Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

TMmanija2012
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la TMmanija2012 » 29 apr 2021, 16:45

2020 : Sarajevo , Velez i Mladost nista nisu imali protiv Zeljkovica i prekida prvenstva.Smatrali su da je to sve regularno i gledali svoje interese.
2021 : Sarajevo , Velez i Mladost dizu glas protiv Zeljkovica , jer nesto nisu zadovoljni . Do prije mjesc dana pitarima je bilo regularno prvenstvo ,imali prednost 9 -10 bodova, ali kada istopila prednost odjedanput pocinje rat savezu :urnebes:
Ovi iz Mostara naletili ko papci na pricu , nemaju poraza u ovoj godini i bune se :urnebes: Samo ce sebi navuci belaj na ledja i nista vise.
Ovi iz Dobaja kod Kaknja prave pritisak protiv Krupe. Jucer prozivaju Zelju jer nas dva puta klepio Olimpik , a nisu se zalili kad su nas oni klepali :urnebes:
Kad se sve ovo pogleda sa strane nista drugo nego seljacka politika da se na galamu nesto dobije.
Udruzenje je potrebno , ali ne kada to nekome odgovara :salut:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 29 apr 2021, 16:46

Robust je napisao/la:
29 apr 2021, 16:00
Wolffire je napisao/la:
29 apr 2021, 15:56
Robust je napisao/la:
29 apr 2021, 14:50

samo ova 3 kluba izbaciti iz lige jer ugrozavate integritet i regularnost takmičenja :kafa: :kafa:
sramote plbih
Tri ili četiri?
olimpik nije pristao na udruzivanje tako da je tri samo :thumbup:
Mislim da broj tri govori sve.posto je to cetnicki broj znaci da je vico jednim pozivom to sredio...dokle vise sa ovim terorom sumara?!?!?!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 apr 2021, 16:49

TMmanija2012 je napisao/la:
29 apr 2021, 16:45
2020 : Sarajevo , Velez i Mladost nista nisu imali protiv Zeljkovica i prekida prvenstva.Smatrali su da je to sve regularno i gledali svoje interese.
2021 : Sarajevo , Velez i Mladost dizu glas protiv Zeljkovica , jer nesto nisu zadovoljni . Do prije mjesc dana pitarima je bilo regularno prvenstvo ,imali prednost 9 -10 bodova, ali kada istopila prednost odjedanput pocinje rat savezu :urnebes:
Ovi iz Mostara naletili ko papci na pricu , nemaju poraza u ovoj godini i bune se :urnebes: Samo ce sebi navuci belaj na ledja i nista vise.
Ovi iz Dobaja kod Kaknja prave pritisak protiv Krupe. Jucer prozivaju Zelju jer nas dva puta klepio Olimpik , a nisu se zalili kad su nas oni klepali :urnebes:
Kad se sve ovo pogleda sa strane nista drugo nego seljacka politika da se na galamu nesto dobije.
Sta ti uzimas da mi je znati, mi se javno zalagali za nastavak prvenstva :| :shock:
Ti si naša ljubav jedina!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 29 apr 2021, 16:50

fudbalfudbal je napisao/la:
29 apr 2021, 16:49
TMmanija2012 je napisao/la:
29 apr 2021, 16:45
Sta ti uzimas da mi je znati, mi se javno zalagali za nastavak prvenstva :| :shock:
Ovaj nije normalan, hladno slaga i misli proc ce :urnebes:
#musvdg

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 29 apr 2021, 16:52

Corcaigh je napisao/la:
29 apr 2021, 16:14
Babayaro je napisao/la:
29 apr 2021, 16:06
Corcaigh je napisao/la:
29 apr 2021, 15:50

Totalno glupa prica koja je odlican pokazatelj vasih namjera. Hvala.
To gore je bila moja ocigledna zajebancija na vas racun. To sto si ti ozbiljno shvatio pokazuje koliko ste fakat nisko pali.

Drugo, ne pravi se lud. Na vasem podforumu si ispovracao takve nebuloze, masonska zavjera svjetskih proporcija zlobnih bordo papaka protiv nebeskih radnika sa zeljeznice. I sad bi kao da te neko ozbiljno shvati.
Takvi postovi zna se gdje idu. Na prepucavanja. Ne mozes upucati nekoga iz pistolja i onda reci ja mislio to pistolj na vodu.

