FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Badzak vam je i kontaktirao Dudica i garantovao da ce ga isplacivati on licno, u sustini Dudic je i prvi njegov pik bio. Vjerovatno ce tako biti i s Bakom i drugim trenerima.
Izvinjavam se na upadu.
Izvinjavam se na upadu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Pomozi Bože ako te ima.
Ako te nema, reci, da se (više) ne nadamo.
Ako te nema, reci, da se (više) ne nadamo.
-
- Kontakt:
Hocel ga imenovat do iduce utakmice?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
- dubioza144
- Kontakt:
Za koga li je Sam Li, Baka il Nalic 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Dati mladima sansu, a mislim da bodovi vide vrijede ovima koji se budu borili za opstanak, a ispasti ne možemo 
98% raje je koliko vidim za Sliškovića, i ja sam među tih 98%
Ajd nek se vise ne zajebavaju ovi iz kluba i nek poslušaju glas navijača

Ajd nek se vise ne zajebavaju ovi iz kluba i nek poslušaju glas navijača

Ovoj skupini beskicmenjaka ni Amar nije mogao ili nije htio nista. Ja ne znam kako ljudi kod nas zamisljaju da ce Baka biti nekakav autoritet da im ''zagalami'', a Uprava ne dijeli plate. Jos ako bi (lupam) Badzak direktno placao Baku stvarno bi se nase dame slomile od zalaganja i bacanja na glavu na Bakinu galamu.LjoZee je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:33Zato sam i rekao da dajem vece sanse Nalicu s tim je greska on. Trebalo se onda neko ko bar je radio sa mladjim igracima. Nalic je lik koji pametuje, a to ne moze proci kod Stilica, Zeca, Bekrica... Drugi dan bi on bio ismijan kod njih. Mogao bi se napraviti jos veci problem unutar igrackog kadra. Zato ne bi se zadrzao on duze od kraja ove sezone. Ne nudi on nista odnosno nije nam garancija ni za rezultat ni za mlade igrace.
A za Nalu si u pravu, ispocetka bi bilo sve cool, a onda bi krenulo podjebavanje - 'ta ce on.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Škrba, Berjan, Baljić, Šabanadžović, Čapljić, Komšić, Bahtić, Škoro, Ćurić, (Čilić), Baždarević, Samardžija i svi oni koje nisam nabrojao
Sastanite se, preuzmite klub i o svemu odlučujte
Sastanite se, preuzmite klub i o svemu odlučujte
moSa ljoŽe
Niko ne kaže da će Baka svojom "galamom" probuditi manekene da proigraju kao Real Madrid ali sigurno bi bio pozitivan šok.
Ne vjerujem ja da ćemo mi preko noći završiti sa Alispahićem,Veselinovićem i ostalim ali smatram da će biti golemog rezanja igračkog kadra na ljeto.
Ali opet i to nije način ako se u administraciji i na skupštini ništa ne uradi
Ne vjerujem ja da ćemo mi preko noći završiti sa Alispahićem,Veselinovićem i ostalim ali smatram da će biti golemog rezanja igračkog kadra na ljeto.
Ali opet i to nije način ako se u administraciji i na skupštini ništa ne uradi
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ne shvatam otkud tolika zelja za bakom i zbog cega je on neko zvucno ime. To sto je treenirao reprezentaciju ne znaci nista, jer tu znas koga pozvat, malo treninga na okupljanju i to je to. Osim zrinjskog, koje klubove je jos vodio zna li iko bez google-a. Mozda ni ostali nemaju neke preference ali su duplo mladji pa imaju vremena da nesto naprave. Recite mi jedan, ali jedan motiv koji bi baku gurao da radi dobro? Fakat ne kontam raju..ja se iskreno nadam da on nece biti.
Nala, potpisuj da moRemo oplest. Smori ovo nagadjanje.
- lijevapolutka
- Kontakt:
moSa ljoŽe
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 14 apr 2021, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Je li moze neko usvojiti onu ostavku sto je Badzak dao i tako mu oduzeti pravo glasa?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prema logici trebala bi da preovlada većina odnosno Baka ali kako Delić kaže "utjecajni Badžak" će presuditi ko je novi šef struke
Ma da, Badzak je i povukao Cerica jer mu ovaj vjeruje, a Husak pratio potez Cerica. Bas me iznenadio Badzak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Toliko imena, a nigdje vizije...Za Sliskovica i Nalica nisam niti sam za ostale domace trenere, je su instat treneri bez posebnog kvaliteta, kao i liga. A bojim se da ni od "stranaca" nema nista..
