FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 30 apr 2021, 01:25

Zagor je napisao/la:
30 apr 2021, 01:01
MortemHz je napisao/la:
29 apr 2021, 22:19
bordobijeli je napisao/la:
29 apr 2021, 22:06
Evo velez objavio do veceras prodali 7000 karata :crazy:
Svaka cast rodjeni.
Jaka im dijaspora :D plus se nikad nisu našli u ovoj situaciji, po meni očekivano.
Ma oni su posebna sorta navijaca. Kod njih na nekim derbijima znalo bi biti nekad neocekivano malo raje, a kad je neka bezveze tekma bude masa ljudi. Pa oni kad su ispadali prije nekoliko sezona, gotovo pa se znalo da ispadaju, skupilo se više raje neg nekad na pocetku sezone kad su bili u borbi za neku vecu poziciju. Jednostavno taki su. Dal zbog nekog inata prema laznima il neka pedeseta stvar, ne znam, al definitivno su jaki sto se tice tih stvari.
Nikad necu zaboraviti, proljece 2010, Velež - Željo u Vrapčićima 0:2 pred 500 ljudi.Pitam se odakle tako malo ljudi, a onda mi jedan navijač kona, dobro upucen reće da je utakmica namještena, znalo se od ranije u Mostaru :rol: :rol:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 apr 2021, 01:50

Samo da Velez danas ispostuje, pa da sutra u strast yebemo plavu qrvu :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 30 apr 2021, 02:02

Što se tiče Želj'ne, ko nije tražio nije ni dobio.
ORIGINAL 1987

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 30 apr 2021, 02:12

Hajmo napraviti akciju slikanja ulaznica na forumu. Ko izda nek mu djete navija za anamo one.
ORIGINAL 1987

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 30 apr 2021, 02:18

PeakyBlinders je napisao/la:
30 apr 2021, 02:12
Hajmo napraviti akciju slikanja ulaznica na forumu. Ko izda nek mu djete navija za anamo one.
A kako ja da kupim ulaznicu ako sam van BiH?
Znači nikako, ne mogu online nit imam koga da kupi za mene. Člansku sam uredno uzeo ali ovo nema šanse nikako osim da neko uzme za mene i za sebe pa mu dam 10€ kada dodjem.
Taj neko neka namiri pola marke provizije :kafa:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 30 apr 2021, 02:38

Yebat cemo hin mater
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 apr 2021, 03:28

Kako da kupim kartu kad radim od kuće od 8 do 17h svaki dan? U subotu, jedini dan koji teoretski mogu stić kupit kartu imam drugih obaveza. Znači kupit ću kharinu. Ustvari, kad ih čaršija "izda" i kupi 4-5 stoja ulaznica u ovih par dana, pustit će oni online prodaju, tamo oko 5. maja. Tad ću i kupit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 30 apr 2021, 03:40

skoroalen je napisao/la:
30 apr 2021, 03:28
Kako da kupim kartu kad radim od kuće od 8 do 17h svaki dan? U subotu, jedini dan koji teoretski mogu stić kupit kartu imam drugih obaveza. Znači kupit ću kharinu. Ustvari, kad ih čaršija "izda" i kupi 4-5 stoja ulaznica u ovih par dana, pustit će oni online prodaju, tamo oko 5. maja. Tad ću i kupit.
Iskoristis pauzu od pola sata, sat, sjednes na taksi, kad stignes kazes, sacekaj me lave 3 min i picimo nazad za Brezu...

Ima i "carsije" napolju pa ne mogu online uzet, a ima narod probleme i jjebeno radno vrijeme isto kao i ti... al pljuni po carsiji!
Bas si ti kivan nesto i cesto znas ovakve ispade imat...
Budi ponosan na svojoj komad zemlje... ako si vec u stanu u Brezi e jbg

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 apr 2021, 03:45

Ahmoveliki je napisao/la:
30 apr 2021, 03:40
skoroalen je napisao/la:
Iskoristis pauzu od pola sata, sat, sjednes na taksi, kad stignes, kazes sacekaj me lave 3 min i picimo nazad za Brezu...

Ima i "carsije" napolju pa ne mogu online uzet, a ima narod probleme i jjebeno radno vrijeme isto kao i ti... al pljuni po carsiji!
Ne pljujem ja druže po čaršiji nego po potezu kluba koji se uzda sa sličnim akcijama samo na relaciju Vratnik - Marindvor. U 21. vijeku kad više ni po hljeb ne moraš u pekaru otić' nego ti na adresu dolazi, nešta za klub ne možeš naručit online. Objaviš online prodaju, članovi imaju prednost i lagano. Kad ispucaš 1946 ulaznica, zatvoriš prodaju, zahvališ se svima i vozdra. Karte za kino možeš rezervisat i kupit od kuće, a ovakve stvari ne možeš. Malo zatvoren pristup, moraš priznat.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 30 apr 2021, 03:48

skoroalen je napisao/la:
30 apr 2021, 03:45
Ahmoveliki je napisao/la:
30 apr 2021, 03:40
skoroalen je napisao/la:

Iskoristis pauzu od pola sata, sat, sjednes na taksi, kad stignes, kazes sacekaj me lave 3 min i picimo nazad za Brezu...

