FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Foux87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Foux87 » 15 apr 2021, 22:37

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 apr 2021, 22:08
ajdohordas je napisao/la:
15 apr 2021, 22:06
Sta vi mislite o Duljevicu, ja mislim da bi ga mogli zaganjat na ljeto, bar na neku posudbu. Propao je bas, trebalo bi mu da se restartuje a mi smo mu idealna destinacija.
Ma Hadzija ce nama dovesti boljeg :njanjanja:
Mesiju ugovor istiće :urnebes: :beba:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 15 apr 2021, 22:59

15 apr 2021, 19:55
A sta je to sa Fanimom uopste, nisam nigdje upratio koja vrsta povrede ?
Upala grla danas rece Vinko

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 15 apr 2021, 23:31

holyman je napisao/la:
15 apr 2021, 20:25
vazda mi najsmjesnije bilo kad kazu ne moze te sudija ostetiti ako budes pravi ahahahahahahah
Fakat kakav um proizvede takvu glupost. Cuj ne moze te ostetiti hahah

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 apr 2021, 23:37

slika
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 16 apr 2021, 00:04

Pantelija je napisao/la:
15 apr 2021, 15:16
PeakyBlinders je napisao/la:
15 apr 2021, 15:10
Pantelija je napisao/la:
15 apr 2021, 14:58
Au vec pocelo kukanje za sudijama ami davno trebali zavrsiti posao. Al valja gol dati.. sa igracem vise
Ukazivanje na nepravdu i smutnju tebi kukanje? Treba šutit, pa završit ko Željezničar?
Nek nas uzmu pošteno prvi ću čestitati, a ne da mi poturaju Gigovića i kompaniju.
Nije kukanje,nikako. Imali smo do zadnjeg kola idealno sudjenje cak smo i pogurani.
Imao si u mostaru losije ok.
I sad kad su nam NASOM keivicom oni koji imaju sudije prisli sa 13 NA 5 bodova, hajmo kukati na sudije.

Da smo dobili sto smo trebali, sad bi bilo +10 i ne bi te interesovalo ko je sudija.
Ovako sad razmisljaj ko je i hoce li ili nece. Bitno je da ne primimo gol jer statisticka greska smo kad zabijemo jedan a ne dva.

Ja ne vjerujwm u dvijw stvari koje moram gledati

Da je svaka ekipa na terenu naloženija od nas

I da je svaka utakmica od prve minute i sekunde,sarajevo na svojoj polovini i iz minute u minut se povlacimo sve vise golmanu u krilo.
Drug to ti je isto kao da ideš na ferku, a lik izvadio nož. Kakvo kukanje. Ovo je mobilizacija. Ne treba šutiti na ovo pa da im bježimo 20 bodova.
To kakvi ulazimo u nastavak okači mačku o rep. Samo pošteno, pa nek uzmu bod/ove.
Pričaj mi kako oni uzeše par tekmi?
Njima protivnici bili Velež, 2x Radnik, 2x Olimpic i Mladost, a nama
Željezničar, Zrinjski i 2x Široki, Velež i Krupa.

Nema mjesta nezadovoljstvu, dok god si lider.
ORIGINAL 1987

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 apr 2021, 00:09

Nema više neporazenih! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 apr 2021, 00:16

NisamInSajder je napisao/la:
15 apr 2021, 22:35
15 apr 2021, 22:06
Sta vi mislite o Duljevicu, ja mislim da bi ga mogli zaganjat na ljeto, bar na neku posudbu. Propao je bas, trebalo bi mu da se restartuje a mi smo mu idealna destinacija.
Pun pogodak bi bio. U marketinskom smislu top potez, svakako nam fali igrac na krilnoj poziciji, a o igrackim kvalitetama ne treba raspravljati. Sad je pitanje koliko ce se on zeljeti ovamo vratiti i kakve ce mu ostale ponude biti. Predstavljao bi klubu korak naprijed, a on bi imao priliku da ozivi karijeru.
može ako se dokaže u kaknju prvo. Kako će hadžija dobaciti dalje od federacije?
NEMA NAZAD

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 16 apr 2021, 00:30

Ma šta se pravi od Borca Real Madrid u eri galaktikosa, i da nas dobiju na Koševu kiksaće još minimalno 2-3 do kraja. Niko ovdje ne može imati kontinuitet da dobije osam utakmica zaredom .

