FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja još ne mogu da vjerujem kako nas klošar ukopa, ovog majmuna ne treba više na go staviti taman ne imali nijednog golmana.
Niko normalan nije očekivao raspodiju od fudbala danas jer se iz krize ne izlazi tika takom ali je činjenica da NAS NIJE KRETEN NA GOLU UVALIO PO STOTI PUT sad bi imali 3 boda u džepu. OVO ŠTO JE ERIĆ URADIO NEMA VEZE S PLATOM, OVO ISKLJUČIVO IMA VEZE S TIM DA JE ERIĆ MENTALNO ZAOSTALA OSOBA KOJA NE ZASLUŽUJE NI DA BRANI U ŽELJI TAMAN KANTONALNU IGRALI
Niko normalan nije očekivao raspodiju od fudbala danas jer se iz krize ne izlazi tika takom ali je činjenica da NAS NIJE KRETEN NA GOLU UVALIO PO STOTI PUT sad bi imali 3 boda u džepu. OVO ŠTO JE ERIĆ URADIO NEMA VEZE S PLATOM, OVO ISKLJUČIVO IMA VEZE S TIM DA JE ERIĆ MENTALNO ZAOSTALA OSOBA KOJA NE ZASLUŽUJE NI DA BRANI U ŽELJI TAMAN KANTONALNU IGRALI
Zadnja izmjena: braco, dana/u 18 apr 2021, 19:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Amar je kriv!
-
- Kontakt:
Ovo je striktno Amarova krivica on je doveo ove debile u klub ne branite ih zato sto plate nisu primili kakve greske prave i kako se ponasaju ne trebaju ni jedne dobit djecu im ****
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Radnika vodio trener koji je jučer postavljen. Igrači Radnika sigurno nisu za Bundeslige. Danas realno bili blizi pobjedi. Eric jest pogrijesio, ali prije toga se mi u nekoliko navrata panicno branimo. Ne bi da mu budem advokat, al ono se desava kad ti protivnik nabaci deset centarsuteva a da se i ne oznojitimpramosavePla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:19Baka vodio dva treninga,da je Gvardiola ne bi uspio puno promijeniti.
Sta ocekivati od ekipe koju cini golman iz Zvijezde 09,dva defanzivna igraca koja nisu mogla igrati u 2 HNL ligi i dva igraca iz kantonalne.
Gore smo malo kao bolji Subasic,posto cijela ekipa ima neku dozvolu sta god da uradi neko galami na njega,oni kao zvijezde,a veze nemaju.Pokazalo se u onoj kontri,koliko mogu.
On iz Federalne,drugi iz 2HNL,Ramovic 2 Svicarska,Zec i Stila nisu nigdje vise mogli pa ovdje uzimaju pare,Veseli iz prve RS dosao..
Baka otjeraj sve ove neznalice. Postavi djecu i par ovih starkelja ostavi.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Jedina istina. Unazadio nas pet godina. Doveo retarde i u upravljacke strukture i na teren. Prisjeo mu i sampanjac i ublehaski govor na skupstini.. **** ga sto dalje od kluba i poceti oporavak koji ce dosta dugo trajati..timpramosavePla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:24Zna se ko je za sve to kriv.Onaj sto kaze,"znate kako je kad je taj covjek u klubu".Eh on je kriv za sve.plavousrcu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:21Ne puca iz prazne, igrac kojem dugujes sest plata i svake sedmice ga lazes da ces rijesiti dugove i koji se gazdi stana ne javlja na telefon ne moze biti motivisan i fudbal mu ne moze biti na prvom mjestu. Igraci koji su nas nekoliko puta mogli ostaviti bez licence ne zasluzuju ovakvo pljuvanje.
Raja iz postovanja prema njegovom ocu i nekoj boljoj proslosti,nece da mu zeli ovo sto zele igracima.
On je skupio hostaplere Selimovica,Peste,Cengice,on i samo on.A taman se sljama rijesili i vratise se veliki "Zeljovci".
Pročepit će negdje.
