Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakve veze imaju prijeratni Velež i današnji Zrinjski majke ti hahahah... Istina je da je Velež danas muslimanski klub u odnosu na Velež prije rata ali poistovjećivati jugoslovenski klub(prijeratni Velež) sa fašističkim klubom(Zrinjski) je van pameti.Semper je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:21A kad je u prvom kolu ponisten cist gol Zelji protiv Sarajeva , tad se niste bunili. Svaka cast Jelicu na odlicnoj arbitrazi, da je vise ovakvih sudija liga bi bila puno regularnija.
Prosle godine dobili titulu na lijepe oci pa hoce i ove godine, e pa ne moze , mora se titula na terenu zaraditi.
Sljedece kolo na Kosevo dolazi ekipa Blaza Sliskovica koju ce sigurno Baka motivisati jer ima motiv vise, da pomogne svojoj jedinoj ljubavi i jedinom pravom mostarakom klubu i nasljedniku prijeratnog Veleza , ekipi Zrinjskog.
DAS IST WALTER
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kol'ko su se nahajcali rodjeni da su jaki, očekujem da sljedeće sezone počnu slati omladince na posudbe u Sarajevo, Zrinjski etc 

-
- Kontakt:
Jos prosle sezone kad je Sarajevo gostovalo kod nas ( 0-2) rekao sam da je Rahmanovic najbolji igrac lige i da bi dao tad svih 11 igraca za njega...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Cemu prcanje dvostrukog sampiona FBIH, malo postovanja !
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bili smo im fini i dobri kad smo bili na dnu tabele. Kad nekoga slucajno pobjedimo, odmah smo gamad.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:472013 ispisanih stranica, na 1800 ih boli qrac za Velezom![]()
Iako internet ne predstavlja realnost, neki ovdje pretjeruju. Realnost je da nemamo neki igracki kadar, da imamo dobrog trenera koji nas vodi i da smo najvise zbog njega tu gdje smo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
E cuj muslimanski klubshotokan1 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 01:05Kakve veze imaju prijeratni Velež i današnji Zrinjski majke ti hahahah... Istina je da je Velež danas muslimanski klub u odnosu na Velež prije rata ali poistovjećivati jugoslovenski klub(prijeratni Velež) sa fašističkim klubom(Zrinjski) je van pameti.Semper je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:21A kad je u prvom kolu ponisten cist gol Zelji protiv Sarajeva , tad se niste bunili. Svaka cast Jelicu na odlicnoj arbitrazi, da je vise ovakvih sudija liga bi bila puno regularnija.
Prosle godine dobili titulu na lijepe oci pa hoce i ove godine, e pa ne moze , mora se titula na terenu zaraditi.
Sljedece kolo na Kosevo dolazi ekipa Blaza Sliskovica koju ce sigurno Baka motivisati jer ima motiv vise, da pomogne svojoj jedinoj ljubavi i jedinom pravom mostarakom klubu i nasljedniku prijeratnog Veleza , ekipi Zrinjskog.

Velež je muslimanski klub isto koliko je Boška Ćavar muslimanka...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- ImeiBrezime
- Kontakt:
veleez niti je muslimanski, ni srpski, ni hrvatski..
niti je klub
niti je klub

Ne možeš da spavaš zbog Veleža, sad znaš kako je nama...ImeiBrezime je napisao/la: ↑25 apr 2021, 04:58veleez niti je muslimanski, ni srpski, ni hrvatski..
niti je klub![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Može i tako

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Velez Mostar je isto kao Zrinjski Mostar Bosno-Hercegovacki Klub, a Muslimanski Klub nije. Velez i Zrinjski nisu jedan fašisticki Klub kao Široki Brijeg. Kod Širokog Brijega bi mogli cak napisati da je to Katolicki Klub, jer kod njih igraju samo Katolike, a u svakoj utakmice nosi Škripari Vatikansku zastavu. To bi isto bilo da bi Fukare, Manijaci ili Robijaši idt. nosili zastavu od Saudi Arabije. Sto se Veleza tice to je Klub koji drze Bošnjake isto što drzi Bošnjake Zeljo, Sarajevo, Slobodu, Mladost DK, Olimpik. Dok u Zrinjski, Široki i Posušje naredne godine drzi Hrvate, a kod Borca, Radnika, Krupe i naredne godine Rudar Prijedor Srbi. To je naša drzava, kod Zrinjskog se smatraju kao Hrvatski klub, a kod Borca Srpski. A blizu stanuje kod svoje drzave i igraju u našu ligu. Da nije smiješno bilo bi zalostnoBegizSarajeva je napisao/la: ↑25 apr 2021, 04:53E cuj muslimanski klubshotokan1 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 01:05Kakve veze imaju prijeratni Velež i današnji Zrinjski majke ti hahahah... Istina je da je Velež danas muslimanski klub u odnosu na Velež prije rata ali poistovjećivati jugoslovenski klub(prijeratni Velež) sa fašističkim klubom(Zrinjski) je van pameti.Semper je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:21A kad je u prvom kolu ponisten cist gol Zelji protiv Sarajeva , tad se niste bunili. Svaka cast Jelicu na odlicnoj arbitrazi, da je vise ovakvih sudija liga bi bila puno regularnija.
Sljedece kolo na Kosevo dolazi ekipa Blaza Sliskovica koju ce sigurno Baka motivisati jer ima motiv vise, da pomogne svojoj jedinoj ljubavi i jedinom pravom mostarakom klubu i nasljedniku prijeratnog Veleza , ekipi Zrinjskog.![]()

