Ponavljam
13 bodova viska, odllicno sudjenje se eventualno predzadnjeg kola i loseg evo sad.
Imao ih sve na kosevu i borac i zrinjski....
Ovo je dno dna i bila kakva opravdanja su smijesna a posebno zalbe podlije onog blamiranja u javnosti prije utakmice na kosevu gdje nas uzese uz dobro sudjenje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovog momka je neki dan cini mi se @Zukanovic postavio
Ovo su igraci kojim moramo težiti. Mlad, ambiciozan i definitivno upgrade na sva nasa krila osim Fanima. Pazite samo ovog gola. Pa ovo ne bi uradili Hebib, Milanovic, Jukic i Krste zajedno kad ih spojis u jednog igraca.
Jamajcanin = brz ko munja
A i vidimo, da se momak navikao igrati po kaljuzama
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Ovog momka je neki dan cini mi se @Zukanovic postavio
Ovo su igraci kojim moramo težiti. Mlad, ambiciozan i definitivno upgrade na sva nasa krila osim Fanima. Pazite samo ovog gola. Pa ovo ne bi uradili Hebib, Milanovic, Jukic i Krste zajedno kad ih spojis u jednog igraca.
Jamajcanin = brz ko munja
A i vidimo, da se momak navikao igrati po kaljuzama
Taj škart u vidu Milanovića,Jukića,Hebibovića i sl. treba podhitno rastjerat
čuj ovoga gore blamiranje prije meča sa Borcem, pa jesi li juče vidio šta se dešava ako ne izađeš u javnost na vrijeme ?
Nego sta?
Da si pobjedio ili remi igrao imalo bi smisla. Kad izgubis nema. Jos se samo pkkazalo kao da je mujic dobar i da smo bzvz se bunili.
Inace kad se bunis protiv neregularnosti bunis se i kada si ti ostecen i kada su drugi.
Jesno se smijali i sutili kada je to bio zeljeznicar? Jesmo
Jesmo se smijali kada jeto bio radnik?
Jesmo
Jesmo se smijali i sutili kada je bio velez? Jesmo
E pa nema onsa pametovanja kad se tebi to desi paša. Uz to imao si najcistiju situaciju za titulu u historiji lige a doveo si i evropu u pitanje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
čuj ovoga gore blamiranje prije meča sa Borcem, pa jesi li juče vidio šta se dešava ako ne izađeš u javnost na vrijeme ?
Nego sta?
Da si pobjedio ili remi igrao imalo bi smisla. Kad izgubis nema. Jos se samo pkkazalo kao da je mujic dobar i da smo bzvz se bunili.
Inace kad se bunis protiv neregularnosti bunis se i kada si ti ostecen i kada su drugi.
Jesmo
E pa nema onsa pametovanja kad se tebi to desi paša. Uz to imao si najcistiju situaciju za titulu u historiji lige a doveo si i evropu u pitanje.
Nije tačno da je dobar već je morao suditi dobro radi ogromnog pritiska, to je i bila poenta zaštite kluba. To je i trebalo tako biti.
Mi smo pošteno izgubili svojom krivicom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve dok mi ne budemo počeli davati golove, sudije će nas zakidati. Ako budemo igrali i dalje ziheršaki, zatvoreno na bod, na jedan gol, onda će nas zaklati svaku tekmu. Vinko mora krenuti napadački već u derbiju, nema više kalkulacija. Slijedeća utakmica je bukvalno odlučujuća. A derbi. Nismo našli gori trenutak. Yebem li vam svima majku u klubu od uprave do sš šta ste dozvolili idioti retardirani!!!!
Nego sta?
Jesmo
Nije tačno da je dobar već je morao suditi dobro radi ogromnog pritiska, to je i bila poenta zaštite kluba. To je i trebalo tako biti.
Mi smo pošteno izgubili svojom krivicom.
Majke mi, nema nas gorih na planeti. Pobijediš najbolji igrači na svijetu, na pobijediš,ide hljaganje igrača, ismijavanje, j.bavanje svih živih itd. Pravi navijač treba da je uvijek uz klub, u dobru i zlu.
Majke mi, nema nas gorih na planeti. Pobijediš najbolji igrači na svijetu, na pobijediš,ide hljaganje igrača, ismijavanje, j.bavanje svih živih itd. Pravi navijač treba da je uvijek uz klub, u dobru i zlu.
Na kraju ove utrke se prebrojavaju poginuli i ranjeni
Bice teska utakmica sa strumfovima, kao i uvjek. Nadati se, da nece Vinki Tinki opet poceti ziheraski, pa da opet ganjamo rezultat i pocnemo igrati kad smo u zaostatku.
Po meni je dobro, sto i strumfovi moraju ici po 3 boda u ovoj tekmi, tako da bi trebali imati vise prostora ofanzivno.
Bice teska utakmica sa strumfovima, kao i uvjek. Nadati se, da nece Vinki Tinki opet poceti ziheraski, pa da opet ganjamo rezultat i pocnemo igrati kad smo u zaostatku.
Po meni je dobro, sto i strumfovi moraju ici po 3 boda u ovoj tekmi, tako da bi trebali imati vise prostora ofanzivno.
Njima ne trebaju bobe, ispast ne mogu, u evropu vrlo, vrlo tesko.
Njima ne trebaju bobe, ispast ne mogu, u evropu vrlo, vrlo tesko.
Njima je ova utakmica jedino motiv da se nama useru u ćejf.
Sad koliko oni mogu biti motivisani u ovom stanju to ćemo vidjeti.
Mi svakako nit smrdimo nit mirišemo, al eto...da je nekako pregurati ovo do iza TC, poslije će biti lakše.