Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 apr 2021, 12:36

Zašto se Sloboda nije oglasila kada su zabili gol iz ofsajda protiv Željezničara? Mogao hladno sudija pokazati na još jedan penal. Svako gleda svoju guzicu, što je i logično, ali nemojte onda prosipati šuplju sa tim citatima.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 29 apr 2021, 12:38

zagor1987 je napisao/la:
29 apr 2021, 12:13
LeonProfessional je napisao/la:
29 apr 2021, 12:09
Ofiraža se desila.
Nije niko budala.

Na ljeto sjesti pa pričati. Tada ima više smisla. :bih:
Imali ste i prije par godina priliku pa opet nista. Samo sjedite na kraju sezone i polako mi cemo evropom biti zauzeti
Dobro.
Evo svi budale samo vi ispravni. :wave:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 apr 2021, 12:38

Drape je napisao/la:
29 apr 2021, 12:29
Svi su prozreli da ovo nije borba za bolje suđenje za sve, ovo je borba kluba koji je imao sudije na svojoj strani i kluba koji prijeti da im uzme sve, i sudije, i titulu.
Zasto se onda niko nije prije sjetio da pokrene i zasto je Sarajevo pokretalo to i prije kad je prvo bilo? Ne odgovarama vam jer su vam klubovi u rasulu i ucestvuju u igrankama

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 apr 2021, 12:39

HordasOdMalena je napisao/la:
29 apr 2021, 12:36
Zašto se Sloboda nije oglasila kada su zabili gol iz ofsajda protiv Željezničara? Mogao hladno sudija pokazati na još jedan penal. Svako gleda svoju guzicu, što je i logično, ali nemojte onda prosipati šuplju sa tim citatima.
zato sto se na kraju ispostavi da nije bio ofsajd

i ako ces izjednacavati situaciju ofsajda na centru koji je u par centimetara i sudjenje penala svako kolo gdje igrac padne na 20 metara nemamo mi sta diskutovati.

zna se sta je tendencija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 apr 2021, 12:39

potrebno je formirati udruzenje premijerligasa koje ce na sebe uzeti delegiranje sudija. Prica je prosta

eh sad kome to odgovara, a kome ne

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 apr 2021, 12:40

Shategabri je napisao/la:
29 apr 2021, 12:30
Sviuodbranu je napisao/la:
29 apr 2021, 12:26
29 apr 2021, 11:43
Treba ovako kao Sloboda...i nikad nigdje nećemo stići.
Neiskren sastanak :lol: kao da smo pripremili gotove ugovore i njihovo je samo da potpišu, ništa se ne pitaju.
Neće ovdje nikad biti nekog udruženja nego taktika čiji je babo jači.
Zato ćemo i ostati seljačka liga.
Jedino sto ce Sloboda od danas uraditi, i prisustvovati su sastanci sa jednom konkretnom temom, udruzenje premijerligasa.
Zovu na sastanke kada se zakine Sarajevo, a sute kada im ide u prilog. Kada su nas grubom igrom masakrirali, pokrali i brutalno ostetili kada smo se sa Zrinjskim tukli za titulu na Kosevu sprdali su se tada...Ko ih yebe i njih i takav sastanak.
Ovo nije tačno i više puta se podvlačilo ovdje na forumu, mi smo i ranije inicirali sastanak (kad smo bili uvjerljivo na vrhu) gdje bi se neke stvari dogovorile, ali je odbijeno kao i ovo sad. Ok, sad nije vrijeme, vidjećemo hoće li neko drugi kad bude preuzeti inicijativu?!

S tim pristupom ko ih yebe nećemo nigdje. Ko yebe nas ko yebe vas...svi yebani.
Sve se kad tad vrati. Gori vam pod nogama, snalazite se ko vas yebe. To je za one izjave može nam se. Eto ne može vam se uvijek.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 apr 2021, 12:40

29 apr 2021, 12:38
zagor1987 je napisao/la:
29 apr 2021, 12:13
29 apr 2021, 12:09
Ofiraža se desila.
Nije niko budala.

Na ljeto sjesti pa pričati. Tada ima više smisla. :bih:
Imali ste i prije par godina priliku pa opet nista. Samo sjedite na kraju sezone i polako mi cemo evropom biti zauzeti
Dobro.
Evo svi budale samo vi ispravni. :wave:
Pa sto niste pokrenuli sastanak,uputili pozive jel vam brani neko?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 apr 2021, 12:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:
29 apr 2021, 12:34
29 apr 2021, 12:32
Sloboda je sve rekla zadnjom recenicom ispod saopstenja.

Kada su došli po mene,
više nije bilo nikog
da se pobuni.

to je ono sto ja pricam vec godinama. Kad se krade Mladost, Sloboda, Celik, Krupa, Radnik onda je uredu. Medjutim svake godine zaborave da na vrhu moze biti samo jedan, i da ce onda morati i da se pokolju izmedju sebe

i zato sto je svake godine ista prica, pokradose boga oca pa onda kad se pojavi neko jaci ide kmečanje
Što se ne bunite? Što niste inicirali sastanak povodom toga?
Ili bi možda mi trebali za vas?
Procitaj saopstenje Slobode
Misliš za onaj dio da je bila incijativa od Slobode?
Nije ni to u redu. Znači ako ja predložim, boli q sve ostale za to.
I obrnuto.
Svako se češe kad njega svrbi, to je činjenica.
Koševo Zapad

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 apr 2021, 12:42

29 apr 2021, 12:39
potrebno je formirati udruzenje premijerligasa koje ce na sebe uzeti delegiranje sudija. Prica je prosta

