FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkooo » 20 apr 2021, 01:42

wolfie je napisao/la:
20 apr 2021, 01:30
Nije Messi nije ni Arteta, Sinisa je nas Azpilicueta
:urnebes: :urnebes:

Frane2020
Kontakt:

Post Postao/la Frane2020 » 20 apr 2021, 01:48

wolfie je napisao/la:
:rol: :rol:
Yebite, yebite...

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 20 apr 2021, 02:02

Frane2020 je napisao/la:
20 apr 2021, 01:48
wolfie je napisao/la:
:rol: :rol:
Yebite, yebite...
Hahahaha, sto bi bezideja reko ljubi brat
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 apr 2021, 08:06

Dobro jutro :bih:

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 20 apr 2021, 11:04

PointBlank je napisao/la:
19 apr 2021, 23:58
KANA je napisao/la:
19 apr 2021, 12:02
Moze li ti brat dati jedan savjet ,vidi ja sam branio Amara dvije godine kao debil zadnji ( na onom forumu me otjerali samo sto nisam dao da ga vrijedjaju) ne mogu ti rijecima opisati sta je taj covjek za mene predstavljao ,vjeruj mi sad da ga sutaju 5 bolio bi me **** .Djaba se trudis on je sa Zeljom zavrsio sto se tice 90% navijaca i njega nikad vise nista nece oprati .Poslusaj me , pisaj ga nije vrijedno da ga pravdas neka svako ima svoje neko misljenje ,ti imaj svoje i vozdra .
Nemoj se ti sta ljutit buraz, al ti si najveca prelivoda na ovoom pdf. Kako vjetar puhne, tako i ti.. meni je to lično bezveze.
Da ne ispadne da ga branim jer smo se ovdje preko foruma sprijateljili, ali niti jednom KANA u svojoj priči nije spominjao ništa protiv Želje. Sve što je pisao je iz razloga što je mislio da je to najbolje za klub. I meni nekad bude smiješno kako ga prebacuje, ali treba shvatiti, ratna je generacija, kao i ja, mi smo u startu zakinuti za hiljadu stvari, tako i za živce i razum. Da se ne lažemo većina ljudi koja se radovala zbog dolaska Amara, među kojima sam i ja, se razočarala u njega. Jednostavno, jako naivno i bez plana je ušao u projekat sa Željom. Ništa se tokom ove dvije i po godine nije uradilo. Ni na tom futbolu kojeg je on onako vrlo qurčevito najavio ni na ostalim stvarima za koje su članovi uprave po dolasku rekli da neće biti zapostavljeni. Savez nas i dalje yebe kao i onda kada je došao,ni tu nismo napravili napredak. Imamo situaciju da smo se vratili u isti rezultatski pakao kao i u trenutku kada je on došao, čak i gori vjerovatno, uz puno, puno goru situaciju u samom klubu, gdje pričamo o prodaji pomoćnog terena čisto da bi obezbijedili sebi nastavak postojanja. Uzmi ovaj tim koji treunutno imamo. To je što bi Brkoo reko za sjesti i plakati kako je selektovan, s brda s dola, ništa ni sa čim, niti jednog mladog igrača u izlogu.
Isto tako većina nas je pored toga što smo nezadovoljni ovim što nam je priredio i dalje jako ponosna na sve što je on dobroga napravio za Želju i uvijek ćemo se toga sa osmijehom na licu sjećati, i ne bih sebi u životu dozvolio da ga nazivam pogrdnim imenima...nažalost od prošlosti se ne živi, mi imamo ovo što imamo i valja nam se čupati. Amar nije taj koji to može povući u dobrom pravcu, nažalost.

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 20 apr 2021, 11:08

Kad će skupština, zna li se šta?

