Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj cirkusa, jednom sudi pola-pola u korist druge ekipe to odma saopstenja pise, kakvi indijanci. Sta bi trebao Zeljo u u zadnjih pet godina knjigu napisat i poslat u savez. Kakva licemjernost.
-
- Kontakt:
Kad se desila ona afera "punac". Poslije ovog?HongKong je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:19https://sportsport.ba/fudbal/selimovic- ... etu/125988
Tada su se zadnji put borili za bh fudbal i eto bas nakon toga su prekinuli dugu susu s trofejima i nanizali ih nekoliko zadnjih godina. Naravno u medjuvremenu nije bilo sudijskih lakrdija do ove sinoc. Jbg svaka pola pola odluka mora ici u korist diveva inace vade zakopano oruzje spremi ratovati za dobrobit svih klubova i sporta opcenito.
da ostali nam duzni 20k !LeonProfessional je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:27Kad se desila ona afera "punac". Poslije ovog?HongKong je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:19https://sportsport.ba/fudbal/selimovic- ... etu/125988
Tada su se zadnji put borili za bh fudbal i eto bas nakon toga su prekinuli dugu susu s trofejima i nanizali ih nekoliko zadnjih godina. Naravno u medjuvremenu nije bilo sudijskih lakrdija do ove sinoc. Jbg svaka pola pola odluka mora ici u korist diveva inace vade zakopano oruzje spremi ratovati za dobrobit svih klubova i sporta opcenito.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa vi ste slali i CAS-u, pa vas opalili po ušima. Win-win za savez, od tad ćutite ko zaliveni.zeljovac21 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:27Joj cirkusa, jednom sudi pola-pola u korist druge ekipe to odma saopstenja pise, kakvi indijanci. Sta bi trebao Zeljo u u zadnjih pet godina knjigu napisat i poslat u savez. Kakva licemjernost.
Čuj ne smiješ reći kad si oštećen. Dobro je, samo nek ne puca. Pravi onaj naš mentalitet, 3/4 stanovništva nezaposleno, al boli nas q, pune bašte, laganica.
Koševo Zapad
Harise je napisao/la: ↑25 apr 2021, 05:54Velez Mostar je isto kao Zrinjski Mostar Bosno-Hercegovacki Klub, a Muslimanski Klub nije. Velez i Zrinjski nisu jedan fašisticki Klub kao Široki Brijeg. Kod Širokog Brijega bi mogli cak napisati da je to Katolicki Klub, jer kod njih igraju samo Katolike, a u svakoj utakmice nosi Škripari Vatikansku zastavu. To bi isto bilo da bi Fukare, Manijaci ili Robijaši idt. nosili zastavu od Saudi Arabije. Sto se Veleza tice to je Klub koji drze Bošnjake isto što drzi Bošnjake Zeljo, Sarajevo, Slobodu, Mladost DK, Olimpik. Dok u Zrinjski, Široki i Posušje naredne godine drzi Hrvate, a kod Borca, Radnika, Krupe i naredne godine Rudar Prijedor Srbi. To je naša drzava, kod Zrinjskog se smatraju kao Hrvatski klub, a kod Borca Srpski. A blizu stanuje kod svoje drzave i igraju u našu ligu. Da nije smiješno bilo bi zalostno![]()
Gdje ih drzi, da idemo osloboditi bracu Muslimane ?!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Gori tema zbog šampiona zemlje!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma nije bilo afera poslije toga. Nije Benko zabijao iz ofsajda 4 metra, nisu ljudi htjeli da napuste ligu zbog casti i postenja sudija tada, nije bilo punaca ni crtanja nekih linija krmka salema, sve je bilo cisto sve do sinoc. Jbg ljudi zaboravili da su divevi naredili fer i sportsko nadmetanje. Treba ih podsjetit maloLeonProfessional je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:27Kad se desila ona afera "punac". Poslije ovog?HongKong je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:19https://sportsport.ba/fudbal/selimovic- ... etu/125988

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Pichke ste svi koji sste se smijali na sudjenje Gigovica u BL, nesvjesni da ce se to ponavljati ili vodjeni onom "nece nas, boli me racku za druge"
splet nesretnih okolnosti je doveo do toga da nedodirljivim namirisu krv, sto sam i napisao u pp pojedinim forumasima iz sehera pred ovu tekmu, a koji su se branili: "dobar je jelic, jes vidio kako nas je protiv Celika pogurao"
