FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheManiacs1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheManiacs1921 » 18 apr 2021, 19:39

KANA je napisao/la:
18 apr 2021, 19:36
MojaMalenkost je napisao/la:
18 apr 2021, 19:30
timpramosavePla je napisao/la:
18 apr 2021, 19:24

Zna se ko je za sve to kriv.Onaj sto kaze,"znate kako je kad je taj covjek u klubu".Eh on je kriv za sve.
Raja iz postovanja prema njegovom ocu i nekoj boljoj proslosti,nece da mu zeli ovo sto zele igracima.
On je skupio hostaplere Selimovica,Peste,Cengice,on i samo on.A taman se sljama rijesili i vratise se veliki "Zeljovci".
Jedina istina. Unazadio nas pet godina. Doveo retarde i u upravljacke strukture i na teren. Prisjeo mu i sampanjac i ublehaski govor na skupstini.. **** ga sto dalje od kluba i poceti oporavak koji ce dosta dugo trajati..
Zato sad stati iza ovih ljudi sto zele da preuzmu skupstinu I sto hoce da stabilizuju klub I koji ne daju da se pomocni proda .Jug stoji iza njih sto je najbitnije ali trebaju podrsku svakog od nas .Ne vriiesi se vise sekirati oko spprtskog djela sve misli usmjeriti kako bi pomogli ovim ljudima .
DaBogda je već sutra preuzeli , samo da ove ljude vise ne gledam .... šta su nam uradili 😱😱😱 moju podršku imaju i uradicu sve sto je potrebno da se to ostvari

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 apr 2021, 19:41

Admir74 je napisao/la:
18 apr 2021, 19:37
braco je napisao/la:
Treći put u 6 godina da jedan Željo iz mrtve bosanske lige neće europu igrat. Hajmo sad junaci koji su nam priredili sve ovo (ne mislim na igrače) pare iz svog džepa dajte da nadoknadite novac od europe. Ne znate uplatnicu popunit, ne znate u bh ligi izboriti europu. Ko će nam vratit milion i nešto maraka od ovih silnih neizlazaka u europu? Još na sve to srozali smo koeficijent maximalno.
:tokralju:

UPRAVA NAPOLJE!
Lako je zavalit klub i otići i ne snositi odgovornost ako se klubu izbiju šestocifrene i sedmocifrene cifre od europe. Ne možeš se više samo reći jbg nije išlo i otići. Odgovornost yebem vam li sunce, NAĐITE PARE KAKO ZNATE I UMIJETE PARAZITI

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 apr 2021, 19:45

@bojamora, ovo je za kakve analize psihijatrijske. Povedemo 1:0, to Baka, vidi nas ko Barcelona, sitni vez. Najbolje poluvrijeme u historiji Zelje. Zavrsi 1:1 jebu majke svima a ponajvise Amaru. Analiza dobra treba i javno je objaviti.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 18 apr 2021, 19:47

Sprijeciti prodaju pomocnog terena od strane ovih ljudi u klubu, skupstini i određenima oko kluba pod svaku cijenu !
Mjau !

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 18 apr 2021, 19:50

braco je napisao/la:
18 apr 2021, 19:41
Admir74 je napisao/la:
18 apr 2021, 19:37
braco je napisao/la:
Treći put u 6 godina da jedan Željo iz mrtve bosanske lige neće europu igrat. Hajmo sad junaci koji su nam priredili sve ovo (ne mislim na igrače) pare iz svog džepa dajte da nadoknadite novac od europe. Ne znate uplatnicu popunit, ne znate u bh ligi izboriti europu. Ko će nam vratit milion i nešto maraka od ovih silnih neizlazaka u europu? Još na sve to srozali smo koeficijent maximalno.
:tokralju:

UPRAVA NAPOLJE!
Lako je zavalit klub i otići i ne snositi odgovornost ako se klubu izbiju šestocifrene i sedmocifrene cifre od europe. Ne možeš se više samo reći jbg nije išlo i otići. Odgovornost yebem vam li sunce, NAĐITE PARE KAKO ZNATE I UMIJETE PARAZITI
:clap:

