Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dejavu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la dejavu » 23 apr 2021, 16:19

tutankamon1905 je napisao/la:
23 apr 2021, 15:55
Schlager je napisao/la:
23 apr 2021, 15:33
Nisam odavno bio na temi...Zadnji put su me kritikovali ovdje zbog ovih veležovaca.....jel još ovi hajvani koji navijaju za Velež,dođu na 6,9 ili 4 boda do prvog,i navlače da Sarajevo pobjedi i odlijepi im se?...Ili su konačno shvatili da navijaju za veliki klub,a ne za Rekreativo iz Česme?
Sve je isto. Cekam sad da uzmu titulu pa da odustanu od nje jer nemaju igrace za osvajanje titule i cilj je samo europa
:rol:

i mene skoro pa napadose u roku od 2 min nakon sto sam napisao da oni napadaju titulu i da je smijesno sto zele da je neko drugi osvoji na ovu prednost...ne zele ljudi titulu i Bog.
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 23 apr 2021, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 23 apr 2021, 16:19

Šta ovo Borcu glavni igraci nece igrati vala ako pobjede i zaslužuju da osvoje

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 apr 2021, 16:21

Pa kad neko napise da jurisamo na titulu, odmah smo se digli. Opet kazem, s 5x jeftinijom ekipom od svih konkurenata, ne zelimo praviti pritisak ekipi, niti navijaci niti Uprava i trener.

Cak je i Dudic nakon pobjede u Sirokom rekao da ove godine, dogovor strucnog staba i Uprave, je borba za Evropu. Znaci, ne nuzno Evropa, nego borba za nju. Naravno da bi u ovim okolnostima neizlazak u Evropu bio neuspjeh, ali nista za sta bi se skidale glave.

U sustini, Slager(divan ti je nickname), zasto Maksimovic govori da ne zeli da igraci Borca razmisljaju o tituli? Ako se otvori sve, da naravno, ali zasto kad ste na dva boda? Jel navijate za Rekreativo?

Puno smo mi puta ispusili kurcinu da bi bili prepotentni i u realnoj borbi za titulu da se prsimo i najavljujemo nesto nerealno. Aa vjeruj da se u Mostaru ovih dana racunice rade, i da se svi navijaci potajno nadaju tom nerealnom scenariju i zamisljamo kako bi gorilo :mrgreen: ali smo cvrsto na zemlji, i jedino sto zelimo je Evropa. I kako su rekli i Chesmedjijev i Hasanovic (pogledajte na VelezTV :mrgreen:), ako se otvori i za titulu, tu smo :D
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 23 apr 2021, 16:25, ukupno mijenjano 3 puta.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 23 apr 2021, 16:21

dejavu je napisao/la:
23 apr 2021, 16:19
tutankamon1905 je napisao/la:
23 apr 2021, 15:55
Schlager je napisao/la:
23 apr 2021, 15:33
Nisam odavno bio na temi...Zadnji put su me kritikovali ovdje zbog ovih veležovaca.....jel još ovi hajvani koji navijaju za Velež,dođu na 6,9 ili 4 boda do prvog,i navlače da Sarajevo pobjedi i odlijepi im se?...Ili su konačno shvatili da navijaju za veliki klub,a ne za Rekreativo iz Česme?
Sve je isto. Cekam sad da uzmu titulu pa da odustanu od nje jer nemaju igrace za osvajanje titule i cilj je samo europa
:rol:

i mene skoro pa napadose u roku od 2 min nakon sto sam napisao da oni napadaju titulu i da je smijesno sto zele da je neko drugi osvoji na ovu prednost...ne zele ljudi titulu i Bog.
Kao da su vama u rodu...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 23 apr 2021, 16:48

90minut je napisao/la:
Meleg ne valja kad igra zajedno sa Vranjesom, moguce da bi on svakako poceo sa klupe.
Jovanovic i Lukic ne igraju od pocetka polusezone.
Zakaricev izostanak je jedini veliki (novi) hendikep za ovu utakmicu.

Generalno dobro guramo obzirom da smo vec dugo bez glavnog stopera i napadaca, koji su i ponajbolji u ligi na tim pozicijama.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 23 apr 2021, 17:01

Tristan je napisao/la:
23 apr 2021, 16:48
90minut je napisao/la:
Meleg ne valja kad igra zajedno sa Vranjesom, moguce da bi on svakako poceo sa klupe.

