Vidi druže....samo kod nas je bitno koje su mjesto na tabeli mlađe kategorije. Šta imaš od toga što uzmeš kao neku titulu, a niti jednog igrča za prvi tim izbaciš? Zar ne bi bilo bolje da smo svake godine 5-6 a da dvojicu u prvi tim promovišemo. To sam uvijek govorio našim trenerima, posebno juniora kada bi razgovarali.Cunami87 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 18:36Pratim redovno omladince,posljedni derbi i jedni i drugi,tanko.VeteranSA je napisao/la: ↑14 apr 2021, 18:13Slažem se oko ovih imena koje si naveo, ali zašto nisi (ne samo ti nego mnogo nas) oduševljen momcima koje sam naveo iz našeg OP? Koliko su šanse dobili u zadnje dvije godine od kako su uz prvi tim? Znamo da Amar nije neko ko će zarizikati i gurnuti mladog igrača, više voli sigurice. Duraković, mislim 0 minuta, Kulašin isto, Miličević ni jednu ni na klupi, a dovodiš rezervnog golmana, Gsal jednu utakmicu, i odigrao više nego korektno, i nestao poslije.Cunami87 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 18:06Fina je prica sa igracima iz nase skole ali nisam odusevljen njihovim mogucnostima,pokusao bih vratiti nase igrace koji su prosli kroz nasu skolu ali nisu se uspjeli nametnuti ili sta vec.Mekic,Dzenis,Hiros,3-4 mladja sa strane kao ovaj bek Malic i onaj iz Ljubuskog.Dvojicu,trojicu dovesti na posudbu iz jacih liga,i postaviti malo drugacije ciljeve.
Gledao sam zimus pripremne utakmice, i u jednoj je igralo 5-6 omladinaca, trka, pasovi iz prvog dodira, po zemlji, smisleno, ovi trenutni to ne mogu ni na PS-u...
Nemamo imperativ slijedeće sezone, a ako ih ne probamo, nećemo ni znati, ovako nepravedno je prema njima, unaprijed ih otpisivati...
Na momente bljesnu,pa ih nema,nije ni cudno sto su 4.
A razumjem i ove momke. Gasal odigra u Bijeljini, u debiju i više nego dobro, od tada ga ni na mapi...godinu i po dana...ostali ni minute, ali fakat NI MINUTE. Po meni nema smisla, ali eto. Zato mislim da je sada prilika da im se da šansa, i da se vidi imaju li snage za seniorski nogomet ili nemaju.