FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 apr 2021, 23:34

Mi juče do gola smo izgledali dobro, momci su ginuli i vidjela se želja. Bolji smo dosta bili. Nakon primljenog gola smo se ugasili, odmah se moglo vidjeti da je to to, da gola nećemo dat. Ekipa nakon gola padne drastično i nervoza skoči na maximum. Probleme detektovati i pokušati riješiti.

Kakva li je situacija sa Fanimom, da hoće ozdravit do nedjelje, treba nam ko oči u glavi...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 apr 2021, 23:34

Gomis99 je napisao/la:
18 apr 2021, 23:14
ajdohordas je napisao/la:
18 apr 2021, 23:02
Gomis99 je napisao/la:
18 apr 2021, 22:58
Cirkus. Nista nisu uradili. Covjece, jedan od igraca sa boljom karijerom je rekao da nije radio sa vecom neznalicon od Vinka u svojoj karijeri. Covjek kaze nema nikakvu ideju. Treninzi sablonski. Zato je svako kolo nova povreda jednog od igraca jer nisu ni spremni. Nista ni s cim. Bog nek nam je pomoci. U Zrinjskom je znao da ponudi ostavku . I Karacic dingospo. Sa djecom covjek igra. I ponudi ostavku.
Generalno Hadzija je dosta doprinio . Dvije titule i kup i ove godine borba na oba fronta. Ne znam cemu vrijedjanje iskreno. Hvala mu na pozitivnim stvarima. Ali ovo je njegov zenit vjerovatno.
Vinko ima dobru statistiku isto. Imao je podrsku dok je islo. Ali nama je na prvom mjestu klub . I ove godine je dobro gurao, ali jednostavno i on je dozivio svoj vrhunac. Treba da ispadne gospodin.
Daj ba ko je to rekao tačno ?
Moze i PP ako nije za javno.
U to ne vjerujem jer ljudi sada izmisljaju sve i svasta i svako ima svoj stav i svoju verziju priče. U narednih par dana ce se nakupit stotine izmisljotina jos.
Ma brate ne mogu fakat jos veci razdor da se pravi. Oni svi znaju izmedju sebe ko sta misli. Nisam mahalas niti se krecem u takvim drustvima. Niti izmisljam. Niti mi je to cilj. Vjeruj info iz prve ruke.
Pustit cemo da vidimo sta ce biti dalje ako Bog da.
Ja sam samo rekao da ne mogu da vjerujem da je nakon ovakvih partija ostao na klupi. I kad sam cuo tu pricu jos vise sam za to da Vinko ide. Sve ovo mi je stres teski.
Ne kazem ja da ti lazes... ali vjerovatno imas preuveličane informacije ili cak lazne, moje misljenje. Inace, sto se to nije pisalo nakon Bresta, Celtica, remija u Banjaluci i pobjede, pobjede u Mostaru, nakon 20-25 utakmica bez poraza itd itd ? Tad je sve bilo med i mlijeko.
Nego mahala sad namirisala krv da se opet klubu priblize i da pokupe ovo love dok je Nam tu a ocigledno da su i pojedini igraci pod uticajem mahale. Nego kola krenula niz brdo pa sad ljudi izmisljaju sve i svasta da bi opravdali svoje stavove i misljenja, neko o Hadziji neko o Vinku.
Ja iskreno ne znam sta da mislim, po meni Vinko nije jednodimenzionalan trener, covjek je totalno osakacen sa rosterom ali bas bas totalno. A opet sto neki kazu, Velez i Siroki imaju manji i manje kvalitetniji roster od nas pa su tu negdje. Ne znam... pali smo u neku negativu totalnu, monotoniju, bojazljivost itd itd.

A i Djani mali se.re lafo odlucio da suti na nepravdu da ne stvara nervozu i pritisak a pise neke tekstove i romane. Sad bolje reci odmah da znamo na cemu smo i ko nas gdje koci nego da se gura pod tepih stalno kako smo i navikli od kako su Vijetnamci tu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 apr 2021, 23:35

Zoran28 je napisao/la:
18 apr 2021, 23:34
Hordanjezla1987 je napisao/la:
18 apr 2021, 23:30
Neko mase zastave, neko tastature u olovu :urnebes:
Husref bolje recenicu sroci Allaha mi.
A iz Janje
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 18 apr 2021, 23:39

Sj'eebali ste sve sto se moze sj*eeebat. Problem je sto je Vinko pasivan kao trener i nema osjecaja da mora stvoriti odnos sa svakim igracem kako bi izvukao maksimum iz njega. Bara bara smo kvalitetom s ovim ekipama oko nas tako da ako njihovi igraci mogu, mogu i moraju i nasi nekako.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 18 apr 2021, 23:40