Mi moramo poraditi na pristupu utakmicama, podići malo energiju i praviti više prilika da bi se poboljšala efikasnost.

Imamo novu set loptu , treba igrati kolo po kolo. I ako dobijemo Borca vjerovatno nam je zijan u Mostaru, pa remi u derbiju... :)

Gledam im evo raspored , pa ništa lakši od našeg naprotiv, imaju dosta teža gostovanja od nas do kraja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 16 apr 2021, 01:04

Kockoglavi je napisao/la:
15 apr 2021, 22:59
Fanimo je fasovao koronu kako sam ja cuo !
U novi boj ...

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 16 apr 2021, 02:45

Pantelija je napisao/la:
15 apr 2021, 15:16
PeakyBlinders je napisao/la:
15 apr 2021, 15:10
Pantelija je napisao/la:
15 apr 2021, 14:58
Au vec pocelo kukanje za sudijama ami davno trebali zavrsiti posao. Al valja gol dati.. sa igracem vise
Ukazivanje na nepravdu i smutnju tebi kukanje? Treba šutit, pa završit ko Željezničar?
Nek nas uzmu pošteno prvi ću čestitati, a ne da mi poturaju Gigovića i kompaniju.
Nije kukanje,nikako. Imali smo do zadnjeg kola idealno sudjenje cak smo i pogurani.
Imao si u mostaru losije ok.
I sad kad su nam NASOM keivicom oni koji imaju sudije prisli sa 13 NA 5 bodova, hajmo kukati na sudije.

Da smo dobili sto smo trebali, sad bi bilo +10 i ne bi te interesovalo ko je sudija.
Ovako sad razmisljaj ko je i hoce li ili nece. Bitno je da ne primimo gol jer statisticka greska smo kad zabijemo jedan a ne dva.

Ja ne vjerujem u dvijw stvari koje moram gledati

Da je svaka ekipa na terenu naloženija od nas

I da je svaka utakmica od prve minute i sekunde,sarajevo na svojoj polovini i iz minute u minut se povlacimo sve vise golmanu u krilo.
Slazem se da je sve ovo nasa krivica. Protiv Veleza smo realno osteceni, ali sve prosle utakmice na proljece sudjenje je uglavnom islo u nasu korist. Samo oni silni crveni, Zelji ponisten gol, Krupi cist penal nije dosudjen... Jest sramota sto nam Mujic sudi, ali mi trebamo prvo srediti igru.

Nismo na nivou to je to. Sramota je biti najneefikasnija ekipa lige, iza istančanih ekipa Krupe, Mladosti, Olimpika, Radnika, Slobode itd. Kako Krupa uzme dole Sirokom bod i zabije 2 gola + ostecena za penal, a mi popusimo s igracem vise? Mladost zabije Zelji na Grbavici 4, a mi odemo s taktikom da ne izgubimo. Obicno budem optimista, ali nemam neki lijep osjecaj za Borac... Pametnom dosta
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2021, 03:58

Ma kiksat će i oni do kraja ba, prije svega na Grbavici neće dobit, Želju će Blaž makar toliko razdrmat. Ni Veleža dole ne mogu dobit, nema šanse. Takođe sa Zrinjskim će bit čupavo. To su tri ekstra teške tekme nakon nas. Mi nakon njih imamo dvije (Zrinjski i derbi, donekle Tuzla s kojom i oni moraju igrat). Bitno je samo ne izgubit za vikend da pritisak ne poraste.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 apr 2021, 04:34

Ma moze se preracunavati i obračunavati do jutra
Istina je da smo se doveli u situaciju da u sljedeca dva kola mozemo ostati bez prvog mjesta. To "kiksat ce i oni" moze lahko otici u neće ili kiksat cemo i mi jer realno sta to "vuce" na to da cemo mi pobjedjivati?
Ubjedljivo najneefikasnija ekipa lige, sa najmanje stvorenih prilika, sami sebi nabili pritisak a na to sve kartonirani.
Ja sam pesimista najcesce jer doksam bio optimista vazda sam po nosu fasovao ovako kad bude pozitivno meni drago ako ne onsa mi lakse podnijeti.