Ostaje i ta opcija kada se vidi da nemamo nikakve šanse. Dobro je neko napisao da če ovi bolesnici još malo poćeti pisati da je Amar plačao sudije da nam otimaju bodove.plavousrcu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:23Kako ocekivati da guras mlade kada dovedes trenera na osam kola i njegov ostanak na klupi zavisi od tih osam kola. Trebali smo Omeru ili Cici dati da vode ovih osam kola uz uslov da isforsiraju pet-sest mladih igraca.bojamora je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:20I meni se čini da čemo možda morati objaviti da se ne borimo za izlazak u Europu i okrenut se uigravanju mladih igrača da vidimo ima li šta od njh. Duša me boli zbog toga al smo sve bliže tome.Grbavica786 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:12Ostatak sezona forsirati neke juniore jer nema smisla vise forsirati Jurcica, Boja, Miletica, Erica itd
Covjek je bio pomocni trener i samo ga prebacili da bude glavni. Nije novi kao Sliskovic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- NerminFatic
- Kontakt:
Prestanite vise s tom pricom. Ako je Ceric rekao da su isplacene plate tri za njegovog boravka, onda valjda nece slagati kad bi odmah dobio demanti.plavousrcu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:21Ne puca iz prazne, igrac kojem dugujes sest plata i svake sedmice ga lazes da ces rijesiti dugove i koji se gazdi stana ne javlja na telefon ne moze biti motivisan i fudbal mu ne moze biti na prvom mjestu. Igraci koji su nas nekoliko puta mogli ostaviti bez licence ne zasluzuju ovakvo pljuvanje.
Ako je ukupni dug 6 mjeseci to je drugo, ali da nisu dobili posljednja tri mjeseca pare pa eto ne mogu platiti nista, dosta je s tom pricom.
YEBEM LI TI LOZNICU I GUSU. Sto te ne zaklasmo onda na otoci poslije borca
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Brate pregledaj moje postove i vidjeces da sam rekao volio bi da Omer dobije posao do ljeta, odmah mu dat do znanja da nema nista od evrope, cilj ti je da afirmises makar 3 igraca za narednu sezone i to je to. Gasal, Durakovic, Beca, Kulasin, Nargalic, Muftic.plavousrcu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:23Kako ocekivati da guras mlade kada dovedes trenera na osam kola i njegov ostanak na klupi zavisi od tih osam kola. Trebali smo Omeru ili Cici dati da vode ovih osam kola uz uslov da isforsiraju pet-sest mladih igraca.bojamora je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:20I meni se čini da čemo možda morati objaviti da se ne borimo za izlazak u Europu i okrenut se uigravanju mladih igrača da vidimo ima li šta od njh. Duša me boli zbog toga al smo sve bliže tome.Grbavica786 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:12Ostatak sezona forsirati neke juniore jer nema smisla vise forsirati Jurcica, Boja, Miletica, Erica itd
Svaki je mogao dobijati po 20ak min. Jok mi i dalje gledamo Veselog, Boja, Erica, Miletica ostale krampe
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je nas golman najgori prvi golman u ligi nevjerovatno. Najgori yebem i tebe Gušo usta glupa. Raspravljao sam se sa Brkom u prvom djelu oko Erića poslije BL mislio sam vadio nas je par tekmi nije toliko los kolko sam bio u krivi yebem li ti ericu mamicu usta odvratna gadna. Brko izvini.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Zamisli samo ljudi ovdje diskutuju o tome da je greska sto je poceo Baka poceo u sredini sa Celikovicem i Subasicem, kao eto trebao je sa Bojom i Mujezinovicem, a u stvarnosti radi se o 4 debila koja u normalnim okolnostima ni trening ne bi mogli da gledaju a ne jos da sudjeluju u njemu i igraju za Zelju. Kako Guso pobjeze u omladinski pogon. Ti si insistirao na ovom golmanu, na ovom mentalno poremecenom golmanu koji nam je svojim bravurama izbio tonu bodovaDejan1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:14Tužno ali tako je.Brkooo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:08Sta je Amar napravio, kakve je sve debile dovodio![]()
Meni bi sramota bilo imati mjesecnu platu od 8 hiljada KM a napraviti ovakav genocid svom klubu. Da ne spominjem ostale parazite iz ss. Trebat ce nam godine da se oporavimo od ovoga. Sreca je samo da smo u prvom dijeli nakupili bodova inace bi bila teska borba za opstanak u jednoj od najlosijih liga u evropi. Bruka i sramota..