Dobijamo Zrinjski u Mostaru.
ali na Playstationu
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 apr 2021, 23:41

I sta sad? Cekaju da izgubimo sanse za titulu ili za Evropu pa da onda otjeraju i Vinka,koji je uzgred budi receno najveci krivac za ova 4 poraza u 6 tekmi??
A Emir je nogu trebao dobiti jos u februaru,sad je njegov otkaz samo mazanje ociju navijacima i eto kobejagi da su oni nesta uradili i reagovali.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 apr 2021, 23:49

zagorski je napisao/la:
18 apr 2021, 23:41
I sta sad? Cekaju da izgubimo sanse za titulu ili za Evropu pa da onda otjeraju i Vinka,koji je uzgred budi receno najveci krivac za ova 4 poraza u 6 tekmi??
A Emir je nogu trebao dobiti jos u februaru,sad je njegov otkaz samo mazanje ociju navijacima i eto kobejagi da su oni nesta uradili i reagovali.
Ako izgubimo u Mostaru, vjerovatno ce sam podnijeti ostavku, dole moramo uzeti bar bod.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 18 apr 2021, 23:52

Da je Hadžija kriv...kriv je itekako. Jednostavno nije dorastao klubu i NAVIJACIMA kakvo je Sarajevo. MORAO je bolje da reaguje u prelaznom roku. Pa i ako nije bilo para treba se ograditi i reci kakvo je stanje.

Vinko od najboljeg trenera do najgoreg :hmmmmm:

Ali ima dosta i do igraca. Ok, jesu otisla dva ponajbolja u prvom dijelu sezone ali kako preko noci da su toliko pali u formi i svemu.
E sad, da li sve stima u svlacionici ne znam ali opasno se prica da Sabrinu boli patka ona se zajebava po evropi itd... da se ima i dugovanja prema igracima pa ih i zato boli ****.

Uglavnom, moje mišljenje da je ovo dobra stvar. Vinku ultimatum, Hadzija papa, pa izvolite gospodo. 3 utakmice, min 7 bodova...
A sve ce se znati u Srijedu da li ima ikakvog efekta.
I da , i ako ima dugovanja i bilo kakvih zajebancija to gospodo samo ako se uzme titula. Do tada. :nene:
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 18 apr 2021, 23:59

Nego, jesmo li provalili ko nam je Salcinu nepravdu nanio

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 apr 2021, 00:00

ko je ovdje mahalas, da nam kaze, dajemo li golove barem na treningu ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 19 apr 2021, 00:00

feniksptica je napisao/la:
18 apr 2021, 23:32

A neko napisa Ahmetovic sukoro na 50% spremnosti. Sto se mene tice sasvim dovoljno da igra i izdominira sve ostale nase igrace i protivnike. cim dodje na 50% ubacuj ga
Ja sam napisao da MISLIM da ce Ahmet bit pred zadnje 4 tekme na 50%. Al to ti znaci da ce moc uc sa klupe. Ovo je opet kazem moje misljenje jer je prije par sedmica krenuo sa pravolinijskim trcanjem, nisam strucnjak za oporavke.

Ako je neko gledao Bordo Sedmicu, trebao bi bolje znati.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 apr 2021, 00:01

Eto o tome ja pricam. Svako ce izmisliti pricu koja njemu odgovara da bi opravdao svoj animozitet, neko prema Vinku neko prema Hadziji neko prema Sabrini.
Od masine za mljevenje protivnika i najuredjenijeg kluba u drzavi za dva dana su se prosule price, da je Vinko izgubio svlacionicu, da nema pojma sta radi, da ga neki bojkotuju, da se igracima duzno, Sabrina se zayebava po Evropi itd itd.
Glupost.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 19 apr 2021, 00:02

Kometa je napisao/la:
18 apr 2021, 22:31
FRANK RIBERY je napisao/la:
18 apr 2021, 22:13
Klub je izgubio kompas. Pa pogledajte na sta nam lici omladinski pogon. Ne mozemo meda ni u jednom uzrastu. O cemu mi ovdje pisemo. Sve sto se radilo zadnjih nekoliko mjeseci je cisti amaterizam. Recite mi jednu ozbiljnu ekipu koja prodaje dvojicu najboljih igraca u zimskom prijelaznom roku. Vinka izuzetno postujem, ali Sarajevo nema nikakav stil igre, mi nemam nijedan segment u kojem smo bolji od konkurenata.

