Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 02:45Gdje se njega sjeti![]()
Pred sami rat sam gledao Sivi Dom, on mi je bio omiljeni lik.

Sve što želiiim u ovooom trenutkuuu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 02:45Gdje se njega sjeti![]()
Pred sami rat sam gledao Sivi Dom, on mi je bio omiljeni lik.
Koliko se ja sjecam 3Gomis99 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:51Nadji statistiku za penale . 1 dosudjen slovom i brojem za nas . I to nekad na ljeto prosle godine protiv Krupe.bordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:36Od pocetka sezone FK Sarajevo 82 zuta kartona.
FK Borac 45 zuti kartona.
Nekom nesto nije jasno ??
Taj škart u vidu Milanovića,Jukića,Hebibovića i sl. treba podhitno rastjeratElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 04:40
Ovog momka je neki dan cini mi se @Zukanovic postavio
Ovo su igraci kojim moramo težiti. Mlad, ambiciozan i definitivno upgrade na sva nasa krila osim Fanima. Pazite samo ovog gola. Pa ovo ne bi uradili Hebib, Milanovic, Jukic i Krste zajedno kad ih spojis u jednog igraca.
Jamajcanin = brz ko munja
A i vidimo, da se momak navikao igrati po kaljuzama![]()
Nego sta?
Nije tačno da je dobar već je morao suditi dobro radi ogromnog pritiska, to je i bila poenta zaštite kluba. To je i trebalo tako biti.Pantelija je napisao/la: ↑25 apr 2021, 08:25Nego sta?
Da si pobjedio ili remi igrao imalo bi smisla. Kad izgubis nema. Jos se samo pkkazalo kao da je mujic dobar i da smo bzvz se bunili.
Inace kad se bunis protiv neregularnosti bunis se i kada si ti ostecen i kada su drugi.
Jesno se smijali i sutili kada je to bio zeljeznicar? Jesmo
Jesmo se smijali kada jeto bio radnik?
Jesmo
Jesmo se smijali i sutili kada je bio velez? Jesmo
E pa nema onsa pametovanja kad se tebi to desi paša. Uz to imao si najcistiju situaciju za titulu u historiji lige a doveo si i evropu u pitanje.
+1MortemHz je napisao/la: ↑25 apr 2021, 08:46Nije tačno da je dobar već je morao suditi dobro radi ogromnog pritiska, to je i bila poenta zaštite kluba. To je i trebalo tako biti.Pantelija je napisao/la: ↑25 apr 2021, 08:25Nego sta?
Da si pobjedio ili remi igrao imalo bi smisla. Kad izgubis nema. Jos se samo pkkazalo kao da je mujic dobar i da smo bzvz se bunili.
Inace kad se bunis protiv neregularnosti bunis se i kada si ti ostecen i kada su drugi.
Jesno se smijali i sutili kada je to bio zeljeznicar? Jesmo
Jesmo se smijali kada jeto bio radnik?
Jesmo
Jesmo se smijali i sutili kada je bio velez? Jesmo
E pa nema onsa pametovanja kad se tebi to desi paša. Uz to imao si najcistiju situaciju za titulu u historiji lige a doveo si i evropu u pitanje.
Mi smo pošteno izgubili svojom krivicom.
Engleske?
Njima ne trebaju bobe, ispast ne mogu, u evropu vrlo, vrlo tesko.Fudo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 09:27Bice teska utakmica sa strumfovima, kao i uvjek. Nadati se, da nece Vinki Tinki opet poceti ziheraski, pa da opet ganjamo rezultat i pocnemo igrati kad smo u zaostatku.
Po meni je dobro, sto i strumfovi moraju ici po 3 boda u ovoj tekmi, tako da bi trebali imati vise prostora ofanzivno.
Njima je ova utakmica jedino motiv da se nama useru u ćejf.Lik je napisao/la: ↑25 apr 2021, 09:28Njima ne trebaju bobe, ispast ne mogu, u evropu vrlo, vrlo tesko.Fudo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 09:27Bice teska utakmica sa strumfovima, kao i uvjek. Nadati se, da nece Vinki Tinki opet poceti ziheraski, pa da opet ganjamo rezultat i pocnemo igrati kad smo u zaostatku.
Po meni je dobro, sto i strumfovi moraju ici po 3 boda u ovoj tekmi, tako da bi trebali imati vise prostora ofanzivno.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, bordobijeli, BungaBum, propoklopac, SamoDaKazeem, Taree, Vanja8 i 78 gostiju.