FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 14 apr 2021, 20:10

MojaMalenkost je napisao/la:
14 apr 2021, 20:02
VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 19:58
14 apr 2021, 19:47
Jedini razlog sto nam treba Sliskovic je taj sto on nece trpiti nebuloze i biti poslusnik. Vise bi volio, recimo, Lalatovica. Kakve bi to bile press konferencije, utakmice ne bi ni gledali.
Pa on je po tim pitanjima za Amara rinaka, pa im ni on ništa nije mogo. Shvatite bez para ne može niko. Kako ne shvatate...
Ma pravo da ti kazem ako Amar ostane u klubu, na bilo kojoj bitnoj poziciji, zaboli me **** ko ce biti novi trener jer se sustinski nista nece promijeniti..

Razlika izmedju Amara i Sliskovica, kada je "poslusnost" u pitanju, bi bila u tome sto bi Baku bolio **** za njih, dok je Amar sa vecinom u jaranskim odnosima i najzasluzniji je sto su uopce u klubu..
Ja I Valter necemo clansku produziti :nene: nemoj ni ti

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 14 apr 2021, 20:11

VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 19:30
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
14 apr 2021, 19:19
VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 19:04

Vidi druže....samo kod nas je bitno koje su mjesto na tabeli mlađe kategorije. Šta imaš od toga što uzmeš kao neku titulu, a niti jednog igrča za prvi tim izbaciš? Zar ne bi bilo bolje da smo svake godine 5-6 a da dvojicu u prvi tim promovišemo. To sam uvijek govorio našim trenerima, posebno juniora kada bi razgovarali.
A razumjem i ove momke. Gasal odigra u Bijeljini, u debiju i više nego dobro, od tada ga ni na mapi...godinu i po dana...ostali ni minute, ali fakat NI MINUTE. Po meni nema smisla, ali eto. Zato mislim da je sada prilika da im se da šansa, i da se vidi imaju li snage za seniorski nogomet ili nemaju.

Vjerujes li da sam slicnu diskusiju vodio i bas sam tako rekao, bolje svake sezone izbacit dva vanredna igraca nego 11 prosjecnih. Jer 11 igraca koji su otprilike svi na istom nivou ce bit prvi u juniorima a dva predobra i 9 losih ce bit 6,7 a ta dvojica ce zaigrat za prvi tim a niko od ovih 11 nece.
Na žalost se to kod nas ne gleda tako. Pa evo sada je situacija da se ne borimo ni za šta. Gdje je golman Miličević? Ovaj iz Dubrovnika nije došao da brani za džaba. Vraćaj onog malog iz Banja Luke Malića, lijeva strana defanzivno nam je pišurija. Daj tog malog stopera, Drina je li? Duraković, Gasal, Kulašin..šta je sa onog malog iz Goražda? Gdje je onaj Mujić? Seha u juniorima igrao desno krilo, sada lijevi bek. Bojo zadnji vezni, ni jednu tekmu tu nije odigrao. Čeliković stoper, a kod nas zadnji vezni...sve naopako, i sve se treba mjenjati, a kada je vrijeme, ako nije sada?
Ma zato sto raja gleda da su svi mladji losi zbog Šehića, Boje, Subašića... Šeha neprirodna pozicija, Bojo isto. Subašić igrao svaku na krilu a prirodna mu prednji vezni/polušpic. Ja bi gurnuo Gasala na prednjeg veznog jer mu je tehnika ubitačna a nije nešto brz. Kulašin bi na 100 metara sve naše iz prvih 11 ostavio barem 5,10. Malić skoro svaku tekmu najbolji u Banja Luci. Duraković šut i tehnika dva nivoa iznad lige. Na golu nam Erić ne zna izać na korneru. Zamjena mu Fejzić koji nema visine za štopera kamoli golmana. I još se nepotrebno gura Muftić koji je isto jako nizak ne može golman bit nizak. Mali Miličević puno ozbiljniji od svih njih. Da se gura mladjarija kako treba ja mislim da bi izborili evropu i sigurno bi se barem jedan prodao za miliona, milion i po al ****.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 apr 2021, 20:14

KANA je napisao/la:
14 apr 2021, 20:10
VeteranSA je napisao/la:
14 apr 2021, 19:58

Pa on je po tim pitanjima za Amara rinaka, pa im ni on ništa nije mogo. Shvatite bez para ne može niko. Kako ne shvatate...
Ma pravo da ti kazem ako Amar ostane u klubu, na bilo kojoj bitnoj poziciji, zaboli me **** ko ce biti novi trener jer se sustinski nista nece promijeniti..

