thepiratebay tacka orgkraljttbvb je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:04Ima li igdje skinuti neki stariji PES?
Nasao mi malac na ormaru dzojstik, pa navro da igra fudbala i Pjanica...
Pa da mu instaliram na laptopu![]()
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hvala bratkoTekashi je napisao/la: ↑21 apr 2021, 18:35thepiratebay tacka orgkraljttbvb je napisao/la: ↑20 apr 2021, 23:04Ima li igdje skinuti neki stariji PES?
Nasao mi malac na ormaru dzojstik, pa navro da igra fudbala i Pjanica...
Pa da mu instaliram na laptopu![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav ti je laptop? Dat cu ti ja steam, imam par PESova na njemu cini mi se, a ne igram nista.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima zena pravo jak, prosle godine dobila od maticne firme. Moze na njemu i ovaj najnoviji.AshburtonG je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:07Kakav ti je laptop? Dat cu ti ja steam, imam par PESova na njemu cini mi se, a ne igram nista.
A kod mene je malo stariji, ali sam nekada igrao PES na njemu.
Ma malac nema pojma ni sta je PES, ali mu palo na pamet da ko igra nekog fudbala. Samo da ima Pjanic.
Moze PES i kad je Pjanke bio u Lyonu, ko da on konta gdje igra Pjanic
U svakom slucaju hvala
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jel realno da ovi likovi samo voze ovaj kamion satima i uživaju u tome i Još snimaju. Ajd one igrice ratne, strategija ovo ono al ev da i ovo vidim. E ne znam bgm, da vozi pravi kamion bolje bi mu bilo, dobro je plaćeno. Kaže na ovom strimu još 1800 kilometara ima da vozi, svašta
nema potpisa
21 vijek i ljudi se cude bilo cemu xd
Pa i ovo je dobro placeno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ovo je bolje placeno druze nego pravi kamionAdmir_Sa je napisao/la: ↑24 apr 2021, 00:15
Jel realno da ovi likovi samo voze ovaj kamion satima i uživaju u tome i Još snimaju. Ajd one igrice ratne, strategija ovo ono al ev da i ovo vidim. E ne znam bgm, da vozi pravi kamion bolje bi mu bilo, dobro je plaćeno. Kaže na ovom strimu još 1800 kilometara ima da vozi, svašta
A kako to neko može gledati toliko, šta je tu zanimljivo ne kontam. A na koji način se to plaća , paušalno, po broju sati igranja , koliko te gleda ljudi, ko to uopšte plaća
nema potpisa
Pa donacije i subscriberi.
Ja te zabavljam, a ti mi doniraš, taj princip
Ja te zabavljam, a ti mi doniraš, taj princip
Ah čuj.. neko voli gledati kečere iako zna da glume.. nije ni meni najjasnije.. strimeri žive od donacija i reklama logicno.. imaš hajbet neki ženski samo dojke izbace i igraju gta a lova kapa li kapa.. 
Čisto sumnjam da ovi fb streameri zarađuju nešto puno u odnosu na uloženo vrijeme, nema tu nešto puno keša ako nisi među najpopularnijima.
@admir ima različitih razloga zašto ljudi gledaju, neko voli osobu koja to igra, priča o nečemu dok igra, personality. Neko voli igru i voli gledati dok to igra i priča o tome. Ja sam prije znao gledati Sa1Nu dok je igrao League of Legends, dok je pričao o igri, al' sad igra i priča sa chatom. To me ne zanima.
Zaradiš od broja gledatelja, koliko te ljudi gleda, pa donacije, sponzori ako si popularan, partner program sa Twitchom, pretplate. Imaš ljudi koji gledaju samo radi twitch chata da mogu spamovati istu riječ ili emote 150 puta u sekundi i to im je vrhunac svega.
https://www.thecowl.com/arts-entertainm ... ar-culture
@admir ima različitih razloga zašto ljudi gledaju, neko voli osobu koja to igra, priča o nečemu dok igra, personality. Neko voli igru i voli gledati dok to igra i priča o tome. Ja sam prije znao gledati Sa1Nu dok je igrao League of Legends, dok je pričao o igri, al' sad igra i priča sa chatom. To me ne zanima.
Zaradiš od broja gledatelja, koliko te ljudi gleda, pa donacije, sponzori ako si popularan, partner program sa Twitchom, pretplate. Imaš ljudi koji gledaju samo radi twitch chata da mogu spamovati istu riječ ili emote 150 puta u sekundi i to im je vrhunac svega.
https://www.thecowl.com/arts-entertainm ... ar-culture
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A to je sad ekstrem, pogotovo ako si muško
Nekad otvorim twitch iz dosade i just chatting je pun djevojaka sa dekolteom koje sjede ispred kamere i samo pričaju gluposti i zahvaljuju se na donacijama simpova, al' pametne. Iskoristile bogom dane grudi i zarađuju ogromne pare
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 10:47A to je sad ekstrem, pogotovo ako si muško![]()
Nekad otvorim twitch iz dosade i just chatting je pun djevojaka sa dekolteom koje sjede ispred kamere i samo pričaju gluposti i zahvaljuju se na donacijama simpova, al' pametne. Iskoristile bogom dane grudi i zarađuju ogromne pare![]()
Pa eo je upravo live, 11 hiljada bolida joj baca pare dok ona sjedi u bazenu iz lokalnog granapa
Twitch im je samo reklama za onlyfans
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Strimanje na platformama koje nisu t.tv su beneficijalne samo zbog primamljivih kontrakata. Inače odrade taj kontrakt i kasnije se vrate na tvič koji im tada uzima veći procenat prihoda - uglavnom na mjesečne pretplate. Primjer je shroud na mixeru, ili d.toast na fb. Veća i lojalna imena (tviča) poput xqca, sodapoppina, asmona, summita i još ponekih imaju veći procenat od tih prihoda. Znači da si u qrcu ako stagniraš a nisi dovoljno velika riba. Dalje ako nemaš bar pola ili čak četvrtinu prosječnih gledatelja u odnosu na ove gore (inače oko 50-60k) tada nisi ni blizu imanja bogatstva koje dosta raje misli da neki imaju. Tkd te cure i ne zarađuju previše. Uzmi onda i blokiranje kartica u slučaju visokih donacija (logičan zaključak). Naravno imaš tu i stvari poput rebrandinga kojim se pune džepovi, ali opet, ovo je isključivo privilegija najvećih strimera i vrv jedini ženski strimer koji ima ovakve privilegije je pokimane
U suštini, ovo je podosta stresno jer preko noći možeš propasti i ne postoji skoro ništa da kontriraš ili ublažiš taj pad. I psihički te još dotuče na 101 način pa slučaj:reckful i nije u sferi nemogućeg.
Za neupućene: https://variety.com/2020/digital/news/b ... 234697400/
Izvor: pratim i čačkam oko ttv preko 5 god
Mada su to ovih dana skoro isključivo sodapoppin i forsen
U suštini, ovo je podosta stresno jer preko noći možeš propasti i ne postoji skoro ništa da kontriraš ili ublažiš taj pad. I psihički te još dotuče na 101 način pa slučaj:reckful i nije u sferi nemogućeg.
Za neupućene: https://variety.com/2020/digital/news/b ... 234697400/
Izvor: pratim i čačkam oko ttv preko 5 god
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.