Al te elegantno isprozivao.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Strasno sta mi macak rece..
Isto pomislio bgm,nema para ,katastrofa.Dode baka i postavi uslov i eto para.Bar da neko objasni kako sad ima paraMehmedaga je napisao/la: ↑15 apr 2021, 21:44Ova vecerasnja informacija bas bezveze ispade.Vise puta sam naglasio da nisam ni za Amara ni Misketa ali pazite jedni stvar sto se tice plata.Amar vodi ekipu koja 6 plata(mozda i vise) nije vidjela,ne valjaju rezultati sto je logicno.Besparica nema se uredu.Dovedes drugog trenera odjendnom ce biti ispalceno 50% plata u narednih par dana nebitno.Zasto onda nije za vrijeme Amara tako urađeno,jesu li to mislili da ne treba igracima nikako plata.
Volim te Željo!
Sretno Baka.
Majke mi, ja stvarno kada citam njegove postove pomislim je li ovo neki bot, programiran da pise komentare po algoritmu "kako j**avati živce" navijačima Želje.
copy paste
Roki12 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 20:48Tokom današnjeg dana nakon sastanka s čelnicima Željezničara, obavio je i prvi razgovor sa prvotimcima Plavih uz obećanje koje će najviše obradovati, upravo igrače.
Slišković je dobio obećanje da će u narednih sedam do deset dana prema igračima biti izmireno 50 % dugovanja prema fudbalerima. To obećanje bi trebalo biti i više nego dovoljan motiv da zaigraju onako kako se treba igrati za Željezničar.
Prvi izazov za Baku i njegove pulene uopšte neće biti lagan. U nedjelju će u Bijeljini igrati protiv Radnika kojem gori pod nogama, ali trenerska promjena obično donese pozitivne reakcije, još nakon obećanja da će biti isplaćene plate ekspedicija Plavih će put Semberije puna optimizma.
MojaMalenkost je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:58Roki12 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 20:48Tokom današnjeg dana nakon sastanka s čelnicima Željezničara, obavio je i prvi razgovor sa prvotimcima Plavih uz obećanje koje će najviše obradovati, upravo igrače.
Slišković je dobio obećanje da će u narednih sedam do deset dana prema igračima biti izmireno 50 % dugovanja prema fudbalerima. To obećanje bi trebalo biti i više nego dovoljan motiv da zaigraju onako kako se treba igrati za Željezničar.
Prvi izazov za Baku i njegove pulene uopšte neće biti lagan. U nedjelju će u Bijeljini igrati protiv Radnika kojem gori pod nogama, ali trenerska promjena obično donese pozitivne reakcije, još nakon obećanja da će biti isplaćene plate ekspedicija Plavih će put Semberije puna optimizma.![]()
Prvi potez za pohvaliti. Mozda i kljucni problem kada je teren u pitanju..
koBr, bio favorit sve vrijeme, Ceric strogo za njega. Ne znam kako se okrenulo na ovoga. Mogu potvrditi neki forumasi...
E cuj Ceric bio za njega a ne zna frajer ni gdje je Grbavica.
Ne rade kafane Robuste. Nek si se javio. Zabrinuo sam se.