Dosta imena se povezuje sa Željezničarom. Kao najozbiljniji kandidati istaknuti su Blaž Slišković i Zlatan Nalić, a srpski mediji danas su objavili informaciju kako je među kandidatima i legendarni fudbaler Ljubinko Drulović.
Navodno, bivši trener Partizana i selektor Srbije je nalazi se u užem krugu kandidata za klupu sarajevskih Plavih, a odluka o novom treneru bi mogla biti poznata veoma brzo.
Drulović je poznato ime u svijetu fudbala,a u bogatoj fudbalskoj karijeri je slavu stekao igrajući za Porto od 1994. do 2001. godine.
Također, igrao je za Benficu i Partizan, dok je u trenerskoj karijeri jedno vrijeme vodio i reprezentaciju Srbije.
Posljednji angažman imao je na klupi U23 selekcije Uzbekistana, a vodio je kratko Srbiju, Makedoniju, U19 selekciju Srbije. Također, radio je još u Banatu, Dravi, te u Angoli.
Željezničar je, podsjetimo, u nizu od osam utakmica bez pobjede u Premijer ligi BiH i takav niz je po svemu sudeći ekipu koštao borbe za Evropu.
Trenutno su sarajevski Plavi tek na sedmom mjestu Premijer lige BiH sa 39 bodova i pozicija koja bi mogla voditi u Evropu im bježi šest bodova.
Odluka o novom treneru trebala bi stići veoma brzo, a vidjet ćemo hoće li novi trener biti na klupi na gostovanju kod Radnika u Bijeljini.
Dosta imena se povezuje sa Željezničarom. Kao najozbiljniji kandidati istaknuti su Blaž Slišković i Zlatan Nalić, a srpski mediji danas su objavili informaciju kako je među kandidatima i legendarni fudbaler Ljubinko Drulović.
Navodno, bivši trener Partizana i selektor Srbije je nalazi se u užem krugu kandidata za klupu sarajevskih Plavih, a odluka o novom treneru bi mogla biti poznata veoma brzo.
Drulović je poznato ime u svijetu fudbala,a u bogatoj fudbalskoj karijeri je slavu stekao igrajući za Porto od 1994. do 2001. godine.
Također, igrao je za Benficu i Partizan, dok je u trenerskoj karijeri jedno vrijeme vodio i reprezentaciju Srbije.
Posljednji angažman imao je na klupi U23 selekcije Uzbekistana, a vodio je kratko Srbiju, Makedoniju, U19 selekciju Srbije. Također, radio je još u Banatu, Dravi, te u Angoli.
Željezničar je, podsjetimo, u nizu od osam utakmica bez pobjede u Premijer ligi BiH i takav niz je po svemu sudeći ekipu koštao borbe za Evropu.
Trenutno su sarajevski Plavi tek na sedmom mjestu Premijer lige BiH sa 39 bodova i pozicija koja bi mogla voditi u Evropu im bježi šest bodova.
Odluka o novom treneru trebala bi stići veoma brzo, a vidjet ćemo hoće li novi trener biti na klupi na gostovanju kod Radnika u Bijeljini.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Upravo tako....LjoZee je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:33Zato sam i rekao da dajem vece sanse Nalicu s tim je greska on. Trebalo se onda neko ko bar je radio sa mladjim igracima. Nalic je lik koji pametuje, a to ne moze proci kod Stilica, Zeca, Bekrica... Drugi dan bi on bio ismijan kod njih. Mogao bi se napraviti jos veci problem unutar igrackog kadra. Zato ne bi se zadrzao on duze od kraja ove sezone. Ne nudi on nista odnosno nije nam garancija ni za rezultat ni za mlade igrace.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jesil i ti Jasko za Nalića...... mislio sam da si pametniji....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, ELDIABLO20, Grbavica786, Lewy21, zeljovolimte i 73 gosta.