FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

desperados
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la desperados » 14 apr 2021, 13:42

Razlika izmedju tih klubova i nas je sto je u nekim ranijim periodima skupstina a i rukovodstvo bilo uglavnom sastavljeno od ojebina koji nemaju helera, a tu su bili glavnom iz drugih interesa a ne radi Slobode, i pitanje je kako bi to zavrsilo sa stadionom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 apr 2021, 13:48

desperados je napisao/la:
14 apr 2021, 13:42
Razlika izmedju tih klubova i nas je sto je u nekim ranijim periodima skupstina a i rukovodstvo bilo uglavnom sastavljeno od ojebina koji nemaju helera, a tu su bili glavnom iz drugih interesa a ne radi Slobode, i pitanje je kako bi to zavrsilo sa stadionom.
Tako je, i te oyebine oni koji su ih postavili i dan danas zive iskljucivo od Slobode i sisu krv i po deset puta naplacuju jedan te isti dug...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2021, 13:50

ASD je napisao/la:
14 apr 2021, 13:30
Probisvjet je napisao/la:
14 apr 2021, 13:17
ASD je napisao/la:
14 apr 2021, 12:53
Stadion se morao uzeti od Slobode zbog straha od dugova.
Sarajevo sada vraća stadion jer ima investitora i stabilnu finansijsku situaciju.

Što se tiče zakona o sportu, džaba to sve kada nema investitora.
Azmir je klub iskoristio zbog politike, sad radi protiv njega.
Znam za tu pricu i zasto je pricana. O tome sam popuno obavjesten. To je prica bila Jasminova i njegovih jataka samo da bi uhljebili u stadion svoje birace i poslusnike, a investiranjem u izgradnju i renoviranje dio budjetskog novca usmjerivali svojim ahbabima.
Zeljesnicar u dugovima-nikad mu stadion nece uzeti
Siroki u dugovima- nikada mu nece stadion uzeti itd. To je prica za manje pismene birace. Koji je to stadion u Evropi otet zbog dugova? :urnebes: :urnebes:
Nije to samo slučaj kod Slobode. Nego mnogo šire od ovih prostora.
Kad nemaš imovinu, nemaju ti šta uzeti da nadomjeste dugove.
Ovako, kad imaš stadion, mogu ti ga uzeti.

Rudar Ugljevik je imao stadion u svom vlasništvu ali su zbog dugova ga biti prisiljeni prodati i kupio ga Stanišić.

Jedino, možda stvarno to neki žele, da Sloboda zbog dugova mora prodati stadion podrinjskom koncernu.
Nije promjenjena namjena stadiona, a Rudara vise nema.
Zasto onda Tusanj, grad Tuzla nije izglasao da se dodjeli stadion Slobodi na upravljanje i koristenje 100 godinaza marku?
E sada je kasno jer ovi sto su ga uzeli vise nemaju vecinu u OV i sve ce je manje imati dok je skroz ne izgube. Sve je manje penzica koji se banjaju u P J i zbog toga daju glas Gasminu i SDP. Komunizam tvrdi polako popusta i mladi ne vjeruju u njega nego u socijalno drustvo jednakih mogucnosti za sve.
Slobodu niko nije yebo nego sto su ovi opcinari. Muzli su od Slobode do stadiona, desetine miliona i to njima odgovara.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 apr 2021, 14:08

14 apr 2021, 13:50
ASD je napisao/la:

Znam za tu pricu i zasto je pricana. O tome sam popuno obavjesten. To je prica bila Jasminova i njegovih jataka samo da bi uhljebili u stadion svoje birace i poslusnike, a investiranjem u izgradnju i renoviranje dio budjetskog novca usmjerivali svojim ahbabima.
Siroki u dugovima- nikada mu nece stadion uzeti itd. To je prica za manje pismene birace. Koji je to stadion u Evropi otet zbog dugova? :urnebes: :urnebes:

Rudar Ugljevik je imao stadion u svom vlasništvu ali su zbog dugova ga biti prisiljeni prodati i kupio ga Stanišić.

Jedino, možda stvarno to neki žele, da Sloboda zbog dugova mora prodati stadion podrinjskom koncernu.
Nije promjenjena namjena stadiona, a Rudara vise nema.
Zasto onda Tusanj, grad Tuzla nije izglasao da se dodjeli stadion Slobodi na upravljanje i koristenje 100 godinaza marku?
E sada je kasno jer ovi sto su ga uzeli vise nemaju vecinu u OV i sve ce je manje imati dok je skroz ne izgube. Sve je manje penzica koji se banjaju u P J i zbog toga daju glas Gasminu i SDP. Komunizam tvrdi polako popusta i mladi ne vjeruju u njega nego u socijalno drustvo jednakih mogucnosti za sve.
Slobodu niko nije yebo nego sto su ovi opcinari. Muzli su od Slobode do stadiona, desetine miliona i to njima odgovara.
Upravo iz istih razloga. Jer će ga Sloboda morati prodati ako uđe u dugove nekom vještačkom klubu, Bingu, građevinskoj kompaniji i slično.

Mladi su pogubljeni, nemaju oni nikakvih razmišljanja, a kamoli o društvu jednakih mogućnosti.
Jedino možda radi sebe izvade člansku i prijave se na izbore.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 apr 2021, 14:21

ASD je napisao/la:
ASD je napisao/la:
14 apr 2021, 12:53
Stadion se morao uzeti od Slobode zbog straha od dugova.
Sarajevo sada vraća stadion jer ima investitora i stabilnu finansijsku situaciju.

