Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

FoSte95
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FoSte95 » 28 apr 2021, 12:25

Banjalucki je napisao/la:
28 apr 2021, 12:02
Baader je napisao/la:
28 apr 2021, 11:57
28 apr 2021, 11:56
Koliko jada na jednom papiru, koliko straha i nemoći, koliko želje za nečim što vam je nedostupno !
Sada vas stiže sudbina vaše braće po papirima protiv Borca !
Lako vam je kad sudije vodite sa sobom.

Dođite jednom bez sudija, 1v1, pa da vidimo ko je jači.
Čovječe i djete malo vidi da nije stvar u sudijama nego jednostavno nemožete svariti da smo mi najbolja ekipa trenutno i da ćemo uzeti titulu....
Pa imate više penala od svih ekipa, imate sudijskih grešaka na svojoj strani više od bilo koje ekipe, ali vi ste Velež jadni dobri koji je stvorio sliku nekog nevinašceta i samim tim sve ste maskirali time....
Kakvi dopisi bolan kakve strane sudije, spustite se na zemlju, ako ste bolji pokažite kao prošli put kad ste nas mlatnuli i to je to...
Zgadili ste se svima osim svojoj braći po dopisima !
Po čemu je Borac najkvalitetnija ekipa trenutno?
Protiv Širokog egal meč, ovakvođ nikakvom Sarajevu centra niste mogli preći u prvom poluvremenu, ni drugo vam ništa bolje nije bilo, protiv Radnika opet sudijsla lakrdija, protiv Olimpika zaslužena pobjeda, onda Velež vas odučio fudbala prošlu u Mostaru :mrgreen:
Svemu svemu ovo proljeće ako ste i 3-4 utakmice onako dominantno dobili evo ruka do lakta :urnebes:

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 28 apr 2021, 12:26

Kakav je ovo cirkus od lige. Sudija iz Prijedora sudi Borcu iz Banjaluke u utakmici za titulu :urnebes: :urnebes:
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 28 apr 2021, 12:28

vlakanje je napisao/la:
28 apr 2021, 12:11
Steven11 je napisao/la:
28 apr 2021, 12:09
vlakanje je napisao/la:
28 apr 2021, 12:03

Moje pitanje je zasto nisu ranije pisali?
Eto, reci ti sa strane, kada bi bilo logicno da su uputili ovaj dopis? Danas ili prije nekoliko dana, cak ako i zanemarimo propise.
Slazem se, trebali su ranije. Ne znam mozda su cekali da vide koji ce sudija biti delegiran. Ali da se mora neki pritisak izvrsiti - mora, jer ovo je bas ocigledno, nije niko lud. Pogotovo oni koji su prezivjeli Gigovica.
I ko sudi na kraju? Na sajtu saveza ne pise,portali isto tako ne pisu!?
Pa odredjen je Grbic...mozda ga i vidjas u BL :)
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Towelie
Kontakt:

Post Postao/la Towelie » 28 apr 2021, 12:28

28 apr 2021, 12:23
Baader je napisao/la:
28 apr 2021, 12:20
28 apr 2021, 12:02

Čovječe i djete malo vidi da nije stvar u sudijama nego jednostavno nemožete svariti da smo mi najbolja ekipa trenutno i da ćemo uzeti titulu....
Pa imate više penala od svih ekipa, imate sudijskih grešaka na svojoj strani više od bilo koje ekipe, ali vi ste Velež jadni dobri koji je stvorio sliku nekog nevinašceta i samim tim sve ste maskirali time....
Kakvi dopisi bolan kakve strane sudije, spustite se na zemlju, ako ste bolji pokažite kao prošli put kad ste nas mlatnuli i to je to...
Zgadili ste se svima osim svojoj braći po dopisima !
Kako ćete biti najbolja ekipa, 8 poraza imate :rol:

Nije vas pobijedio samo ko nije htio. Domaćinska ekipa, kući na ho-ruk i sudije, u gostima skidanje gaća čim Jajce prođete. Parodija gospodskog kluba!
Mi smo parodija a vi ste umjetna tvorevina nastala na livadi pored magistrale..od starog veleza ostalo je samo ime a i njega brukate seljaklukom!
Kako umjetna tvorevina veležovci za devet dana kupili 6100 karata i donijeli klubu 30 000 maraka. Čime se mjeri orginalnost i veličina kluba?