- ImeiBrezime
- Kontakt:
veleez nije mostar, veleez je vrabcici i ne drzi ga muslimani nego komuniste i sda naizmjenicno.Harise je napisao/la: ↑25 apr 2021, 05:54
Velez Mostar je isto kao Zrinjski Mostar Bosno-Hercegovacki Klub, a Muslimanski Klub nije. Velez i Zrinjski nisu jedan fašisticki Klub kao Široki Brijeg. Kod Širokog Brijega bi mogli cak napisati da je to Katolicki Klub, jer kod njih igraju samo Katolike, a u svakoj utakmice nosi Škripari Vatikansku zastavu. To bi isto bilo da bi Fukare, Manijaci ili Robijaši idt. nosili zastavu od Saudi Arabije. Sto se Veleza tice to je Klub koji drze Bošnjake isto što drzi Bošnjake Zeljo, Sarajevo, Slobodu, Mladost DK, Olimpik. Dok u Zrinjski, Široki i Posušje naredne godine drzi Hrvate, a kod Borca, Radnika, Krupe i naredne godine Rudar Prijedor Srbi. To je naša drzava, kod Zrinjskog se smatraju kao Hrvatski klub, a kod Borca Srpski. A blizu stanuje kod svoje drzave i igraju u našu ligu. Da nije smiješno bilo bi zalostno![]()
Čuj nije muslimanski sta je onda zivota ti...
99.9999% navijaca Veleza su muslimani.
Na utakmicama nose ljiljane i ostala obiljezja ARBiH što je ok samo nemojte furati pricu mi smo multinacionalni ovo ono.
Nasljednik prijeratnog Veleža ne postoji i to nisu ni Zrinjski i danasnji Velež.
Nažalost
Na utakmicama nose ljiljane i ostala obiljezja ARBiH što je ok samo nemojte furati pricu mi smo multinacionalni ovo ono.
Nasljednik prijeratnog Veleža ne postoji i to nisu ni Zrinjski i danasnji Velež.
Nažalost
DAS IST WALTER
I gdje pripada "Vrapcici" ? Jel ceš ti meni napisati u Sjevernu Koreju ili Mostarski Kanton? Kakve Komuniste ili Muslimane ba vec Bošnjaci, a ne Fašiste koji nadimaju nas Muslimani nego Bošnjaci!ImeiBrezime je napisao/la: ↑25 apr 2021, 06:17veleez nije mostar, veleez je vrabcici i ne drzi ga muslimani nego komuniste i sda naizmjenicno.Harise je napisao/la: ↑25 apr 2021, 05:54
Velez Mostar je isto kao Zrinjski Mostar Bosno-Hercegovacki Klub, a Muslimanski Klub nije. Velez i Zrinjski nisu jedan fašisticki Klub kao Široki Brijeg. Kod Širokog Brijega bi mogli cak napisati da je to Katolicki Klub, jer kod njih igraju samo Katolike, a u svakoj utakmice nosi Škripari Vatikansku zastavu. To bi isto bilo da bi Fukare, Manijaci ili Robijaši idt. nosili zastavu od Saudi Arabije. Sto se Veleza tice to je Klub koji drze Bošnjake isto što drzi Bošnjake Zeljo, Sarajevo, Slobodu, Mladost DK, Olimpik. Dok u Zrinjski, Široki i Posušje naredne godine drzi Hrvate, a kod Borca, Radnika, Krupe i naredne godine Rudar Prijedor Srbi. To je naša drzava, kod Zrinjskog se smatraju kao Hrvatski klub, a kod Borca Srpski. A blizu stanuje kod svoje drzave i igraju u našu ligu. Da nije smiješno bilo bi zalostno![]()
- ImeiBrezime
- Kontakt:
oni da izvines ti, kazu da pripadaju u listica. a mene ne nadimaju ni muslimane ni komuniste nego me nadima grah od juce ali ne znam kakve to veze ima sa ovom temom.Harise je napisao/la: ↑25 apr 2021, 06:24I gdje pripada "Vrapcici" ? Jel ceš ti meni napisati u Sjevernu Koreju ili Mostarski Kanton? Kakve Komuniste ili Muslimane ba vec Bošnjaci, a ne Fašiste koji nadimaju nas Muslimani nego Bošnjaci!ImeiBrezime je napisao/la: ↑25 apr 2021, 06:17veleez nije mostar, veleez je vrabcici i ne drzi ga muslimani nego komuniste i sda naizmjenicno.Harise je napisao/la: ↑25 apr 2021, 05:54
Sta si ti sve izmjesao Ljiljane, ARBIH i Muslimane.shotokan1 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 06:19Čuj nije muslimanski sta je onda zivota ti...
Nažalost
Po tvojim zakljucima i u ARBIH su bilo samo Muslimani?
A sta je to u BiH kao prije? Sve se promjenilo pa i klubovi.
Sto se tice navijaca jedan od vođa je Srbin (Pravoslavac)
Hrvata nema slabo ali to nije problem kluba sigurno nego cjelokupne politike u drzavi.
Ne brukaj se bolanshotokan1 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 06:19Čuj nije muslimanski sta je onda zivota ti...
Nažalost
- svrakino1921
- Kontakt:
Danas igra najtrofejniji klub u voljenoj BiH
Danas igra klub sa najboljim i najljepsim stadionom u voljenoj BiH
Danas igra klub sa najvecim uspjehom u Europskim takmicenjima od klubova koji su izlazili u Europu iz voljene BiH-a taj uspjeh je izbacivanje iz Europe velikana Europskog nogometa Football Club Ferencvárosi TC
Mirno
GOLEM SI ZELJO
Danas igra klub sa najboljim i najljepsim stadionom u voljenoj BiH
Danas igra klub sa najvecim uspjehom u Europskim takmicenjima od klubova koji su izlazili u Europu iz voljene BiH-a taj uspjeh je izbacivanje iz Europe velikana Europskog nogometa Football Club Ferencvárosi TC
Mirno
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.