Napravio je Amar sa ostatkom ss takav genocid u sportskom dijelu da se to ne moze rijecima opisati. 97% igraca nema kvalitet za Zelju, a mnogi imaju kvalitet iskljucivo za federalnu ili kantonalnu ligu. I takvim retardima si duzan par plata. Tuzno i zalosno..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 18 apr 2021, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Radnik nema sta da izgubi.Oni nisu u rezultatskoj krizi,njima je normalna pojava borba za opstanak.fczeljo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:29Radnika vodio trener koji je jučer postavljen. Igrači Radnika sigurno nisu za Bundeslige. Danas realno bili blizi pobjedi. Eric jest pogrijesio, ali prije toga se mi u nekoliko navrata panicno branimo. Ne bi da mu budem advokat, al ono se desava kad ti protivnik nabaci deset centarsuteva a da se i ne oznojitimpramosavePla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:19Baka vodio dva treninga,da je Gvardiola ne bi uspio puno promijeniti.
Sta ocekivati od ekipe koju cini golman iz Zvijezde 09,dva defanzivna igraca koja nisu mogla igrati u 2 HNL ligi i dva igraca iz kantonalne.
Gore smo malo kao bolji Subasic,posto cijela ekipa ima neku dozvolu sta god da uradi neko galami na njega,oni kao zvijezde,a veze nemaju.Pokazalo se u onoj kontri,koliko mogu.
On iz Federalne,drugi iz 2HNL,Ramovic 2 Svicarska,Zec i Stila nisu nigdje vise mogli pa ovdje uzimaju pare,Veseli iz prve RS dosao..
I covjek je pomocni,koliko pratim bar od odlaska Slavke Petrovica.
Mi ocajni i prvo,a jos gori drugo poluvrijeme.Ovo je slika kako se radilo na pripremama.
Zato sad stati iza ovih ljudi sto zele da preuzmu skupstinu I sto hoce da stabilizuju klub I koji ne daju da se pomocni proda .Jug stoji iza njih sto je najbitnije ali trebaju podrsku svakog od nas .Ne vriiesi se vise sekirati oko spprtskog djela sve misli usmjeriti kako bi pomogli ovim ljudima .MojaMalenkost je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:30Jedina istina. Unazadio nas pet godina. Doveo retarde i u upravljacke strukture i na teren. Prisjeo mu i sampanjac i ublehaski govor na skupstini.. **** ga sto dalje od kluba i poceti oporavak koji ce dosta dugo trajati..timpramosavePla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:24Zna se ko je za sve to kriv.Onaj sto kaze,"znate kako je kad je taj covjek u klubu".Eh on je kriv za sve.plavousrcu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:21Ne puca iz prazne, igrac kojem dugujes sest plata i svake sedmice ga lazes da ces rijesiti dugove i koji se gazdi stana ne javlja na telefon ne moze biti motivisan i fudbal mu ne moze biti na prvom mjestu. Igraci koji su nas nekoliko puta mogli ostaviti bez licence ne zasluzuju ovakvo pljuvanje.
Raja iz postovanja prema njegovom ocu i nekoj boljoj proslosti,nece da mu zeli ovo sto zele igracima.
On je skupio hostaplere Selimovica,Peste,Cengice,on i samo on.A taman se sljama rijesili i vratise se veliki "Zeljovci".
Treći put u 6 godina da jedan Željo iz mrtve bosanske lige neće europu igrat. Hajmo sad junaci koji su nam priredili sve ovo (ne mislim na igrače) pare iz svog džepa dajte da nadoknadite novac od europe. Ne znate uplatnicu popunit, ne znate u bh ligi izboriti europu. Ko će nam vratit milion i nešto maraka od ovih silnih neizlazaka u europu? Još na sve to srozali smo koeficijent maximalno.
braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:36Treći put u 6 godina da jedan Željo iz mrtve bosanske lige neće europu igrat. Hajmo sad junaci koji su nam priredili sve ovo (ne mislim na igrače) pare iz svog džepa dajte da nadoknadite novac od europe. Ne znate uplatnicu popunit, ne znate u bh ligi izboriti europu. Ko će nam vratit milion i nešto maraka od ovih silnih neizlazaka u europu? Još na sve to srozali smo koeficijent maximalno.

UPRAVA NAPOLJE!
SKUPŠTINU KLUBA OBAVEZNO OVE SEDMICE!
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 18 apr 2021, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Može li neko dati info koiiko nas je "briljantni" Erić koštao bodova dosad u ovom šampionatu.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:32Ne mogu da vjerujem da je nas golman najgori prvi golman u ligi nevjerovatno. Najgori yebem i tebe Gušo usta glupa. Raspravljao sam se sa Brkom u prvom djelu oko Erića poslije BL mislio sam vadio nas je par tekmi nije toliko los kolko sam bio u krivi yebem li ti ericu mamicu usta odvratna gadna. Brko izvini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.