Imamo masu pretplacenih igraca, u tom smo lider u prvenstvu.
Cista logika je bilo prodati Rahmanovica i Tatara i uzeti pare ako ti za pola godine idu besplatno.Sada je druga stvar sto nisu pogodili sa Mesanovicem i Smiljanicem.
Nije isto. S njima dvojicom bi zabetonirao titulu,i uzeo visemilionski iznos.
Ovako ces uzeti qrcinu,jos ces platiti ovom odstetu prije ili kasnije.
A,u Evropi kroz Konferencijsku neces mozda uzeti toliko da pokrijes plafon taj trosak
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 apr 2021, 00:05

TrofejiSuTu je napisao/la:
19 apr 2021, 00:02
Kometa je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
18 apr 2021, 22:13
Klub je izgubio kompas. Pa pogledajte na sta nam lici omladinski pogon. Ne mozemo meda ni u jednom uzrastu. O cemu mi ovdje pisemo. Sve sto se radilo zadnjih nekoliko mjeseci je cisti amaterizam. Recite mi jednu ozbiljnu ekipu koja prodaje dvojicu najboljih igraca u zimskom prijelaznom roku. Vinka izuzetno postujem, ali Sarajevo nema nikakav stil igre, mi nemam nijedan segment u kojem smo bolji od konkurenata.

Imamo masu pretplacenih igraca, u tom smo lider u prvenstvu.
Cista logika je bilo prodati Rahmanovica i Tatara i uzeti pare ako ti za pola godine idu besplatno.Sada je druga stvar sto nisu pogodili sa Mesanovicem i Smiljanicem.
A,u Evropi kroz Konferencijsku neces mozda uzeti toliko da pokrijes plafon taj trosak
Jos cemo vjerovatno ispasti u prvom pretkolu Konferencijske lige, jer necemo biti nositelji, a zarada tamo je nikakva.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 19 apr 2021, 00:06

TrajniKulinBan je napisao/la:
18 apr 2021, 22:50
Pitati usrefa u srijedu da ostane na kosevu
S ovim se ne treba ni šalit.
Samo naprijed Saraj'vo!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 19 apr 2021, 00:07

Pojavit ce se dosta dezinformacija u sljedecem periodu, jer kod nas ne moze biti lose nego mora biti jos gore. Primjer je da je neko nakon poraza od Borca napisao da nema plata, ali je to neko ovdje odmah demantovao.

Neko napisa i slazem se da bi trebala organizovat prijateljska protiv nekog nizeligasa da se malo napuni samopouzdanje i da malo izbjezbamo zavrsnicu, al i tu treba nac nekog ko jr bas los u odbrani da bi im mogli napravit akciju :shifty: i to mozemo tek sljedece srijede.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 19 apr 2021, 00:08

Trebamo se skupiti i udruziti svi zajedno a ne pravito razdor. Jesmo katastrofa ali imamo +2 a oni ce tek sad sa jacima krenuti igrati...
Treba otici na trening zagrmiti i dati podrsku.
Protiv Zelje vatromet i bakljadu iza sjevera i mi smo se uspavali i cekamo negativu tj neki jedva prizeljkuju... Ja od jucer nikako u glavi nisam dobar, jer volim klub ne bitno ko je trener, sd i uprava.
**** price ovaj ovakav onakav...

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 19 apr 2021, 00:09

Historicar je napisao/la:
19 apr 2021, 00:05
TrofejiSuTu je napisao/la:
19 apr 2021, 00:02
Kometa je napisao/la:

Jos cemo vjerovatno ispasti u prvom pretkolu Konferencijske lige, jer necemo biti nositelji, a zarada tamo je nikakva.
Mislim da smo prva dva pretkola u Konferenciji nosioci, Zrinjski je mozda i u trecem al o ovim stvarima ne treba ni razmisljati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 apr 2021, 00:09

Pa evo, jasno je svima što je Vinko ostao. Jer se nema novca za opet plaćati raskid kao onoj legendi CZ iz Janje. Da ima, vjerovatno bi bio smijenjen. Odlaskom samo Hadžije teško da postignemo tu šok terapiju i neku promjenu koja nam sad treba za titulu. Daj Bože da budem demantovan protiv Zrinjskog.
Bahati, bahati Željkan!
1946

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 apr 2021, 00:11

Hordanjezla1987 je napisao/la:
18 apr 2021, 23:09
bibula je napisao/la:
18 apr 2021, 23:04
J... majku Sabrina se vazda nekako izvuce :D
Gubitkom titule dobija povratnu kartu za Simin han i tamo nek glumi strucnjaka.
Obzirom koliko ti se skupilo za godinu i po, slab ti je nastup bruda.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, HyperOS, nedimmmm1337 i 53 gosta.