Vidi se iz prilozenog sve

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 apr 2021, 12:42

Udruženje premijerligasa plus svako kolo sudije u bubanj i da izvlače predstavnici klubova, svako kolo drugi klub. Kod nas samo tako može bez dogovora i talova. Znaš kad će to biti nikada a možda ni tada.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 apr 2021, 12:43

zato sto se na kraju ispostavi da nije bio ofsajd

i ako ces izjednacavati situaciju ofsajda na centru koji je u par centimetara i sudjenje penala svako kolo gdje igrac padne na 20 metara nemamo mi sta diskutovati.

zna se sta je tendencija
Pa svi penali koje ste napravili su čisti. Jedino je protiv Veleža nemoguće procijeniti da li je lopta pogodila ruku. A mogao je još barem jedan penal svirati protiv vas. Svi se žale kad ide protiv njih, i to je normalno. Bespotrebno citiranje na kraju saopštenja, baš ono hinjski.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 29 apr 2021, 12:44

Sastanak krahirao ko hadzijin prelazni rok.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 apr 2021, 12:44

Drape je napisao/la:
Navijači Sarajeva su najviše zloupotrebljeni, izmanipulisali su ih da pričaju o svemu osim o prvom klubu koji je ispustio +13, potpisao napadača koji je već znao da će uskoro na operaciju.
Sve je lakse kad vas vidim. Sto se nas tice nije kraj svijeta sta god da bude dok za druge bas i nisam siguran. Hvatas se za ekipu koja je imala 13 plus i pricas o istoj a tekmu jednu niste mogli dobiti aj zdravo

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 29 apr 2021, 12:46

Nismo se oglasili ni kada je nama Sarajevo dalo gol iz ofsajda
Jedan grad, jedna ljubav!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 apr 2021, 12:47

Gifron je napisao/la:
29 apr 2021, 12:46
Nismo se oglasili ni kada je nama Sarajevo dalo gol iz ofsajda
Ni kada ste dali prije toga gol iz nepostojećeg faula?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 apr 2021, 12:48

29 apr 2021, 12:40

Misliš za onaj dio da je bila incijativa od Slobode?
Nije ni to u redu. Znači ako ja predložim, boli q sve ostale za to.
I obrnuto.
Svako se češe kad njega svrbi, to je činjenica.
da, momci su nekoliko inicjativa imali i to na vrijeme da se prica o tome, ali tad svi misle da su najjaci, da ce oni pobijediti u ovoj borbi rogatih.

kad skontaju da bi mogao neko drugi pobijediti, belaj

uvijek se vracam na onu sezonu kada Bandic osvoji titulu u Bijeljini. Sto se niko nije zalio prije zadnjeg kola? zato jer su i jedni i drugi krali lopatom, Zeljo cak i vise nego Zrinjski, ali su mislili da ce biti jaci od Zrinjskog pa sutili ko zaliveni dok nisu vidjeli da ustvari nisu jaci, pa mjaukanje poslije zadnjeg kola.

a do tad je Zrinjski ukrao najmanje 6 bodova, sto je Zeljo sutio? zato sto su oni ukrali 15

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 29 apr 2021, 12:48

vlakanje je napisao/la:
29 apr 2021, 12:34
miky_hz je napisao/la:
29 apr 2021, 12:33
Udruženje građana „Mostarski rođeni“ podnijeli su krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH i glavnoj tužiteljici Gordani Tadić, Agenciji za istragu i zaštitu (SIPA) i njenom direktoru Darku Ćulumu i zamjeniku direktora Đuri Kneževiću te Transparency Internationalu BiH protiv predsjednika Fudbalskog/Nogometnog Saveza BiH Vice Zeljkovića i članova Izvršnog odbora Fudbalskog/Nogometnog Saveza BiH. Krivična prijava također je podnijeta i protiv članova komiteta za sudije i suđenje: Emira Pilava, Roberta Zrilića, Hrvoja Turudića, Dragana Banjca i Mire Hrkača te fudbalskog /nogometnog sudije BiH Zorana Grbića i drugih za sada n.n. osoba.

Krivična prijava podnijeta je za sumnju da su navedene osobe počinile krivično djelo zloupotrebe položaja i ovlaštenja u vezi sa krivičnim djelom primanje poklona i drugih oblika koristi
Je l' ovo sprdnja?!
Sprdnja šta drugo...

banjac nije u komitetu

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 29 apr 2021, 12:49

u samom startu znamo minimum 3 kluba koja n3 bi ušla u to udruženje...
ali ostavimo pretpostavke fikcije tamo gdje jesu,
suđenje 2011 nije bilo nista gore nego 2021 a tako kakvo je biće isto i 2031
s nama nikad u Europu...
Velež do groba

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 apr 2021, 12:50

Ma obeco im Vico teren pa se smirili. Kone kao i uvijek neutralne pa kad ih zakinu pllacu al imace puno razloga da cmizdre tek je pocelo hahah realno nije uprava nista trebala da pokrece nek se guse ulizice u svojim vanago ko ih sisa

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 29 apr 2021, 12:50

Drape je napisao/la:
Navijači Sarajeva su najviše zloupotrebljeni, izmanipulisali su ih da pričaju o svemu osim o prvom klubu koji je ispustio +13, potpisao napadača koji je već znao da će uskoro na operaciju.
100%, ali znamo svi ovdje da je lahko krezubaše manipulisati.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, BeYaZ, Giuseppe1, nedimmmm1337, THEC i 34 gosta.