Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma dobro, mi smo zabrinuti za suđenje jer sve što pričamo ima svoje uporište. Sutra treba gledati šansu u visokom presingu, Borac ce se postaviti kao protiv Sarajeva vjerovatno pogotovo jer im južnije baš i ne ide pa ako išta urade onda je super po njih.
Ti si naša ljubav jedina!
- Shategabri
- Kontakt:
Kako je Željo odbio, a predsjednik im rekao da će prisustvovati ovom sastanku?
Pita li se taj lik šta u klubu?
Pita li se taj lik šta u klubu?

Koševo Zapad
ZeljezniCmar se stavio na stranu kriminala, kao i godinama unazad.
Cestitke, sljedbenici lika i djela kriminalca osima !
Cestitke, sljedbenici lika i djela kriminalca osima !
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2021, 11:10Kako je Željo odbio, a predsjednik im rekao da će prisustvovati ovom sastanku?
Pita li se taj lik šta u klubu?![]()

Kakav predsjednik takav i klub...

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Eno ih slave kao da su titulu osvojili. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Budimo realni ljudi prave sastanak da sebe opravdaju i kako bi izvrsili pritisak na sudije do kraja prvenstva.
Zakinuti su za par bodova ali su ih ranije dobili tako da se to ispegla.
Tabela jeste realni prikaz kvaliteta timova kroz sezonu i nema tu sta da se prica
Zakinuti su za par bodova ali su ih ranije dobili tako da se to ispegla.
Tabela jeste realni prikaz kvaliteta timova kroz sezonu i nema tu sta da se prica
Zadnja izmjena: SF6, dana/u 29 apr 2021, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ko se oglasio iz Širokog za taj poništeni gol na Koševu? Niko...Banjalucki je napisao/la: ↑29 apr 2021, 10:48Veležu se nešto navlačilo ma hajde molim te !Riquelme je napisao/la: ↑29 apr 2021, 10:40Dal si realanSviuodbranu je napisao/la: ↑29 apr 2021, 07:16Borac ima na papiru jako dobru ekipu, medjutim i navlaci im se nenormalno. Osim ove pobjede protiv Sirokog koja je po meni cista,igra im je dobrim dijelom katastrofalna i da nema pomoc sudija pitanje je da li bi evrope vidjeli.![]()
Katastrofalnom igrom dobili i Sarajevo na Koševu..
Dal se Sarajevu imalo navlačilo u Tuzli (protiv Slobode) kad dadoše odlučujući gol iz ofsajda, i to ne malog ofsajda?
Dal se Veležu imalo navlačilo u Tuzli kad su dobili penal (ruka) koju niko nije vidio (ni na snimku se ne vidi) i kad su isključena 2 igrača Slobode?
Širokom se poništi gol na Koševu zbog sumnjivog faula (niko živ na terenu nije očekivao da će biti dosuđen), ljudima se okrenu prvenstvo poslije tog..
Jedva da je ispraćeno ovo u medijima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al ovo je fascinantno što kmeče za kartone, a da je npr neko od igrača slučajno protiv Borca dobio kartone i u idućem kolu da ne igra protiv Zrinjskog kmečanje nebi prestalo, možda bi se još više pojačalo...
Tako kako god da uzmeš njima jednostavno ništa ne odgovara, dajte im još 10 penala naravno svi čisti ko dan, crvenih za protivnike naravno sve opravdno, dajte im titulu odmah jer su zaslužili, ebiga kup ne znam kako da vam daju... al realnost je ta da nećete ništa dobiti jer neprestano kmečite i to će vam se odmiti od glavu...
Sutra 1:3![]()
![]()
![]()
![]()
Kući u odlučujućoj utakmici sezone protiv njih suđena 2 penala Veležu, ljudi se nisu javili, ispade da Velež nije sasvim zadovoljan suđenjem

Sad opet nezadovoljni suđenjem, 1 gol pitanje dal je regularan, Zeljković ladno mogao biti isključen zbog 2 žutog, kartoni ispravni osim možda tog za Radovca.
O situacijama u korist Sarajeva tokom čitave sezone tek bi se moglo pisati.
Bezpotrebnu hajku dižu i jedni i drugi
- Shategabri
- Kontakt:
Jesu li i iz Borca odbili? Ili se neće ni oglašavati?
Široki?
Široki?
Koševo Zapad
Najveći uspjeh željkana u cijeloj sezoni je odbijanje dolaska na sastanak...
Veceras vatromet...

Veceras vatromet...

Sta bi na tom N1?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Cerić je najsmješniji predsjednik nekog kluba unazad 20 godina. Pita se u Želji ko i ja 

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
- Shategabri
- Kontakt:
Po kladarama sutra je oko 1,9 na Velež, na Borac 3,8.
Ne mora ništa da znači, ali Velež se vodi kao favorit.
Koševo Zapad
Na sastanku izgleda samo Sarajevo i Velež

Ne znam Boga mi sto su i poslali poziv željkanu, ljudima je svejedno i onako ih svako kara, da li sa sudijama ili bez sudija ko da je važno...
Da je Sabra poslala poziv i uz to napisala da ce im platiti struju jedan mjesec sad bi Nurko kecio ispred Ibisa...

