Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Al bayinih navijaca sad izisli iz misijih rupa...
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Spanci su izgleda u mnogo vecim dugovima nego se misli, zato se drze ovog projekta izgleda.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- feniksptica
- Kontakt:
U kanalu je bio jer se sluzio lopovlukom prije toga. On je to nastavio, samo malo bolje upakovano
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jedno se zna, ako se ne oformi Super Liga, slijedi veliki kolaps fudbala.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nasser Al-Khelaifi i Mansour bin Zayed Al Nahyan od danas bogovi u UEFA-i.
Živio pravi nogomet
Živio pravi nogomet

Ako ti tako kažeš.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:03Jedno se zna, ako se ne oformi Super Liga, slijedi veliki kolaps fudbala.
"We need to suffer. And we need to fight."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ti mogu objasniti sto je Arsenal Arsenal, a sto je Sevilla Sevilla ili Lyon Lyon. To svakom ko prati fudbal od devedesetih treba biti jasno.sljivo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:59Boli me za romantizam. Ono što me je briga je ko je taj ko daje prava ko će biti 12 nedodirljivih, a ko neće upasti nikako. Neko je sjeo i dogovorio da sebe ubaci i sebi napravi ligu a sve ostale je bacio u smeće. Je l to ok? Ja sam za super ligu ali daj transparentiji i liberalniji model, a ne daj da mi sebe izvučemo iz govana, a druge ko je.be, i to nije malo drugih, već 99,9% timova. Još ne možemo ni ispast.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:54Nema ovdje ni r od te romantike na koju aludirate. Ima samo da krimosi iz organizacije udaraju teskom aljtiljerijom jer ne zele da izgube monopol.
12 nedodirljivih je iz ovog ili onog razloga stvarno 12 nedodirljivih. Svaki od njih ima jedan bar razlog zasto nisu Sevilla, Lyon ili Porto.
Klubovi koji su zakasnili u transformaciji nisu u 12. Neki nisu prikupili na vrijeme navijace, neki nisu radili na infrastrukturi, neki nisu dovodili zvijezde, neki nisu bili konstantni. Od ovih 12 je svako uradio nesto sto ga izdvaja.
Za tebe cu kada dodje vakat odvojiti par sati svog forumskog vremena.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:02U kanalu je bio jer se sluzio lopovlukom prije toga. On je to nastavio, samo malo bolje upakovano

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
Nadam se da ćeš uživati uz masan hamburger , naručenu pizzu i flašu pepsija .Donnie Darko je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:03Nasser Al-Khelaifi i Mansour bin Zayed Al Nahyan od danas bogovi u UEFA-i.
Živio pravi nogomet![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Suti sto se tice ovo teme za mene nema nazadRovella je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:04Za tebe cu kada dodje vakat odvojiti par sati svog forumskog vremena.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:02U kanalu je bio jer se sluzio lopovlukom prije toga. On je to nastavio, samo malo bolje upakovano![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Oprostiti Bayernu jer su talac licnih ambicija tog Kayser Sosea. Popricati sa Kahnom ozbiljno i profesionalno kada dodje vakat. 

-
- Kontakt:
Rekao sam postati bitni, ne odmah za par godina. Zbog velike finansijske injekcije. Juventus vec odavno nije bitan u Ligi Prvaka, a zadnjih 3 sezone su ispadali od smijesnih klubova. A takodjer gube i dominaciju u Italiji. Ovo su vidjeli kao spas.
Kao sto sam i rekao iznad drugom forumasu bitni za par sezona uz velike prihode jer sada u LP nisu a i u Serie A gube dominaciju.tuzlak1987 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:01Na koju foru bitni? U ligi od 20 ekipa mi bi zavrsili 15.
Poenta je da navijaci Juventusa znaju da je Agnelli uvijek pogadjao sa tim radikalnim odlukama jer je klub tamo do 2010. bio u kanalu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Nikada se ja nisam krio, svih 16 puta sam bio originalna reinkarnacija.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:06Suti sto se tice ovo teme za mene nema nazadRovella je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:04Za tebe cu kada dodje vakat odvojiti par sati svog forumskog vremena.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:02U kanalu je bio jer se sluzio lopovlukom prije toga. On je to nastavio, samo malo bolje upakovano![]()
yebi do kraja, a ako se sta iskomplikuje napravit novi acc ko ti i lagano

Kaze ne moze uefa tu nista, gotovo je. E moji ljudi, tanki su ovo fakini za uefu, a i nek su ih sjebali. Ja vjerujem da je ovo perez pokrenuo, a i barselona prihvatila, samo zato sto su u ogromnim dugovima.
Al svabe kulturica, sjebase ih posteno. Najveci ovdje mi je kloc onaj iz juventusa, al se lik izblamira.
Al svabe kulturica, sjebase ih posteno. Najveci ovdje mi je kloc onaj iz juventusa, al se lik izblamira.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
al nema gorih navijaca definitivno od ovih minhenskih kobasicara i pereclija to nit smisla za humor nit osjecaja za prcanje sve na silu kao da gledas ocajni hrvatski sitcom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.