FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bez Fanima nema smisla ići s krilima. Od svih ostalih krila samo Jukić liči na igrača. Možda je vrijeme da se proba romb, ili ponovo ona 3-5-2.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
drugi minut i gooolllll. fola vodiiii
Hocemol mi biti nosioci u ovom novom sranju od takmicenja, ako se plasiramo u njeg
E jesmo pehovi, zaj.bana situacija pravo. 

Moraju pobijediti, kako znaju i umiju. Neka se na glavu bacaju, ali moraju pobijediti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neko je tamo u PLBiH postavio onu aplikaciju na kojoj mozes previdjati rezultate. Ja sam nas stavio u bas groznu situaciju, gdje bi ovakve rezultate do kraja imali:
26 kolo FKS-Borac 1:0
27 kolo Zrinjski - FKS 0:0
28 kolo FKS - fkž 0:1
29 kolo TC - FKS 2:0
30 kolo FKS - Sloboda 2:0
31 kolo MDK - FKS 1:2
32 kolo FKS - Radnik 0:1
33 kolo Olimpik - FKS 2:2
Mislim da nam nisam mogao gore prognozirati. Protivnicima sam isto dosta bodova dao, i davao sam im do kraja dosta dobre rezultate.
Na kraju tabela ovako izgleda

Bukvalno je najbitnije da sad Borca pobjedimo, i ove moje prognoze nas mogu dovesti do nove titule
Vala ako pobjedimo Borac, i opet NEDO BOG prokockamo titulu, nismo je ni 1 sekunde zasluzili..
Mislim da nam nisam mogao gore prognozirati. Protivnicima sam isto dosta bodova dao, i davao sam im do kraja dosta dobre rezultate.

Bukvalno je najbitnije da sad Borca pobjedimo, i ove moje prognoze nas mogu dovesti do nove titule
Vala ako pobjedimo Borac, i opet NEDO BOG prokockamo titulu, nismo je ni 1 sekunde zasluzili..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kovacevic - Milicevic, Adukor, Dupovac - Hodzic, Susic, Djokanovic, Pidro ispred njih Mustedanagic i u spicu Mesanovic i Cmiljanic.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ako nema Fanima dvije sedmice, dobro bi mogli iskihati svu Hadžijinu nesposobnost. Osim, ako Cmiljara mozda ne postane u naredne dvije sedmice igrac PSV nivoa ili Vinko ne napravi pitu od...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
PotpisujemNisamInSajder je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:12Kovacevic - Milicevic, Adukor, Dupovac - Hodzic, Susic, Djokanovic, Pidro ispred njih Mustedanagic i u spicu Mesanovic i Cmiljanic.
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima Cmilja ne znam čemu sikiracija
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Po mom smo treći sa 64 boda, Borac i Zrinjski po 65.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:07Neko je tamo u PLBiH postavio onu aplikaciju na kojoj mozes previdjati rezultate. Ja sam nas stavio u bas groznu situaciju, gdje bi ovakve rezultate do kraja imali:
Stavio sam nam ovako:
Borac poraz, Zrinjski poraz, Zeljezničar nerješeno, Olimpik - Sloboda - Mladost pobjede a Tuzla i Radnik nerješeno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:24Moramo Morto, moramo. Ovo si trebao govoriti odnedavno kad je ovaj klančić jedno te isto palamudio svaki dan i pravio rusvaj od teme. Sad ih je raja nakačila s pravom, nakon svih silnih kurcenja i pametovanja, kao što je bilo i očekivano.
Ovo je ništa kako će se meziti ako i druge stvari upale, prvi ja, pa svi ostali. Svaki post će im biti izvučen, handriti ih, sve dok ban ne dobijem.
Alfrede samo da te pitam mezsi li nas s tim kako je Hadzija Tito i kako je Cmiljanic top pojacanje...moguce da sam propustio koji tvoj post. Bio si se stari moj natakario na mene zajedno sa Skorom i Dzonom a ovo dvojica su vec krenula malo po malo pljuckat Emira i oko Emira..
Nisam ja pravio rusvaj od teme ako sam govorio da je Hadzija los i da ce nam sjebat klub neznanjem. Nisam, nit imam neke licne razloge. Znam da je los i sad njegov los posao steti nasem klubu, al sad je kasno. Ipak nije skroz kasnod a se neke stvari isprave na ljeto ako ode..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gdje si vidio da ja pljuckam Emira? Ja pljuckam samo Sušića i Mešanovića, dva igrača za koja ni najmanje nije kriv Hadžić, jer su "kapitalci" al nisu pokazali ništa.feniksptica je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:34AlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:24Moramo Morto, moramo. Ovo si trebao govoriti odnedavno kad je ovaj klančić jedno te isto palamudio svaki dan i pravio rusvaj od teme. Sad ih je raja nakačila s pravom, nakon svih silnih kurcenja i pametovanja, kao što je bilo i očekivano.
Ovo je ništa kako će se meziti ako i druge stvari upale, prvi ja, pa svi ostali. Svaki post će im biti izvučen, handriti ih, sve dok ban ne dobijem.
Alfrede samo da te pitam mezsi li nas s tim kako je Hadzija Tito i kako je Cmiljanic top pojacanje...moguce da sam propustio koji tvoj post. Bio si se stari moj natakario na mene zajedno sa Skorom i Dzonom a ovo dvojica su vec krenula malo po malo pljuckat Emira i oko Emira..
Nisam ja pravio rusvaj od teme ako sam govorio da je Hadzija los i da ce nam sjebat klub neznanjem. Nisam, nit imam neke licne razloge. Znam da je los i sad njegov los posao steti nasem klubu, al sad je kasno. Ipak nije skroz kasnod a se neke stvari isprave na ljeto ako ode..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ti imas neke druge razloge, Susic na klupi a Pejovic igra na niovu Vrbanjuse i Tinu pljujes..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
NisamInSajder je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:12Kovacevic - Milicevic, Adukor, Dupovac - Hodzic, Susic, Djokanovic, Pidro ispred njih Mustedanagic i u spicu Mesanovic i Cmiljanic.
![]()

Samo strogo ofanzivno, sve karte u napad. Uvalit im gol u prvom poluvremenu i onda formacija 10-0-0

90!