tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:55Sve je isto. Cekam sad da uzmu titulu pa da odustanu od nje jer nemaju igrace za osvajanje titule i cilj je samo europaSchlager je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:33Nisam odavno bio na temi...Zadnji put su me kritikovali ovdje zbog ovih veležovaca.....jel još ovi hajvani koji navijaju za Velež,dođu na 6,9 ili 4 boda do prvog,i navlače da Sarajevo pobjedi i odlijepi im se?...Ili su konačno shvatili da navijaju za veliki klub,a ne za Rekreativo iz Česme?

i mene skoro pa napadose u roku od 2 min nakon sto sam napisao da oni napadaju titulu i da je smijesno sto zele da je neko drugi osvoji na ovu prednost...ne zele ljudi titulu i Bog.

ali smo cvrsto na zemlji, i jedino sto zelimo je Evropa. I kako su rekli i Chesmedjijev i Hasanovic (pogledajte na VelezTV
 ali smo cvrsto na zemlji, i jedino sto zelimo je Evropa. I kako su rekli i Chesmedjijev i Hasanovic (pogledajte na VelezTV 

..Sarajevo prvo,sa tri boda vise od nas,koji smo drugi...Zrinjski treci,sa dva boda iza nas...a Velez cetvrti,i zadnji za Evropu....Iz lige ispadaju Krupa i Olimpic (i to ubjedljivo)....Sad znaci drukam za nesto nerealno....da nakon sto godina pobjedim Siroki u Banjaluci i Velez u Vrapcicima...a ni u Mostaru ih nkad nismo pobjedili,u bivsoj drzavi..Na Grbavici sam na Zeljeznicar-Borac i tako igrao dvojku,smatrajuci da njima sezonu moze spasiti samo da Sarajevo ne osvoji titulu na njihovu stogodisnjicu....bice zanimljivo
 ..Sarajevo prvo,sa tri boda vise od nas,koji smo drugi...Zrinjski treci,sa dva boda iza nas...a Velez cetvrti,i zadnji za Evropu....Iz lige ispadaju Krupa i Olimpic (i to ubjedljivo)....Sad znaci drukam za nesto nerealno....da nakon sto godina pobjedim Siroki u Banjaluci i Velez u Vrapcicima...a ni u Mostaru ih nkad nismo pobjedili,u bivsoj drzavi..Na Grbavici sam na Zeljeznicar-Borac i tako igrao dvojku,smatrajuci da njima sezonu moze spasiti samo da Sarajevo ne osvoji titulu na njihovu stogodisnjicu....bice zanimljivo