A isti ti sad ne odgovaraju na pp.. ****, licemjerno i kmecavski je da se sad stancaju saosptenja a kad smo mi pozivali na ujedinjenje, sutilo se i keslalo. Ja sam samo ocekivao da ce Borac biti poguran u sljedecoj sezoni, al evo otvorilo se i ove
splet nesretnih okolnosti je doveo do toga da nedodirljivim namirisu krv, sto sam i napisao u pp pojedinim forumasima iz sehera pred ovu tekmu, a koji su se branili: "dobar je jelic, jes vidio kako nas je protiv Celika pogurao"
A isti ti sad ne odgovaraju na pp.. ****, licemjerno i kmecavski je da se sad stancaju saosptenja a kad smo mi pozivali na ujedinjenje, sutilo se i keslalo. Ja sam samo ocekivao da ce Borac biti poguran u sljedecoj sezoni, al evo otvorilo se i ove
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Sudski dokazano da je bilo laz sve..a vi nastavite spinovati i lagati. Haj navijace Zelje razumijem, postali su mali, jedina pobjeda su im tudji porazi. Razumijem i navijace Zrinje imaju svog covjeka gore sto bi oni bili s klubovima. Al jucer Velez izdao saopstenje a danas se podsmjehujuLeonProfessional je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:27Kad se desila ona afera "punac". Poslije ovog?HongKong je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:19https://sportsport.ba/fudbal/selimovic- ... etu/125988
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pozivalo je Sarajevo i prije ovog vise puta al se niko nije odazvao svima je sudjenje bilo dobro tako da pusti se supljekillafrommanilla je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:34Pichke ste svi koji sste se smijali na sudjenje Gigovica u BL, nesvjesni da ce se to ponavljati ili vodjeni onom "nece nas, boli me racku za druge"
Haha sta ti gledas? Pa Bekic laktom sa ledja udara Oremusa ni opomenu nije dobio plus mali milion stvari sto je sudio al eto neka bude 50-50zeljovac21 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:27Joj cirkusa, jednom sudi pola-pola u korist druge ekipe to odma saopstenja pise, kakvi indijanci. Sta bi trebao Zeljo u u zadnjih pet godina knjigu napisat i poslat u savez. Kakva licemjernost.
Znaci velezu dosudjeno 8 penala ove sezone, a nama sarajevu i borcu 11 ukupno?
Hasic hoce prekid?
A istupi licemjeru ****!
Hasic hoce prekid?
A istupi licemjeru ****!
HŠKZ
-
- Kontakt:
Mladost dk 2:2 cist penal nije sviran kada je Serbecic igrao rukom. Krupa 0:2 kad ste uzeli sviran vam penal ne bi ga tatar sam sebi svirao, igrac primio prsima vama penal sviran. Krupa 1:0 na kosevu kad ste ih dobili nije im sviran cist penal. Olimpik 2:0 na kosevu kad ste dobili prvi go tatara cist faul nad golmanom Olimpika Hadzicem. Protiv Slobode na Tušnju 2:3 kad ste uzeli prvi go iz ofsajda ste zabili cist ofsajd bio. Druga protiv slobode nema potrebe da se komentarise smjesno sudjenje. Nama ponisten na Grbavici cist go Aleksandra Kosorića. Zrinjskom Magdić dobio crveni karton iako je mesanovic igrao rukom. Siroki dobio crveni karton na pravdi Boga i jos vam 7 minuta produzili ne bi li zabili go. Veležu zadnju utakmicu nije sviran cist penal kada je dupovac igrao rukom u sesnestercu jos je i oremus cist crveni trebao dobit i protiv Veleža i protiv zrinjskog juce. Nakon svih ovih kradja vi imate obraza da se zalite, i ko zna kolko sam jos i zaboravio pa nigdje nisam rahmanovica cigana spomenuo a 13 crvenih je trebao dobit.Miljacka je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:27Koga smo to dobili uz pomoc sudija u prvoj polusezoni, pa smo bez njih obicne kurcine?HongKong je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:15Ma vi ste kurcine obicne bez pomoci sudija sto se vidi sadMiljacka je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:10
Bas kao sto i vi sada svrsavate. I koja je razlika onda? Ako ces biti isti koji si **** dosao ovdje pricati nama jer smo isti kao ti? Mada vam je u posljednje vrijeme kompliment kad vam kazu da smo isti jer odavno to vec nismo. I vi ste prije neki dan yebavali majku Baki zbog Bijeljine, a sad ste postali njegovi pusikurci.![]()
