Mirso Svicarac

Fakat, bez zayebancije, koga Đani proziva ? Ako neko zna nek napise. Ko god da je kriv, bruka velika !!! Pretpostavljam da je medicinsko osblje...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mirso Svicarac
bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:49Po meni ova promjena bitna za sljedecu sezonu, al sta cemo mi s nastavkom prvenstva. Zip je izgleda Emir Hadžić, ne javlja se citav dan.
Sto te cudi pa za dobar vlastiti procenat sto da ne..SaNa je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:07Nemam rijeci..HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:05Emir je bio pripremio produzenje jos na godinu Hebibovicu
Moze on pripremati sta hoce zna se ko odobrava to i ko potpisuje i bez cijeg se ne moze nista uraditi u klubu ...SaNa je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:07Nemam rijeci..HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:05Emir je bio pripremio produzenje jos na godinu Hebibovicu
Ma brate ne mogu fakat jos veci razdor da se pravi. Oni svi znaju izmedju sebe ko sta misli. Nisam mahalas niti se krecem u takvim drustvima. Niti izmisljam. Niti mi je to cilj. Vjeruj info iz prve ruke.ajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:02Daj ba ko je to rekao tačno ?Gomis99 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:58Cirkus. Nista nisu uradili. Covjece, jedan od igraca sa boljom karijerom je rekao da nije radio sa vecom neznalicon od Vinka u svojoj karijeri. Covjek kaze nema nikakvu ideju. Treninzi sablonski. Zato je svako kolo nova povreda jednog od igraca jer nisu ni spremni. Nista ni s cim. Bog nek nam je pomoci. U Zrinjskom je znao da ponudi ostavku . I Karacic dingospo. Sa djecom covjek igra. I ponudi ostavku.
Generalno Hadzija je dosta doprinio . Dvije titule i kup i ove godine borba na oba fronta. Ne znam cemu vrijedjanje iskreno. Hvala mu na pozitivnim stvarima. Ali ovo je njegov zenit vjerovatno.
Vinko ima dobru statistiku isto. Imao je podrsku dok je islo. Ali nama je na prvom mjestu klub . I ove godine je dobro gurao, ali jednostavno i on je dozivio svoj vrhunac. Treba da ispadne gospodin.
Moze i PP ako nije za javno.
U to ne vjerujem jer ljudi sada izmisljaju sve i svasta i svako ima svoj stav i svoju verziju priče. U narednih par dana ce se nakupit stotine izmisljotina jos.
Pa valjda se moze naci neki igrac, koji nije predmet zajebancije zadnje 2-3 godineSanchez1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:12Sto te cudi pa za dobar vlastiti procenat sto da ne..SaNa je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:07Nemam rijeci..HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:05Emir je bio pripremio produzenje jos na godinu Hebibovicu
Ama koje igrace? Kalve igrace? Milanovica, Hebibovica, Handzica, Krstu, Hodzica,Pidru?haris004 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:07Po meni veći krivac za ove rezultate je Marinović, ali Bože moj. Nije Hadžija kriv što ovaj ne koristi ni približno dovoljan broj igrača koje ima na raspolaganju. Zinedin, kao mlad igrač sa velikim brojem nastupa upravo kod Marinovića u u21 zakovan na klupi, bez pružene prilike. Cmiljanić zakovan na klupu također bez šanse za igru. Marinović je i forsirao onaj negledivi duo u veznom redu Sušić-Pejović. Marinović također nije davao prilike mladim, posebno su mi nekako u mislima utakmice protiv Krupe i Mladosti (3:0, 5:1) gdje priliku sa klupe nisu dobijali mladi Hodžić i Bešić u riješenim utakmicama.
Marinović također užasno koristi zamjene, pogotovo to dolazi do izražaja kad imamo 5 izmjena na raspolaganju a iskoristimo 1 ili 2, a imamo ubjedljivo najjači roster u ligi. Također fascinantno ostaje u utakmici protiv Bresta kad smo ganjali rezultat a Sušić dobio priliku u 90-toj minuti. Jukić na početku sezone imao prednost u odnosu na Fanima a kasnije Milanović ima prednost u odnosu na Jukića.
Ipak, pored svega, čovjeku se ne može zaboraviti polusezona iz snova, na pojedinim utakmicama odlično vođenje, gospodski odnos pored terena i pred medijima. Ako je u stanju ispravit svoje greške neka ga na klupi, meni od djeluje kao pristojan strateg, ali sigurno da ima dosta prostora za napredak.
Moze al nije znao,zato je i produzavao ugovore,Hebibovic,Hodzicu,vracanje Adukora,Milanovica,dovodjenje nespremnih ili povrijedjenih igraca,Zidan,Cmilja,Susic,tjeranje akademaca na posudbe a na iste pozicije dovodio nista bolje igrace itd itd,samo hvala bogu pa je dobio sto je trazio.
I svi gore nabrojani bolji od bObe, emire 97.emir79 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:20Kako preko noci pocese pojedinci srati po ekipi, da bi opravdali neznalicu sa klupe.
Fol nemamo odjednom kvalitetnu ekipu.
Dudic sa ekipom koja ni priblizno nema ni sirinu, niti kvalitet kao mi, ispisa se i po neznalici i po Sirokom u sred Lištice. Priblizi nam se frajer na svega 4 boda.
I onda pocnu pisati nije do Vinka![]()
Ocita mu lekciju lik koji je jedva trener sa Borcem.
I meni je to neshvatljivo.Halo, nas je jedan Dudić pobjedio, pa to je da zapališ trenersku diplomu odmah, a mali Maksimović postao trener u decembru.Nevjerovatnoemir79 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:20Kako preko noci pocese pojedinci srati po ekipi, da bi opravdali neznalicu sa klupe.
Dudic sa ekipom koja ni priblizno nema ni sirinu, niti kvalitet kao mi, ispisa se i po neznalici i po Sirokom u sred Lištice. Priblizi nam se frajer na svega 4 boda.
A na pocetku ove polusezone sarkazam brigada je po na osob igrace uporedjivala sa konkurentima i zakljucili su da na svakoj poziciji ili imamo bolje ili iste igrace i uvjeravala ovdje da je djokanovic po njihovim rijecima pjanic dva ...Licemjeriemir79 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:20Kako preko noci pocese pojedinci srati po ekipi, da bi opravdali neznalicu sa klupe.
Husref bolje recenicu sroci Allaha mi.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, jurisicduska, keli, nedimmmm1337, Pantelija i 19 gostiju.