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 apr 2021, 11:26

sassari je napisao/la:
20 apr 2021, 11:08
Subota

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 20 apr 2021, 11:53

Admir74 je napisao/la:
20 apr 2021, 11:26
sassari je napisao/la:
20 apr 2021, 11:08
Subota
Ajd nadam se da će biti :thumbup:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 20 apr 2021, 12:05

Dejan1921 je napisao/la:
20 apr 2021, 11:04
PointBlank je napisao/la:
19 apr 2021, 23:58
KANA je napisao/la:
19 apr 2021, 12:02
Moze li ti brat dati jedan savjet ,vidi ja sam branio Amara dvije godine kao debil zadnji ( na onom forumu me otjerali samo sto nisam dao da ga vrijedjaju) ne mogu ti rijecima opisati sta je taj covjek za mene predstavljao ,vjeruj mi sad da ga sutaju 5 bolio bi me **** .Djaba se trudis on je sa Zeljom zavrsio sto se tice 90% navijaca i njega nikad vise nista nece oprati .Poslusaj me , pisaj ga nije vrijedno da ga pravdas neka svako ima svoje neko misljenje ,ti imaj svoje i vozdra .
Nemoj se ti sta ljutit buraz, al ti si najveca prelivoda na ovoom pdf. Kako vjetar puhne, tako i ti.. meni je to lično bezveze.
Da ne ispadne da ga branim jer smo se ovdje preko foruma sprijateljili, ali niti jednom KANA u svojoj priči nije spominjao ništa protiv Želje. Sve što je pisao je iz razloga što je mislio da je to najbolje za klub. I meni nekad bude smiješno kako ga prebacuje, ali treba shvatiti, ratna je generacija, kao i ja, mi smo u startu zakinuti za hiljadu stvari, tako i za živce i razum. Da se ne lažemo većina ljudi koja se radovala zbog dolaska Amara, među kojima sam i ja, se razočarala u njega. Jednostavno, jako naivno i bez plana je ušao u projekat sa Željom. Ništa se tokom ove dvije i po godine nije uradilo. Ni na tom futbolu kojeg je on onako vrlo qurčevito najavio ni na ostalim stvarima za koje su članovi uprave po dolasku rekli da neće biti zapostavljeni. Savez nas i dalje yebe kao i onda kada je došao,ni tu nismo napravili napredak. Imamo situaciju da smo se vratili u isti rezultatski pakao kao i u trenutku kada je on došao, čak i gori vjerovatno, uz puno, puno goru situaciju u samom klubu, gdje pričamo o prodaji pomoćnog terena čisto da bi obezbijedili sebi nastavak postojanja. Uzmi ovaj tim koji treunutno imamo. To je što bi Brkoo reko za sjesti i plakati kako je selektovan, s brda s dola, ništa ni sa čim, niti jednog mladog igrača u izlogu.
Isto tako većina nas je pored toga što smo nezadovoljni ovim što nam je priredio i dalje jako ponosna na sve što je on dobroga napravio za Želju i uvijek ćemo se toga sa osmijehom na licu sjećati, i ne bih sebi u životu dozvolio da ga nazivam pogrdnim imenima...nažalost od prošlosti se ne živi, mi imamo ovo što imamo i valja nam se čupati. Amar nije taj koji to može povući u dobrom pravcu, nažalost.
e nisam ni vidio kako me brat point naruzio ,e cuj prelivoda :rol: dobar dobar .
Nego teniser sta kazes nemoj ga on je ratno dijete :urnebes: joj oplako sam
Nego ne mogu se sloziti bas da je tako,nama puse 3 godine i kad vidis da je klub doveden na samo dno i da nista aposlutno nema pozitvno normalno da cu biti ravnodusan prema Brki ,meni je Zeljo iznad svih ..Prva sezona licenca ne sjecam se kad mi je gore bilo ,nikad ljepsa Grbavica a ne mozes igrati radi debila ,pa izadje intervju umjesto da se u ime svih tih debila izvini navijacima sto ne mozemo igrati evropu na nasoj Grbavici on kaze ma hajdee :facepalm: ,poslije toga bepslatne pripreme u Livnu i one ocajne uslove dole ,vracanje sve jednog debila kojeg smo dusom zamrzili i kojih smo se nagledali :puke: pa evo u ova dva mjeseca sta smo se svega nagledali boze sacuvaj i kad vidis na to sve da frajer nece da ide :oops: a sve se vjeruj svelo na pare i da tu Zelje nema sekunde ,mozda nisi upoznat ali vjeruj da je tako.

