Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Svi mi ovako mislimo svaki navijac svakog kluba ako imaš pare i mozes završiti ispod stola za bilo šta imaš moju podršku pusti mi se šuplje.Convicts1988 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:47Jel moguće da ovako pojedinci razmišljaju ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:42Nisu te pljuvali,navikli su oni na to.Nekad Ibraković i Dinokio, sad nek adžija pogura.. Neki ce me pljuvati radi ovoga, ali sad je svakako sranje, pa nek Emir bar nesto uradi po tom pitanju, i fino nam sredi utakmice protiv MDK i Olimpika.
MDK svakako nije upitan opstanak, a Olimpik bi isto mogao doci u povoljnu situaciju gdje mu 3 boda nece puno znaciti![]()
Jbt, ljudi razmišljaju na štetu svog kluba, ne znam dal oni to razumiju. Alaselamet ja mentaliteta ...
Naravno da se to nece desiti niti trebate citirati ovog debila koji je to pisao niti mene debila samo necemo se lagati.
Nama samo da je da prezivimo naredna 2 kola pa poslije redom završavaj ispod stola zašto da ne.

Zavrsit cemo i zeljA ispod stola.
Kao cudis se ti necijem razmisljanju??Convicts1988 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:47Jel moguće da ovako pojedinci razmišljaju ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:42Nisu te pljuvali,navikli su oni na to.Nekad Ibraković i Dinokio, sad nek adžija pogura.. Neki ce me pljuvati radi ovoga, ali sad je svakako sranje, pa nek Emir bar nesto uradi po tom pitanju, i fino nam sredi utakmice protiv MDK i Olimpika.
MDK svakako nije upitan opstanak, a Olimpik bi isto mogao doci u povoljnu situaciju gdje mu 3 boda nece puno znaciti![]()
Jbt, ljudi razmišljaju na štetu svog kluba, ne znam dal oni to razumiju. Alaselamet ja mentaliteta ...
Vi iz zenice ste prirodno glupi. Za vas Fudo razmislja.

Četnici s zapada i istoka koji dižu 3 prsta kad gostujemo i on se cudi.PappiPapp je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:58Kao cudis se ti necijem razmisljanju??Convicts1988 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:47Jel moguće da ovako pojedinci razmišljaju ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:42
Nisu te pljuvali,navikli su oni na to.Nekad Ibraković i Dinokio, sad nek adžija pogura.![]()
Vi iz zenice ste prirodno glupi. Za vas Fudo razmislja.![]()

Tek će ovo biti zanimljiva sezona.
Jesu danas Široki i Zrinjski na areni?
Jesu danas Široki i Zrinjski na areni?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kakav vajb u ekipi
Bravo momci.

Bravo momci.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
U Sarajevu je mnogo vukao Rahmanović, glupo je gatati, ali da je ostao Tatar samo, ne bi oni bili ništa bolj nego sad.
Rahmanović je u zadnjem dijelu terena pravio razliku, lagano nosio veznjake na leđima i djelio lopte.
Rahmanović je u zadnjem dijelu terena pravio razliku, lagano nosio veznjake na leđima i djelio lopte.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jesu se oglasili bordo prijatelji? Jel sve ok bilo?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne znam po cemu si zakljucio da sam nervozan, daleko vise razloga za to imas ti, jos uvijek si sedmi, a to je donji dio tabele...Samo nemojte vi o postenju, al' ni u zajebancijiStrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:40Što si to nervozan? Ne odgovara UEFA je li ?Miljacka je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:36I ti se uhvatio tog jednog posta je li? Bilo nas je koji smo pisali da smo apsolutno protiv toga i da je bolje izgubiti titulu, ako je ne mozemo osvojiti kao sve do sada, casno i posteno. Sto takav jedan ne citiras? Kad vidim skretnicara da prica o postenju povraca mi se.StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:14
Šta kaže,legitimno ih zamolit da se ne bacaju na glavu protiv njih !?![]()
![]()
![]()
Je li i ovo za UEFE !?![]()
![]()
![]()
Ne budite kao lobotomija,dopustite različita mišljenja,kao što je ovo npr.![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ma slabi smo bez njega. Jos nam sinoc falila 3 bitna igraca i jbg. Plus izgubili samopouzdanje.
Opet nismo tako lose ni izgledali do primljenog gola a onda nastaje mucenje i na kraju moramo cestitati Borcu na zasluzenoj pobjedi.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Pappi
Idemo do titule
Rođeni
Idemo do titule
Rođeni
Convicts1988 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:47Jel moguće da ovako pojedinci razmišljaju ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:42Nisu te pljuvali,navikli su oni na to.Nekad Ibraković i Dinokio, sad nek adžija pogura.. Neki ce me pljuvati radi ovoga, ali sad je svakako sranje, pa nek Emir bar nesto uradi po tom pitanju, i fino nam sredi utakmice protiv MDK i Olimpika.
Nikakvi pojedinci, samo bubuljicar kojem je kriminal i muljanje u genima. Procitaj odg na te njegove postove

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.