Ja bi mozda umjereni kptimista bio da u ova 4 mjeseca sam bar jednom vidio vinka kako pokusava nesto promjeniti. Ali ne. Sablonski se igra jedno te isto a znamo za izreku o ponavljanju istog i nadanju da ce se rezultat promjeniti....

Borca se moze dobiti pristupom kao velez proriv njih, pomjeriri ih u njihovu polovinu i jakim presingom tjerati na greske. Ipak zna se vec sad da cemo se povuxi i cekati a borac je mozda i najjaca kipa kada se protivnik brani jer imaju igrace koji ne vle trcati ali su idealni za "bunkere" os zakarica do ziljkica i vranjesa.

Ja bi sve dao da pobjedimo jer bi to opet nas dosta podiglo, ali opet kazem nasa igra zatvaranja i cekanja kontri i polukontri koje nismo uopste uigrali i izgledamo bez ikakve ideje kada krenemo u iste da nas ceka puno cupanja zivaca kao i do sada. Daj Boze da grijesim...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Komercijala07
Kontakt:

Post Postao/la Komercijala07 » 16 apr 2021, 05:35

Kockoglavi je napisao/la:
15 apr 2021, 22:59
Fanimo normala,lik se zeza na treningu ,slusalice u usima uziva...

Komercijala07
Kontakt:

Post Postao/la Komercijala07 » 16 apr 2021, 05:40

Raja postali smo cirkus od ekipe,volio bi da vidite trening na sta to lici i kakav je odnos ekipe prema Vinku.Molite Boga dragog da izvucemo bod protiv Borca a do kraja sezone ko ziv ko mrtav.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 apr 2021, 07:01

Krupa tc mladost cak i mrtvi zeljo ima bolju igru (imali su vise sansi nego mi)

Mesanovic je jedini igrac koji i a energije elana za trcat uz djkanovica.. al jasmin jednostavno nema kvaliteta tolikog da zabija golove sto automaski pokazuje zasto je ispod prosjecne lige dosao u najgoru ligu na svijetu.

Fanimo covjek jeste donio dvije pobjede al poredeci njegove golove kadaje dao slobodi to nije ta osoba..

Igramo presporo igram neuigrano, borac jedostavno igra brze a to je za ovu ligu dovoljno.

Netreba trazit alibi u sudijama i izgovorima vec pokusat dici motoriku ekipe

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 16 apr 2021, 07:10

Pitar6785 je napisao/la:
16 apr 2021, 07:01
Krupa tc mladost cak i mrtvi zeljo ima bolju igru (imali su vise sansi nego mi)

Mesanovic je jedini igrac koji i a energije elana za trcat uz djkanovica.. al jasmin jednostavno nema kvaliteta tolikog da zabija golove sto automaski pokazuje zasto je ispod prosjecne lige dosao u najgoru ligu na svijetu.

Fanimo covjek jeste donio dvije pobjede al poredeci njegove golove kadaje dao slobodi to nije ta osoba..

Igramo presporo igram neuigrano, borac jedostavno igra brze a to je za ovu ligu dovoljno.

