FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izvinjivam se na upadu.,Navijac Zelje.
Podrzavam akciji kupovinim jedne stolice.
Pozz
Podrzavam akciji kupovinim jedne stolice.
Pozz
- Komercijala07
- Kontakt:
Brate imam informaciju od igraca ,ne moze mi niko pricati nesto kad sam dobro cuo.Volim Sarajevo svim srcem al sam iznenadzen od zimski priprema sta se desava...OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 apr 2021, 07:40Baš cirkus? Ejš? Kakav je odnos bio ekipe prema Vinku? Kako ti znaš, jesi to bio na treninzima? Šta je brko, hajde reci, hoš mi to ti neš!Komercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 05:40Raja postali smo cirkus od ekipe,volio bi da vidite trening na sta to lici i kakav je odnos ekipe prema Vinku.Molite Boga dragog da izvucemo bod protiv Borca a do kraja sezone ko ziv ko mrtav.
Ma raspadamo se
Ja vjerujem samo pticurini kad dodje ovde i iznese koliko ko ima platu nakon remija sa Mladosti.. To je prqvi navijac, to je ljubqv prema klubu... Sta si ti cekao 4 kiksa da izneses sta se desava...
Ugledaj se na kanarinca....
Ja vjerujem samo pticurini kad dodje ovde i iznese koliko ko ima platu nakon remija sa Mladosti.. To je prqvi navijac, to je ljubqv prema klubu... Sta si ti cekao 4 kiksa da izneses sta se desava...
Ugledaj se na kanarinca....

