Čitam jučer nazivaju ga konjem, smradom, tuljanom itd, ne govori se to legendama.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Čitam jučer nazivaju ga konjem, smradom, tuljanom itd, ne govori se to legendama.
Šta tek onda reći o Ivici Osimu, koji je čekao da osvoji Kup sa Partizanom, dok mu je grad gorio, pa tek onda počeo da izigrava velikog patriotu.
Evo sto je on seljacina, neupitno, ali ovaj sudac, go.vno hebeno.
A morž, voli li on pare ?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:54wolfie je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:19Imaju Safeta Susica. Vise ih ja volim nego Susic.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:15
Cuj znajuci ko je njihova legenda. Mi lafe imamo veci broj legendi nije samo jedna, nismo mi vi.
Cuvajmo precke!
Imaju i Usrefa al on malo vise voli pare pa vise nije usref nego kako bi oni rekli kesoljub![]()
Cuj cuvajmo precke ahhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
fks74 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:46A morž, voli li on pare ?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:54
Imaju i Usrefa al on malo vise voli pare pa vise nije usref nego kako bi oni rekli kesoljub![]()
Cuj cuvajmo precke ahhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha![]()
Pitaj Amara ?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:48fks74 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:46A morž, voli li on pare ?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:54
Cuj cuvajmo precke ahhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha![]()
Ne znam ko je morž.
Evo pitao, ne zna ni on.
Sarajevo je ovu pricu pokrenulo i pozvalo klubove 11.02.2020. Nakon sto su sezonu ranije osvojili duplu krunu, sto su drzali prvo mjesto. Gdje su po rijecima drugih imali sve svoje ljude u savezu. Kako smo mi to bili ugrozeni tad ???Virtu4l je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:22Svi kubovi se trebaju odazvati pozivu Sarajeva, s tim da je jedini način da se riješi ovaj 'problem neregularnosti' kako piše u ovom Sabrininom pozivu - nastavak priče o udruženju premijerligaša. To je jedini način kojim klubovi mogu uticati na neregularnosti, kao i na dosta ostalih stvari vezanih za ligu.
Sjećam se da su se klubovi jednom sastali prošle godine, na inicijativu Sarajeva i da se Borac i Zvijezda nisu odazvali pozivu.
Sarajevo redovno radi ovakve poteze, ali samo kada su oni ugroženi. Ovoga puta to treba ostaviti po strani i pokušati spasiti što se spasiti da. Dobar prvi korak bi bilo to kada bi formirali komisiju ili neko radno tijelo koje će aktivno raditi na tom udruženju, za početak vidjeti kako su to riješile zemlje regiona, prije svih Hrvatska, pa što da ne i prepisati od njih.
Savez se treba natjerati da prihvati udruženje premijerliga, pa što da ne i ucijeniti ih, pod cijenu bojkota takmičenja. Ukoliko Statut udruženja bude normalan kao kod ostalih fudbalskih saveza, nema niti jedan razlog da ga i naš savez ne prihvati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.