Drago mi je sto pratis i istrazujes, ja stojim iza toga jer ste vi najveci neprijatelji Zelje od svog osnivanja. Masonska zavjera svjetskih proporcija bi vjerovatno bio odlican naziv da kroz historiju niste uradili sve sto ste uradili. Ovako, svako ko vas i malo zna svjestan je da ste spremni na takve stvari. Cak stavise, napisao sam samo ono sto je ocigledno, a evo ti mi reci gdje sam pogrijesio? Nisam pisao cak ni dublje stvari koje znam, koje su jos gore, jer nemam konkretnog dokaza. Ovo sto sam napisao je vidljivo na svakom cosku.
Ti fakat vjerujes da se organizovano radi na gasenju Zelje od strane FK Sarajeva i ljudi koji su uz i za klub vec dugi niz godina?
I isto fakat vjerujes da ste vi posebni i drugaciji? I da se samo Zeljo voli a da se za ostale samo navija?
Mozda i vjerujes ako si mlad i naivan.

Ja sam proveo zivot 100m od stadiona Grbavica i volim ga jer sam proveo djetinjstvo tu, cak sam i trenirao u Zelji. Imao sam iskaznicu i na nju sam gledao sa rajom puno Zeljinih utakmica, vjerovatno vise od 90% vas koji se busate da ste strasni zeljovci. Pola raje su mi zeljovci, ali nikad, ali bas nikad necu skontati taj mitomanski instinkt kod nekih od vas (ti si evidentno jedan). Radnicka klasa ko Kosovska bitka. Kao da nasi ocevi nisu radili u fabrikama.
I nabijanje kao kompleksa nama jer nam je klub osnovala partija :D
U kakvoj **** zabludi ljudi provedu cijeli zivot.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 29 apr 2021, 16:52

Ma ja mi nismo bili za nastavak a bili 4 boda do Europe, i sa daleko najboljoj formi tad u ligi. Majko moja kakvi likovi...

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 29 apr 2021, 16:54

Mladost pusti Slobodu za vikend, a dva dana kasnije pricaju o postenju.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 apr 2021, 16:57

Rođeni podržavate li stav Hasića da istupite iz lige?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 apr 2021, 16:59

Tristan je napisao/la:
29 apr 2021, 16:54
Nisu ni protiv vas se nešto pomučili Hiroš i Hadžić nisu igrali, mislim da su protiv vas ostali na klupi koliko me pamćenje služi?

Lesh87
Kontakt:

Post Postao/la Lesh87 » 29 apr 2021, 16:59

I zeljo je olimpika pustio, pa sta cemo sad?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 apr 2021, 17:00

Mokes je napisao/la:
29 apr 2021, 16:21
ElCartel11 je napisao/la:
29 apr 2021, 16:18
Žalostno je kako su svima puna usta, da se mora napraviti udruzenje Premijer ligasa, da se mora stati u kraj sudijskim greskama. I onda kad se treba napraviti taj odlucujuci korak odazove se 33% Premijer ligasa. Ostali bacaju neka glupa saopstenja, da su za pravdu ali ne zele sastanak sad?

I kad dodje kraj sezone mislite, da ce ovi ostali biti za?
Jest odlična ideja, samo je tajming pogrešan. Što naši nisu sazivali kad smo bili prvi? Je li tada sve bilo ok s suđenjem? Nisu se dešavale greške i krađe?

Ovo se može organizovati samo između sezona. Ali mislim da od ovoga neće nikad biti ništa, jer je previše ega tu. Neće Borac sad kad ima vjetar u leđa, to olako prepustiti. Kad njihovo prođe, doće neki novi miljenik Saveza i sve tako u krug. Neće niko da se žrtvuje za opće dobro. ;)

Pa nije ovo prvi put da se saziva sastanak na temu o udruzenju premijerligasa,ja neznam jel vi zaboravljate neku blizu proslost ili sta.Ovo je vec drugi put da Sarajevo saziva sastanak na ovu temu.Posto vec govoris zasto nasi ranije nisu slali ovo,ne kontam te?

12/02/2020

U Sarajevu je danas na inicijativu Fudbalskog kluba Sarajevo održan sastanak predstavnika klubova Premijer lige BiH, a sa ciljem eventualnog osnivanja udruženja premijerligaša BiH.