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 16 apr 2021, 08:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ne diPr matere tiKomercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 05:40Raja postali smo cirkus od ekipe,volio bi da vidite trening na sta to lici i kakav je odnos ekipe prema Vinku.Molite Boga dragog da izvucemo bod protiv Borca a do kraja sezone ko ziv ko mrtav.
-
- Kontakt:
A šta se dešava?Komercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 08:16Brate imam informaciju od igraca ,ne moze mi niko pricati nesto kad sam dobro cuo.Volim Sarajevo svim srcem al sam iznenadzen od zimski priprema sta se desava...OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 apr 2021, 07:40Baš cirkus? Ejš? Kakav je odnos bio ekipe prema Vinku? Kako ti znaš, jesi to bio na treninzima? Šta je brko, hajde reci, hoš mi to ti neš!Komercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 05:40Raja postali smo cirkus od ekipe,volio bi da vidite trening na sta to lici i kakav je odnos ekipe prema Vinku.Molite Boga dragog da izvucemo bod protiv Borca a do kraja sezone ko ziv ko mrtav.
-
- Kontakt:
Vinko jednodiemnzionalan trener...
Ekipa nam u rangu Krupe...
treba tjerat Vinka...
Fanimo nas svojim golovima izvukao u dvije tekme ali nije to to od njega...
Igraci “bojkotuju” treninge
Itd itd itd... sta se sve nece pročitati ovdje da Bog sačuva.
Ekipa nam u rangu Krupe...
treba tjerat Vinka...
Fanimo nas svojim golovima izvukao u dvije tekme ali nije to to od njega...
Igraci “bojkotuju” treninge
Itd itd itd... sta se sve nece pročitati ovdje da Bog sačuva.
- Komercijala07
- Kontakt:
Dobro brate,ako Bog da da mi budemo prvaci...Vanja8 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 08:19Ne diPr matere tiKomercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 05:40Raja postali smo cirkus od ekipe,volio bi da vidite trening na sta to lici i kakav je odnos ekipe prema Vinku.Molite Boga dragog da izvucemo bod protiv Borca a do kraja sezone ko ziv ko mrtav.
Neka, živ ti meni bio,ali cim si ti nastupio sa " ja volim Sarajevo svim srcem svojim" jasno mi je o čemu je riječ.Komercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 09:26Dobro brate,ako Bog da da mi budemo prvaci...Vanja8 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 08:19Ne diPr matere tiKomercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 05:40Raja postali smo cirkus od ekipe,volio bi da vidite trening na sta to lici i kakav je odnos ekipe prema Vinku.Molite Boga dragog da izvucemo bod protiv Borca a do kraja sezone ko ziv ko mrtav.
Navijac Sarajeva na svojoj temi nema koga uvjeravati da voli klub,ali eto usput da nas " upozna" sa "katastrofom" na treninzima.
Hvala na info, dobar pokusaj klizeceg,ali se ogulalo vec na takve startove.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NARUŠEN INTEGRITET TAKMIČENJA?
Jučerašnjom odlukom NSFBiH utakmicu 26. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine između aktuelnog šampiona i FK Borac sudit će Elvis Mujić.
FK Sarajevo izražava nezadovoljstvo činjenicom da je suđenje ovako važne utakmice čiji ishod utiče na razliku između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe, pripalo arbitru Mujiću zbog očiglednih i brojnih grešaka imenovanog u tekućoj sezoni ali i prethodnima, o čemu je više puta svjedočila brojna sportska javnost.
Iako smo svjesni da do promjene službenih lica delegiranih od strane NSFBiH neće doći, na ovaj način želimo istaći sumnju da će integritet takmičenja biti narušen odlukama kompromitovane osobe.
Također, FK Sarajevo obavještava navijače i cjelokupnu sportsku javnost da će sve eventualne nepravilnosti ovog i narednih susreta prijaviti nadležnim komisijama UEFA-e, sportskim prijateljima i partnerima kluba u cijelom svijetu.
U proteklom periodu ostvaren je kontakt sa predstavnicima organizacije SportRadar čiji primarni cilj je zaštita integriteta sportskih takmičenja na globalnom nivou.
Podsjećamo, u novembru 2019. godine FK Sarajevo tražio je izuzeće navedenog arbitra na utakmici 16. kola, nakon što Mujić kao glavni sudac nije prekinuo susret u kojem je prvotimac FK Sarajevo pogođen u glavu tupim predmetom; međutim zahtjev upućen NSFBiH tada nije uvažen.
Jučerašnjom odlukom NSFBiH utakmicu 26. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine između aktuelnog šampiona i FK Borac sudit će Elvis Mujić.
FK Sarajevo izražava nezadovoljstvo činjenicom da je suđenje ovako važne utakmice čiji ishod utiče na razliku između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe, pripalo arbitru Mujiću zbog očiglednih i brojnih grešaka imenovanog u tekućoj sezoni ali i prethodnima, o čemu je više puta svjedočila brojna sportska javnost.
Iako smo svjesni da do promjene službenih lica delegiranih od strane NSFBiH neće doći, na ovaj način želimo istaći sumnju da će integritet takmičenja biti narušen odlukama kompromitovane osobe.
Također, FK Sarajevo obavještava navijače i cjelokupnu sportsku javnost da će sve eventualne nepravilnosti ovog i narednih susreta prijaviti nadležnim komisijama UEFA-e, sportskim prijateljima i partnerima kluba u cijelom svijetu.
U proteklom periodu ostvaren je kontakt sa predstavnicima organizacije SportRadar čiji primarni cilj je zaštita integriteta sportskih takmičenja na globalnom nivou.
Podsjećamo, u novembru 2019. godine FK Sarajevo tražio je izuzeće navedenog arbitra na utakmici 16. kola, nakon što Mujić kao glavni sudac nije prekinuo susret u kojem je prvotimac FK Sarajevo pogođen u glavu tupim predmetom; međutim zahtjev upućen NSFBiH tada nije uvažen.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo za klub sto je izasao sa ovim vezano za Mujica i sudjenje.Ako nista napravili smo pritisak na njega.A jest vala pravo ono seljacko **** rumeno cim ga vidis.Spico pravi onaj zakrzljali
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ElCartel11
- Kontakt:
IznenaDZen..Komercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 08:16Brate imam informaciju od igraca ,ne moze mi niko pricati nesto kad sam dobro cuo.Volim Sarajevo svim srcem al sam iznenadzen od zimski priprema sta se desava...
Nema više dovoDZenja indijanci!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pusti to sad ,sto si.pricao raji da mi guzica smrdi?Komercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 05:40Raja postali smo cirkus od ekipe,volio bi da vidite trening na sta to lici i kakav je odnos ekipe prema Vinku.Molite Boga dragog da izvucemo bod protiv Borca a do kraja sezone ko ziv ko mrtav.
FK SARAJEVO.
Evo brudeeee znaju i kakvi su nam treninzi i kako se igraci odnose prema Vinku
Jao, kako ce mi ovo biti draga titula, posebno sto neki nece docekati da se osjete vazni prvi put u zivotu i kazu "Govorio sam vam ja..." 
Voli Sarajevo svim srcem, al' Husref je Husref
Voli Sarajevo svim srcem, al' Husref je Husref