![]()
Ne svrsava niko nego nas boli ****. Kolju nas zadnjih mjeseci pa niko nije a rekao. Protiv vas se sudi jedan pola pola penal i odmah ide kmecanje. Sto niste zvali na sastanak kad je jelic zaklao celik na lavoru? Sto niste zvali na sastanak poslije Bijeljine? Sto niste zastitili integritet takmicenja kad je vico u pola sezone prekinuo sve da bi borac otisao u Europu? Zato sto vam je sve to tada odgovaralo. Sad suti i trpi
Uprava Sarajeva se oglasila saopstenjem nakon sto je zavrnuta nekim sudijskim odlukama, bas kao sto se uprava zeljeznicara oglasila nakon sto je zavrnuta nekim sudijskim odlukama. Dakle, isto. Treba li ti nacrtati??? Imate pravo da likujete kao sto vas to vecina i radi, ali je nevjerovatno da ste pojedinci toliko retardirani da ismijavate poteze koje prave i vase uprave.![]()
Mene licno ne doticu ove pljacke i puca mi ku.rac za njima jer svakako nema povratka. Poslije Bresta mi nista nece tesko pasti. Ali pojedini forumski debili su mi za izucavanje.![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
JahahahahahahahhahasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:39Mladost dk 2:2 cist penal nije sviran kada je Serbecic igrao rukom. Krupa 0:2 kad ste uzeli sviran vam penal ne bi ga tatar sam sebi svirao, igrac primio prsima vama penal sviran. Krupa 1:0 na kosevu kad ste ih dobili nije im sviran cist penal. Olimpik 2:0 na kosevu kad ste dobili prvi go tatara cist faul nad golmanom Olimpika Hadzicem. Protiv Slobode na Tušnju 2:3 kad ste uzeli prvi go iz ofsajda ste zabili cist ofsajd bio. Druga protiv slobode nema potrebe da se komentarise smjesno sudjenje. Nama ponisten na Grbavici cist go Aleksandra Kosorića. Zrinjskom Magdić dobio crveni karton iako je mesanovic igrao rukom. Siroki dobio crveni karton na pravdi Boga i jos vam 7 minuta produzili ne bi li zabili go. Veležu zadnju utakmicu nije sviran cist penal kada je dupovac igrao rukom u sesnestercu jos je i oremus cist crveni trebao dobit i protiv Veleža i protiv zrinjskog juce. Nakon svih ovih kradja vi imate obraza da se zalite, i ko zna kolko sam jos i zaboravio pa nigdje nisam rahmanovica cigana spomenuo a 13 crvenih je trebao dobit.Miljacka je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:27Koga smo to dobili uz pomoc sudija u prvoj polusezoni, pa smo bez njih obicne kurcine?HongKong je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:15
Ma vi ste kurcine obicne bez pomoci sudija sto se vidi sad![]()
Ne svrsava niko nego nas boli ****. Kolju nas zadnjih mjeseci pa niko nije a rekao. Protiv vas se sudi jedan pola pola penal i odmah ide kmecanje. Sto niste zvali na sastanak kad je jelic zaklao celik na lavoru? Sto niste zvali na sastanak poslije Bijeljine? Sto niste zastitili integritet takmicenja kad je vico u pola sezone prekinuo sve da bi borac otisao u Europu? Zato sto vam je sve to tada odgovaralo. Sad suti i trpi
Uprava Sarajeva se oglasila saopstenjem nakon sto je zavrnuta nekim sudijskim odlukama, bas kao sto se uprava zeljeznicara oglasila nakon sto je zavrnuta nekim sudijskim odlukama. Dakle, isto. Treba li ti nacrtati??? Imate pravo da likujete kao sto vas to vecina i radi, ali je nevjerovatno da ste pojedinci toliko retardirani da ismijavate poteze koje prave i vase uprave.![]()
Mene licno ne doticu ove pljacke i puca mi ku.rac za njima jer svakako nema povratka. Poslije Bresta mi nista nece tesko pasti. Ali pojedini forumski debili su mi za izucavanje.![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Evo i president čeka sastanak, nadam se da ne želiš to svom predsjedniku.SudoHusika je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:48Ko iz kluba ode na sastanak ovih kurvetina, daBogda se kući ne vratio!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Bolje da ne pisem greske kontra Sarajeva. Ja mislim da je protiv Veleza sudija sudio u nasu korist hahahsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:39Mladost dk 2:2 cist penal nije sviran kada je Serbecic igrao rukom. Krupa 0:2 kad ste uzeli sviran vam penal ne bi ga tatar sam sebi svirao, igrac primio prsima vama penal sviran. Krupa 1:0 na kosevu kad ste ih dobili nije im sviran cist penal. Olimpik 2:0 na kosevu kad ste dobili prvi go tatara cist faul nad golmanom Olimpika Hadzicem. Protiv Slobode na Tušnju 2:3 kad ste uzeli prvi go iz ofsajda ste zabili cist ofsajd bio. Druga protiv slobode nema potrebe da se komentarise smjesno sudjenje. Nama ponisten na Grbavici cist go Aleksandra Kosorića. Zrinjskom Magdić dobio crveni karton iako je mesanovic igrao rukom. Siroki dobio crveni karton na pravdi Boga i jos vam 7 minuta produzili ne bi li zabili go. Veležu zadnju utakmicu nije sviran cist penal kada je dupovac igrao rukom u sesnestercu jos je i oremus cist crveni trebao dobit i protiv Veleža i protiv zrinjskog juce. Nakon svih ovih kradja vi imate obraza da se zalite, i ko zna kolko sam jos i zaboravio pa nigdje nisam rahmanovica cigana spomenuo a 13 crvenih je trebao dobit.Miljacka je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:27Koga smo to dobili uz pomoc sudija u prvoj polusezoni, pa smo bez njih obicne kurcine?HongKong je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:15
Ma vi ste kurcine obicne bez pomoci sudija sto se vidi sad![]()
Nije lako ni nasem željkanu, svake sedmice igra Derby donjeg dijela tabele, Radnik, Olimpik...
34 dana jos do isteka roka upotrebe Baki...
Samo da se ne koristi pokvaren...
34 dana jos do isteka roka upotrebe Baki...
Samo da se ne koristi pokvaren...
-
- Kontakt:
Poslije BL, smijali ste se, iako je na tv ekranima prikazano skolski kako ne dopustiti protivnickoj ekipi da predje centar, stvori sansu. Penala i sumnjivih sudijskih odlika ima na kilograme u zadnjih 10 godina.
Imali ste svi okidac u rukama da se sasjece Vico u prvom pokusaju ofirnog namjestanja, ali niste jer se lijeba i jer je dobro sve dok je u tudjoj avliji. Vidio Vicko da je proslo, jos progurao dobru ocjenu Gigovicu i na pozive iz Veleza niko da se odazove.
Ono je najveca pljacka u zadnjih deset godina, pljacka koja se odvijala 90 minuta, aut nismo mogli dobit, karton u prvoj minuti igracu koji nije napravio faul jer je pitao "Zasto?"
Pozivani Divovi bili, ali bilo dobro na +15 i nije se oglasavalo. Zato sad ovo ispada jos smjesnije i naravno da je kmecanje u zadnji tren
Imali ste svi okidac u rukama da se sasjece Vico u prvom pokusaju ofirnog namjestanja, ali niste jer se lijeba i jer je dobro sve dok je u tudjoj avliji. Vidio Vicko da je proslo, jos progurao dobru ocjenu Gigovicu i na pozive iz Veleza niko da se odazove.
Ono je najveca pljacka u zadnjih deset godina, pljacka koja se odvijala 90 minuta, aut nismo mogli dobit, karton u prvoj minuti igracu koji nije napravio faul jer je pitao "Zasto?"
Pozivani Divovi bili, ali bilo dobro na +15 i nije se oglasavalo. Zato sad ovo ispada jos smjesnije i naravno da je kmecanje u zadnji tren
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 apr 2021, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Organizuje se nesto konkretno i upute pozivi bas ce eto reci neko iz naseg kluba gospodine vidjeli smo sta ste rekli u medijima pa eto da vam se javimo. Sto se niste odazivali proslih godina kad je Sarajevo isto pokrenulo? Uostalom nije kmecanje kad 90 min ti daje 9 zutih kod vas je bila blaza varijanta ovog od juce plus penal. Uostalom mi imamo pravo da zastitimo klub kao sto cemo uvijek radit. Izdali saopstenje na kradju kao sto ste vi uradili,Siroki,Zeljo itd pa sad kao cudno i svi skocili jer smo se oglasili haha. Sto niste pisali ovo za kone kad su se svako kolo zalili na sudjenje,sto ih niste ppdrzali ili oni vas?killafrommanilla je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:47Poslije BL, smijali ste se, iako je na tv ekranima prikazano skolski kako ne dopustiti protivnickoj ekipi da predje centar, stvori sansu. Penala i sumnjivih sudijskih odlika ima na kilograme u zadnjih 10 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.