Razlika izmedju Amara i Sliskovica, kada je "poslusnost" u pitanju, bi bila u tome sto bi Baku bolio **** za njih, dok je Amar sa vecinom u jaranskim odnosima i najzasluzniji je sto su uopce u klubu..
Ebe se njima i za tvoju i za moju clansku. A s druge strane smijem se kladiti da tvoja clanska nije aktivna bar dvije godine..
Pročepit će negdje.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 14 apr 2021, 20:16

Gledao sam par intervijua Bake i sam kaže : "Ja kad vidim igrača na treningu da nije 100% unutra, odmah priđem pitam šta je on meni muti nisam sinoć spavo,stomak me boli ne mogu trenirati" Radije mi kaži : "Osto sam sinoć 2,3 sata duže malo sam zapijo, lakše ću preć preko toga nego da me laže"
I sam sam radio takve stvari
Brko iz druge galaksije!!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 14 apr 2021, 20:17

14 apr 2021, 20:14
KANA je napisao/la:

Ebe se njima i za tvoju i za moju clansku. A s druge strane smijem se kladiti da tvoja clanska nije aktivna bar dvije godine..
100 % brate neka mu forumas plavaporodica placa kad je slavio dan pobjede , ne dam ja marku dok je on u klubu .

Sukija
Kontakt:

Post Postao/la Sukija » 14 apr 2021, 20:19

Pozdrav svima! Može li ko da mi odgovori u vezi licenci za premijer ligu i evropu, jesu li nam odobrene? Ako ne kad se o tome odlučuje, kakvi su uslovi za itd itd?
Zadnja izmjena: Sukija, dana/u 14 apr 2021, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
30.6.1946. Borac (BL) - Željezničar 0:2

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 14 apr 2021, 20:21

Sa malim zakašnjenjem, svim Željovcima i dobrim ljudima Ramazan mubarek olsun, i svako dobro.
Ostalim dobro zdravlje. Naročito psihicko, obzirom sta sve prezivljavamo ovaj period.
Zivi bili...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 14 apr 2021, 20:27

Kakve su šanse da bude neko treći npr. Drulović ?
Da li je moguće da sutra bude izabran šef nakon skupštine ?

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 apr 2021, 20:28

KANA je napisao/la:
14 apr 2021, 20:17
KANA je napisao/la:

100 % brate neka mu forumas plavaporodica placa kad je slavio dan pobjede , ne dam ja marku dok je on u klubu .
Pa pokazi clansku da se prvo uvjerimo da si aktivni clan, pa mozemo nastaviti diskutovati na ovu temu. Ako nisi aktivni clan svaka prica na ovu temu je suvisla..

A dok je Amar tu nema nama hajra pa taman da milju dajemo svake godine umjesto te cvaje.. I ti si sam toga svjestan. Ha cvaja, ha milja, bacena je u bunar.. Klub nema 500 aktivnih clanova. Raja postala ravnodusna. Zeljovci koji su bukvalno padali u nesvjest i cije su oci suzile kada god krene Grbavica odustali i kada ih pitas sta se desava, odgovore sa "ma ko im **** mater". Al samo vi krecite..
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 apr 2021, 20:30

1921boy je napisao/la:
14 apr 2021, 20:27
Da li je moguće da sutra bude izabran šef nakon skupštine ?
Skupstina je u 17h. Tesko da ce poslije birati.

Evo sta kaze Drulovic:
A kad bi mogla stići povratna informacija? Kako kaže sve će biti poznato vrlo brzo.