Netreba trazit alibi u sudijama i izgovorima vec pokusat dici motoriku ekipe
Prati mrtvog zelju i bices rahat.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2021, 07:21

mma_hz je napisao/la:
15 apr 2021, 09:06
Denchi je napisao/la:
15 apr 2021, 08:40
skoroalen je napisao/la:
15 apr 2021, 08:04
@Pantelija nisi nikako odgovorio na ovo što sam pitao @SJBa. Kako se to smije desit Kloppu a ne smije Vinku? I drugi treneri sa slabijim ekipama uzimaju bodove, Sam Allardyce sa WBA gazi više nego Liverpool sa Kloppom, Liverpool koji je do prošlog vikenda bio na osam utakmica kući bez datog gola? Pa ne vidim da ga iko mijenja ili tjera. Desio se pad njima, neće oni sad otjerat Kloppa a dovest tog Allardycea ili Stevea Brucea. Ispade sad da su treneri Krupe ili Mladosti bolji od Vinka, jer oni daju golove a mi ne. :rol:
I koga biste vi doveli kao zamjenu? Nemoj samo ono "imaju ljudi plaćeni za to", imaju ljudi plaćeni i da se brinu o SŠu pa raspravljamo. 90% foruma će odgovorit Zekić, Kek ili Lalatović, garantujem. Možda neko kaže i Bjelicu. Četiri trenera koja su u regionu ostvarili određene uspjehe i ušli u elitu među forumašima, imena koja se vrte već 3-4 godine na ovom forumu. A nećemo dovest nijednog od njih, jer nisu ni oni levati da rade u ovakvom okruženju i sa ovakvim igračima. Pravi trener će tražit odriješene ruke i vrijeme, što mu niko ovdje ne može pružit. Nek kiksa tri utakmice i leti mu glava, biće proglašen jednodimenzionalnim.
Ti si jednodimenzionalni forumaš :urnebes: :D :rol:
Kako možeš toliko branit Vinka kao da ti je brat, jesi to ti Dinko Marinoviću? :urnebes: :rol:
Momak prica realno,za nesto aman bolje para nemamo.
Brate 5 smajlija sam stavio, zezam se jhebem mu misa :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2021, 07:39

Pantelija je napisao/la:
16 apr 2021, 04:34

Ja bi mozda umjereni kptimista bio da u ova 4 mjeseca sam bar jednom vidio vinka kako pokusava nesto promjeniti. Ali ne. Sablonski se igra jedno te isto a znamo za izreku o ponavljanju istog i nadanju da ce se rezultat promjeniti....
3-5-2 neki dan brate pa i ovo sa Mesanovicem na 10-tci je promjena , pokusava se, samo ne kontam sto ne ide full na Cmiljanica u spicu pa Hare s klupe, malo da se vratimo automatizmima koji rade...

Ja bi i Oremusa u sredinu vratio, jer nam fali i trke i borbe u sredini...posebno ako opet budemo u 3-5-2 formaciji...

Milicevic-Adukor-Dupovac(Besic)
Susic(Pejovic)
Hodzic(Hebib)-Djokanovic(F.Hodzic)-Oremus(Ramic)-Pidro(Jukic)
Cmiljanic(Handzic)-Mesanovic(Krste/Fanimo/Zinedin/Milanovic)

Krste i Zinedin mogu i u sredini odigrat ako zapne...kao i Milanovic i Fanimo po bokovima

Mozemo bolje se organizovati sigurno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 16 apr 2021, 07:40

Komercijala07 je napisao/la:
16 apr 2021, 05:40
Raja postali smo cirkus od ekipe,volio bi da vidite trening na sta to lici i kakav je odnos ekipe prema Vinku.Molite Boga dragog da izvucemo bod protiv Borca a do kraja sezone ko ziv ko mrtav.
Baš cirkus? Ejš? Kakav je odnos bio ekipe prema Vinku? Kako ti znaš, jesi to bio na treninzima? Šta je brko, hajde reci, hoš mi to ti neš!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 apr 2021, 07:57

Denchi je napisao/la:
16 apr 2021, 07:21
mma_hz je napisao/la:
15 apr 2021, 09:06
Denchi je napisao/la:
15 apr 2021, 08:40

Ti si jednodimenzionalni forumaš :urnebes: :D :rol:
Kako možeš toliko branit Vinka kao da ti je brat, jesi to ti Dinko Marinoviću? :urnebes: :rol:
Momak prica realno,za nesto aman bolje para nemamo.
Brate 5 smajlija sam stavio, zezam se jhebem mu misa :D
Hallali ,očigledno da si stavio 15 dzaba,udaren sam.u mozak
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.