NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:07Prije ce BKN prezivjeti povredu KDa sa Hardenom i Irvingom, nego li LAL povredu Davisa ili Jamesa, ako cemo se vec igrati igre SBBKBB.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:07Prije ce BKN prezivjeti povredu KDa sa Hardenom i Irvingom, nego li LAL povredu Davisa ili Jamesa, ako cemo se vec igrati igre SBBKBB.
Pa bice mu teska 1.godina povratka.To je uvijek tako.Mislim da ce 2.sezonu vec biti mnogo bolji.Lik je jedan od najboljih sutera ikada, da samo stoji na parketu kad se vrati, bice koristan. E sad, na kojem nivou ce biti, to ostaje da se vidi.Tesko je to prognozirati.Brokula je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:11NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:52Je.beno je vratiti se poslije kidanja Ahilove.Povrede misica su ceste...Ali hajde, bolji i kvadriceps, nego loza.
Sve ovo ceka i Klaya naredne sezone.
Ja iskreno mislim da Klay nece liciti ni na sta kad se vrati. Dvije godine izostanka, ACL i Ahilova. Tesko da tu ima vise vrhunskog kosarkasa
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:25i Hubie Browna kojeg licno volim slusati ako zelim cuti dobru strucnu analizu,
Strasno,kakve je suteve uzimao Melo evo ne mogu sebi doci majke mibhpremijerliga12 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 03:20Portland nije smijesna, nego zalosna ekipa za gledati, auf sta sam gledao u zadnje 3 minute.. Melo pogodi 3 suta zaredom, konta da se zapalio i onda promasi 5 uzastopnih napada, nevjerovatno nerezonski sutevi, a na to dodaj i CJ McColluma koji je umislio da je Lillard i dobijes jedan ogromni cirkus.
Kako mislis naravno?? Bas bi volio da mi to malo obrazlozis.
Da da, vidi se po omjerima...treba nekad razmisliti prije nego nesto napises.
Nema skor nikakve veze. Pa cak i ako si u istoj konferenciji a ne u razlicitoj. UTA i PHX su prvi na Zapadu pa nisu 2 najjace ekipe konferencije. Clippe su 3., a Lakersi 5., pa su prvi favoriti Zapada.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 apr 2021, 09:26Kako mislis naravno?? Bas bi volio da mi to malo obrazlozis.
Znas li da Zapad ima 30 pobjeda vise u duelu sa Istokom?
Znas li da je DAL, koji je 7. na Zapadu, do sinocnjeg poraza, imao 4.rekord da je na Istoku?