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 28 apr 2021, 12:30

Sta se kuka na sudije u pm, odigraj dobro i ubit ces Borca ko i prosli put, ne moze im 5 sudija pomoci

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 apr 2021, 12:31

Pretjeraše baš.
Velež bi morao biti na 100%svojih mogućnosti, plus disciplina i smirenost zbog crvenog kartona i penala. Zeznuto baš.

Mada sve kontam, cijela država će gledati tu utakmicu. Ne smiju je brutalno pokrasti.
- FKS -

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 28 apr 2021, 12:31

Prophet je napisao/la:
28 apr 2021, 12:26
Kakav je ovo cirkus od lige. Sudija iz Prijedora sudi Borcu iz Banjaluke u utakmici za titulu :urnebes: :urnebes:
Kakve veze prijedor sa banjalukom ima? Jeste vi uredni s glavom.bog vas ebo jeste li normalni vise??!?!?!??!ovo je patologija za lijecenje.kad krene utakmica na kojoj igra borac ceka se samo greska sudije da se krene pljuvati.da bi svi bili zadovoljni kad igra borac ne smije biti zutih kartona ne smije biti crvenih kartona ne smije biti penal cak i da jeste ne smije biti svadje medju igracima dvije ekipe.sudija ne smije biti iz RS.ne smije biti ofsajda.u sustini najbolje je da borac i izgubi svaku.onda bi bili zadovoljni svi.

PATOLOGIJA

Odigrajte dobro i pobjedite nas prestanite srati vise i izvlaciti se i traziti dlaku u jajetu

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 apr 2021, 12:33

Samo da vam napomenem igra se ovo kolo i sarajevski deerbi, najveci u drzavi. Joj Zeljo Zeljo y te ja, sta nam uradi, obezvrijedi nam utakmicu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Vettel5
Kontakt:

Post Postao/la Vettel5 » 28 apr 2021, 12:34

Jači je Borac od Veleža sa ili bez sudija.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."

M.SCHUMACHER

Greatest of all time.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 28 apr 2021, 12:34

jubitubi je napisao/la:
28 apr 2021, 12:31
Prophet je napisao/la:
Kakve veze prijedor sa banjalukom ima? Jeste vi uredni s glavom.bog vas ebo jeste li normalni vise??!?!?!??!ovo je patologija za lijecenje.kad krene utakmica na kojoj igra borac ceka se samo greska sudije da se krene pljuvati.da bi svi bili zadovoljni kad igra borac ne smije biti zutih kartona ne smije biti crvenih kartona ne smije biti penal cak i da jeste ne smije biti svadje medju igracima dvije ekipe.sudija ne smije biti iz RS.ne smije biti ofsajda.u sustini najbolje je da borac i izgubi svaku.onda bi bili zadovoljni svi.

PATOLOGIJA

Odigrajte dobro i pobjedite nas prestanite srati vise i izvlaciti se i traziti dlaku u jajetu
Ssvi su postali odjednom delegati sudjenja, gleda se svaki faul, svaki start, ofsajd, nedaj bože penal da bude ili tako nešto...
A na greške sudija u korist svog kluba ne gledaju niti ih zanima, to je sve normalno...
Smješni ste svi vi kompleksaši kojima je Borac trn u oku..smješni i jadni i idte lječite se kao što kaže kolega !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 28 apr 2021, 12:37

Vettel5 je napisao/la:
28 apr 2021, 12:34
Niko ne kaze da smo mi jaci, samo se trazi posteno sudjenje pa ako posteno pobijede ja cu prvi cestitati na pobjedi.
Forzza Velez

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 28 apr 2021, 12:37

Ma biće k'o i za Mujića, tresla se gora rodio se miš :D
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 28 apr 2021, 12:37

Vettel5 je napisao/la:
Sto ste i dokazali zadnju utakmicu kada smo vam ogadili fudbal :urnebes:

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 28 apr 2021, 12:38

FoSte95 je napisao/la:
28 apr 2021, 12:25
Po čemu je Borac najkvalitetnija ekipa trenutno?
Protiv Širokog egal meč
Ovdje sam prestao citati. Jesi realan?
Siroki 1 sut iz igre i gol poslije prekida, Borac je po sansama mogao dati 6-7 golova. Pogledaj sazetke, i tamo nije moglo sve stati.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 apr 2021, 12:39

