Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hahahaha, sto bi bezideja reko ljubi brat
Da ne ispadne da ga branim jer smo se ovdje preko foruma sprijateljili, ali niti jednom KANA u svojoj priči nije spominjao ništa protiv Želje. Sve što je pisao je iz razloga što je mislio da je to najbolje za klub. I meni nekad bude smiješno kako ga prebacuje, ali treba shvatiti, ratna je generacija, kao i ja, mi smo u startu zakinuti za hiljadu stvari, tako i za živce i razum. Da se ne lažemo većina ljudi koja se radovala zbog dolaska Amara, među kojima sam i ja, se razočarala u njega. Jednostavno, jako naivno i bez plana je ušao u projekat sa Željom. Ništa se tokom ove dvije i po godine nije uradilo. Ni na tom futbolu kojeg je on onako vrlo qurčevito najavio ni na ostalim stvarima za koje su članovi uprave po dolasku rekli da neće biti zapostavljeni. Savez nas i dalje yebe kao i onda kada je došao,ni tu nismo napravili napredak. Imamo situaciju da smo se vratili u isti rezultatski pakao kao i u trenutku kada je on došao, čak i gori vjerovatno, uz puno, puno goru situaciju u samom klubu, gdje pričamo o prodaji pomoćnog terena čisto da bi obezbijedili sebi nastavak postojanja. Uzmi ovaj tim koji treunutno imamo. To je što bi Brkoo reko za sjesti i plakati kako je selektovan, s brda s dola, ništa ni sa čim, niti jednog mladog igrača u izlogu.PointBlank je napisao/la: ↑19 apr 2021, 23:58Nemoj se ti sta ljutit buraz, al ti si najveca prelivoda na ovoom pdf. Kako vjetar puhne, tako i ti.. meni je to lično bezveze.KANA je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:02Moze li ti brat dati jedan savjet ,vidi ja sam branio Amara dvije godine kao debil zadnji ( na onom forumu me otjerali samo sto nisam dao da ga vrijedjaju) ne mogu ti rijecima opisati sta je taj covjek za mene predstavljao ,vjeruj mi sad da ga sutaju 5 bolio bi me **** .Djaba se trudis on je sa Zeljom zavrsio sto se tice 90% navijaca i njega nikad vise nista nece oprati .Poslusaj me , pisaj ga nije vrijedno da ga pravdas neka svako ima svoje neko misljenje ,ti imaj svoje i vozdra .
e nisam ni vidio kako me brat point naruzio ,e cuj prelivodaDejan1921 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 11:04Da ne ispadne da ga branim jer smo se ovdje preko foruma sprijateljili, ali niti jednom KANA u svojoj priči nije spominjao ništa protiv Želje. Sve što je pisao je iz razloga što je mislio da je to najbolje za klub. I meni nekad bude smiješno kako ga prebacuje, ali treba shvatiti, ratna je generacija, kao i ja, mi smo u startu zakinuti za hiljadu stvari, tako i za živce i razum. Da se ne lažemo većina ljudi koja se radovala zbog dolaska Amara, među kojima sam i ja, se razočarala u njega. Jednostavno, jako naivno i bez plana je ušao u projekat sa Željom. Ništa se tokom ove dvije i po godine nije uradilo. Ni na tom futbolu kojeg je on onako vrlo qurčevito najavio ni na ostalim stvarima za koje su članovi uprave po dolasku rekli da neće biti zapostavljeni. Savez nas i dalje yebe kao i onda kada je došao,ni tu nismo napravili napredak. Imamo situaciju da smo se vratili u isti rezultatski pakao kao i u trenutku kada je on došao, čak i gori vjerovatno, uz puno, puno goru situaciju u samom klubu, gdje pričamo o prodaji pomoćnog terena čisto da bi obezbijedili sebi nastavak postojanja. Uzmi ovaj tim koji treunutno imamo. To je što bi Brkoo reko za sjesti i plakati kako je selektovan, s brda s dola, ništa ni sa čim, niti jednog mladog igrača u izlogu.PointBlank je napisao/la: ↑19 apr 2021, 23:58Nemoj se ti sta ljutit buraz, al ti si najveca prelivoda na ovoom pdf. Kako vjetar puhne, tako i ti.. meni je to lično bezveze.KANA je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:02Moze li ti brat dati jedan savjet ,vidi ja sam branio Amara dvije godine kao debil zadnji ( na onom forumu me otjerali samo sto nisam dao da ga vrijedjaju) ne mogu ti rijecima opisati sta je taj covjek za mene predstavljao ,vjeruj mi sad da ga sutaju 5 bolio bi me **** .Djaba se trudis on je sa Zeljom zavrsio sto se tice 90% navijaca i njega nikad vise nista nece oprati .Poslusaj me , pisaj ga nije vrijedno da ga pravdas neka svako ima svoje neko misljenje ,ti imaj svoje i vozdra .
