FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gle nam pojacanja Borisa, frajer u BOLNICI.
Brata mi mrtvog, Celo je bio u talu sa Borcem..
Brata mi mrtvog, Celo je bio u talu sa Borcem..
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Nije. I da se nayebem svih najmilijih Milanovicu zbog ostavljanja lopte,i inace (ne) igre.PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:06Sudija nabolji igtač Zrinjskog. Mene stid šta rade.
Jel izašla lopta prije nepostojećeg penala?
A ako je ipak izasla,izvinjavam se. Ali 99% sam siguran da nije.
Yebem djecu rodjenu i ne rodjenu,sestre,majke,babe, Vici i Jelicu i svima ko ima upetljane prste u ovaj kriminal.
DaBogda pomrli svi tihom i dugom smrcu...
Yebem li vam majku lopovsku svima redom.
Fuuuuuj gnjide poginuli daBogda prije sutrasnjeg dana.
Svaka cast momcima,i onim koji znaju,i ne znaju,jer su danas svi htjeli. Ovo govedo Milanovic mrs iz kluba i taj koji ti daje da igras.
Kakav penis od lika da ovakvu postavu izvede,nevjerovatno,kakva pi.ckurina
Pejovicu yebo ti Aca Lukas i Aca Pejovic sestru i majku zajedno.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 24 apr 2021, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pa ko normalan moze prigovorit nesto Handži nakon ove tekme covjece? Pa Hare trci u 90oj kao da je tek pocela utakmica. Sta je vama ljudi?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ima li sta za Mesanovica, ima li ga za sljedeću
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Daj ljudi da ostavimo ovu samokritičnost po strani i da se svi dignemo da spasimo ovo što još uvijek možemo. Ovakvu lakrdiju i krađu odavno nisam vidio a bit će još gore.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jesi siguran da nije hodao do Mostara? Tako je energican bio...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ako nista imamo bolji raspored od Borca. Ovaj gol Fanima mozda na kraju bude presudan ko oni Obuce 2007 i Stojceva 2015 u Lukavici. Titula ako Bog da, mozda i draza nego te dvije.
Handzic je danas dosao iz Sarajeva koliko znam da nije ni bio planiran za utakmicu niti putovao sa njima,zbog odsustva Mesanovica je danas putovao,i to pod blokadama usao da odigra.
Od mene kapa dole za njega zbog ovoga

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 apr 2021, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da je Kovacevic u Dinamu, Mamic ne bi razgovarao za ponudu ispod 15 milki.
Kako momak brani u zadnje vrijeme ovo je nevjerovatno. Nije to vise ono srljanje i lezernost. Danas ozbiljnost kakvu odavno nisam vidio.
Kako momak brani u zadnje vrijeme ovo je nevjerovatno. Nije to vise ono srljanje i lezernost. Danas ozbiljnost kakvu odavno nisam vidio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Za ove botove sto mijenjaju Vinka. Kao prvo, Pejovic ima klauzulu koja mu garantuje startnu postavu ako je zdravstveno sposoban da igra, a istu mu je dao Hadzija u ugovoru. Iz tog razloga mora igrati!!!!!!!
Drugo hebo vas Husref i Hadzija zajedno, sjasite sa Vinka !!!!!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 24 apr 2021, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
All nas Husfer ne voli.HeraklitMracni je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:13Znaci bez puno filozofiranja , 4 boda minimalno iz ove dvije utakmice , drugo Husic mrzi bas Borac![]()
Garantujem da ce mu igraci ginuti da nas sjebu.
A jedne godine smo protiv Tuzle igrali pod rucnom , bili su u zoni ispadanja, ako se ne varam.
Ma jasno mi je sve, jesmo pokradeni haos, al sumnjam da će drugi put u 7 dana pisat saopštenje protiv sudija. Da nismo pisali protiv Mujića uoči tekme, siguran sam da bi se sad oglasili.Ahmoveliki je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:16skoroalen je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:13Ne smiju se sad oglasit, s onim saopštenjem protiv Mujića smo zabili autogol. Čovjek perfektno sudio. A sad ako se oglase, neozbiljno će izgledat skroz, svako kolo da dajemo neka saopštenja.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:09UPRAVO, MOLIM VAS OGLASITE SE, MOLIM VAS!!
NAMA NAVIJAČIMA OSTAJE DO KRAJA DA VRŠIMO PRITISAK NA SVE SUDIJE, ovo je prevazišlo sve mjere, nevjerovatno...
Nakon ovog ubjeđen sam da ćemo razbit komšinice.
Ma ne treba pustiti da nas qaraju da nepostojece penale sviraju i dijele desetke kartona...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ništa on nije masio, da nije Fanima već bi se mi halalili titule.
Treba pustiti Ahmetovicu da vodi ekipu do kraja sezone.
- feniksptica
- Kontakt:
A mi se jos pitali kako smo doveli igraca pod ugovoromhz033 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:18Za ove botove sto mijenjaju Vinka. Kao prvo, Pejovic ima klauzulu koja mu garanruje startnu postavu ako je zdravstveno sposoban da igr, a istu mu je dao Hadzija u ugovoru. Iz tog razloga mora igrati!!!!!!!
Jest ga Hadzija namamio. Tako bih i ja mogo dovodit igrace.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Buraz takva klauzula ne postoji u svijeti fudbala, ni za Ronalda ni Mesija.hz033 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:18Za ove botove sto mijenjaju Vinka. Kao prvo, Pejovic ima klauzulu koja mu garantuje startnu postavu ako je zdravstveno sposoban da igra, a istu mu je dao Hadzija u ugovoru. Iz tog razloga mora igrati!!!!!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci, znamo šta nam je činitihz033 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:18Za ove botove sto mijenjaju Vinka. Kao prvo, Pejovic ima klauzulu koja mu garantuje startnu postavu ako je zdravstveno sposoban da igra, a istu mu je dao Hadzija u ugovoru. Iz tog razloga mora igrati!!!!!!!
Spasili smo ih ispadanja, kada smo uzeli vec titulu, dali im pobjedu za ostanak u Ligi.. Varesanovic ih vodio tadaamypitar je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:18All nas Husfer ne voli.HeraklitMracni je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:13Znaci bez puno filozofiranja , 4 boda minimalno iz ove dvije utakmice , drugo Husic mrzi bas Borac![]()
Garantujem da ce mu igraci ginuti da nas sjebu.
A jedne godine smo protiv Tuzle igrali pod rucnom , bili su u zoni ispadanja, ako se ne varam.
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, perodeformero, Proximic i 54 gosta.