"To će se znati ovih dana. Ima još kandidata. Nije do nas trenera. Uvijek je do ljudi koji vode klub i šta će oni odlučiti. Kada bude nešto konkrentno sve će znati."
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 14 apr 2021, 20:37

Eno opet se Lalat spominje :urnebes:

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 apr 2021, 20:40

Omark je napisao/la:
14 apr 2021, 20:37
Eno opet se Lalat spominje :urnebes:
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1037909/ ... ajeva.html
:mrgreen:
Pročepit će negdje.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 14 apr 2021, 20:42

Lalat ima ponude iz Ukrajine,Rumunije i Rusije koje je imao i na ljeto tako da ne vidim svrhu da baš nama dođe

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 14 apr 2021, 20:42

14 apr 2021, 20:28
KANA je napisao/la:
14 apr 2021, 20:17

Pa pokazi clansku da se prvo uvjerimo da si aktivni clan, pa mozemo nastaviti diskutovati na ovu temu. Ako nisi aktivni clan svaka prica na ovu temu je suvisla..

A dok je Amar tu nema nama hajra pa taman da milju dajemo svake godine umjesto te cvaje.. I ti si sam toga svjestan. Ha cvaja, ha milja, bacena je u bunar.. Klub nema 500 aktivnih clanova. Raja postala ravnodusna. Zeljovci koji su bukvalno padali u nesvjest i cije su oci suzile kada god krene Grbavica odustali i kada ih pitas sta se desava, odgovore sa "ma ko im **** mater". Al samo vi krecite..
Brate nemas osjecaj za zajebanciju , nebi da te zdrzavam .Drugo ja ne krecim nista uvijek sam realan I slazem se da ne treba biti ni na jednoj funkciji on je svoje zavrsio u Zelji sto se mene tice .ne samo on nego svi jer kod njih nema Zelje vise ni jedan posto.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 14 apr 2021, 20:43

Bilo bi u najmanju ruku korektno da svi koji predlažu Blaža, Lalatovića, Drulovića pa i Nalića da osim svog favorita napišu i svoje način razmišljanja kako da se to finansijski pokrije jer ovako mogu napisati i da je Murinjo pred otkazom pa zašto ne i on.

I šta, napraviš sa Sliškovićem (ili nekim finansijski sličnim) ugovor na X godina sa Y mjesečnom platom i on se za par mjeseci pokaže kao nedovoljno dobro rješenje po mišljenju navijača, ko će mu platiti obeštečenje. Da neće stručnjaci i "moleri" sa foruma.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 14 apr 2021, 20:44

Treba Nalica potpisat, taman ce nogu dobit dok Lalat bude slobodan
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 apr 2021, 20:44

Valter je napisao/la:
14 apr 2021, 20:43
Bilo bi u najmanju ruku korektno da svi koji predlažu Blaža, Lalatovića, Drulovića pa i Nalića da osim svog favorita napišu i svoje način razmišljanja kako da se to finansijski pokrije jer ovako mogu napisati i da je Murinjo pred otkazom pa zašto ne i on.

I šta, napraviš sa Sliškovićem (ili nekim finansijski sličnim) ugovor na X godina sa Y mjesečnom platom i on se za par mjeseci pokaže kao nedovoljno dobro rješenje po mišljenju navijača, ko će mu platiti obeštečenje. Da neće stručnjaci i "moleri" sa foruma.
Pa eto navijac Veleza je rekao da Badzak je licno zvao Dudica i garantovao mjesecno da ce ga on placati. Trenera ce Badzak placati ko god bude.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 14 apr 2021, 20:46

Valter je napisao/la:

Zašto postoje opcije produženja ? Zašto se postavljaju klauze u ugovor ? Ako je nešto dobro odmah će biti produženo ono što nije bit će raskinuto :wave:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 apr 2021, 20:46

dubioza144 je napisao/la:
14 apr 2021, 20:44
Treba Nalica potpisat, taman ce nogu dobit dok Lalat bude slobodan
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nije ti ova losa :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 14 apr 2021, 20:47

Valter je napisao/la:

Mislim, dakle to je samo moje mišljenje, da će novi trener dobiti ugovor do kraja sezone sa opcijom produženja. Čisto sumnjam da će mu se odmah ponuditi višegodišnji ugovor u ovom momentu.
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.