FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 25 apr 2021, 23:41

Zeko87 je napisao/la:
25 apr 2021, 23:37
ajdohordas je napisao/la:
25 apr 2021, 23:30
Historicar je napisao/la:
25 apr 2021, 23:28
Velež ih je dole prije mjesec i po pobjedio bez problema sa 2:0, Borac igrao kompletan.Ne vidim razloga da sad ne odigraju bar nerješeno, samo da kriminalni Savez ne pošalje Gigovića ili Mujića
Samo sto je mjesec dana kasnije totalno druga situacija, momentum i samopouzdanje kod Borca su na vrhuncu.
A Velež pao sa samopouzdanjem? pa čovječe remi u derbiju je 50-50, oni dobiju Borca i idu na prvo mjesto.
Za klasu kvalitetniju ekipu ima Borac od Veleza, za klasu znaci.
Ne znam daj Boze, da ih Velez uzme jer ce do kraja opet prije kiksat Velez nego Borac, ali licno mislim da je remi maximalno sto se moze desiti u Mostaru.

I hajde sve to, nego mi zbog svoje **** necemo ovako loseg Zelju uzet, kojeg su ove sezone uzimali ko god je htjeo... Olimpic dva puta, Mladost, Krupa itd

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 apr 2021, 23:42

Yeba nas celava ubleha. Prije 2 godine nije mu uspjelo kad je Husref bio. Zato je sad sve sredio kako treba, da se ne znamo sastaviti sa loptom.
Mada opet imam osjecaj, da cemo prvi proci kroz cilj ne znam ni ja zasto. Nakon ove 2 tekme gdje smo se vratili posle zaostatka i ovaj bod protiv Zrinjskog bi mozda cak i mogao odluciti prvaka. Gol razlika se moze na kraju dovesti u red.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 apr 2021, 23:43

ElCartel11 je napisao/la:
25 apr 2021, 23:42
Yeba nas celava ubleha. Prije 2 godine nije mu uspjelo kad je Husref bio. Zato je sad sve sredio kako treba, da se ne znamo sastaviti sa loptom.
Mada opet imam osjecaj, da cemo prvi proci kroz cilj ne znam ni ja zasto. Nakon ove 2 tekme gdje smo se vratili posle zaostatka i ovaj bod protiv Zrinjskog bi mozda cak i mogao odluciti prvaka. Gol razlika se moze na kraju dovesti u red.
Joj ti profilne hahahahahahahahah
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 apr 2021, 23:44

Velež ih je dole prije mjesec i po pobjedio bez problema sa 2:0, Borac igrao kompletan.Ne vidim razloga da sad ne odigraju bar nerješeno, samo da kriminalni Savez ne pošalje Gigovića ili Mujića
Samo sto je mjesec dana kasnije totalno druga situacija, momentum i samopouzdanje kod Borca su na vrhuncu.
Velez nista manje. I oni su u momentumu, dobili nas dobili Širokog isto ko i Borac. Velez je nezgodan kuci uvijek, znaju oni i marisat ako treba.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 25 apr 2021, 23:44

Pitanje, ko nadgleda rad sportskog direktora? Direktor kluba ili ... ?

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 25 apr 2021, 23:45

Ma ako postoji neki optimizam to je zbog činjenice da će Borac kad tad morati stati, do kraja ne mogu sve dobiti. Mi moramo početi pobjeđivati i nadati se da će i oni imati koji kiks. Tuga je samo što se moramo nadati da drugi kiksaju!
Treba malo i medijski pritisak izvršiti, ali ne na savez i sudije, već na njihove igrače prvi su na tabeli sad su oni favoriti, da vidimo kako igraju pod pritiskom, do sada su mogli igrati opušteno, sad tek kreće borba. Ne mogu više pričati o Evropi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 apr 2021, 23:46

