Jel to Borac osvojio?zagorski je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:12Naravno,znao je mnoge stvari koje su se pocele kuhati,znao je i koju kvislingsku ulogu ce odigrati Vinko i jos puno toga.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:05A smijali ste se kad je Jagodić rekao da ce Borac biti prvak. Nije on to slucajno govorio.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ORIGINAL 1987
Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:07Ko da gledam, kone ce igrace isplatiti dan prije derbija.

Kakve smo kurate sreće, onaj Vili Vonka će Abramoviča nahvatat da im uleti lovu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Tema tendencioznog suđenja u ligi i tema zašto smo mi loši ove sezone i što smo se doveli u probleme su dvije različite teme. Volio bih da se tako o njima i raspravlja. Suđenje je kriminalno Borcu i njegovim konkurentima, od skora dakle i nama. Mi smo loši ovo proljeće toliko da smo zaslužili ispusit titulu ako se ne dozovemo. A dozvat se znači uzeti minimalno 16 od 18 bodova do kraja. Ja nisam optimista.
Od svega na ovoj temi mi je najgore kad pročitam, nemoj to pisat, komentarsat, smijat ce nam se ovi, oni...
Od svega na ovoj temi mi je najgore kad pročitam, nemoj to pisat, komentarsat, smijat ce nam se ovi, oni...
Samo naprijed Saraj'vo!
Pa smiju nam se.
Realno
Realno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Sa najskupljom ekipom u ligi,sa redovnim platama,sa najboljim kondicionim u drzavi,sa najboljom sirinom u ekipi,sa najboljim uslovima..... ti sjebes +13 e moj Vinkec Gospodine... sad ce Zip uletiti da kaze,sta je pa imamo isto bodova,al poceo je to govoriti od +9 

Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 25 apr 2021, 23:23, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ma to nema sanse da se ponovi. Na isti taj hajc i borbenost mogu sada uzeti bod mozda. Jer da guraju Borca dole u Mostaru bilo bi bas previse a nema Velez toliko kvalittnu ekipu da ih uzme.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:51Dobili su ih cinim se nema ni mjesec i to razbijanje bilo.ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:48Maximalno sto ce Velez moci izvuci jeste remi. Da ih dobiju nema sanse, znaci sanse ali ni minimalne.
Plus sto je momentum i samopouzdanje na strani Borca i kada ne igraju dobro oni pobjede bas kao i mi sto smo nekad radili.
Ja sam se sa titulom halalio vec poslije tekme na Kosevu sa njima tako da lakse ce mi biti podnijeti kraj ove sezone koja ce nas unazadit jedno 3-4 godine sigurno.
- feniksptica
- Kontakt:
Samo nek Zeljo zapne i ako bude bolji nek nas pobijedi. Ne bih eventualne price o pustanju i kasnijom tituli aBd sluso sanse nema. A te price bi pratile i moje unuke.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo momci istopi se +13 za 8 kola. A neki govorili kako je gotovo sve na +9 
No jos uvijek je sve u našim rukama. Na kraju odlucuje gol razlika, a imamo isti broj bodova kao bojac trenutno.

No jos uvijek je sve u našim rukama. Na kraju odlucuje gol razlika, a imamo isti broj bodova kao bojac trenutno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ja i dalje vjerujem da cemo se mi zadnji smijati.
Bilo bi cudo da ne osvoje. Imaju solidnu ekipu,par pojedinaca koji uvijek mogu biti prevaga i odliciti utakmicu. Pored toga imaju maximalno guranje od Vice i sudija. I sto je kljucno nema ekipa koja je u slicnoj poziciji da im moze pomrsiti racun.PeakyBlinders je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:15Jel to Borac osvojio?zagorski je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:12Naravno,znao je mnoge stvari koje su se pocele kuhati,znao je i koju kvislingsku ulogu ce odigrati Vinko i jos puno toga.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:05A smijali ste se kad je Jagodić rekao da ce Borac biti prvak. Nije on to slucajno govorio.
Ja se samo bojim totalnog kraha,a to je da ostanemo bez Evrope ove godine.
-
- Kontakt:
Velež ih je dole prije mjesec i po pobjedio bez problema sa 2:0, Borac igrao kompletan.Ne vidim razloga da sad ne odigraju bar nerješeno, samo da kriminalni Savez ne pošalje Gigovića ili Mujića
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 25 apr 2021, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Vico je kriv sto je Sarajevo dozivjelo raspad na proljece i sto su nas dobili Zrinjski, Siroki, Velez, Borac? Vico je kriv sto su otisla dva najbolja igraca, a dovedena dva parmaka?zagorski je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:12Naravno,znao je mnoge stvari koje su se pocele kuhati,znao je i koju kvislingsku ulogu ce odigrati Vinko i jos puno toga.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:05A smijali ste se kad je Jagodić rekao da ce Borac biti prvak. Nije on to slucajno govorio.
- feniksptica
- Kontakt:
Iso je tu Borac planski da izgubi. Znali su sta su uradili Velezu u prvoj utakmici i kako ce se ovi nabrijat. Pa su sacuvali noge i kartone. Pametno odradili.Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:28Velež ih je dole prije mjesec i po pobjedio bez problema sa 2:0, Borac bio kompletan.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Samo sto je mjesec dana kasnije totalno druga situacija, momentum i samopouzdanje kod Borca su na vrhuncu.Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:28Velež ih je dole prije mjesec i po pobjedio bez problema sa 2:0, Borac igrao kompletan.Ne vidim razloga da sad ne odigraju bar nerješeno, samo da kriminalni Savez ne pošalje Gigovića ili Mujića
e baš onaj zoran bot počeo opasno da smara, nez kako je do sad bio klupiran, a neki zip igrao prvu

