Nas level je ala- Pejovic igrac.
Vinko nas je toliko srozao da vise ne mozemo ni pomisljat o takvim igracima.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nas level je ala- Pejovic igrac.
Šta će im brzi igrači, oni će se braniti.Zeko87 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:27Da li nam je luksuz čuvati Fanija za zadnjih pola sata pa da udari na umornu odbranu kona sa Hebibom ili krenuti sa najjačim sastavom od prve, pitanje je sad.![]()
Oni nemaju brzih igrača ja bi ovo volio krenuti sa Sušićem, pa možda i Pejovićem kad već nemamo izbora i u drugom samo ubrzati ritam
Nemoj lagati, široki smo napadali.Ahmoveliki je napisao/la: ↑29 apr 2021, 00:25Siguran sam da su ta 3 prva kola u drugom dijelu najveci problem!
Nije mi jasno zasto je tako rano poceo sa tim pristupom pa od sugavice je ostalo 13/14 kola i on je nastavio!!!
Najvise me muci to sto smo igrali sa mrtvim,raspalim i tad gladnim komsinicama i nisi ni pomislio da ih razbijes!!!
Oni ne mogu i ne znaju, mi necemo (0-0)
Muci me to sto si igrao drugu tekmu sa ekipom koja je tek dovela trenera koji je odradio 3/4 prijateljske, jednu ligasku, dosao na A.F i sa polovnjacima iz druge Hr te dobije 0-1 i to zato jer opet nisi pomislio da ides na njihov go, a tek druga tekma nastavka!!!
Posebno me muci to sto je u trecoj tekmi izgubio opet 1-0 u gostima hajde... ali protiv djece iz sela uski opet nije pomislio da napadne!!!
Piccko ziheraska boli tebe qurac ti garant spavas, a ja se molim kad ustanem da je sutra tekma al zadnjeg kola... piccko jedna!
Nemoj lagati, široki smo napadali. Nama niko ne ugodi, uvijek će biti neko protiv trenera. Taman kada bi Klop bio. Ako trener napadne, odbrana nam propuh, ako trener taktizira, on je ziheraš i pičqa. Kod nas je problem, što smo navikli mijenjati, svakih 6 mjeseci. Obzbijedi čovjeku uslove i pusti ga neki period, pa tek onda osuđuj.Ahmoveliki je napisao/la: ↑29 apr 2021, 00:25Siguran sam da su ta 3 prva kola u drugom dijelu najveci problem!
Nije mi jasno zasto je tako rano poceo sa tim pristupom pa od sugavice je ostalo 13/14 kola i on je nastavio!!!
Najvise me muci to sto smo igrali sa mrtvim,raspalim i tad gladnim komsinicama i nisi ni pomislio da ih razbijes!!!
Muci me to sto si igrao drugu tekmu sa ekipom koja je tek dovela trenera koji je odradio 3/4 prijateljske, jednu ligasku, dosao na A.F i sa polovnjacima iz druge Hr te dobije 0-1 i to zato jer opet nisi pomislio da ides na njihov go, a tek druga tekma nastavka!!!
Posebno me muci to sto je u trecoj tekmi izgubio opet 1-0 u gostima hajde... ali protiv djece iz sela uski opet nije pomislio da napadne!!!
Piccko ziheraska boli tebe qurac ti garant spavas, a ja se molim kad ustanem da je sutra tekma al zadnjeg kola... piccko jedna!
fks74 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 02:34Nemoj lagati, široki smo napadali. Nama niko ne ugodi, uvijek će biti neko protiv trenera. Taman kada bi Klop bio. Ako trener napadne, odbrana nam propuh, ako trener taktizira, on je ziheraš i pičqa. Kod nas je problem, što smo navikli mijenjati, svakih 6 mjeseci. Obzbijedi čovjeku uslove i pusti ga neki period, pa tek onda osuđuj.Ahmoveliki je napisao/la: ↑29 apr 2021, 00:25Siguran sam da su ta 3 prva kola u drugom dijelu najveci problem!
Uzmes fino za primjer postavku nase repke protiv holandije i italije , ostvaren rezultat uz pomoc predznanja kako protivnik igra i drzi posjed, i kako da se organizujes, sta to govori o nama? Da nam je trener na nivou ili bolji od mancinija i de boera? Nikad u zivotu, da su nam igraci na nivou holandije ili italije isto ne, dakle lakse je neuporedivo igrat na kontre i bacat se na glavu da ne primis a pritom nemas nikakav pritisak niti ocekivanja jer je normalno da izgubis, malo srece, valjanja , trosenja vremena i izvuces rezultat...nista tu nema specijalno....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 apr 2021, 21:43
Ja bi razumio to, da s druge strane Velez ima krilo i prednjeg veznog na nivou Tatara i Rahmana, a spica na nivou Benke, ali to su yebeni Radovac i Andjusic..I sa takvom ekipom on je na -2 u odnosu na nas, daj ba, Dudic ima losiju ekipu, a odrzao nam je lekciju prije 2 sedmice..
Jos mi imamo Mesanovica u spicu, a oni onog Georgijevica, koji je losiji igrac od Jasmina..
Moze uvijek otici u neku egzoticnu zemlju, gdje ce uzimati odlicne pare, a nece se ni oznojiti kako treba
Cim im je juce placeno sve sa Martom, znaci da je nesto leglo. E sada da li mozemo pomisliti, to ne znam.
Bolje malo i sacekat ako ce doci pravi covjek(moja zelja stranac) nego da sad odma dodje opet neka celava ubleha pa dovede cmiljanica vol.2feniksptica je napisao/la: ↑28 apr 2021, 21:50Svaki dan bez SD koji prodje ocekujem sve losija i losija imena na ljeto.
Sa Husrefom si produžio, pa ga otjerao. Vinko već ima ugovor, sad prekinuti ugovor to se ne isplati. Nama treba dobar Sd, ništa više.Pantelija je napisao/la: ↑29 apr 2021, 02:42Sasvim dovoljan period je imao.
Nije pkkazao za godinu i pol svoj rukopis. Sablonski sve.
Nikakav napredak u odnosu na husrefa, ni igrom ni bodovno, s tim da smo tad imali plejadu mladih igraca (slucajno istina) ali sad ih nema ni cajnoslu.
Dakle, rastanak u slucaju da zelimo nesto da uradimo korisno i da napredujemo je neizbjezan. Ili cemo napraviti gresku kao sa husrefom poslije duple
Odrekao bih se renoviranja koseva do 2024
Hahaha iako sam kontra SDA 100 posto uhljupi,ali eto te ko Konakovic zemljotres u Ekvadoru,kriva SDA Sebija i klinicki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.