Postao/la TrofejiSuTu » 26 apr 2021, 00:00
Upravo sam i ja ovo pomislio. Kesirace im neku crkavicu pred derbi. Pa to su **** samo takva. I jos im se pusi iz kenjare od onog penala Bekica.
I bez toga,njima je sezona uspjela ako nas povale makar i sa remijem.
Nema sta vise cekati ovaj Vinko. Zidana od prve,60 min. moze odigrati da je naopako. Strpati im dva komada u prvom i to je to. I onda se sjetim proslog derbija,i sta uradismo da nam na kraju i bod visio.
Cetalji nece vise od boda u Mostaru,bez obzira na sudjenje,smijem se kladiti u 100 eura,upitan je i bod.
Veceras nisu trebali dobiti,bez obzira na onaj pritisak jer je listica crkla zadnjih 15 min.,jedva hodaju.
Onom Vranjesu se sestre nakrham i mame ono bas kvalitetno.
Penal je bio kao sto je bio i nama sinoc,ili svinjskom..
Od ta tri,dva svirana,a nas je bio najocigledniji. Ovaj u B.L. ponajmanje je bio penal.
Adisu isto se sjetim zenskih clanova obitelji,uze i sire..
Nema nikakve dileme da smo sami sebi najvise ovo skrivili,ali ljudi ovako ocigledno pljackanje pred ocima javnosti ja ne pamtim. Pa ovo se ni u bivsoj drzavi nije desilo,a bilo je svega.
Takodje se pridruzujem zeljama i pozdravima za celavca koji je kumovao dobro u svemu ovom,i zaboli me qrcina jel imao pare ili nije,jel dao Nam ili nije.
Ne bude li titula,da ne kazem dupla,sigurno ni ostalim nece biti ugodno u Upravi.
Nam? Pa jarane odrijesi ako nisi. Ne znam jesi li,ali ako nisi,odrijesi je. **** te ba Milanovic u supak. Nije ovo dom penzionera i osoba sa invaliditetom u glavu,u nogu,itd ..
Vinko ti imas jos jednu sansu. Sam si izabrao da ti bude posljednja,osim ako to nisi svjesni zelio.
Sta si se ba usro covjece. Napadni **** i imamo se cemu nadati i u Tuzli.
Nece cetalji uzeti ni Tuzlu,garantujem,ako gostuju njima,pa i da su domacini..
Necemo ni mi uzeti 6/6 nema sanse.
Vrlo lako bi mogla odluciti gol razlika,i u tome ja vidim tezinu pobjede Olimpika danas.
Futavce dobiti obavezno,remi u Tz,i ostale 4 znaci titula,cak i nekoj varijanti dosta nam 14 boba,sa 16 smo sigurni 300%
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!