Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Penal čist ko suza, a žuti karton presmiješan....
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Ni Ćosić.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:09U pravu si
Evo na textulnom pise da Radovac ne mize igrat sljedecu orotiv Borca
Kartoni
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Postoji li klub koji je manje ostecen ove sezone od veleza, a da se vise prica o sudijama poslije apsolutno svake utakmice
Molim migrante iz Butmira da ne pisu gluposti dok traje utakmica Veleža, unaprijed hvala. 
EDIT
Isto vazi i za Međugorce kao i za Vicine miseve.

EDIT
Isto vazi i za Međugorce kao i za Vicine miseve.

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 24 apr 2021, 16:16, ukupno mijenjano 2 puta.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Smjesni sa pricama oko sudije danas. Ovaj Zeljkovic je mogao drugi zuti za penal dobiti, al mu je oprosteno.
Prije toga dva opravdana zuta za saplitanje s ledja Radovcu i onom prije njega.
Pisete ovdje kao da niko drugi ne posmatra utakmicu, pa prodajete neke zavjere protiv vas.
Pisete ovdje kao da niko drugi ne posmatra utakmicu, pa prodajete neke zavjere protiv vas.
Zadnja izmjena: ZaNjuBoriSe, dana/u 24 apr 2021, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Inace ovo pravilo da nakon 3 zuta ide suspenzija su presmjesna, pogotovo sto smo liga sa najvise zutih kartona. Treba uvest ko u vecini liga nakon 5 zutih, pa ****.te nidje nisam vidio da po kolu fali 10-15 igraca zbog kartona. Jos jedan pokazatelj kakva nam je liga.
Sve pet, al zuti za Radovca jest presmijesan.
Kako bola nece dvije tekme prije Borca podju ti kartonirat igrace da nemas pola ekipe.
Znaju da ovakv Borac nikad nemoze dobit u starMo, a nisu nikad ni dobili. Pa oni se useru cim dodju u Jablanicu.
Znaju da ovakv Borac nikad nemoze dobit u starMo, a nisu nikad ni dobili. Pa oni se useru cim dodju u Jablanicu.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
NJEGOMOROVIĆ, SHUPČINO, IGRAO JE RUKOM MAMU TI LOPOVSKU!!!
Ja sam se kladio u 100 maraka da će Radovac dobiti karton danas u utakmici 27 kola Borac Banja luka lige.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:14Smjesni sa pricama oko sudije danas. Ovaj Zeljkovic je mogao drugi zuti za penal dobiti, al mu je oprosteno.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Hahhaha kako guraju Krupu, pa ovo nije realno. Čivić igrao rukom i nije dosudio penal.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Daj uslikaj nam tiket.....pa da ti cestitamo061657451 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:18Ja sam se kladio u 100 maraka da će Radovac dobiti karton danas u utakmici 27 kola Borac Banja luka lige.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:14Smjesni sa pricama oko sudije danas. Ovaj Zeljkovic je mogao drugi zuti za penal dobiti, al mu je oprosteno.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Tako su počeli i protiv Širokog kad je bilo. Na kraju dobiše 2 penala. Sve super. Svaka čast sudijitutankamon1905 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:14Postoji li klub koji je manje ostecen ove sezone od veleza, a da se vise prica o sudijama poslije apsolutno svake utakmice

- M0starskiRambo
- Kontakt:
Zamolio bih "majorizirane" da se ne javljaju dok igra Velež protiv Krupe. Hvala "lijepa"
Ne tiket,privatno,,evo s tobom u 100 maraka da ce Zoran Grbic sudit susret 28 kola Borac Banja Luke lige, Velež-BoracZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:20Daj uslikaj nam tiket.....pa da ti cestitamo061657451 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:18Ja sam se kladio u 100 maraka da će Radovac dobiti karton danas u utakmici 27 kola Borac Banja luka lige.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:14Smjesni sa pricama oko sudije danas. Ovaj Zeljkovic je mogao drugi zuti za penal dobiti, al mu je oprosteno.
-
- Kontakt:
Nisam upratio.Denchi je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:13Zeljkovic ima zuti, a simulirao je penal i napravio penal, jos je na terenuLeonProfessional je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:09Zeljković je opasno glupo ovo uradio. Ccc
Bezveze napravi veresiju.
Samo velez to moze

Mnogo se o sudijama priča, a na sve strane se mogu naći argumenti i protiv i za.
Eto i ova tekma je primjer za to.
Kako Velež visi. Nisu trebali ovo dopustiti i doći u ovu situaciju.
-
- Kontakt:
Klub koji je najvise poguran od sudija, najvise dosudjenih penala, a kukuaju prije svake tekmee, **** ti sabana ima li vecih cigana i ima li forumasa kome se nisu zgadili i ogadili Velez...tacno ona prava seljacka politika...dobro nije ni cudo koliko su taborili u seljackoj ligi...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Upravo.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:14Smjesni sa pricama oko sudije danas. Ovaj Zeljkovic je mogao drugi zuti za penal dobiti, al mu je oprosteno.
Frajer se sa zutim baca da simulira penal i pusti ga sudija
Ali sada ga je morao iskljuciti kad je skrivio penal sa zutim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- M0starskiRambo
- Kontakt:
20:1Fighter1926 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:24Klub koji je najvise poguran od sudija, najvise dosudjenih penala, a kukuaju prije svake tekmee, **** ti sabana ima li vecih cigana i ima li forumasa kome se nisu zgadili i ogadili Velez...tacno ona prava seljacka politika...dobro nije ni cudo koliko su taborili u seljackoj ligi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.