Beduin je napisao/la:
28 apr 2021, 11:50
Cuj sisica jesu se okurazili, oni bi kbajagi i strane sudije sad, a kad su muljali kao i svi ostali onda sve regulara, jezik za zubima.
Btw. sretno Velezu, navijam za njih do kraja prvenstva da izadju u Evropu, ako vec ne uzmu titulu, ali ova saopstenja vec postaju smijesna, kako kome gori pod guzovima odjednom se sjete piskaranja Savezu i medijima. Ovdje prvenstveno mislim na Sarajevo. Licemjerno i providno.
Cuj licemjerno zastiti klub pa sto se niste odazvali kad smo pozivali na sastanke?

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 28 apr 2021, 12:40

Upale se pojedini navijači ko kutnjak kada im istinu kažeš hehhe. Da nije bilo lakrdije sa Borcem ne bi niko ni spominjao sudije, niko se ne boji jakog Borca ali sigurno se svi boje Borca sa sudijama i savezom.
Malo čudno da sudija kartonira konkurenta za titulu pa da bude oslabljen u narednom neću. Svako bi odigrao kao Borac " dobro" da sudija ne sjecka igru i ne lupa kartonima.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 apr 2021, 12:41

jubitubi je napisao/la:
28 apr 2021, 12:31
Prophet je napisao/la:

PATOLOGIJA

Ssvi su postali odjednom delegati sudjenja, gleda se svaki faul, svaki start, ofsajd, nedaj bože penal da bude ili tako nešto...
A na greške sudija u korist svog kluba ne gledaju niti ih zanima, to je sve normalno...
Smješni ste svi vi kompleksaši kojima je Borac trn u oku..smješni i jadni i idte lječite se kao što kaže kolega !
Udruzenje premijerligasa pa ce se gledat jel moj klub zakinut ili je poguran isto se i na tvoj odnosi

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 28 apr 2021, 12:41

zagor1987 je napisao/la:
28 apr 2021, 12:39
Beduin je napisao/la:
Cuj sisica jesu se okurazili, oni bi kbajagi i strane sudije sad, a kad su muljali kao i svi ostali onda sve regulara, jezik za zubima.
Btw. sretno Velezu, navijam za njih do kraja prvenstva da izadju u Evropu, ako vec ne uzmu titulu, ali ova saopstenja vec postaju smijesna, kako kome gori pod guzovima odjednom se sjete piskaranja Savezu i medijima. Ovdje prvenstveno mislim na Sarajevo. Licemjerno i providno.
Cuj licemjerno zastiti klub pa sto se niste odazvali kad smo pozivali na sastanke?
Sastanci u Sarajevu sa Sarajevom čisto da zamažete oči onima koji su toliko retardirani da mogu povjerovati da nije savez u vašim rukama ! :salut:
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 apr 2021, 12:43

28 apr 2021, 12:41
zagor1987 je napisao/la:
28 apr 2021, 12:39
Beduin je napisao/la:
Sastanci u Sarajevu sa Sarajevom čisto da zamažete oči onima koji su toliko retardirani da mogu povjerovati da nije savez u vašim rukama ! :salut:
Kakve veze gdje je sastanak? Trebali ste vi organizovat u BL nema frke i normalno da savez nikad nas nije bio,da jeste nebi nam igraca nakautirali a nas navijac uleti protiv vas i odma oduzimanje bodova i milion odluka na stetu Sarajeva pusti se suplje. Jest eto vi ste protiv nas zakinuti i uzimali smo vas jer ste bolji bili i sudijskim greskama

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 28 apr 2021, 12:44

Meraak1921 je napisao/la:
28 apr 2021, 12:30
Sta se kuka na sudije u pm, odigraj dobro i ubit ces Borca ko i prosli put, ne moze im 5 sudija pomoci
Baš.
Ja ne mogu vjerovati, čuj oni bi strane sudije. Pa svi bi do kraja onda furali tako.
Šta vam je, čemu ciganisanje.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska, laszlo, riki46 i 27 gostiju.