Generalno dobro guramo obzirom da smo vec dugo bez glavnog stopera i napadaca, koji su i ponajbolji u ligi na tim pozicijama.
Kakvo imate misljenje o Moraitisu?
Ti si naša ljubav jedina!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 23 apr 2021, 17:27

fudbalfudbal je napisao/la:
23 apr 2021, 17:01
Tristan je napisao/la:
23 apr 2021, 16:48
90minut je napisao/la:

Kakvo imate misljenje o Moraitisu?
Nisam odusevljen. Ako napadac nije target man tesko da se moze dobro pokazati u Borcu, pa tako i u njegovom slucaju.
Mehanovicem smo dosta zadovoljniji jer je bas ta vrsta napadaca kao Lukic.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 23 apr 2021, 17:55

Pa jbga, nije konstitucijom kao Jovo, ne mogu svi biti takvi.
Ali ucinak mu je solidan! 3-4 gola, izboren penal... na minutazu koju je dobio reklo bi se da je ucinkovitiji od Mehe.
Jos treba uzeti u obzir da je kasno dosao, bez priprema...
Po meni je ok jer je samo revans protiv Klisa poceo u prvoj postavi.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 23 apr 2021, 18:02

killafrommanilla je napisao/la:
23 apr 2021, 16:21
Pa kad neko napise da jurisamo na titulu, odmah smo se digli. Opet kazem, s 5x jeftinijom ekipom od svih konkurenata, ne zelimo praviti pritisak ekipi, niti navijaci niti Uprava i trener.

Cak je i Dudic nakon pobjede u Sirokom rekao da ove godine, dogovor strucnog staba i Uprave, je borba za Evropu. Znaci, ne nuzno Evropa, nego borba za nju. Naravno da bi u ovim okolnostima neizlazak u Evropu bio neuspjeh, ali nista za sta bi se skidale glave.

U sustini, Slager(divan ti je nickname), zasto Maksimovic govori da ne zeli da igraci Borca razmisljaju o tituli? Ako se otvori sve, da naravno, ali zasto kad ste na dva boda? Jel navijate za Rekreativo?

Puno smo mi puta ispusili kurcinu da bi bili prepotentni i u realnoj borbi za titulu da se prsimo i najavljujemo nesto nerealno. Aa vjeruj da se u Mostaru ovih dana racunice rade, i da se svi navijaci potajno nadaju tom nerealnom scenariju i zamisljamo kako bi gorilo :mrgreen: ali smo cvrsto na zemlji, i jedino sto zelimo je Evropa. I kako su rekli i Chesmedjijev i Hasanovic (pogledajte na VelezTV :mrgreen:), ako se otvori i za titulu, tu smo :D
Ma druze.hebe mi se za Maksimoviceve izjave,ili Dudiceve..naravno da oni moraju pricati tako...ali nije mi navijacki doci na par bodova od titule,i navijati da ti se taj prvi odlijepi jos....Ja sam pisao i na minus 13 da se radujem svakom kiksu Sarajeva,da ih stignemo...ne volim kao ovi narcisi citirat sam sebe,ali ako mi ne vjerujes,ucicu u svoje postove i citirati ovdje...Navijac koji se na minus 4,osam kola prije kraja ne nada tituli,nije navijac,nego krmaca

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 23 apr 2021, 18:33

Inace,odigrao sam ovu aplikaciju koju ste okacili,i upisivao realne rezultate koje ocekujem do kraja...Nisam krajnjim rezultatom zadovoljan nimalo :( ..Sarajevo prvo,sa tri boda vise od nas,koji smo drugi...Zrinjski treci,sa dva boda iza nas...a Velez cetvrti,i zadnji za Evropu....Iz lige ispadaju Krupa i Olimpic (i to ubjedljivo)....Sad znaci drukam za nesto nerealno....da nakon sto godina pobjedim Siroki u Banjaluci i Velez u Vrapcicima...a ni u Mostaru ih nkad nismo pobjedili,u bivsoj drzavi..Na Grbavici sam na Zeljeznicar-Borac i tako igrao dvojku,smatrajuci da njima sezonu moze spasiti samo da Sarajevo ne osvoji titulu na njihovu stogodisnjicu....bice zanimljivo :cool:
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 23 apr 2021, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 23 apr 2021, 18:33

ExBlueone je napisao/la:
23 apr 2021, 15:46
Steven11 je napisao/la:
23 apr 2021, 13:29
Ozbiljna priprema strumpfova za stogodisnjicu, gorit ce grad.

Bit ce to lijepo za vidjet, ali ne mogu se oteti dojmu srece sto ih klub nece ispratit rezultatima.
Pa nikad nas nije ni pratio :D
a bgm jeste, u dva navrata, nije moglo vise.

Ove cete godine ipak tom proslavom malo popravit atmosferu.

Ne znam kako ce to uticati na igrace. Ja imam osjecaj da bih grizao sve pred sobom da sam fudbaler ali..eto ih, fudbaleri, pa ne grizu.

Jbg meni kao pitaru bi bilo idealno da mi, na dan vase proslave, budemo sampioni. Onda cu i ja izaci na prozor i gledat to :)
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2021, 18:34

Schlager je napisao/la:
23 apr 2021, 18:02

Ma druze.hebe mi se za Maksimoviceve izjave,ili Dudiceve..naravno da oni moraju pricati tako...ali nije mi navijacki doci na par bodova od titule,i navijati da ti se taj prvi odlijepi jos....Ja sam pisao i na minus 13 da se radujem svakom kiksu Sarajeva,da ih stignemo...ne volim kao ovi narcisi citirat sam sebe,ali ako mi ne vjerujes,ucicu u svoje postove i citirati ovdje...Navijac koji se na minus 4,osam kola prije kraja ne nada tituli,nije navijac,nego krmaca
Citiraj nam i svoje postove vezane za FK Željezničar. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 23 apr 2021, 18:39

MortemHz je napisao/la:
23 apr 2021, 18:34
Schlager je napisao/la:
23 apr 2021, 18:02

Citiraj nam i svoje postove vezane za FK Željezničar. :kafa:
Prosle sezone sam vjerovatno u vezi njih bio i u pravu...Da bi oni uzeli titulu,a Borac ostao bez Evrope...Da nama i vama nije bilo Seranica.....Ove godine,moj utisak je da su svjesni da nemaju teoretske sanse da dobiju evro licencu zbog velikih dugova....pa otud onako Bekric izvodi penal protiv svoje Slobode i jos sto stvari..kurcobolja i sve ostalo...dozivio sam to u "Dragan Jovic sezoni"..Zato mislim da ce vas karati za dva ili tri boda na Kosevu,a da im protiv nas "nece ici",i tu sam nam trojku upisao....Da nije bilo Bekicdana,mozda i ne bih :lolno: :lolno: ..Ali,ozbiljni smo ljudi,sve ovo moje je SF i nagadjanje..teren je nesto drugo

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 23 apr 2021, 19:45

Steven11 je napisao/la:
23 apr 2021, 18:33
ExBlueone je napisao/la:
Steven11 je napisao/la:
23 apr 2021, 13:29
Ozbiljna priprema strumpfova za stogodisnjicu, gorit ce grad.

Bit ce to lijepo za vidjet, ali ne mogu se oteti dojmu srece sto ih klub nece ispratit rezultatima.

Ne znam kako ce to uticati na igrace. Ja imam osjecaj da bih grizao sve pred sobom da sam fudbaler ali..eto ih, fudbaleri, pa ne grizu.

Jbg meni kao pitaru bi bilo idealno da mi, na dan vase proslave, budemo sampioni. Onda cu i ja izaci na prozor i gledat to :)
Pa može im se. U godini pandemije kad ljudi jedva preživljavaju i spajaju kraj s krajem sigurno da su svi očekivali puno više pd njih, makar borbu i da grizu kao što kažeš. Uostalom cijeli proljetni dio prvenstva i vaš klub je velikoj rezultatskoj krizi. E sad eto kod nas su problem plate, kod vas s druge strane je sve tip top pa opet kriza.
Fudbaleri su danas više nego ikad kvarna roba ( čast izuzecima ) pa sebe doživljavaju vrlo često kao nekog ko je nezamjenjiv,, čak veći i od samog kluba ili mase ljudi koji odvajaju od usta da bi pratili taj klub.
Još jednom kažem može im se, samo je pitanje do kad. . .

