Da li je Messi najbolji igrač svih vremena se tek može govoriti kada završi karijeru. Ima tek 23 godine, a već sada se govori jeli Messi najbolji svih vremena?! Za mene (još) nije, ali ima potencijala postati najbolji svih vremena.
Za mene su važne 3 stvari: osobni učinak, trofeji i "rok trajanja".
Messi zadovoljava ova tri uvjeta s klubom. Osobni učinak zadnje tri sezone je zastrašujući (130 utakmica 113 golova i 44 asista)

trofeja se naosvajao s Barçom 13 (4 La Liga, 1 Kup kralja, 4 Superkup Španjolske, 2 Liga prvaka, 1 Europski Superkup i 1 klupsko SP), i "traje" već šest sedam godina. 4 godine zaredom je među prva tri najbolja nogometaša na svijetu!
Što se tiče kluba, tu je već sada po uspjesima ispred Zidanea, Ronalda, Figa, Romaria,...po učinku se od navedenih jedino može mjeriti Ronaldo, ali on je imao kratak "rok trajanja", zbog ozljede
Kritičari će uvijek reći da Messiu fali uspjeh s Argentinom da bi bio najbolji svih vremena, i ja se tu slažem. Osvojio je SP s Argentinom, doduše s mladom repkom

s seniorskom repkom je osvojio 0I u Pekingu, i to je premalo. Trebao bi osvojiti SP s Argentinom i to u Brazilu

da bi imao status božanstva u Argentini kao što ima Maradona.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...