Da je Sabra poslala poziv i uz to napisala da ce im platiti struju jedan mjesec sad bi Nurko kecio ispred Ibisa...

Joj kitara, godinama krali i osvajali titule popracene aferama i jedna sumnjiva situacija kontra njih odmah ide kmecanje i neko sazivanje sastanaka. Najbolje bi bilo da se svi udruze da se opet kiticama nasteli titula i onda jovo nanovo. Kako su i objavili svi klubovi o tome se treba razgovarati na kraju sezone kad svi budu na nuli, a ne sad kad su ih sudije dovele u borbu za titulu, pa prpa da ih ne napuste kad je najpotrebnije.
Cuva Bog Zelju svog!
Meni je ovo boldovano fascinantno.da je neko toliko samouvjeren i otisao u oblake.mislim da cak i neki klubovi iz liga petice ne bi smjeli olako reci da ce bilo koju ekipu dobiti 7 od 10 utakmica pa makar bili nizeligasi.shvatio bih da postoji razlog da je velez na vrhu tabele 20 bodova ispred svih i da se lagano smjeskaju sa vrha i nedodirljivi su.klub koji je u novijoj istoriji vecinom na dnu tabele ispodprosjecan po igrackom kadru po treneru po finansijama.ni blizu ostalih klubova iz vrha.sad su malo usminkali stadion igrom sudbine zavrsili u vrhu ove sezone i odmah im samopouzdanje skocilo.kazes ne bojite se borca posteno ni ne trebate se bojati ne ujedamo mi.samo opusteno.ali ajmo malo realno sagledati borac koji na golu ima pavlovica koji je u top 3 golmana lige po formi trenutnoj.stopera jovanovica koji je do povrede najbolji stoper lige bez diskusije.na desnom beku dugogodisnji kapiten sirokog o cijim kvalitetima se ne treba puno pricati. Zakaric da li je potreban komentar? Ziljkic i Vranjes. Mislim da se ne trebate bojati ali mozda trebate priznati da smo na papiru igrackim kadrom dosta jaci od vas.i jos jedna stvar prije nego od sebe napravite galaktikose sa ali ekspresa odnosno blaugranu za sirotinju morate takodje shvatiti da koliko god htjeli biti to ,i borac i sarajevo i velez i zrinjski i siroki pa cak i zeljeznicar sve su to ekipe u 5 deka.nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 apr 2021, 07:33
Opet ti. Bola ne bojimo se Borca ko Borca, nidje veze ste ekipa, nego pricamo o sudenju koje bi moglo biti u korist Borca. Previse se desava kartoniranja suparnika i suspenzija igraca drugim ekipama, i gle cuda skoro 90% tih suspendovanih igraca oreskace tekmu protiv Borca. Nmz niko garantovati da ce biti krade, mozda ce biti sudenje fenomenalno, ali prrventive radi. Uzmes jos u obzir klanje Gigovica u BL, onda suspenzija Peljte jer je sudio korektno(imao mozda 1 2 greske), pa onda Grbic poznat kao jedan od sudija koji se salje po zadatku u nekim utakmicama. Kao ekipa vas se ne bojimo, uz normalno sudenje od 10 tekmi dobili bi vas sigurno 6, mozda i 7. Ako sudenje bude korektno ja cu se ovdje prvi izvinuti sto sam sumnjao i prozivao Borac, a sto nismo culi od vas kad ste nas na pravdi Boga u saradnji sa Vicom i Gigovicem poklali. Sretno i korektno pa ko koga![]()
Petak je jos samo jedan dan udaljen od nas tako da cemo vidjeti vasu snagu
- oldschool72
- Kontakt:
Kladare znaju svoj posao i njihov bet softver dosta uzimau obzir statistiku prtehodnih godina, Borac nije dobio 30 i nesto godina u Mostaru, e sad ko je hrabar pa stavi na dvicu milju, dvije, fina lova za vikend da se zameziShategabri je napisao/la: ↑29 apr 2021, 11:25Po kladarama sutra je oko 1,9 na Velež, na Borac 3,8.

Velež do groba
Bolje konama kukat preko portala nego organizovat sastanak,uostalom kakvi oni i sastanak vecih lopova nema u ovoj ligi. Onako reda radi da se zna evo drugi put se pokusava konkretno sastanak napravit nadam se samo da nasi nikad nece doci na bilo kakav sastanak ako se kone napokon odluce da ga oragnizuju. Sva kukanja na sudjenje padaju u vodu i nek sad trpe svi nema potrebe da preko medija cmizdre