Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

FoSte95
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FoSte95 » 29 apr 2021, 11:33

HongKong je napisao/la:
29 apr 2021, 11:30
Joj kitara, godinama krali i osvajali titule popracene aferama i jedna sumnjiva situacija kontra njih odmah ide kmecanje i neko sazivanje sastanaka. Najbolje bi bilo da se svi udruze da se opet kiticama nasteli titula i onda jovo nanovo. Kako su i objavili svi klubovi o tome se treba razgovarati na kraju sezone kad svi budu na nuli, a ne sad kad su ih sudije dovele u borbu za titulu, pa prpa da ih ne napuste kad je najpotrebnije.
Vi ni namještenu titulu niste bili u stanju osvojiti :rol:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 apr 2021, 11:33

HongKong je napisao/la:
Joj kitara, godinama krali i osvajali titule popracene aferama i jedna sumnjiva situacija kontra njih odmah ide kmecanje i neko sazivanje sastanaka. Najbolje bi bilo da se svi udruze da se opet kiticama nasteli titula i onda jovo nanovo. Kako su i objavili svi klubovi o tome se treba razgovarati na kraju sezone kad svi budu na nuli, a ne sad kad su ih sudije dovele u borbu za titulu, pa prpa da ih ne napuste kad je najpotrebnije.
Iskustvo progovara iz tebe :kafa:
Amnezija na kožne tašne, dan danas vam sad već bivši (ili nije još?), trener, gazda, sve u jednom naplaćuje aferime od tad.
Kad prozivaš skontaj i svoje orahe u džepovima, zveckaju ti dok se smiješ komšiji.
Zato pssst...dječače plavi.
Koševo Zapad

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 apr 2021, 11:33

HongKong je napisao/la:
Joj kitara, godinama krali i osvajali titule popracene aferama i jedna sumnjiva situacija kontra njih odmah ide kmecanje i neko sazivanje sastanaka. Najbolje bi bilo da se svi udruze da se opet kiticama nasteli titula i onda jovo nanovo. Kako su i objavili svi klubovi o tome s e treba razgovarati na kraju sezone kad svi budu na nuli, a ne sad kad su ih sudije dovele u borbu za titulu, pa prpa da ih ne napuste kad je najpotrebnije.
Svaku tekmu kmecite i kukate na pressu i po medijima kao sto rece Miske zna se kako ste titule uzimali

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 29 apr 2021, 11:34

jubitubi je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:
29 apr 2021, 07:33

Opet ti. Bola ne bojimo se Borca ko Borca, nidje veze ste ekipa, nego pricamo o sudenju koje bi moglo biti u korist Borca. Previse se desava kartoniranja suparnika i suspenzija igraca drugim ekipama, i gle cuda skoro 90% tih suspendovanih igraca oreskace tekmu protiv Borca. Nmz niko garantovati da ce biti krade, mozda ce biti sudenje fenomenalno, ali prrventive radi. Uzmes jos u obzir klanje Gigovica u BL, onda suspenzija Peljte jer je sudio korektno(imao mozda 1 2 greske), pa onda Grbic poznat kao jedan od sudija koji se salje po zadatku u nekim utakmicama. Kao ekipa vas se ne bojimo, uz normalno sudenje od 10 tekmi dobili bi vas sigurno 6, mozda i 7. Ako sudenje bude korektno ja cu se ovdje prvi izvinuti sto sam sumnjao i prozivao Borac, a sto nismo culi od vas kad ste nas na pravdi Boga u saradnji sa Vicom i Gigovicem poklali. Sretno i korektno pa ko koga :thumbup:
Meni je ovo boldovano fascinantno.da je neko toliko samouvjeren i otisao u oblake.mislim da cak i neki klubovi iz liga petice ne bi smjeli olako reci da ce bilo koju ekipu dobiti 7 od 10 utakmica pa makar bili nizeligasi.shvatio bih da postoji razlog da je velez na vrhu tabele 20 bodova ispred svih i da se lagano smjeskaju sa vrha i nedodirljivi su.klub koji je u novijoj istoriji vecinom na dnu tabele ispodprosjecan po igrackom kadru po treneru po finansijama.ni blizu ostalih klubova iz vrha.sad su malo usminkali stadion igrom sudbine zavrsili u vrhu ove sezone i odmah im samopouzdanje skocilo.kazes ne bojite se borca posteno ni ne trebate se bojati ne ujedamo mi.samo opusteno.ali ajmo malo realno sagledati borac koji na golu ima pavlovica koji je u top 3 golmana lige po formi trenutnoj.stopera jovanovica koji je do povrede najbolji stoper lige bez diskusije.na desnom beku dugogodisnji kapiten sirokog o cijim kvalitetima se ne treba puno pricati. Zakaric da li je potreban komentar? Ziljkic i Vranjes. Mislim da se ne trebate bojati ali mozda trebate priznati da smo na papiru igrackim kadrom dosta jaci od vas.i jos jedna stvar prije nego od sebe napravite galaktikose sa ali ekspresa odnosno blaugranu za sirotinju morate takodje shvatiti da koliko god htjeli biti to ,i borac i sarajevo i velez i zrinjski i siroki pa cak i zeljeznicar sve su to ekipe u 5 deka.

Petak je jos samo jedan dan udaljen od nas tako da cemo vidjeti vasu snagu
Može jedan tekst na pravdabl, nisi odavno :urnebes:
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 29 apr 2021, 11:35

Vanja8 je napisao/la:
29 apr 2021, 11:29
Ne znam Boga mi sto su i poslali poziv željkanu, ljudima je svejedno i onako ih svako kara, da li sa sudijama ili bez sudija ko da je važno...

