Samo neka nam Badzak kaze sto je bas za njega. Ceric je glasao jer je Badzak, on nema neki uticaj. Ako je tacna ona prica koju je napisao @Ratoborni da je sa Nalicem dogovoreno jos prije Slobode samo Osim tad nije htio da ode onda se moze reci da ga gura Badzak u klub.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Banuj ga Ljoze , znamo svi da to ti mozesValter je napisao/la: ↑14 apr 2021, 17:43Ne potičem nikoga da me slijedi. Način ulaska u klub 2019 i sve što se poslije dešavalo od licenci i inih stvari mi kažu-za sada NE.
A tek ovaj "đentlmenski dogovor", je.bo lud zbunjenog.
Što se tiče reakcije "molera" nisam ni očekivao nešto drugo.
Inače ubijeđen sam da sam mnogo više novaca potrošio na ŽELJU (ponavljam na ŽELJU) nego ti

Pa Slišković ne bi radio ispod 10 milja...za te pare ti danas možeš odličnog trenera dovesti. A Nalić nije uopšte postavio neke uslove, svjestan je situacije, i gurao bi mlade igrače. Evo da je bilo ko od nas onaj koji broji pare koga bi izabrali?LjoZee je napisao/la: ↑14 apr 2021, 17:56Samo neka nam Badzak kaze sto je bas za njega. Ceric je glasao jer je Badzak, on nema neki uticaj. Ako je tacna ona prica koju je napisao @Ratoborni da je sa Nalicem dogovoreno jos prije Slobode samo Osim tad nije htio da ode onda se moze reci da ga gura Badzak u klub.
Shvatite da mi u budućnosti nemamo imperative rezultata nego opstanka i stabilizacije kluba...a za to nam trener tipa Sliškovića ne treba...
Za Nalica, i generalno djeluje mi kao osoba koja je puna zelje za dokazivanjem, a to je dosta bitno. Pokusati, nemamo puno da izgubimo, i covjek prati neke savremene metode, ima dodatno iskustvo sa mladim igracima.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 14 apr 2021, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fina je prica sa igracima iz nase skole ali nisam odusevljen njihovim mogucnostima,pokusao bih vratiti nase igrace koji su prosli kroz nasu skolu ali nisu se uspjeli nametnuti ili sta vec.Mekic,Dzenis,Hiros,3-4 mladja sa strane kao ovaj bek Malic i onaj iz Ljubuskog.Dvojicu,trojicu dovesti na posudbu iz jacih liga,i postaviti malo drugacije ciljeve.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Jedini i ispravan potez je da postavimo trenera iz omladinskog pogona,a ovo sto maštate Lalatovice,Drulovice ,Sliskovice i ostale mi trenuto nemamo love za tu zabavu.Meni je veci problem uprava , ako nastave ovim radom ne gine nam iduca sezona borba za opstanak u svakom smislu.
Hm ti CURVA, hm ...
Ma vidjet ce na ljeto kad im bude trazio igrace. On je Husicu cini mi se trazio ljetos da mu dovede Stilica, Zeca i jos neke najbolje igrace. Toga sam se sad sjetio. Nadam se samo da ce Badzak platiti i raskid svojim parama kad je vec zavro.
Slažem se oko ovih imena koje si naveo, ali zašto nisi (ne samo ti nego mnogo nas) oduševljen momcima koje sam naveo iz našeg OP? Koliko su šanse dobili u zadnje dvije godine od kako su uz prvi tim? Znamo da Amar nije neko ko će zarizikati i gurnuti mladog igrača, više voli sigurice. Duraković, mislim 0 minuta, Kulašin isto, Miličević ni jednu ni na klupi, a dovodiš rezervnog golmana, Gsal jednu utakmicu, i odigrao više nego korektno, i nestao poslije.Cunami87 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 18:06Fina je prica sa igracima iz nase skole ali nisam odusevljen njihovim mogucnostima,pokusao bih vratiti nase igrace koji su prosli kroz nasu skolu ali nisu se uspjeli nametnuti ili sta vec.Mekic,Dzenis,Hiros,3-4 mladja sa strane kao ovaj bek Malic i onaj iz Ljubuskog.Dvojicu,trojicu dovesti na posudbu iz jacih liga,i postaviti malo drugacije ciljeve.
Gledao sam zimus pripremne utakmice, i u jednoj je igralo 5-6 omladinaca, trka, pasovi iz prvog dodira, po zemlji, smisleno, ovi trenutni to ne mogu ni na PS-u...
Nemamo imperativ slijedeće sezone, a ako ih ne probamo, nećemo ni znati, ovako nepravedno je prema njima, unaprijed ih otpisivati...
-
- Kontakt:
Ma tim omladincima bi se **** majka svaki vikend kad bi ih stavio trener da igraju nakon par kikseva. Takve igrace treba istrpiti polusezonu sezonu dok se priviknu na tempo lige i igranja u prvom timu pa onda mozes od njih ocekivati nesto al mi hocemo odma kad iz juniora predje u prvi tim da pravi razliku na terenu. Ne ide to tako i zato samo Baka i samo starohani na terenu
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ko nebi Stilica i Zeca, svako normalan. Ali kad se ukompunuje sa nekoliko mladjih igraca. Dosta je bitno kakvu energiju trener prenese na igrace, i on mi djeluje da ima energiju.