Što se tiče zakona o sportu, džaba to sve kada nema investitora.
Azmir je klub iskoristio zbog politike, sad radi protiv njega.

Drug koliko znam ti si navijač Budućnosti iz Banovića a ne Slobode, ne kontam kako možeš ovdje pisati.

U ovim stavovima svojim vodiš se poluinformacijama koje stekneš preko medija ili ko zna odakle, svojom mržnjom prema sda (koju i ja mrzim) i svojim nekim konstrukcijama.

Sve ti znaš. E da ti kažem, nije baš tako sve crno bijelo. Azmir i danas pomaže klub, sviđalo se to kome ili ne. Ne mogu prešutiti nešto što sigurno znam.

I ne pametuj o tome više kad nisi upućen.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 14 apr 2021, 14:26

**** te ovaj o Jasminu ne staje.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 apr 2021, 14:32

Sky9 je napisao/la:
14 apr 2021, 14:21
ASD je napisao/la:

Drug koliko znam ti si navijač Budućnosti iz Banovića a ne Slobode, ne kontam kako možeš ovdje pisati.

U ovim stavovima svojim vodiš se poluinformacijama koje stekneš preko medija ili ko zna odakle, svojom mržnjom prema sda (koju i ja mrzim) i svojim nekim konstrukcijama.

Sve ti znaš. E da ti kažem, nije baš tako sve crno bijelo. Azmir i danas pomaže klub, sviđalo se to kome ili ne. Ne mogu prešutiti nešto što sigurno znam.

I ne pametuj o tome više kad nisi upućen.
Navijam i za Slobodu.
Odgledam godišnje sigurno preko 70 utakmica, od seniora do omladinskih kategorija. Od juniora do onih što su tek u školu krenuli.

Ovo za stadione je sto posto tačno, da u slučaju velikih dugova klub se može prisiliti da ga proda.
Naravno da je bolje da je stadion u sastavu kluba, ali je to veliki rizik dok se ne sredi finansijska situacija.

Što se tiče Azmira, vjeruj u šta hoćeš.
Prvi sam ovdje napisao da nije više u PDA i da je postao politički protivnik Jasminu, kasnije su ostali potvrdili. Svidjelo se nekome ili ne, ali to su činjenice.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2021, 14:35

Skojevska je napisao/la:
14 apr 2021, 14:26
Pretprosle godine pocela izgradnja. Dokle se stiglo? De ba sta ga branis? Kakvu imas korist jbt. Nista on nije bolji od onih PDA, SDA...Svaku je slagao.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 14 apr 2021, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 apr 2021, 14:36

Nemam šta vjerovati, znam pouzdano, i koja i kakva je pomoć klubu bila s njegove strane.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 apr 2021, 14:38

Sky9 je napisao/la:
14 apr 2021, 14:36
Nemam šta vjerovati, znam pouzdano, i koja i kakva je pomoć klubu bila s njegove strane.
Hoćeš da ti kažem razlog pomoći?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2021, 14:40

Sky9 je napisao/la:
Ma znam i ja ba. Znam i sta se sprema. Problem je sto neki glume pricu malog, a on davno sa tih sina skrenuo.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 14 apr 2021, 14:40

14 apr 2021, 14:35
Skojevska je napisao/la:
14 apr 2021, 14:26
Pretprosle godine pocela izgradnja. Dokle se stiglo? De ba sta ga branis? Kakvu imas korist jbt. Nista on nije bolji od onih PDA, SDA...Svaku je slagao.
Ne branim ga samo smaras.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 14 apr 2021, 14:41

14 apr 2021, 14:35
Napravljen semafor za put koji ide ka bivšoj Livnici. Možda je glavna spona sa evropskim ulagačima ovaj predsjednik Selje
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 apr 2021, 14:41

ASD je napisao/la:
14 apr 2021, 14:38
Sky9 je napisao/la:
Reci.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2021, 14:42

ASD je napisao/la:
14 apr 2021, 14:38
Sky9 je napisao/la:
Reci neka javno svi cuju, na sav glas, nek cuje ovaj napaceni i porobljeni, okovani politikom grad.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 apr 2021, 14:42

Možemo li malo da se vratimo na temu fudbal, očekivanja protiv Krupe itd.
Kako ide prodaja fan shop, organizuju li šta Fukare, UG Prijatelji Slobode?

Ybs više politiku i Jasmina i Azmira, ubiste pdf nam je :puke:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2021, 14:43

Skojevska je napisao/la:
14 apr 2021, 14:40

Ne branim ga samo smaras.
De onda ti baci koju pametnu i ako znas nesto?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 apr 2021, 14:43

Zbog izbora za fudbalski savez gdje je dobio podršku.
Nije to jedini klub, nego skoro čitavom kantonu je to obećao.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 apr 2021, 14:45

ASD je napisao/la:
14 apr 2021, 14:43
Zbog izbora za fudbalski savez gdje je dobio podršku.
Nije to jedini klub, nego skoro čitavom kantonu je to obećao.
Eto opet samo mogu reći, sve ti znaš...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 apr 2021, 14:47

sviunapad1010 je napisao/la:
14 apr 2021, 14:42
Možemo li malo da se vratimo na temu fudbal, očekivanja protiv Krupe itd.
Kako ide prodaja fan shop, organizuju li šta Fukare, UG Prijatelji Slobode?

Ybs više politiku i Jasmina i Azmira, ubiste pdf nam je :puke:
Očekivanja - pobjeda
Prodaja - slaba
Fukare i UG - kad zatreba, tu su.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []