Ne bih se baš složio da je njegov mandat toliko loš bio ovo dosad.Pantelija je napisao/la: ↑29 apr 2021, 02:42Sasvim dovoljan period je imao.
Nije pkkazao za godinu i pol svoj rukopis. Sablonski sve.
Nikakav napredak u odnosu na husrefa, ni igrom ni bodovno, s tim da smo tad imali plejadu mladih igraca (slucajno istina) ali sad ih nema ni cajnoslu.
Dakle, rastanak u slucaju da zelimo nesto da uradimo korisno i da napredujemo je neizbjezan. Ili cemo napraviti gresku kao sa husrefom poslije duple
Evropa je bila uspješna, ono s Brestom smo žestoko oštećeni i da nije bilo tako prošli bi.
Prošli smo Velšane i Crnogorce, ispali od Celtica. Solidno.
Pod njim smo imali i ovaj ludi niz bez poraza. Bilo je tu patnji, ali bilo je i dobrih utakmica.
Minus mu je svakako ziherašenje, pogotovo na derbiju.
Ne znam koliko je imao uticaja na igrački kadar, ali skontaj da su mu u zimskoj pauzi otišla dva najbolja igrača, dva prva strijelca ekipe.
Recimo meni se sviđa kako je ovo odradio s Zrinjskim i kako je Fanima ubacio u drugom.
A i koga da umjesto njega to je pravo pitanje. Ovo što u ligi ordinira nikog. Za stranca ne znam koga to možemo dovesti da je dobar, a da će biti u nekim našim okvirima s platom.
Nisam baš siguran da smo trenutno u poziciji da se isprsimo s kešom za neko ime od trenera. Još ako se krene raditi stadion, onda pogotovo.
Da vidimo kako će sezonu završiti, pa da mu onda krojimo sudbinu. On ako uzme titulu čisto sumnjam da ćemo ga mijenjati.