Da je Sabra poslala poziv i uz to napisala da ce im platiti struju jedan mjesec sad bi Nurko kecio ispred Ibisa... :rol: :rol:
Ma oni bi rado došli, ali ulica rekla NE :mrgreen:
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 apr 2021, 11:38

Samo nek se požale kako ih kolju sudije :mrgreen:
Koševo Zapad

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 29 apr 2021, 11:38

Male stvari cine covjeka sretnim, tako i ovo zeljino NE donijelo je prvo ovogodisnje slavlje navijacima s grbavice. :mrgreen:
Nema kod nas jedinstva nigdje, kako sad tako i prije kad je obrnuta situacija bila kod sarajlija.
#musvdg

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 apr 2021, 11:38

Prophet je napisao/la:
29 apr 2021, 11:35
Vanja8 je napisao/la:
29 apr 2021, 11:29
Ne znam Boga mi sto su i poslali poziv željkanu, ljudima je svejedno i onako ih svako kara, da li sa sudijama ili bez sudija ko da je važno...

Da je Sabra poslala poziv i uz to napisala da ce im platiti struju jedan mjesec sad bi Nurko kecio ispred Ibisa... :rol: :rol:
Ma oni bi rado došli, ali ulica rekla NE :mrgreen:
Jok ba, prepo se Nurko mozda treba sta platiti u Ibisu, kafu, kolu...
O'kle buraz, kad nisi siguran da drugi casti bolje odbiti... :urnebes: :urnebes:

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 29 apr 2021, 11:39

Sloboda :tokralju: :tokralju: :tokralju:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 apr 2021, 11:40

Molim ove nase sto pisu da bismo dobili borca ko da smo Barcelona da ne skacu sami sebi u stomak, zna se na koji nacin mi mozemo nadomjestiti nedostatak kvalitete, timskom igrom i glavom na kopacku i tek tad cemo ih dobit.

nemojte da vas poslije sabani citiraju i smiju vam se ukoliko izostane borba ili splet okolnosti dovede do poraza
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 apr 2021, 11:42

killafrommanilla je napisao/la:
29 apr 2021, 11:40
Molim ove nase sto pisu da bismo dobili borca ko da smo Barcelona da ne skacu sami sebi u stomak, zna se na koji nacin mi mozemo nadomjestiti nedostatak kvalitete, timskom igrom i glavom na kopacku i tek tad cemo ih dobit.

nemojte da vas poslije sabani citiraju i smiju vam se ukoliko izostane borba ili splet okolnosti dovede do poraza
Normalno, sve potpisujem. Agresivno i visoko na njih sigurno će biti, Borac dolazi na pobjedu bez obzira na sve jer samo ona garantuje sto posto da ce ostati prvi. Svaki drugi rezultat i oni moraju računat. S tim da obje su ekipe u dobroj formi, utakmica može otići na obje strane. Vidit ćemo izlazimo li mi u rombu ili idemo 4231 jer mislim da faktor iznenađenja će biti od značaja.
Ti si naša ljubav jedina!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 apr 2021, 11:43

Treba ovako kao Sloboda...i nikad nigdje nećemo stići.
Neiskren sastanak :lol: kao da smo pripremili gotove ugovore i njihovo je samo da potpišu, ništa se ne pitaju.
Neće ovdje nikad biti nekog udruženja nego taktika čiji je babo jači.
Zato ćemo i ostati seljačka liga.
Koševo Zapad

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 29 apr 2021, 11:44

1922VFC1981 je napisao/la:
29 apr 2021, 11:38
Male stvari cine covjeka sretnim, tako i ovo zeljino NE donijelo je prvo ovogodisnje slavlje navijacima s grbavice. :mrgreen:
Nema kod nas jedinstva nigdje, kako sad tako i prije kad je obrnuta situacija bila kod sarajlija.
Kojeg jedinstva sa njima jesi lud ti, pa protiv njih nas sudija direktno ostetio.

Sa poganima nigdje.

Yebes horde i yebes sarajevo
kad tebe volim Željo ljubavi jedina
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 29 apr 2021, 11:46

killafrommanilla je napisao/la:
29 apr 2021, 11:40

Apsolutno, @NekoizMostara, stipu te seljačke priče. Niko ni protiv koga u ovoj ligi ne može garantovati pobjede. Shvatam da nas puca euforija pomalo, ali s dvije noge na zemlji i od utakmice do utakmice. Sutra će biti jako teško i ako uzmemo, niko sretniji od mene, ali qrčenja ne mogu ni kad je moja strana u pitanju.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 29 apr 2021, 11:47

Gdje se može pročitati agenda današnjeg sastanka??

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 apr 2021, 11:47

Pa i prije su odbijali a ovamo pricaju o sudjenju ko vas hebe nema potrebe da pricaju vise o sudjenju neka guraju kao i do sada

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 apr 2021, 11:50

Ma sve sastanke sljedece odbit pa nek kmece mada ih niko nije ni probao oraganizovat

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 29 apr 2021, 11:51

Još jedno 'ne' na poziv Sarajeva

slika
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 apr 2021, 11:53

ExBlueone je napisao/la:
29 apr 2021, 11:47
Gdje se može pročitati agenda današnjeg sastanka??
Pitaj predsjednika, moguće da je dobio dnevni red.
Koševo Zapad

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Proximic, zaostrog i 33 gosta.