Mi nismo rad, vi niste godinu prije, pa niste sad... Valjda ti je jasno sve.Corcaigh je napisao/la: ↑29 apr 2021, 16:07Evo pitam te da se vratis godinu dana unazad, pa onda jos godinu unazad. Sto se niste odazvali tad, a sad ovo radite? Moje rekla kazala ima temelje odnosno sto bi se reklo jak motiv. Tvoja prica je zasnovana na forumskom pisanju ili tvojoj masti. Nismo mi odbili konkretnu ponudu da neko ima vecinski udio 51% pa krenuli trazit nekog drugog, da mozes reci “Aha, evo, to niste uradili, sad radite ovo”. To je egzaktna stvar. Da si spomenuo kako smo prosle sezone mi pokusali okupiti klubove za tuzbu i neke prijetnje istupanjem, tu bi mogli polemisati o rekla kazala i javnim tajnama.Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:57Svi su bili pozvani. Ko tu nije pristao?Corcaigh je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:56
Cuj gdje pise? Ne pristanes osnivati sa ostalih 11 klubova, a ides osnivati sa jos 2. Ocito da ne moze biti ocitije.
Hvala sto si priznao da iznosis neutemeljene tvrdnje, bar si jedan od rijetkih da to prizna.
Pricu oko uredjenja kluba si pokrenuo ti, bez razloga, da skrenes sa teme, a nemas pojma o mom stavu i stavljas mi neke rijeci u usta koje ja nisam rekao. Ko smo “mi”? Pa ja prvi znam kakve su neznalice i nesposobnjakovici u klubu. Ponudis im pomoc, jok, oni sve znaju. Opet kazem, prica o modelu upravljanja kluba nije tema oko koje se prvenstveno vodio razgovor
Pa nije skretanje s teme, samo da ti pokažem kako je i ovo tvoje rekla-kazala.
Ili si u posjedu tog ugovora koji su potpisali pa znaš pojedinosti?
Ovo drugo... Motiv... Znači nemaš ništa, tvoja insuinacija.