Isto tako većina nas je pored toga što smo nezadovoljni ovim što nam je priredio i dalje jako ponosna na sve što je on dobroga napravio za Želju i uvijek ćemo se toga sa osmijehom na licu sjećati, i ne bih sebi u životu dozvolio da ga nazivam pogrdnim imenima...nažalost od prošlosti se ne živi, mi imamo ovo što imamo i valja nam se čupati. Amar nije taj koji to može povući u dobrom pravcu, nažalost.
a nije u tome fol ,ja bi Brki halalio 5 sezona bez trofeja ali da druge stvari idu kako treba ,da ima neki plan ...itd Klub nam je srozan totalno i naravno da vise moju podrsku nema i da sam totalno ravnodusan prema njemu.
nas bi izabcili iz te lige i kad bi bili jedan od osnivača koliko smo lošibraco je napisao/la: ↑20 apr 2021, 13:34Čitam jučerašnju izjavu predsjednika Reala da i pored Superlige, on ima informaciju da Balkanci žele formirati svoju ligu. Kontam se u pm kad smo mi 7. u bh. ligi kako bi nas tek maltretirali u nekog regionalnoj ligi. Imali bi više love u toj ligi ali bi i dalje bili kanta za nabijanje.![]()
Prosli bi kao i KK Bosna svojevremeno u jadranskoj ligi.braco je napisao/la: ↑20 apr 2021, 13:34Čitam jučerašnju izjavu predsjednika Reala da i pored Superlige, on ima informaciju da Balkanci žele formirati svoju ligu. Kontam se u pm kad smo mi 7. u bh. ligi kako bi nas tek maltretirali u nekog regionalnoj ligi. Imali bi više love u toj ligi ali bi i dalje bili kanta za nabijanje.![]()
Ta bi liga sigurno dovela fudbal na balkanu na neki novi nivo, ali je iz nizda razloga nemoguca. Prije svega zbog nacionalno političkih razloga i tenzija zbog kojih bi morale postojati neke restrikcije tipa -nema gostujucih navijaca ili slicno, inace bi bilo mrtvih. Te utakmice bi se koristila za velicanje ratnih zlocinaca, poticanje nacionalnicma i tenzije, tako da u najmanju ruku, nemoguce za realizovati. Mi smo proklet region, tome svjedoci i ova cinjenica da politiku i nacionalizam ne mozemo fuliti ni u sportu..lijevapolutka je napisao/la: ↑20 apr 2021, 13:48nas bi izabcili iz te lige i kad bi bili jedan od osnivača koliko smo lošibraco je napisao/la: ↑20 apr 2021, 13:34Čitam jučerašnju izjavu predsjednika Reala da i pored Superlige, on ima informaciju da Balkanci žele formirati svoju ligu. Kontam se u pm kad smo mi 7. u bh. ligi kako bi nas tek maltretirali u nekog regionalnoj ligi. Imali bi više love u toj ligi ali bi i dalje bili kanta za nabijanje.![]()
![]()
upravo iz tih razloga nikad nisam bio za tu ideju. na dan utakmice svaki grad bi bio u opsadnom stanjuzeljodogroba je napisao/la: ↑20 apr 2021, 15:07Ta bi liga sigurno dovela fudbal na balkanu na neki novi nivo, ali je iz nizda razloga nemoguca. Prije svega zbog nacionalno političkih razloga i tenzija zbog kojih bi morale postojati neke restrikcije tipa -nema gostujucih navijaca ili slicno, inace bi bilo mrtvih. Te utakmice bi se koristila za velicanje ratnih zlocinaca, poticanje nacionalnicma i tenzije, tako da u najmanju ruku, nemoguce za realizovati. Mi smo proklet region, tome svjedoci i ova cinjenica da politiku i nacionalizam ne mozemo fuliti ni u sportu..lijevapolutka je napisao/la: ↑20 apr 2021, 13:48nas bi izabcili iz te lige i kad bi bili jedan od osnivača koliko smo lošibraco je napisao/la: ↑20 apr 2021, 13:34Čitam jučerašnju izjavu predsjednika Reala da i pored Superlige, on ima informaciju da Balkanci žele formirati svoju ligu. Kontam se u pm kad smo mi 7. u bh. ligi kako bi nas tek maltretirali u nekog regionalnoj ligi. Imali bi više love u toj ligi ali bi i dalje bili kanta za nabijanje.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], drzgemboadislic, Mana i 22 gosta.