Evander je napisao/la:
25 apr 2021, 23:29
zagorski je napisao/la:
25 apr 2021, 23:12
bordobijeli je napisao/la:
25 apr 2021, 22:05
A smijali ste se kad je Jagodić rekao da ce Borac biti prvak. Nije on to slucajno govorio.
Naravno,znao je mnoge stvari koje su se pocele kuhati,znao je i koju kvislingsku ulogu ce odigrati Vinko i jos puno toga.
Vico je kriv sto je Sarajevo dozivjelo raspad na proljece i sto su nas dobili Zrinjski, Siroki, Velez, Borac? Vico je kriv sto su otisla dva najbolja igraca, a dovedena dva parmaka?
Kriva je prije svega nasa sportska i transfer politika na celu sa Emirom i Vinkom,a zatim i komplet Uprava kluba jer ako ih hvalimo za neke dobre stvari onda treba da preuzmu krivicu i za lose.
Druga stvar,ja mislim da smo sa juniorima igrali da ne bi izgubili 4 od 7 utakmica,Vinkovo vodenje ekipe i neke nakaradne odluke su ili stvar totalnog neznanja i pogubljenosti ili je nesto drugo u pitanju,jer bez obzira na sve objektivne okolnosti ova ekipa je mora bar jos koji bod uzeti. A atmosfera u ekipi je dobrano narusena,Vinko ne govori sa par igraca i ima jako lose odnose sa mnogima,je li to slucajno da se tako nesto izdesava u par mjeseci. **** je ovo kuhinja moj brate.
Kazem samo me strah totalnog raspada i sudbine zeljkana ako ostanemo bez Evrope,a idemo tim kolosijekom.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 apr 2021, 23:52

LegendKiller je napisao/la:
25 apr 2021, 23:45
Ma ako postoji neki optimizam to je zbog činjenice da će Borac kad tad morati stati, do kraja ne mogu sve dobiti. Mi moramo početi pobjeđivati i nadati se da će i oni imati koji kiks. Tuga je samo što se moramo nadati da drugi kiksaju!
Treba malo i medijski pritisak izvršiti, ali ne na savez i sudije, već na njihove igrače prvi su na tabeli sad su oni favoriti, da vidimo kako igraju pod pritiskom, do sada su mogli igrati opušteno, sad tek kreće borba. Ne mogu više pričati o Evropi.
Po pitanju toga su jako pametni. Njihov trener i veceras izjavi, blizu smo cilja a to je Evropa. Za titulu se i ne šale jos uvijek a u najvecem su naletu do sada. Nije to sigurno zato sto nas ne otpisuju nego zato sto nece sebi pritiska da prave.

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 25 apr 2021, 23:53

joj ko ce docekati vikend :roll:

samo da ne dodje vikend a ja vidim Pejovica i Milanovica u prvoj , tacno ne bih ni gledao utakmicu
Kad’ jednom prodje sve...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 apr 2021, 23:54

zagorski je napisao/la:
25 apr 2021, 23:46
Evander je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
25 apr 2021, 23:12

Naravno,znao je mnoge stvari koje su se pocele kuhati,znao je i koju kvislingsku ulogu ce odigrati Vinko i jos puno toga.
Vico je kriv sto je Sarajevo dozivjelo raspad na proljece i sto su nas dobili Zrinjski, Siroki, Velez, Borac? Vico je kriv sto su otisla dva najbolja igraca, a dovedena dva parmaka?
Kriva je prije svega nasa sportska i transfer politika na celu sa Emirom i Vinkom,a zatim i komplet Uprava kluba jer ako ih hvalimo za neke dobre stvari onda treba da preuzmu krivicu i za lose.
Druga stvar,ja mislim da smo sa juniorima igrali da ne bi izgubili 4 od 7 utakmica,Vinkovo vodenje ekipe i neke nakaradne odluke su ili stvar totalnog neznanja i pogubljenosti ili je nesto drugo u pitanju,jer bez obzira na sve objektivne okolnosti ova ekipa je mora bar jos koji bod uzeti. A atmosfera u ekipi je dobrano narusena,Vinko ne govori sa par igraca i ima jako lose odnose sa mnogima,je li to slucajno da se tako nesto izdesava u par mjeseci. **** je ovo kuhinja moj brate.
Kazem samo me strah totalnog raspada i sudbine zeljkana ako ostanemo bez Evrope,a idemo tim kolosijekom.
Sve receno stoji, ali to nema nikakve veze sa Vicom.
Osim onog izvlacenja parova za polufinale kupa, ja mu nemam sta drugo zamjeriti.

Mi smo ovdje sami sebe pobijedili, odnosno samounistili. Ko je kriv za to? Nadam se da cemo saznati i postaviti ga na stub srama, sve i da uzmemo titulu na kraju. Ovo sto se desilo, ne smije biti zaboravljeno, niti se smije preci preko toga. Ako neko misli da je Hadzic ovdje jedini i najveci krivac, grdno se vara. On je samo radio u skladu sa svojim ovlastima, naredjenjima i sredstvima koja je imao na raspolaganju.