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 20 apr 2021, 12:21

Dabogda mi svake godine imali besplatne pripreme u Livnu i onako igrali kao tu sezonu!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 20 apr 2021, 12:28

Cunami87 je napisao/la:
20 apr 2021, 12:21
Dabogda mi svake godine imali besplatne pripreme u Livnu i onako igrali kao tu sezonu!
slažem se
moSa ljoŽe

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 20 apr 2021, 12:39

lijevapolutka je napisao/la:
20 apr 2021, 12:28
Cunami87 je napisao/la:
20 apr 2021, 12:21
slažem se
a nije u tome fol ,ja bi Brki halalio 5 sezona bez trofeja ali da druge stvari idu kako treba ,da ima neki plan ...itd Klub nam je srozan totalno i naravno da vise moju podrsku nema i da sam totalno ravnodusan prema njemu.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 apr 2021, 13:17

Ko li ce nam biti generalni sponzor, Huawei ili Barclays?

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 apr 2021, 13:34

Čitam jučerašnju izjavu predsjednika Reala da i pored Superlige, on ima informaciju da Balkanci žele formirati svoju ligu. Kontam se u pm kad smo mi 7. u bh. ligi kako bi nas tek maltretirali u nekog regionalnoj ligi. Imali bi više love u toj ligi ali bi i dalje bili kanta za nabijanje. :mrgreen:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 20 apr 2021, 13:48

braco je napisao/la:
20 apr 2021, 13:34
Čitam jučerašnju izjavu predsjednika Reala da i pored Superlige, on ima informaciju da Balkanci žele formirati svoju ligu. Kontam se u pm kad smo mi 7. u bh. ligi kako bi nas tek maltretirali u nekog regionalnoj ligi. Imali bi više love u toj ligi ali bi i dalje bili kanta za nabijanje. :mrgreen:
nas bi izabcili iz te lige i kad bi bili jedan od osnivača koliko smo loši :mrgreen:
moSa ljoŽe

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 apr 2021, 14:31

braco je napisao/la:
Prosli bi kao i KK Bosna svojevremeno u jadranskoj ligi.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 20 apr 2021, 15:07

20 apr 2021, 13:48
braco je napisao/la:
nas bi izabcili iz te lige i kad bi bili jedan od osnivača koliko smo loši :mrgreen:
Ta bi liga sigurno dovela fudbal na balkanu na neki novi nivo, ali je iz nizda razloga nemoguca. Prije svega zbog nacionalno političkih razloga i tenzija zbog kojih bi morale postojati neke restrikcije tipa -nema gostujucih navijaca ili slicno, inace bi bilo mrtvih. Te utakmice bi se koristila za velicanje ratnih zlocinaca, poticanje nacionalnicma i tenzije, tako da u najmanju ruku, nemoguce za realizovati. Mi smo proklet region, tome svjedoci i ova cinjenica da politiku i nacionalizam ne mozemo fuliti ni u sportu..

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 20 apr 2021, 15:36

zeljodogroba je napisao/la:
20 apr 2021, 15:07
20 apr 2021, 13:48
braco je napisao/la:
Ta bi liga sigurno dovela fudbal na balkanu na neki novi nivo, ali je iz nizda razloga nemoguca. Prije svega zbog nacionalno političkih razloga i tenzija zbog kojih bi morale postojati neke restrikcije tipa -nema gostujucih navijaca ili slicno, inace bi bilo mrtvih. Te utakmice bi se koristila za velicanje ratnih zlocinaca, poticanje nacionalnicma i tenzije, tako da u najmanju ruku, nemoguce za realizovati. Mi smo proklet region, tome svjedoci i ova cinjenica da politiku i nacionalizam ne mozemo fuliti ni u sportu..
upravo iz tih razloga nikad nisam bio za tu ideju. na dan utakmice svaki grad bi bio u opsadnom stanju
moSa ljoŽe

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 apr 2021, 17:13

Zavrsiti ovu temu sa Amarom, imao je priliku i nije dosta uradio.
Svojom greskom kao prvo a i greskom saveza jer imaju nesto protiv Želje.
Hvala za sve titule i ćiao. Koliko ti se duguje dobit ces na racun kad nas mašnica zamiksa s nekim šejkom kojem je dosadila trka konja.

Nije bilo potrebno vrijedjanje Amara i porodice mu od nekih levata, isto tako ni prijasnje psovke upucene Misketu.

Treba nam nova uprava :kafa: reset kluba.

Ericu jel te stid?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 apr 2021, 17:49

Balkan.liga bi bila super kad bi.imali kakvog investitora.Pa jel bolje gledat Dinama ili Mladost iz Doboja.Maksimala dozvolit 500 navijaca i to se moze stavit pod kontrolu i eto punih stadiona marketinga i.love.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.