Pejović košta puno manje od Tine a ne igra toliko lošije.feniksptica je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:41Ma ti imas neke druge razloge, Susic na klupi a Pejovic igra na niovu Vrbanjuse i Tinu pljujes..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovo je gotovo u Luxu, poslije ovoga Dudelange je nokautiran 
Nije ovo ni loše, s tim da bi Đokanović morao pokrivati s Pidrom Zakarićevu stranu komplet utakmicu, ne može Selmir sam držati to.Cora1946 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:42NisamInSajder je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:12Kovacevic - Milicevic, Adukor, Dupovac - Hodzic, Susic, Djokanovic, Pidro ispred njih Mustedanagic i u spicu Mesanovic i Cmiljanic.
![]()
Samo strogo ofanzivno, sve karte u napad. Uvalit im gol u prvom poluvremenu i onda formacija 10-0-0![]()
Gotovo nema šta, sad tek vidim... šta im ovo uradiše braćo mila

Znači još Armenije/Vels i nosioci smo
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 14 apr 2021, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sa ovakvom formacijom bi nas Ziljkić i Zakarić ubili. Ali treba ih napasti, odbrana im nije nešto.Cora1946 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:42NisamInSajder je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:12Kovacevic - Milicevic, Adukor, Dupovac - Hodzic, Susic, Djokanovic, Pidro ispred njih Mustedanagic i u spicu Mesanovic i Cmiljanic.
![]()
Samo strogo ofanzivno, sve karte u napad. Uvalit im gol u prvom poluvremenu i onda formacija 10-0-0![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Onda ti je Mustedanagić promako.skoroalen je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:44Pejović košta puno manje od Tine a ne igra toliko lošije.feniksptica je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:41Ma ti imas neke druge razloge, Susic na klupi a Pejovic igra na niovu Vrbanjuse i Tinu pljujes..
Košta nas možda i više od Sušića, zbog obeštećenja.
"Al ne dobija priliku." -Itekako je imao priliku da pokaže šta zna, a pokazo je kurcobolju, sporost, tromost, nezalaganje, nezainteresovanost..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lik je prije nas prema TM odigrao 2 utakmice na AM, bas smo genijalci da izmislimo poziciju igracu..
Mesanovic MORA u spica, drugi spic u 352 bi bio ili Handzic ili Cmilja..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znači komplet desna strana Hole + Hebib
mati moja mila. Ova dva idiota siluju krila Krupe, šta će tek Ziljkić da im uradi...
A lijevi bek i krilo...hahaha nevjerovatno mi je da sam dočekao da se ne zna koja bočna i krilna pozicija nam je gora
Hadžija doktore!

A lijevi bek i krilo...hahaha nevjerovatno mi je da sam dočekao da se ne zna koja bočna i krilna pozicija nam je gora

Hadžija doktore!