A najgore od svega, ja ne vidim da cemo mi slijedece sezone imati veci budzet nego ove, cak sta vise ocekujem smanjenje istog, te ne ocekujem neke znacajnije izmjene u igrackom kadru. Jos cemo se mi nagledati Hodzica, Hebibovica, Pidre, Velkoskog....

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 apr 2021, 23:54

feniksptica je napisao/la:
25 apr 2021, 23:38
holyman je napisao/la:
25 apr 2021, 23:34
zagorski je napisao/la:
25 apr 2021, 23:14

Ode Emir,ode i zipko pametnom je i isaret dovoljan.
Ali nista se ne sikiraj,tu je zoka botčina,dostojna zamjena zipku sarkastičnom.
e baš onaj zoran bot počeo opasno da smara, nez kako je do sad bio klupiran, a neki zip igrao prvu :D
Isto ko kad smo imali 19 utakmica bez poraza vecine vas nije bilo ovdje.

Ako cete se tako prepucavat nabijem i jedne i druge..Jedno je dat podrsku kad ide i kritikovat kad ne ide. To sto vi radite je drugo.
Nisi primjetio ali sam ja uvijek bio tu. Do admina je sto me ohladi po 3 sedmice kad pohvalim naseg vrsnog trenera ili kad pitam da li ga u redakciji pepaju na wandu.
Ovu neznalicune mogu od dana kada je krocio na nasu klupu i misljenje ni dan danas nisam promjenio. Zivio
NEMA NAZAD

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 apr 2021, 23:54

feniksptica je napisao/la:
25 apr 2021, 23:43
ElCartel11 je napisao/la:
25 apr 2021, 23:42
Joj ti profilne hahahahahahahahah
Nas spasitelj. Samo čekaj da eksplodira.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 apr 2021, 23:54

Al iduce kolo opet ludnica
Sarajevo - Zeljeznicar
Velez - Borac
Široki - Zrinjski

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 25 apr 2021, 23:56

Kad bi Velež i Borac odigrali nerješeno ili Velež pobjedio, a mi kone pobjedili tako bi bilo dobro.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 apr 2021, 23:59

bordobijeli je napisao/la:
25 apr 2021, 23:44
Velez nista manje. I oni su u momentumu, dobili nas dobili Širokog isto ko i Borac. Velez je nezgodan kuci uvijek, znaju oni i marisat ako treba.
I kod Veleža je samopouzdanje na vrhuncu, nisu bili u ovolikoj u euforiji od 1986 kada su osvojili Kup Maršala Tita.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 26 apr 2021, 00:00

Upravo sam i ja ovo pomislio. Kesirace im neku crkavicu pred derbi. Pa to su **** samo takva. I jos im se pusi iz kenjare od onog penala Bekica.
I bez toga,njima je sezona uspjela ako nas povale makar i sa remijem.
Nema sta vise cekati ovaj Vinko. Zidana od prve,60 min. moze odigrati da je naopako. Strpati im dva komada u prvom i to je to. I onda se sjetim proslog derbija,i sta uradismo da nam na kraju i bod visio.
Cetalji nece vise od boda u Mostaru,bez obzira na sudjenje,smijem se kladiti u 100 eura,upitan je i bod.
Veceras nisu trebali dobiti,bez obzira na onaj pritisak jer je listica crkla zadnjih 15 min.,jedva hodaju.
Onom Vranjesu se sestre nakrham i mame ono bas kvalitetno.
Penal je bio kao sto je bio i nama sinoc,ili svinjskom..
Od ta tri,dva svirana,a nas je bio najocigledniji. Ovaj u B.L. ponajmanje je bio penal.
Adisu isto se sjetim zenskih clanova obitelji,uze i sire..
Nema nikakve dileme da smo sami sebi najvise ovo skrivili,ali ljudi ovako ocigledno pljackanje pred ocima javnosti ja ne pamtim. Pa ovo se ni u bivsoj drzavi nije desilo,a bilo je svega.
Takodje se pridruzujem zeljama i pozdravima za celavca koji je kumovao dobro u svemu ovom,i zaboli me qrcina jel imao pare ili nije,jel dao Nam ili nije.
Ne bude li titula,da ne kazem dupla,sigurno ni ostalim nece biti ugodno u Upravi.
Nam? Pa jarane odrijesi ako nisi. Ne znam jesi li,ali ako nisi,odrijesi je. **** te ba Milanovic u supak. Nije ovo dom penzionera i osoba sa invaliditetom u glavu,u nogu,itd ..
Vinko ti imas jos jednu sansu. Sam si izabrao da ti bude posljednja,osim ako to nisi svjesni zelio.
Sta si se ba usro covjece. Napadni **** i imamo se cemu nadati i u Tuzli.
Nece cetalji uzeti ni Tuzlu,garantujem,ako gostuju njima,pa i da su domacini..
Necemo ni mi uzeti 6/6 nema sanse.
Vrlo lako bi mogla odluciti gol razlika,i u tome ja vidim tezinu pobjede Olimpika danas.
Futavce dobiti obavezno,remi u Tz,i ostale 4 znaci titula,cak i nekoj varijanti dosta nam 14 boba,sa 16 smo sigurni 300%
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 apr 2021, 00:07

