FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce bar malo ova nepravda igrace da upali i da ce im biti dodatni motiv da pocijepaju ovo do kraja...
Ma budalastina.Saban123 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:19Znaci, znamo šta nam je činitihz033 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:18Za ove botove sto mijenjaju Vinka. Kao prvo, Pejovic ima klauzulu koja mu garantuje startnu postavu ako je zdravstveno sposoban da igra, a istu mu je dao Hadzija u ugovoru. Iz tog razloga mora igrati!!!!!!!
Drugo hebo vas Husref i Hadzija zajedno, sjasite sa Vinka !!!!!!!
Ma ja, na njega sam mislio a pišem Dupovca.bordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:17Milicevic se vraca

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ljudi Zinedinu je mjera poluvrijeme da igra ne moze vise to morate shvatit, Fanimo je bio van treninga 10 dana nije mogao biti starter, Handzic rovit, Mesanovica nije ni bilo. Stvarno ne znam sto prozivate Vinka sve je odradio kako treba danas.

Da je ovo dobro prošlo jeste
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
VInko izvlaci maksimum iz ovih igraca, svi se zale kao Milanovic ne moze u prvoj... udje Jukic i bude jos gori. Kovacevicu kapa do poda.
Amer Dupovac!
Koga nema na derbiju zna li se sta? 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bod kao 3.U ovakvim uslovima smo bod uzeli , sa ovakvim suđenjem i 8 9 kartona uz smiješan penal koji svira na 1 strani a na 2 strani ne svira na ostriji start.Jelicu dabogda umro do kuce veceras
Hajde sada 6 kola , potrudite se svim silama i na svaku utakmicu na 3 boda ici.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Mislim da moze pod inekcijama u najgorem slucaju jel je to i za danas bila opcija ,ali su odlucili da ne rizikuju i pozvali Handzica da dodje malo prije utakmice iz Sarajeva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Handzic je momak koji bi poginuo za ovaj klub. Ne dirajte ga pogotovo kad je ovakva situacija oko svega. Bori se i gine . Psujte na ovog što je već u bolnici i što je došao sa celavom ublehom u talu. Psujte pejovica koji ne zna dupli pas odigrat.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Daj nam na ljeto samo gore dovodi napadace. Ovu ligu osvajaju napadaci. Odbranu stavi kakvu god moze se utegnut treningom. Ovo gore mora bit klasa da prelomi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
@Zukanoviću, molim te napiši nam tačno ko propušta naredno kolo a ko sad ima 2 žuta?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Upravo tako.
Pametnom dosta..
Šupci nek ga puše!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Žalosno je da u 2021. ovakvo suđenje gledamo na terenima u BiH. Svaka utakmica do kraja sezone nam je finale. Moramo igrati ofanzivnije. Raduje me igranje Zinedina u zadnje dvije utakmice, konačno da je i on dobio priliku.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- hordasDoboj
- Kontakt:
X na derbiju i pobjeda u Tuzli i titula je nasa!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Vladan izvuce utakmicu odbranom u 70 minuti. Ako je istina za klauzule mi smo odron od organizacije kluba. Mozel neko napisat koga definitivno nemamo u derbiju. Ovaj remo je ravan tri boda.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Dupovac,Adukor,Hodžić
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 24 apr 2021, 21:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko se sjeca utakmice Zrinjski-Zeljo? Onda kad je Miletic izjednacio, a Bekric zabio za pobjedu. Zrinjski je sad isto tako grozno reagovao na izjednacujuci gol kao i kod Zizovica. Eh mislio sam da cemo mi uraditi isto sada. Vinko ziheras nije dopustio da se otvorimo naravno. Iskreno, bio sam ubijedjen nakon gola za 11, da ce u onih 20 minuta neko zabit gol. Falilo je malo vise odvaznosti i da Jukic sjebe manje napada.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 24 apr 2021, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: amypitar, hase73, pjankesarajevo i 53 gosta.