FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja dva zuta sasvim zasluzeno, jedan nabija loptu posle dosudjenog prekrsaja a drugi startuje na igraca posle centarsuta
Sve sve, ali Vicu se treba malo posjetiti. Opet kazem hajd jedna utakmica pa i dvije, al svaku haman idemo na noz, kartoniraju nas svjesno kako bi nas suspenzije habale, plus danas izmisljeni penal dok ista situacija u nasu korsit nije svirana. Nekome se majke treba ....ti
U novi boj ...
- feniksptica
- Kontakt:
Neko me prozivo da dajem podrsku Vinku ?? Pa ako se dozove i otjera u 3kurca Pejovica i Milanovica. Ako mu ne budu dirali najbolje igrace i ako mu dovedu jos ejdnog igraca prema gore klase Fanimo vidjet ces ti Vinka.
Covjek u 19 utakmica imo 40 golova kad je imo igrace da igra napadacki i ovdje ga se proziva za defanzivu. Pa nije on lud pa da tako hoce igrat.
Covjek u 19 utakmica imo 40 golova kad je imo igrace da igra napadacki i ovdje ga se proziva za defanzivu. Pa nije on lud pa da tako hoce igrat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
auu kakav meč. još me nervoza i ljutnja drma. Ako uzmemo titulu ovdje smo je uzeli definitivno. Pune žutim kartonima konkurente Borcu da je to miješno, baš ćemo vidjeti sutra suđenje protiv Širokog nije se ni Široki halalio sa Evropom pogotovo poslije ovoga boda Zrinjskog.
U nemogućim uslovima osvojiš bod zahvaljujući veličanstvenim Kovačeviću i Fanimu.
Tek smo proigrali kada je Zinedin ušao i po meni TSS mora biti u srediti. TSS-Đokanović-Zinedim MORA biti vezna linija
U nemogućim uslovima osvojiš bod zahvaljujući veličanstvenim Kovačeviću i Fanimu.
Tek smo proigrali kada je Zinedin ušao i po meni TSS mora biti u srediti. TSS-Đokanović-Zinedim MORA biti vezna linija
Ne branim trenera ali citavu polusezonu nije bio u mogucnosti izvesti najbolje od ovoga sto ima.Kada sam spominjao delegiranje sudija upravo sam mislio na ovo kasapljenje ekipe kartonima. Vratiti se u utakmicu kada znas da imas i sudiju protiv sebe je za pohvale.Da smo izdrzali poluvrijeme bez primljenog gola ubijezen sam da bi danas slavili.Sad svi ko jedan trebamo pruziti podršku ekipi.Moramo imati na umu da smo odigrali hejbet teskih tekmi do sada u ritmu srijeda subota.Drago mi je sto niko nije kukao zbog povreda i rasporeda tako da ako osvojimo ovo dodatno ce dobiti na tezini i vrijednosti.IGRAJ SARAJ'VO IGRAJ I POBIJEDI.
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Ovo je kao pobjeda realno, da sam odmah komentarisao vjv bi mi iftar na nos izašao, imal ko snimak gola? Fanimo legendo..
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
Znaci bez puno filozofiranja , 4 boda minimalno iz ove dvije utakmice , drugo Husic mrzi bas Borac 

Borac Siroki sudi Adis Mulahasanovic iz Sarajeva. Zna li iko momka da mu odemo malo na kafu popricamo sa njim. Daj penal za Siroki sutra odma u 20oj minuti i crveni za Borac i cao...ebo ih Vico u supak
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ne smiju se sad oglasit, s onim saopštenjem protiv Mujića smo zabili autogol. Čovjek perfektno sudio. A sad ako se oglase, neozbiljno će izgledat skroz, svako kolo da dajemo neka saopštenja.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:09UPRAVO, MOLIM VAS OGLASITE SE, MOLIM VAS!!
NAMA NAVIJAČIMA OSTAJE DO KRAJA DA VRŠIMO PRITISAK NA SVE SUDIJE, ovo je prevazišlo sve mjere, nevjerovatno...
Nakon ovog ubjeđen sam da ćemo razbit komšinice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da hoce široki sutra bod uzeti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zasto, pa u Banjaluci 2:2 smo igrali tako, jos Heba crveni dobi.Gomis99 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:07Al bi ti bio propuh na toj strani.hz033 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:04Protiv Zelje odbrane i nemamo! Mozda napadne Vaginaleta!
Imamo opet nije strasno. Vraca se Mili i Pejovica na stopera, mislim da ce biti bolji kao stoper, samo neg ga nema u sredini. Imas Pidru na jednoj i mozes Hebiba na beka na drugo strani. Cak mislim da bi Hebib i Fanimo bili extra ubojiti na toj desnoj strani !!!
U novi boj ...
- feniksptica
- Kontakt:
Vinku podrska i da mu se dovedu igraci sl seezone da opet igramo napadacki i budemo najefikasniji !!! Ne mozete vi gospodo ic na trke s 1.0 motorom. Znate vi vozit i sve i vozili ste prije 2.5 al zamijenjeno, moras se snalazit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Taj Adis se već skinuo Vici davno
FC United Of Manchester !
Handza je KRALJ ! MUDA I LJUBAV PREMA KLUBU - NEMA GRANICE !!!
INJEKCIJE BLOKADE , jutros privatnim autom do Mostara al ljubav prema bordo boji je jaca od svega!
Svaka cast majstore !
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 24 apr 2021, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:13Ne smiju se sad oglasit, s onim saopštenjem protiv Mujića smo zabili autogol. Čovjek perfektno sudio. A sad ako se oglase, neozbiljno će izgledat skroz, svako kolo da dajemo neka saopštenja.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:09UPRAVO, MOLIM VAS OGLASITE SE, MOLIM VAS!!
NAMA NAVIJAČIMA OSTAJE DO KRAJA DA VRŠIMO PRITISAK NA SVE SUDIJE, ovo je prevazišlo sve mjere, nevjerovatno...
Nakon ovog ubjeđen sam da ćemo razbit komšinice.
Ma ne treba pustiti da nas qaraju da nepostojece penale sviraju i dijele desetke kartona...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, HordasFks, keli, Lavcina, OzmoodPinglewood, sekac, UltraNorth, xsabicx i 37 gostiju.