Pa ne zna Nam ko je Milanovic i kako igra. Al koliko smo ga platili i koliku platu ima covjek sigruno misli igracina neka.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 26 apr 2021, 00:09

Stosta bi insan napisao i rekao, ali i ptice na granu znaju gdje je belaj tj belaji. Kako god sezona zavrsila i bez obzira na rezultate cistka se treba napravit, koliko je vecinski vlasnik upoznat u sve vidjecemo u narednom periodu.
Ono sto treba i zelim da kazem da ovu djecu treba prodavati Vladana, Pecija, Selmira zenit karijere su dozivjeli ovdje i mogu samo nazadovati.
Kad vidimo sportskog direktora na ljeto mozemo znati da li ce se uspostavljati sistem ili javasluk ce se nastavit.
Uprava sa vecinskim vlasnikom mora napravit kurs i cilj razvitka kluba u narednih 5 godina.
Skupit se ovih 6 utakmica i kup odigrati podrzati pa bude sta bude, a onda 28 maja podvuci sve.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 apr 2021, 00:10

Evander je napisao/la:
25 apr 2021, 23:54
zagorski je napisao/la:
25 apr 2021, 23:46
Evander je napisao/la:

Sve receno stoji, ali to nema nikakve veze sa Vicom.
Osim onog izvlacenja parova za polufinale kupa, ja mu nemam sta drugo zamjeriti.

Mi smo ovdje sami sebe pobijedili, odnosno samounistili. Ko je kriv za to? Nadam se da cemo saznati i postaviti ga na stub srama, sve i da uzmemo titulu na kraju. Ovo sto se desilo, ne smije biti zaboravljeno, niti se smije preci preko toga. Ako neko misli da je Hadzic ovdje jedini i najveci krivac, grdno se vara. On je samo radio u skladu sa svojim ovlastima, naredjenjima i sredstvima koja je imao na raspolaganju.

A najgore od svega, ja ne vidim da cemo mi slijedece sezone imati veci budzet nego ove, cak sta vise ocekujem smanjenje istog, te ne ocekujem neke znacajnije izmjene u igrackom kadru. Jos cemo se mi nagledati Hodzica, Hebibovica, Pidre, Velkoskog....
Ma naravno,ne treba sad ni Vicu isticati previse kao glavnom krivca. Ja vjerujem da postoji ta mutna igra iza kulisa,sudije,siljenje Borcu itd.,ali da smo mi bili kako treba ovu polusezonu nista nam ne bi mogli. S druge strane i mi smo u 90% utakmica najmanje imali extra sudenje,nekada je bilo cak i navlacenja na nasu stranu.
Tako da to nije glavni razlog sto smo mi prokockali +13.
Emir jeste kriv za puno toga,ali nije sigurno jedini krivac.
Meni je Vinkova uloga u svemu ovome krajnje sumnjiva,je li on zaista toliko nesposoban ili je svjesno razvalio ekipu? I koliko je i on sam kriv za narusenu atmosferu i druge probleme unutar ekipe i meduljudskih odnosa.
Sve ostalo sto si napisao slazem se u potpunosti.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 apr 2021, 00:11

Mene samo strah da Nam poslije ovog neuspjeha ne digne ruke od nas i da se totalno vratimo u ova žabokračinu od lige... ako smo se uopste i izdigli iz ovoga.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.