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
hahaha bas, pojavi se lik, sa 10 postova napisanih u kojima kao on ima informacije i baca supljake ovdeVanja8 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 08:19Ne diPr matere tiKomercijala07 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 05:40Raja postali smo cirkus od ekipe,volio bi da vidite trening na sta to lici i kakav je odnos ekipe prema Vinku.Molite Boga dragog da izvucemo bod protiv Borca a do kraja sezone ko ziv ko mrtav.

neka si mu rekao, bas dipr lik. Da ne postoje videa sa treninga mozda bi mu neko i povjerovao

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Ako sutra izgubimo, mogu materi prijavljivati, a ne UEFI.MortemHz je napisao/la: ↑16 apr 2021, 09:37NARUŠEN INTEGRITET TAKMIČENJA?
Tacno vidiš debile koji su se registrovali valjda da neki nemir unose šta 

Ma bravo za Upravu i ovo Saopštenje...

Ako se vec morao komentarisati sudija onda svakako bolje ovako ranije i preventivno da su ga nacepili,poslije utakmice nemas nikakve koristi.A ovako ga sigurno mozes pritisnuti kolko toliko da razmisli da zastane na neku odluku ,pogotovo sto je poslije prosle utakmice pod pritiskom svega.
Treba se stititi ko im j.ebe mater.
Treba se stititi ko im j.ebe mater.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 apr 2021, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo saopstenje je teret na plecima Mujica. Sada atakovati preko svih medija, Avaz, Klix, Radio Sarajevo, ma bukvalno svi. Ovo je jedini nacin da istjeramo mak na konac. Odmah preventivno kontaktirati UEFU, cak ako postoji neki nesluzbeni mail ili "knjiga zalbe" da i mi kao navijaci upozorimo na ono sto ce uslijediti prije ili kasnije. Danas se mora razmisljati i o narednoj sezoni jer ako su spremni na -5 razmisljati o kradji, zamislite sta ce tek biti kada svi budemo kretali jednaki od starta.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odličnu i smišljenu akciju smo odradili, preko medija pa do kluba. Rumena seljačina će se sad dobro zapitati da li će nas oštetiti po ko zna koji put. Samo pritisak i ništa više.
Odlično je da na svaki način pokušavamo zaštiti klub od potencijalnih nečasnih radnji. Po ko zna koji put smo dokazali da smo za boljitak kluba, ne kao neki koji vječno šute i trpe.
Odlično je da na svaki način pokušavamo zaštiti klub od potencijalnih nečasnih radnji. Po ko zna koji put smo dokazali da smo za boljitak kluba, ne kao neki koji vječno šute i trpe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, casual033, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, Jadnimi, juka55, Konzerva, MokraKifla, nedimmmm1337, SamoDaKazeem, Varijantas8, ŠTA_JE i 93 gosta.