NEMA NAZAD
A Velež pao sa samopouzdanjem? pa čovječe remi u derbiju je 50-50, oni dobiju Borca i idu na prvo mjesto.ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:30Samo sto je mjesec dana kasnije totalno druga situacija, momentum i samopouzdanje kod Borca su na vrhuncu.Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:28Velež ih je dole prije mjesec i po pobjedio bez problema sa 2:0, Borac igrao kompletan.Ne vidim razloga da sad ne odigraju bar nerješeno, samo da kriminalni Savez ne pošalje Gigovića ili Mujića
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Da je kako dogovorit sa Sisojem da nam proda bodove.Iako tabela govori drugačije, u realnosti oni ne mogu biti četvrti i izboriti Evropu, to je za Tuzlu nemoguca misija.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 25 apr 2021, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Isto ko kad smo imali 19 utakmica bez poraza vecine vas nije bilo ovdje.holyman je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:34e baš onaj zoran bot počeo opasno da smara, nez kako je do sad bio klupiran, a neki zip igrao prvu![]()
Ako cete se tako prepucavat nabijem i jedne i druge..Jedno je dat podrsku kad ide i kritikovat kad ne ide. To sto vi radite je drugo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja ne znam sta ste vi zapeli za sudjenje eto bgm. Nismo ništa specijalno oštećeni, standardno ko i svake sezone.
Ne daj bože da su protiv Borca crvene dobili protivnici ko protiv nas Široki i Zrinjski( smjesan crveni).
Standardno više lose nego dobro sudjenje karakteristično za Bosnu. Al stavljati sudjenje u prvi plan kao razlog što je Borac prvi a mi drugi je smjesno. Evo daj mi argumentovano zašto samo to mi vise oštećeni nego prethodnih sezona?
Ekipa nam je prosjek bez Rahmana i Tatara, trener nam je prosjek, uprava nam je prosjek. Jedino sto imamo su stabilne finansije. A pitanje je i to, s obzirom da je plata odnosno dio plate, bio pred prošli derbi i to su samo igrači dobili.
Lose se radi, sobzirom da je do sada uloženo od dvojice investorora sigurno 20-30 miliona, a mi smo i dalje tu negdje sa jačim klubovima u ligi, to je sramota jedna velika. U poredjenju finansijskom, mi smo titulu napadali puškom a protivnici pračkama.
Nama trebaju puno sposobniji ljudi da vode klub, a mi ih nemamo, niti ćemo ih imati.
Ne daj bože da su protiv Borca crvene dobili protivnici ko protiv nas Široki i Zrinjski( smjesan crveni).
Standardno više lose nego dobro sudjenje karakteristično za Bosnu. Al stavljati sudjenje u prvi plan kao razlog što je Borac prvi a mi drugi je smjesno. Evo daj mi argumentovano zašto samo to mi vise oštećeni nego prethodnih sezona?
Ekipa nam je prosjek bez Rahmana i Tatara, trener nam je prosjek, uprava nam je prosjek. Jedino sto imamo su stabilne finansije. A pitanje je i to, s obzirom da je plata odnosno dio plate, bio pred prošli derbi i to su samo igrači dobili.
Lose se radi, sobzirom da je do sada uloženo od dvojice investorora sigurno 20-30 miliona, a mi smo i dalje tu negdje sa jačim klubovima u ligi, to je sramota jedna velika. U poredjenju finansijskom, mi smo titulu napadali puškom a protivnici pračkama.
Nama trebaju puno sposobniji ljudi da vode klub, a mi ih nemamo, niti ćemo ih imati.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 25 apr 2021, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro si hahahahahholyman je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:34e baš onaj zoran bot počeo opasno da smara, nez kako je do sad bio klupiran, a neki zip igrao prvu![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, keli, tutankamon1905 i 72 gosta.