Kao prvo ima još 7-8 utakmica do kraja sezone...bez publike, a pitanje je hoće li biti navijača i iduće sezone. A kao drugo ko će ba plaćati 10 milja Sliškovića? Budimo realni, mi za kifle nemamo...PlavaOfanziva je napisao/la: ↑14 apr 2021, 18:14Ma tim omladincima bi se **** majka svaki vikend kad bi ih stavio trener da igraju nakon par kikseva. Takve igrace treba istrpiti polusezonu sezonu dok se priviknu na tempo lige i igranja u prvom timu pa onda mozes od njih ocekivati nesto al mi hocemo odma kad iz juniora predje u prvi tim da pravi razliku na terenu. Ne ide to tako i zato samo Baka i samo starohani na terenu
-
- Kontakt:
Nek mu amar da svojih 8 i badzak nek doda jos 2
Placat ce ga oni koji su napravili opste rasulo u klubu, ne zna se ko pije ko placa u upravi su ljudi koji su jedni protiv drugih i sve dok je tako necemo nikad stat na noge trener moze bit i Joldic i Nalic i Baka isti ce ti **** bit kad klub iznutra nema nikakvu organizaciju niti postoji tim, promjena trenera to nece promjenit sigurno
Placat ce ga oni koji su napravili opste rasulo u klubu, ne zna se ko pije ko placa u upravi su ljudi koji su jedni protiv drugih i sve dok je tako necemo nikad stat na noge trener moze bit i Joldic i Nalic i Baka isti ce ti **** bit kad klub iznutra nema nikakvu organizaciju niti postoji tim, promjena trenera to nece promjenit sigurno
Željezničar šampion
Izgleda ni danas ništa od trenera
pa ako su već odlučili nek objave, šta nas drže u neizvjesnosti

Pratim redovno omladince,posljedni derbi i jedni i drugi,tanko.VeteranSA je napisao/la: ↑14 apr 2021, 18:13Slažem se oko ovih imena koje si naveo, ali zašto nisi (ne samo ti nego mnogo nas) oduševljen momcima koje sam naveo iz našeg OP? Koliko su šanse dobili u zadnje dvije godine od kako su uz prvi tim? Znamo da Amar nije neko ko će zarizikati i gurnuti mladog igrača, više voli sigurice. Duraković, mislim 0 minuta, Kulašin isto, Miličević ni jednu ni na klupi, a dovodiš rezervnog golmana, Gsal jednu utakmicu, i odigrao više nego korektno, i nestao poslije.Cunami87 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 18:06Fina je prica sa igracima iz nase skole ali nisam odusevljen njihovim mogucnostima,pokusao bih vratiti nase igrace koji su prosli kroz nasu skolu ali nisu se uspjeli nametnuti ili sta vec.Mekic,Dzenis,Hiros,3-4 mladja sa strane kao ovaj bek Malic i onaj iz Ljubuskog.Dvojicu,trojicu dovesti na posudbu iz jacih liga,i postaviti malo drugacije ciljeve.
Gledao sam zimus pripremne utakmice, i u jednoj je igralo 5-6 omladinaca, trka, pasovi iz prvog dodira, po zemlji, smisleno, ovi trenutni to ne mogu ni na PS-u...
Nemamo imperativ slijedeće sezone, a ako ih ne probamo, nećemo ni znati, ovako nepravedno je prema njima, unaprijed ih otpisivati...
Na momente bljesnu,pa ih nema,nije ni cudno sto su 4.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ne shvata još naša raja da smo mi trenutno bliže kantonalnoj ligi nego tome da na ljeto dovodimo ozbiljne igrače nekom kvalitetnom treneru. Trener će biti neko ko će pristati na manju platu i na to da mora da ozbiljno krene u podmladjivanje sastava i pravljenju puno jeftinije ekipe. Ključ svega je krenuti u stabilizaciju koja će biti bolna i trajaće minimalno par godina.
A kako ce to raja shvatiti kad ti nisu takvi kandidati za trenera? Drugo da je ostao Joldic pa neko nezadovoljan i to kazes. Sama Uprava ne bira takvog trenera i salje drugaciju poruku.
Na kraju će i biti izabran neko takav, moguće baš taj Nalić ako nema neke visoke zahtjeve. Ali to jeste prvi zadatak uprave, da otvoreno kaže kakva je situacija bez imalo uvijanja. Vidjeli smo da nam neko guranje na silu ništa dobro nije donijelo.
Mi smo Nalicu posao, ne emocija tako da ne vjerujem da mu to nije bitno. U odnosu na Blaza je jeftiniji, ali sumnjam da je inace jeftin pogotovo sto zivi inace u Svedskoj i morat ce se placati i smjestaj i sve ili povecati plata da to on poplaca.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.