Krmali svi i danas imamo to sto imamo..Tristan10 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:51
Da u pravu si, pogresno sam se izjasnio, podrzao sam klub tada, isto kao sto sam i sada podrzao ovim 100 godisnjim kartama. I to je glavna pointa. Tako potpuno me ne zanima i ne pripadam lokalnom mahalasenju. Niko ne sprijecava sada ljude da budu sponzori.
Pročepit će negdje.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne vjerujem da je cijena paprena. Baka je bez posla, Zeljeznicar je izazov. Samo ne vjerujem da ce Baka doci na nesredjenu situaciju. Tesko je privoliti trenersko ime da preuzme klub koji ima velika dugovanja prema igracima i nema naznaka da ce se rijesiti. Ko god doje za trenera, u ovakvim momentima kada su igraci vidno nezadovoljni, tesko da moze nesto napraviti. Mozda smo zato trebali privremeno trenera imenovati i onda na ljeto vidjeti sta nam je raditi.
I ja sam sličnog mišljenja. Sezona je svakako izgubljena a mi još nismo načisto u kojem pravcu će ići sljedeća. Ko god od ovih potpiše sada ugovor neće to raditi na kraći period od dvije godine. I zamislite opciju na ljeto Baka trener a mi moramo skroz pojeftiniti ekipu i ubaciti mlađe igrače...zato mi je ovdje suludo išta činiti dok mi sami ne vidimo u kojem ćemo pravcu ići.plavousrcu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:08Ne vjerujem da je cijena paprena. Baka je bez posla, Zeljeznicar je izazov. Samo ne vjerujem da ce Baka doci na nesredjenu situaciju. Tesko je privoliti trenersko ime da preuzme klub koji ima velika dugovanja prema igracima i nema naznaka da ce se rijesiti. Ko god doje za trenera, u ovakvim momentima kada su igraci vidno nezadovoljni, tesko da moze nesto napraviti. Mozda smo zato trebali privremeno trenera imenovati i onda na ljeto vidjeti sta nam je raditi.
Baka ako stigne dobit će garanciju od Badžaka i još jednog Željovca da će izmiriti dugovanja prema igračima i štručnom štabuplavousrcu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:08Ne vjerujem da je cijena paprena. Baka je bez posla, Zeljeznicar je izazov. Samo ne vjerujem da ce Baka doci na nesredjenu situaciju. Tesko je privoliti trenersko ime da preuzme klub koji ima velika dugovanja prema igracima i nema naznaka da ce se rijesiti. Ko god doje za trenera, u ovakvim momentima kada su igraci vidno nezadovoljni, tesko da moze nesto napraviti. Mozda smo zato trebali privremeno trenera imenovati i onda na ljeto vidjeti sta nam je raditi.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nemas koga za privremeno rjesenje. Eto rekose nudili to Joldicu on odbio. Da ostavis Memica i Serbu ne ide jer bi bilo da je to Amarovo maslo i da se on samo sklonuo od javnosti. Suzbijen si da moras traziti skuplje rjesenje s tim sto bi Nalic isto bio neka vrsta privremenog jer se ne moze on zadrzati kod nas.Dejan1921 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:11I ja sam sličnog mišljenja. Sezona je svakako izgubljena a mi još nismo načisto u kojem pravcu će ići sljedeća. Ko god od ovih potpiše sada ugovor neće to raditi na kraći period od dvije godine. I zamislite opciju na ljeto Baka trener a mi moramo skroz pojeftiniti ekipu i ubaciti mlađe igrače...zato mi je ovdje suludo išta činiti dok mi sami ne vidimo u kojem ćemo pravcu ići.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja imam totalno drugu informaciju da je I Badzak za Nalica
daj boze da ste Vi upravu .Ono sto ja znam da je Nalic .

dosta garancija hajmo malo preći na djela brate mili1921boy je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:13Baka ako stigne dobit će garanciju od Badžaka i još jednog Željovca da će izmiriti dugovanja prema igračima i štručnom štabuplavousrcu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:08Ne vjerujem da je cijena paprena. Baka je bez posla, Zeljeznicar je izazov. Samo ne vjerujem da ce Baka doci na nesredjenu situaciju. Tesko je privoliti trenersko ime da preuzme klub koji ima velika dugovanja prema igracima i nema naznaka da ce se rijesiti. Ko god doje za trenera, u ovakvim momentima kada su igraci vidno nezadovoljni, tesko da moze nesto napraviti. Mozda smo zato trebali privremeno trenera imenovati i onda na ljeto vidjeti sta nam je raditi.

Ja kao individua imam ogranicen prostor djelovanja. Imam fakticki 2 opcije. 1) Ne podrzati na bilo koji nacin klub, iz bilo kojih razloga, ili 2) podrzati klub na nacin koje se nama nude. Normalno ako se gleda relativno, da bi klub imao bolje rezultate kad bi svi razmisljali kroz opciju 2. Sa kritikama se potpuno slazem, sve to stoji, ali imamo te dvije opcije, i to je konstruktivno razmisljanje.MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:07Pa zapitaj se sto se onda podrzavalo, a sad ne podrzava. Neko mora zapoceti projekte, prezentovati jasne planove, pokazati bar volju i zelju. Za sve to nije dovoljan jedan covjek vec ozbiljan tim ljudi i ozbiljan rad. Obidji malo stadion. Pogledaj koliko se volje i zelje sad prikazuje.Tristan10 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:00Sa ovim razmisljanje se ne slazem, jer nije konstruktivno razmisljanje. Treba se gledati hoce li Zeljo biti u boljoj ili losijoj poziciji sa jos nekoliko sponzora. Normalno u boljoj, i treba se podrzati neovisno ko je u klubu, isto kao i ranije. Normalno da bi bio u boljoj poziciji i treba se podrzati iskljucivo radi kluba. I to je konstruktivno razmisljanje. Ta tribina i dalje stoji tu, isto kao sto bi jos neki igrac i dalje bio tu radi veceg budzeta i slicno.MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:56
Niko nije sprecavao ni Amara da bude trener u proslom sazivu. Krmali svi i danas imamo to sto imamo..
Badžak što kaže to će ispunitiadnan1921 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:16dosta garancija hajmo malo preći na djela brate mili1921boy je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:13Baka ako stigne dobit će garanciju od Badžaka i još jednog Željovca da će izmiriti dugovanja prema igračima i štručnom štabuplavousrcu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:08Ne vjerujem da je cijena paprena. Baka je bez posla, Zeljeznicar je izazov. Samo ne vjerujem da ce Baka doci na nesredjenu situaciju. Tesko je privoliti trenersko ime da preuzme klub koji ima velika dugovanja prema igracima i nema naznaka da ce se rijesiti. Ko god doje za trenera, u ovakvim momentima kada su igraci vidno nezadovoljni, tesko da moze nesto napraviti. Mozda smo zato trebali privremeno trenera imenovati i onda na ljeto vidjeti sta nam je raditi.![]()
Kakve gluposti se ovdje mogu procitati to je nevjerovatno. Baka nema podrsku zamisli zbog penala užas majke mi. Sta ljudi nece izmisljati, samo da mi je znati gdje dobijate takve ideje?
Ili Baka ili niko.1921boy je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:13Baka ako stigne dobit će garanciju od Badžaka i još jednog Željovca da će izmiriti dugovanja prema igračima i štručnom štabuplavousrcu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:08Ne vjerujem da je cijena paprena. Baka je bez posla, Zeljeznicar je izazov. Samo ne vjerujem da ce Baka doci na nesredjenu situaciju. Tesko je privoliti trenersko ime da preuzme klub koji ima velika dugovanja prema igracima i nema naznaka da ce se rijesiti. Ko god doje za trenera, u ovakvim momentima kada su igraci vidno nezadovoljni, tesko da moze nesto napraviti. Mozda smo zato trebali privremeno trenera imenovati i onda na ljeto vidjeti sta nam je raditi.
- plavousrcu
- Kontakt:
U januaru su igraci i strucni stab imali istu garanciju. I nista se nije desilo. Ne treba mnogo vjerovati u te bajke. Nema danas covjeka koji ce dati Zelji 50.000 KM. Sve se radi o posudbama koje opet dodju na naplatu. Zato je kljucna stvar na ljeto bilo kako imati milion kesa da rijesimo te osnovne dugove koji nas pritiscu. Da li cemo prodati pomocni teren ili podici kredit i kao zalog dati dijelove stadiona, nije na meni i tebi da odlucimo. Ne znam kako do velike love na drugi nacin.1921boy je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:13Baka ako stigne dobit će garanciju od Badžaka i još jednog Željovca da će izmiriti dugovanja prema igračima i štručnom štabuplavousrcu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:08Ne vjerujem da je cijena paprena. Baka je bez posla, Zeljeznicar je izazov. Samo ne vjerujem da ce Baka doci na nesredjenu situaciju. Tesko je privoliti trenersko ime da preuzme klub koji ima velika dugovanja prema igracima i nema naznaka da ce se rijesiti. Ko god doje za trenera, u ovakvim momentima kada su igraci vidno nezadovoljni, tesko da moze nesto napraviti. Mozda smo zato trebali privremeno trenera imenovati i onda na ljeto vidjeti sta nam je raditi.
Jasno mi je ali opet ulazimo u nešto a nemamo pojma koji nam je plan i u kojem pravcu će ići klub. Po meni nije realno dovesti Baku, dati mu sigurno dobru platu a na ljeto kenuti u totalnu rekonstrukciju kluba. Baš teška situacija.LjoZee je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:15Nemas koga za privremeno rjesenje. Eto rekose nudili to Joldicu on odbio. Da ostavis Memica i Serbu ne ide jer bi bilo da je to Amarovo maslo i da se on samo sklonuo od javnosti. Suzbijen si da moras traziti skuplje rjesenje s tim sto bi Nalic isto bio neka vrsta privremenog jer se ne moze on zadrzati kod nas.Dejan1921 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:11I ja sam sličnog mišljenja. Sezona je svakako izgubljena a mi još nismo načisto u kojem pravcu će ići sljedeća. Ko god od ovih potpiše sada ugovor neće to raditi na kraći period od dvije godine. I zamislite opciju na ljeto Baka trener a mi moramo skroz pojeftiniti ekipu i ubaciti mlađe igrače...zato mi je ovdje suludo išta činiti dok mi sami ne vidimo u kojem ćemo pravcu ići.
Mi evo 10 godina svako ljeto idemo u rekonstrukciju cijelog kluba tako da ne vjerujem da će se nešto puno promijeniti
Vjerovatno treba opet da budemo milimetar od provalije pa da se nešto promijeni kao što je i tada bilo

Zato sam i rekao da dajem vece sanse Nalicu s tim je greska on. Trebalo se onda neko ko bar je radio sa mladjim igracima. Nalic je lik koji pametuje, a to ne moze proci kod Stilica, Zeca, Bekrica... Drugi dan bi on bio ismijan kod njih. Mogao bi se napraviti jos veci problem unutar igrackog kadra. Zato ne bi se zadrzao on duze od kraja ove sezone. Ne nudi on nista odnosno nije nam garancija ni za rezultat ni za mlade igrace.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 20 gostiju.