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 23 apr 2021, 20:05

ExBlueone je napisao/la:
23 apr 2021, 19:45
Steven11 je napisao/la:
ExBlueone je napisao/la:

Pa može im se. U godini pandemije kad ljudi jedva preživljavaju i spajaju kraj s krajem sigurno da su svi očekivali puno više pd njih, makar borbu i da grizu kao što kažeš. Uostalom cijeli proljetni dio prvenstva i vaš klub je velikoj rezultatskoj krizi. E sad eto kod nas su problem plate, kod vas s druge strane je sve tip top pa opet kriza.
Fudbaleri su danas više nego ikad kvarna roba ( čast izuzecima ) pa sebe doživljavaju vrlo često kao nekog ko je nezamjenjiv,, čak veći i od samog kluba ili mase ljudi koji odvajaju od usta da bi pratili taj klub.
Ma nema tu razlike, kod vas nema para, kod nas eto ima i vidi im igre i zalaganja. Rijetko koji fudbaler ima ideal i grize zbog tog grba koji nosi. To mozes ocekivat samo od svog igraca koji je prosao sve selekcije, tata mu vatreni navijac, i on nesto zeli dokazat i tati i klubu. Al to je sve rjedje.

Vidis kod nas Susic, trebao bi gristi po svim pravilima. On nema kome dati loptu i odustane, iznervira se i odustane. Stilic isto tako, Vranjes isto tako, hodaju po terenu i uzdaju se u svoj pas da ce biti dovoljno da svoje odrade. A imas npr Ziljkica koji veze nema s Borcem i idealom a ganja u 93oj golmana i stopere.

Digli su se i misle da vrijede vise nego sto zaista vrijede. To se apsolutno slazem cast izuzecima tipa Ahmetovic, ali nema ih tako postenih, skromnih i prizemnih mnogo.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 23 apr 2021, 20:18

slika

Utakmica koja ce uciniti prvenstvo totalnom ludnicom ili sigurnom lukom za FK Sarajevo.
Derbi svih derbija zadnjih 7 godina.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 23 apr 2021, 20:20

Steven11 je napisao/la:
23 apr 2021, 20:05
ExBlueone je napisao/la:
23 apr 2021, 19:45
Steven11 je napisao/la:

Ma nema tu razlike, kod vas nema para, kod nas eto ima i vidi im igre i zalaganja. Rijetko koji fudbaler ima ideal i grize zbog tog grba koji nosi. To mozes ocekivat samo od svog igraca koji je prosao sve selekcije, tata mu vatreni navijac, i on nesto zeli dokazat i tati i klubu. Al to je sve rjedje.

Vidis kod nas Susic, trebao bi gristi po svim pravilima. On nema kome dati loptu i odustane, iznervira se i odustane. Stilic isto tako, Vranjes isto tako, hodaju po terenu i uzdaju se u svoj pas da ce biti dovoljno da svoje odrade. A imas npr Ziljkica koji veze nema s Borcem i idealom a ganja u 93oj golmana i stopere.

Digli su se i misle da vrijede vise nego sto zaista vrijede. To se apsolutno slazem cast izuzecima tipa Ahmetovic, ali nema ih tako postenih, skromnih i prizemnih mnogo.
Sve jasno :thumbup:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 23 apr 2021, 20:29

Antipolitika3 je napisao/la:
23 apr 2021, 20:18
slika

Utakmica koja ce uciniti prvenstvo totalnom ludnicom ili sigurnom lukom za FK Sarajevo.
Derbi svih derbija zadnjih 7 godina.
Moram priznat da su ovi derbiji s vama u zadnjih nekoliko godina sve za pozelit: Neizvjesni, posteni, kompetitivni, uvijek velik ulog, uvijek dobre ekipe i vecinom bez vecih repova. 7 godina vec sampioni. Respect.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 23 apr 2021, 20:34

Malo postovanja prema divu iz predgradja, favoritu za naslov. Ovo je utakmica za 2. mjesto.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 apr 2021, 20:35

Sutra praznik nogometa, nadam se 2:0, ali ni sa 2:1 necu bit nezadovoljan. Sportskim prijateljima sretan put i da pripaze kroz vrapčiće, ima dosta ležećih nanovo postavljenih

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.