Poenta je u tome da će domaće lige biti negledljive, evo uzmi za primjer ovu sezonu u Engleskoj gdje se prvak znao petnest kola prije kraja i onda uz ovo gubis i tu draž da se ostatak lige za nešto bori, ligu prvaka, ligu Evrope, liga samim tim još uvijek ima neizvjesnost i utakmice sa rezultatskim nabojom. S ovom ligom dobijes hrpu revijalnih utakmica bez smisla i rezona.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:40
S tim domaci savezi nemaju nista, klub odlucuje kako ce rasporediti snage. Imati ce 9 utakmica i onda cetvrtfinale. Jedna utakmica vise u sezoni samo nego kada se igra LP.
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Stvarno zanimljivo da navijači u Evropi dr.kaju na prebacivanje tržišta/fokusa Evropskog fudbala van Evrope.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 19 apr 2021, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Gubiš smisao domaćih takmičenja a i novac koji bi trebali dobiti ti klubovi, a njih nema malo, će biti mizerija. Kako će naći sponzore, šta da rade takvi, da bankrotiraju, zatvore?
Emanuel Macron je prema neslužbenim objavama iz Francuske najavio da će tražiti uvođenje zakona na nivou Evropske unije kojim bi se spriječilo formiranje ove lige ili čak zabranilo odigravanje utakmica pojedinim klubovima u evropskim zemljama.
Podrska ! Kad ganjaju navijace iz Azije,neka tamo i igraju ! To im niko ne brani. Prabacis klub u Dubai i deri . Derbi Barcelona iz Dubaija,protiv Liverpoola iz Dubaija !!
A kad smo vec kod Liverpoola,skuzeri ce im prvu tekmu ovog sranja ,u onoj uskoj ulici kod stadiona spaliti autobus i sa domacim i sa gostujucim igracima a policija ce da im pljesce !!

Podrska ! Kad ganjaju navijace iz Azije,neka tamo i igraju ! To im niko ne brani. Prabacis klub u Dubai i deri . Derbi Barcelona iz Dubaija,protiv Liverpoola iz Dubaija !!
A kad smo vec kod Liverpoola,skuzeri ce im prvu tekmu ovog sranja ,u onoj uskoj ulici kod stadiona spaliti autobus i sa domacim i sa gostujucim igracima a policija ce da im pljesce !!

Koga boli qrac, gledat cemo elitni nogomet svaki tjedan

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da,oni to misle par utakmica i cao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Odkud im toliki milioni majke im a obicni narod nema sta jest..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na koji nacin sam ja ostecen? Kvalitetne utakmice pratim iz topline doma. Ne interesuje me gdje ce biti igrane. Isto kao sto su ljudi ovdje zaludjeni sa NBA i NFL. Sta ih ti faktori sprijecavaju da gledaju utakmice.
- Donnie Darko
- Kontakt:
amerikanci bad, kinezi bad, indijci bad
europljani superinteligentni chad maderfakeri koji cijene prave vrijednosti
Kao NBA i svi ostali americki sportovi. Dosadno i nezanimljivo. Zabava i to poglupa i dosadna a ne sport !!chily-rz je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:50Poenta je u tome da će domaće lige biti negledljive, evo uzmi za primjer ovu sezonu u Engleskoj gdje se prvak znao petnest kola prije kraja i onda uz ovo gubis i tu draž da se ostatak lige za nešto bori, ligu prvaka, ligu Evrope, liga samim tim još uvijek ima neizvjesnost i utakmice sa rezultatskim nabojom. S ovom ligom dobijes hrpu revijalnih utakmica bez smisla i rezona.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:40
S tim domaci savezi nemaju nista, klub odlucuje kako ce rasporediti snage. Imati ce 9 utakmica i onda cetvrtfinale. Jedna utakmica vise u sezoni samo nego kada se igra LP.
Vjerovatno ce u ovoj SL uvesti i cetvrtine ,da bude vise vremena za reklame ! I cheerleadersice i nastupe uzivo na poluvremenu a publika ce da navija iskljucivo : Defence,defence

Ako si cito r/europe to je sta za sebe misle hahaDonnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:00amerikanci bad, kinezi bad, indijci bad
Timovi SuperLige su onaj tip klubova koji su spremni ukinuti ofsajd da bude više golova na utakmicama.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izlaze ovi smrdljivi političari Boris i Macron da pokupe koji politički poen.
Doslovno je svaka šuga preko noći postao spasitelj.
Nadam se da će Perez istrajati u ovome.
Doslovno je svaka šuga preko noći postao spasitelj.
Nadam se da će Perez istrajati u ovome.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zato što je ljudima u evropi sport više od igre, a amerikancima i kinezima je samo zabava.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:00amerikanci bad, kinezi bad, indijci bad
Kriminalan je klub kroz cijelu istoriju, a kolovodje su nečega vještačkog što gubi draž fudbala. Ako osnuju ovo izbaciti ih iz lige i nek igraju 10 puta godišnje sa interom i milanom
nema potpisa
Razmisli još malo, jako si blizu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:58Na koji nacin sam ja ostecen? Kvalitetne utakmice pratim iz topline doma. Ne interesuje me gdje ce biti igrane. Isto kao sto su ljudi ovdje zaludjeni sa NBA i NFL. Sta ih ti faktori sprijecavaju da gledaju utakmice.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako zabrane igranje superlige na tlu EU biće svega, UEFA je mozda sama po sebi porazena al političari im stoje iza ledja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
PSG gospodski klub odbio ovo, Mes que un club.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.