Tako je. Neko mora odgovarati za ovakvo stanje. Nekada nam je sportski segment samo bio problem, dosli su novi okej.. Medjutim sad je cijeli klub u rasulu i ne samo sportski segment. Situacija 100x gora nego prije par godina. Ko je odgovoran za to? Najlakse je sada ove samo odyebati ali sta kasnije.. Sta kada se nekada stvari posloze aBd pa za x godina opet neki paraziti budu htjeli da se dofataju kluba.. Hoce se i tada klub samo tek tako lahko predati u ruke nesposobni poltrona. Fuj, gdje smo bili prije par godina i na kakvom putu a sada.. A ko da je jucer bilo. :puke:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 18 apr 2021, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 18 apr 2021, 19:51

ExBlueone je napisao/la:
18 apr 2021, 19:38
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
18 apr 2021, 19:32
Ne mogu da vjerujem da je nas golman najgori prvi golman u ligi nevjerovatno. Najgori yebem i tebe Gušo usta glupa. Raspravljao sam se sa Brkom u prvom djelu oko Erića poslije BL mislio sam vadio nas je par tekmi nije toliko los kolko sam bio u krivi yebem li ti ericu mamicu usta odvratna gadna. Brko izvini.
Može li neko dati info koiiko nas je "briljantni" Erić koštao bodova dosad u ovom šampionatu.
Prije ove Mladost i Borac koliko se ja mogu sjetit
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 apr 2021, 19:55

Ja sam još prije početka prvenstva pisao da ne pamtim kad smo imali gore igrače. Ali je isto tako istina da je liga tako slaba da se i sa ovim igračima moglo i moralo izači u Evropu. Ko prati pomno klub a ima mozga u glav izna šta se sve događalo zadnjih godina u i oko kluba i šta je dovelo do ovoga gdje smo sada. Nemam ja snage da više objašnjavam nekome ko pojma ni o čemu nema a predstavlja se kao navijač Želje.
Jedina mi je satisfakcija što ikako pišem to što sam omrženi forumaš pitarima koji ulaze u naš forum, Mi čemo bez obzira uvijek biti institucija za njih a nikad iza nas nisu stajali ni režimi ni partije nit smo se prodali Vijetnamcima. Siguran sam da čemo kao največi klub u državi sa največim brojem navijača izači iz svega ovoga i vratite se da im koplekse nabijamo kojih ih još drže i od Torpeda i Domorockog i od Zubana ,Škije Meše, Amara , najboljeg stadiona i najboljih navijača.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 apr 2021, 20:00

plavousrcu je napisao/la:
18 apr 2021, 19:45
@bojamora, ovo je za kakve analize psihijatrijske. Povedemo 1:0, to Baka, vidi nas ko Barcelona, sitni vez. Najbolje poluvrijeme u historiji Zelje. Zavrsi 1:1 jebu majke svima a ponajvise Amaru. Analiza dobra treba i javno je objaviti.
Ma ti što to pišu nemaju pojma ni o čemu. Misle da če nas koji volimo Želju pokolebati i da čemo prestati pisati istinu. O svemu ti najbolje govori to što su istomišljenici sa pitarima. Ja razumijem opet frustacije zbog grozne situacije u kojoj se nalazimo ali ima ih koji se tome raduju.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 18 apr 2021, 20:01

Puna podrška Baka.

Rastjeraj ove amatere

slika

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 18 apr 2021, 20:03

Brkooo je napisao/la:
18 apr 2021, 19:35
Dejan1921 je napisao/la:
18 apr 2021, 19:14
Brkooo je napisao/la:
18 apr 2021, 19:08
Sta je Amar napravio, kakve je sve debile dovodio :damn:
Meni bi sramota bilo imati mjesecnu platu od 8 hiljada KM a napraviti ovakav genocid svom klubu. Da ne spominjem ostale parazite iz ss. Trebat ce nam godine da se oporavimo od ovoga. Sreca je samo da smo u prvom dijeli nakupili bodova inace bi bila teska borba za opstanak u jednoj od najlosijih liga u evropi. Bruka i sramota..
Tužno ali tako je.
Zamisli samo ljudi ovdje diskutuju o tome da je greska sto je poceo Baka poceo u sredini sa Celikovicem i Subasicem, kao eto trebao je sa Bojom i Mujezinovicem, a u stvarnosti radi se o 4 debila koja u normalnim okolnostima ni trening ne bi mogli da gledaju a ne jos da sudjeluju u njemu i igraju za Zelju. Kako Guso pobjeze u omladinski pogon. Ti si insistirao na ovom golmanu, na ovom mentalno poremecenom golmanu koji nam je svojim bravurama izbio tonu bodova :damn: Muftic i Fejzic su jos gori od Erica. :facepalm:

Napravio je Amar sa ostatkom ss takav genocid u sportskom dijelu da se to ne moze rijecima opisati. 97% igraca nema kvalitet za Zelju, a mnogi imaju kvalitet iskljucivo za federalnu ili kantonalnu ligu. I takvim retardima si duzan par plata. Tuzno i zalosno..
A bio drugi sa federalcima :hmmmmm:
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 18 apr 2021, 20:05

Kakva smo ekipa u kojoj brani Eric i Fejzic. Još smo doveli golmana iz najgorje ekipe u drugoj Hrvatske lige. Miletic i Blazevic su došli iz Celika kada su raspali. Veselinovic je bio uzasan u Borac koja se borila za opstanak lige. Bojo je cist promašaj iz Mladost DK, Mujezinovic je upocetka sezone dobro igrao, a sada je skros podbacio. Nek brani Muftic do kraja sezone mozda ce biti naš novi Gušo ili Ibro Sehic...

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 18 apr 2021, 20:07

@Kana kako da neko stane iza tih ljudi,kad klub sam sabotira.Umjesto da zabrane pristup klubu Pesti,Cengicu zbog ranijih marifetluka,oni danas hladno svoja neka razmisljanja i postupke prikazuju na zvanicnoj stranici kao stav kluba.
I imas hladno ljude koji se pozivaju na neke procedure i podrzavaju te uhljupe.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 18 apr 2021, 20:09

bojamora je napisao/la:
18 apr 2021, 20:00
Ma ti što to pišu nemaju pojma ni o čemu. Misle da če nas koji volimo Želju pokolebati i da čemo prestati pisati istinu. O svemu ti najbolje govori to što su istomišljenici sa pitarima. Ja razumijem opet frustacije zbog grozne situacije u kojoj se nalazimo ali ima ih koji se tome raduju.
Ma uz dužno poštovanje ali vas dvojica ste za analize. Haj života vam bar recite čime vas je to Amar zadužio pa ga tako zdušno branite i krivite sem njega? Ja koliko znam ove polovnjake koji nisu ni za bajramskog turnira je on doveo. Nisam ih birao ja, ni Blaž, ni ti ni peti ni deseti. Budite realno a ne da mi svi u klin a vi u ploču. Ok je ako ga podržavaš i braniš ali ako vidiš da su svi sem vas kontra pa šta radite onda više ovdje? Eto i ako mi svi ne znamo i nismo navijači Želje i neznalice smo pa hajte sebi na neki drugi forum i pišite šta vam je volja a ne ovdje da trolate
Ti si moj Željo, veliki Željo!

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 18 apr 2021, 20:15

@plavousrcu ovako si majstore nekad pisao.
"Hoce li bilo ko preuzeti odgobornost za novi ekonomsko rezultatski sunovrat. Vrli ekonomisti neka izracunaju koliko smo izgubili novxanih sredstava u tri sezone koliko vode klub i bajke pricaju. Neizlazak u Evropu i dva puta gubljenje titule. Da neko baci na papir od ovih prodavaca magle?"
Sto sad ne trazis isto?

A da ti ne vadim postove gdje "najdrazi" moze da radi i smjenjuje koga god hoce.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 18 apr 2021, 20:18

18 apr 2021, 20:15
"Hoce li bilo ko preuzeti odgobornost za novi ekonomsko rezultatski sunovrat. Vrli ekonomisti neka izracunaju koliko smo izgubili novxanih sredstava u tri sezone koliko vode klub i bajke pricaju. Neizlazak u Evropu i dva puta gubljenje titule. Da neko baci na papir od ovih prodavaca magle?"
Sto sad ne trazis isto?

