Pa srbi ko srbi prisvajaju tuđe historije to možeš vidjeti samo na jutubu gdje psuju jedni drugima familije itd, i na ovom forumu gdje nema jednog admina da reguliše.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Naša država je pala na ispitu u onom momentu kad si ti prešao granicu sa Crnom Gorom.Virtu4l je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:21Ma davno sam ja halalio našu sezonu, a babuka je zasluženo dobio otkaz.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:58Đe si ti do sad? Babuki se posraše u brkove, a ti tek sad dolaziš ccc
Nego me ovo sa Borcem malo zabrinulo, tek danas su shvatili da im je sve otvoreno i da sad mogu do titule, a to će biti opasno. Ako nam prošla sezona nije dala jasne signale šta će se dešavati, ova će nam biti kristalno jasna. Posebno vama, jer ste prošle godine najviše hajrovali njihovim mutnim radnjama, a ove godine bi upravo vas moglo najviše koštati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Tristan
- Kontakt:
Pa nije bas samo na jutubu.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- Tristan
- Kontakt:
Sjecam se na obiljezavanju 30 godina od osvajanja kupa Jugoslavije. Na utakmicama ne, sto ne znaci da nece nekad.
Imale su Delije prije par godina na barjaku bez trobojke grb Kotromanica protiv Novog Pazara na Marakani, nije to toliko neobicno.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Znam da nije neobicno za vas

Al' sto kazes ne znaci da nece.
Na jutubu vidim poprilicno redovno.
-
- Kontakt:
- Tristan
- Kontakt:
Ne.
I nije izvorni, jedan od grbova iz Borceve istorije, malo modifikovan (cirilica).
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
A koji je izvorni, ovaj sam jedini viđao na starim slikama, doduše kao što kažeš latinica umjesto ćirilice?
-
- Kontakt:
Cestitke Borcu na duplij. 100% zasluzeno. Nasi nek sastave neko novo saopstenje i sve ce biti bolje
- Tristan
- Kontakt:
Imas na srpskoj wikipediji clanak FK Borac, pa imas naslov Grb kroz istoriju. Grb iz vremena Kraljevine SHS je mala misterija.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Vidio bi ima li da ja stavim opet teritoriju RBiH i Sandžaka

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovo su navijaci Zeljeznicara koji ismijavaju klub koji se bori grčevito za 3 titulu u nizu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Šta kaže,legitimno ih zamolit da se ne bacaju na glavu protiv njih !?Gostujemo Olimpiku i Mladosti. Platit, molit, povuć veze koje imamo i na sve legitimne načine bar ih zamolit da se ne bacaju na glavu protiv nas.
Tuzli City gostujemo, oni preko lige ne mogu izać u evropu. Dogovorit, mi u srijedu izlazimo sa drugom postavom koja je slaba al će poginut momci. Isto očekivat i od njih u ligi, nek stave drugu postavu protiv nas i nek ginu.
Protiv Slobode se možemo napet nekako na Koševu i nekako ih pobjedit, Husejnovića i družinu malo izgotivit u glavnom gradu. Za Saju brata se ne sikiram.

Je li i ovo za UEFE !?

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- svrakino1921
- Kontakt:
ELVISE MUJICU
NAJBOLJI NOGOMETNI SUDIJO
VOLJENE BiH
NAJBOLJI NOGOMETNI SUDIJO
VOLJENE BiH
I ti se uhvatio tog jednog posta je li? Bilo nas je koji smo pisali da smo apsolutno protiv toga i da je bolje izgubiti titulu, ako je ne mozemo osvojiti kao sve do sada, casno i posteno. Sto takav jedan ne citiras? Kad vidim skretnicara da prica o postenju povraca mi se.StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:14Šta kaže,legitimno ih zamolit da se ne bacaju na glavu protiv njih !?Gostujemo Olimpiku i Mladosti. Platit, molit, povuć veze koje imamo i na sve legitimne načine bar ih zamolit da se ne bacaju na glavu protiv nas.
Tuzli City gostujemo, oni preko lige ne mogu izać u evropu. Dogovorit, mi u srijedu izlazimo sa drugom postavom koja je slaba al će poginut momci. Isto očekivat i od njih u ligi, nek stave drugu postavu protiv nas i nek ginu.
Protiv Slobode se možemo napet nekako na Koševu i nekako ih pobjedit, Husejnovića i družinu malo izgotivit u glavnom gradu. Za Saju brata se ne sikiram.![]()
![]()
![]()
Je li i ovo za UEFE !?![]()
![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Što si to nervozan? Ne odgovara UEFA je li ?Miljacka je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:36I ti se uhvatio tog jednog posta je li? Bilo nas je koji smo pisali da smo apsolutno protiv toga i da je bolje izgubiti titulu, ako je ne mozemo osvojiti kao sve do sada, casno i posteno. Sto takav jedan ne citiras? Kad vidim skretnicara da prica o postenju povraca mi se.StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:14Šta kaže,legitimno ih zamolit da se ne bacaju na glavu protiv njih !?Gostujemo Olimpiku i Mladosti. Platit, molit, povuć veze koje imamo i na sve legitimne načine bar ih zamolit da se ne bacaju na glavu protiv nas.
Protiv Slobode se možemo napet nekako na Koševu i nekako ih pobjedit, Husejnovića i družinu malo izgotivit u glavnom gradu. Za Saju brata se ne sikiram.![]()
![]()
![]()
Je li i ovo za UEFE !?![]()
![]()

Ne budite kao lobotomija,dopustite različita mišljenja,kao što je ovo npr.

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nisu te pljuvali,navikli su oni na to.Nekad Ibraković i Dinokio, sad nek adžija pogura.. Neki ce me pljuvati radi ovoga, ali sad je svakako sranje, pa nek Emir bar nesto uradi po tom pitanju, i fino nam sredi utakmice protiv MDK i Olimpika.
MDK svakako nije upitan opstanak, a Olimpik bi isto mogao doci u povoljnu situaciju gdje mu 3 boda nece puno znaciti

-
- Kontakt:
Jel moguće da ovako pojedinci razmišljaju ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:42Nisu te pljuvali,navikli su oni na to.Nekad Ibraković i Dinokio, sad nek adžija pogura.. Neki ce me pljuvati radi ovoga, ali sad je svakako sranje, pa nek Emir bar nesto uradi po tom pitanju, i fino nam sredi utakmice protiv MDK i Olimpika.
MDK svakako nije upitan opstanak, a Olimpik bi isto mogao doci u povoljnu situaciju gdje mu 3 boda nece puno znaciti![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.