Ovom sastanku prisustvovalo su predstavnici deset klubova Premijer lige BiH, i to predstavnici Sarajeva, Željezničara iz Sarajeva, Čelika iz Zenice, Veleža iz Mostara, Slobode iz Tuzle, Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Zrinjskog iz Mostara, Širokog Brijega, Tuzla City i Radnika iz Bijeljine, dok se nisu odazvali predstavnici Borca iz Banje Luke i Zvijezde 09 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 apr 2021, 17:00

Hajde sad penal za Borac i ponisten gol Velezu pa da vidimo to istupanje, imaju li muda. Isto tako i Sarajevo.

Cuj oni prijete istupanjem, sjetili se da je liga dno dna. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Lesh87
Kontakt:

Post Postao/la Lesh87 » 29 apr 2021, 17:02

To je ono o cemu sam pisao. Godinama su goli qrac, nigdje ih nema, i sad kad su sklopili neke rezultate, digli se ko da su Real. Dobro je rođeni, oladite malo

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 29 apr 2021, 17:02

Miljacka je napisao/la:
29 apr 2021, 16:18
Sarajevo-željezničar
Velež-Borac
lištica-Zrinjski
Kakve tri utakmice su pred nama, možda i najluđe i najuzbudljivije kolo u zadnjih nekoliko godina, a ovdje ni slovo o tim tekmama ne možes pročitati. :puke:
Slažem se, evo prvi ću probati.

Smatram da će Grbić suditi odlično derbi u Mostaru. Mi dole nisamo nikad ni dobili, ni sad nismo favoriti. Iskreno, bio bi zadovoljan bodom, eventualna pobjeda nam daje baš krila u borbi za titulu, ako bi nekim čudom pobjedili mislim da bi čak postali favoriti za istu.
U utakmici je favorit Velež, zbog tradicije, a i igraju dobro.

Derbi saraejvski, s naše strane nadam se bar X il pobjedi Želje, s realne vjerovatno neki standardni hrkuljaš, gdje će Sarajevo doči do pobjede, kako tako.

Široki, mislim da će ih dobiti Zrinjski dole. I tu se nadam 1x zbog Borca.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 29 apr 2021, 17:05

29 apr 2021, 16:59
Tristan je napisao/la:
29 apr 2021, 16:54
Nisu ni protiv vas se nešto pomučili Hiroš i Hadžić nisu igrali, mislim da su protiv vas ostali na klupi koliko me pamćenje služi?
Isli su sa tim da u gostima gdje su im male sanse odmaraju najvaznije igrace, a kuci da uzimaju bodove, pisali su o tome.
Protiv direktnog konkurenta nema logike to raditi.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 apr 2021, 17:05

Beduin je napisao/la:
29 apr 2021, 17:00
Hajde sad penal za Borac i ponisten gol Velezu pa da vidimo to istupanje, imaju li muda. Isto tako i Sarajevo.

Cuj oni prijete istupanjem, sjetili se da je liga dno dna. 😂
Smiješan lik pravo šemso :rol: :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 29 apr 2021, 17:06

Lesh87 je napisao/la:
29 apr 2021, 16:59
I zeljo je olimpika pustio, pa sta cemo sad?
Laž
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 29 apr 2021, 17:07

Da je bilo koji drugi klub u pitanju i dize ovakvu halabuku rekao bih da su opasni takticari.znaju da su vecina gluposti ali prave pritisak pred rasplet kad se kola lome.ali realno ovi iz veleza su samo retardirani.ozraceni.hercegovacka fukusima

sto se prognoze tice sarajevo zeljeznicar x zrinjski siroki x i pobjeda borca

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 apr 2021, 17:10

jubitubi je napisao/la:
29 apr 2021, 17:07
Da je bilo koji drugi klub u pitanju i dize ovakvu halabuku rekao bih da su opasni takticari.znaju da su vecina gluposti ali prave pritisak pred rasplet kad se kola lome.ali realno ovi iz veleza su samo retardirani.ozraceni.hercegovacka fukusima

Šta si se tubi upalio gori si od upale uha

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 29 apr 2021, 17:14

29 apr 2021, 17:10
jubitubi je napisao/la:
29 apr 2021, 17:07

Šta si se tubi upalio gori si od upale uha
ma kakva upala, hemoroid žešći nemozes ga se riješiti
Velež do groba

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, bvsic, jurisicduska, rishovski i 41 gost.