A da ti ne vadim postove gdje "najdrazi" moze da radi i smjenjuje koga god hoce.
neka nemoj ga vidis da se jadan zajapurio u sastavljanju postova kako treba samo pomocni prodati i nista vise :kafa: :kafa: providan kao čednost dama na parkingu kod rtv doma

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 18 apr 2021, 20:18

Robust je napisao/la:
18 apr 2021, 20:18
Sto sad ne trazis isto?

neka nemoj ga vidis da se jadan zajapurio u sastavljanju postova kako treba samo pomocni prodati i nista vise :kafa: :kafa: providan kao čednost dama na parkingu kod rtv doma
:clap: :clap:
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 18 apr 2021, 20:20

Sampanjac ekipa redovno ordinira po forumu
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 apr 2021, 20:22

PupanOzdrljic je napisao/la:
18 apr 2021, 20:09
bojamora je napisao/la:
18 apr 2021, 20:00
Ma uz dužno poštovanje ali vas dvojica ste za analize. Haj života vam bar recite čime vas je to Amar zadužio pa ga tako zdušno branite i krivite sem njega? Ja koliko znam ove polovnjake koji nisu ni za bajramskog turnira je on doveo. Nisam ih birao ja, ni Blaž, ni ti ni peti ni deseti. Budite realno a ne da mi svi u klin a vi u ploču. Ok je ako ga podržavaš i braniš ali ako vidiš da su svi sem vas kontra pa šta radite onda više ovdje? Eto i ako mi svi ne znamo i nismo navijači Želje i neznalice smo pa hajte sebi na neki drugi forum i pišite šta vam je volja a ne ovdje da trolate
Nije ova ekipa losa, to se vidjelo u prosloj i dobrim dijelom ove sezone. Nije ni vau, samo liga je losa i za pare koje dajemo igracima na papiru, pitanje je moze li se bolji dovesti. Zasto lose igraju sada, zasto nema ni neke volje, bacanja na glavu? Zato sto im se duguje sest plata, zato sto im se svaku sedmicu laze i prema njima se svi u klubu odnose kao prema ovcama. Koliko je Amar odgovoran za slabe rezultate u drugom dijelu sezone. Mnogo, samo covjek koji je osvojio 80 posto trofeja od nasih svih trofeja i donio nam radosti kao niko, ne zasluzuje da svoja prljava usta sa njim ispiru pakeri praska za pranje vesa.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 apr 2021, 20:24

Sto sad ne trazis isto?

Jesam, i sad pozivam na odgovornost. Vidis da konstantno pisem za plate koje se duguju, drugim rijecima pozivam na odgovornost sve koji su to dozvolili. Samo tada je bila mnogo bolja situacija sa parama i onda je njihova odgovornost i veca. Tada smo mjesecno na plate bacali 30 posto vise nego sada. I da se "najdrazi" vise pitao, ne bismo bili gdje jesmo.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 18 apr 2021, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 18 apr 2021, 20:24

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
18 apr 2021, 19:32
Ne mogu da vjerujem da je nas golman najgori prvi golman u ligi nevjerovatno. Najgori yebem i tebe Gušo usta glupa. Raspravljao sam se sa Brkom u prvom djelu oko Erića poslije BL mislio sam vadio nas je par tekmi nije toliko los kolko sam bio u krivi yebem li ti ericu mamicu usta odvratna gadna. Brko izvini.
Ma ja vec godinama pisem da Eric, Sinisa, Blazevic i velika vecina sadasnjih igraca(njih 97%)nemaju kvalitet za Zelju. Cudim se godinama kako oni zive od fudbala. Zaradjuju novac na osnovu ovoga, fakat treba biti majstor i za ovo varanje. Vece su ublehe i od onog Brazilca sto je citavu "fudbalsku karijeru" lazirao a potpisivao ugovore i sa najboljim klubovima u Brazilu.

Evo taj Eric, nije lik u Zvijezdi bio najbolji ili jedan od najboljih golmana u ligi pa da kazes ima kvalitet i potencijal hajde da ga dovedemo. Bio i tad i sad prosjecan golman koji nekad moze odbraniti nesto a nekad moze napraviti vise kardinalnih greski. Nikad ne znas na cemu si sa njim. Kjosevski je bio isti potpuno kao Eric. I ljudi misle da se sa takvim golmanima moze ici u borbu za trofeje. Isto vazi i za ostale pozicije..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 18 apr 2021, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, ErosViverosViv i 34 gosta.