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Znači ovako...
Borac mora ići Slobodi, koja ce sa Zizovicem do kraja biti jako tvrd orah za sve ekipe.
Mora ići Želji, koji je za njih tradicionalno neugodna ekipa na Grbavici.
Mora ici Velezu u Mostar kojeg do kraja sezone u Mostaru niko nece dobit 99%.
Sve da ne izgube ni jednu, a pobjedit nece sve sigurno, znaci neka tu odigraju 3 remija, a nek mi u naredna tri derbija izvucemo bar dva boda. Mi u zadnje 4 lakse utakmice opet ulazimo sa 4 boda prednosti u odnosu na njih. Plus oni kuci igraju sa Zrinjskim, Sirokim i Tuzlom. Znaci njima je sad bukvalno derbi do derbija, mi izdrzati jos ove 3 tekme, izvuci bar 4 boda eto iz naredne tri tekme. To bi značilo vjerovatno novu titulu. Po mom misljenju to bi bilo dovoljno, pod uslovom naravno da one zadnje 4 na papiru lakse utakmice pobjedimo. Racunam da kod Olimpica i Mladosti imamo sigurno bodove. Mladost ce se vjerovatno osigurat do te utakmice a Celo nema nikako dobru historiju sa nama.
Sve ovo bi se uveliko rijesilo samo da dobijemo njih u subotu.
Borac mora ići Slobodi, koja ce sa Zizovicem do kraja biti jako tvrd orah za sve ekipe.
Mora ići Želji, koji je za njih tradicionalno neugodna ekipa na Grbavici.
Mora ici Velezu u Mostar kojeg do kraja sezone u Mostaru niko nece dobit 99%.
Sve da ne izgube ni jednu, a pobjedit nece sve sigurno, znaci neka tu odigraju 3 remija, a nek mi u naredna tri derbija izvucemo bar dva boda. Mi u zadnje 4 lakse utakmice opet ulazimo sa 4 boda prednosti u odnosu na njih. Plus oni kuci igraju sa Zrinjskim, Sirokim i Tuzlom. Znaci njima je sad bukvalno derbi do derbija, mi izdrzati jos ove 3 tekme, izvuci bar 4 boda eto iz naredne tri tekme. To bi značilo vjerovatno novu titulu. Po mom misljenju to bi bilo dovoljno, pod uslovom naravno da one zadnje 4 na papiru lakse utakmice pobjedimo. Racunam da kod Olimpica i Mladosti imamo sigurno bodove. Mladost ce se vjerovatno osigurat do te utakmice a Celo nema nikako dobru historiju sa nama.
Sve ovo bi se uveliko rijesilo samo da dobijemo njih u subotu.
- feniksptica
- Kontakt:
ja ne znam ko trenutno pri zdravoj pameti moze rec da racuna sigurno bodove protiv ekipa koji se bore za opstanak. Ne znam hoce l nam to bit gore il ovo. Jedini plus nam moze bit da neko do tad ispadne vec..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislio sam da necu reci, ali Boga mi, Hadzija yebao si nas.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:53Znači komplet desna strana Hole + Hebib![]()
mati moja mila. Ova dva idiota siluju krila Krupe, šta će tek Ziljkić da im uradi...
A lijevi bek i krilo...hahaha nevjerovatno mi je da sam dočekao da se ne zna koja bočna i krilna pozicija nam je gora![]()
Hadžija doktore!![]()
Ako je istina da ce letiti na ljeto, i nek ce.
Potajno se nadam Emiru Spahicu, ima iskustva, vec je bio kandidat i sad moze samo jos realnije biti da dodje, a i koliko znam u dobrim odnosima je Sabrina sa njim..
Spominje se neki novi sponzor(navodno neki jaci), zna li neko nesto vise o tome ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Al treba imati muda i ubaciti malca u igru. Sigurno cemo gledati superbrzog Krstu na nekoj poziciji.
Milicevic - Adukor - Dupovac
Hebib - F. Hodzic - Susic - Djokanovic - Hodzic
Mesanovic - Handzic
Milicevic - Adukor - Dupovac
Hebib - F. Hodzic - Susic - Djokanovic - Hodzic
Mesanovic - Handzic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako vam se da pričati o sponzorima, o boji stolica na stadionu i slično, a više golova od nas zabila yebena Krupa krv ti yebemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:58Mislio sam da necu reci, ali Boga mi, Hadzija yebao si nas.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:53Znači komplet desna strana Hole + Hebib![]()
A lijevi bek i krilo...hahaha nevjerovatno mi je da sam dočekao da se ne zna koja bočna i krilna pozicija nam je gora![]()
Hadžija doktore!![]()
Potajno se nadam Emiru Spahicu, ima iskustva, vec je bio kandidat i sad moze samo jos realnije biti da dodje, a i koliko znam u dobrim odnosima je Sabrina sa njim..
Spominje se neki novi sponzor(navodno neki jaci), zna li neko nesto vise o tome ?

A najjače mi je ovo razlaganje formacija, kombinovanje, a znaš da ti na klupi sjedi jednodimenzionalan trener.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Mladost ce do utakmice sa nama vjerovatno biti osigurana sto se tice opstanka plus jako dobri odnosi, nije da nas do sad nisu gurali do titule...feniksptica je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:56ja ne znam ko trenutno pri zdravoj pameti moze rec da racuna sigurno bodove protiv ekipa koji se bore za opstanak. Ne znam hoce l nam to bit gore il ovo. Jedini plus nam moze bit da neko do tad ispadne vec..
za Olimpic sam to rekao zato sto Celavog uzimamo i sakom i kapom i kad smo losi drama i kad smo top ekipa.
Neznam sto nebi Jukic na desno krilo Mesanovic na lijevo,u svakom slucaju bolja i razumnija odluka nego Hebib desno i Mesanovic sto se gura ovdje gdje netreba
Fanima nema do derbija valjda ,"nije masku nosio",karantin.
Fanima nema do derbija valjda ,"nije masku nosio",karantin.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Faniju upala grla kaža nije povreda
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Čitam i ne vjerujem ocam’
Sve pametnjakovići, filozofi i svi sve znaju sad odjednom.

A rijetki rijetki su oni koji od pocetka nisu bili za Vinka... čini mi se da se samo Pantelija javno oglašavao da nije za njega, čini mi se. Sad odjednom forum pun pametnjakovica kojima on ne odgovara, kojima je jednodimenzionalan itd.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pitam samo, da mi je do toga nije, al' vala necu samo ni tugovati radi rezultata, kad s druge strane dolaze lijepe vijesti..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 21:04Kako vam se da pričati o sponzorima, o boji stolica na stadionu i slično, a više golova od nas zabila yebena Krupa krv ti yebemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:58Mislio sam da necu reci, ali Boga mi, Hadzija yebao si nas.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 20:53Znači komplet desna strana Hole + Hebib![]()
Hadžija doktore!![]()
A najjače mi je ovo razlaganje formacija, kombinovanje, a znaš da ti na klupi sjedi jednodimenzionalan trener.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, Doktorinho, kogmagie46, Mahalac7, USB, Vanja8 i 71 gost.