Ne pljujem ja druže po čaršiji nego po potezu kluba koji se uzda sa sličnim akcijama samo na relaciju Vratnik - Marindvor. U 21. vijeku kad više ni po hljeb ne moraš u pekaru otić' nego ti na adresu dolazi, nešta za klub ne možeš naručit online. Objaviš online prodaju, članovi imaju prednost i lagano. Kad ispucaš 1946 ulaznica, zatvoriš prodaju, zahvališ se svima i vozdra. Karte za kino možeš rezervisat i kupit od kuće, a ovakve stvari ne možeš. Malo zatvoren pristup, moraš priznat.

Priznajem, u pravu si 100%
I meni je cudno sto nema opcija online kupovine!

Jbg zato imam opciju poslat burazeru pa ce on ili ako imas havera koji gradom proleti uzet ce vazda pa kes kad se vidite...
Nemoj sta zamjerit i laku noc

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 apr 2021, 04:04

@Ahmoveliki ta opcija svakako postoji, raspitivao sam se i ja kod raje, valjda će neko ići.

Mislim, jasna mi je ideja ljudi iz kluba, cilj im je da kroz klub u narednih 10 dana prođe tih cca 1500-2000 ljudi. A ja prvi nikad nisam otišao u klub da nisam kupio i nešta iz fanshopa, makar privjesak. Al u doba korone, gdje dosta raje i dalje izbjegava kontakte i kretanje, zatim radni dani, pa i grozni rezultati koji su dosta navijača bacili u očaj... Bolje je ipak prodat sve karte kako god, nego prodat par stoja onim koji prevaziđu sve ove "prepreke". Posebno ove specijalne, puno lakše ćeš širom BiH i dijaspore naći 100 ljudi koji će kupit karte od 100 KM nego na tako uskoj relaciji kao što je grad Sarajevo, ili dvije njegove općine. A ako, ne d'o Bog, ne dobijemo derbi... Prodaja će preslabo ići taman nam Otoku dodali gratis uz Koševo.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 30 apr 2021, 04:08

Feridaga je napisao/la:
29 apr 2021, 21:51
Tatamata1946 je napisao/la:
29 apr 2021, 21:33
Aduka87 je napisao/la:
29 apr 2021, 20:55
Da vidimo ljubav i 'navijace' a mogu se kladit da vise od 500 nece biti.
Ma ja bih kupio kartu ali mi se ne ide maksuz do Titove samo zbog karte. Vjerovatno bih kupio i zeni i djeci po jednu.
Clanske sam kupio citavoj porodici preko interneta a da sam cekao kad cu u Titovu jos ih sigurno ne bih platio. Istina jedva sam prvu potrefio kako se placa ali poslije nije bilo problema...

Skoro kad god vidim onaj telefonski broj za pomozi.ba nazovem i doniram 2 marke. Nekad nazovem i vise puta ako je neko meni poznat ili ako je u pitanju neki pitar. Ne znam sto klub bjezi od tog nacina donacija i uplata.

Hocu da kazem da nisam cicija i ne zalim pare za klub ali sam zauzet i malo lijen da prohodam do Titove i platim u fan shopu
Ako si iz Sarajeva evo ja cu doci po tebe sutra poslijepodne ili u subotu prijepodne sa autom da ne hodas pa da zajedno kupimo karte usput bacimo suplju i vratim te kući.Javi se privatnom porukom ako si za da se dogovorimo.
Zauzet sam do nedjelje ali kupit cu do 9.maja sigurno ili cu nekoga poslati da mi kupi. Mogu se i sam provozati da imam vremena i da imam volje da nadjem slobodno vrijeme i nije mi do bacanja suplje. Nije u tome poenta.
Mislim da bi se vise prodalo da ima ta opcija da se plati preko racuna ili telefona. U tome je poenta
Samo dajem prijedlog kako da vise prodaju ulaznica, donacija, stolica ili sta vec budu prodavali u buducnosti

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 30 apr 2021, 05:15

onako je napisao/la:
29 apr 2021, 23:55
Izbacila Porezna novi spisak duznika sa 31.03., glavnica nam ista kao na proslom, kamata naravno narasla.
Kod Cericevih napredak ocigledan, ocekivano.
Zar nije rekao Kasum da je to rijeseno

Siroki bio preko 4 miliona, sad 0
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 apr 2021, 05:57

Od kojih para SB uzkesira 4 m km.. jel i zrinjski 0 km o da ja zaboravio IMAJU GENERALNOG sponzora ETIHDZ AIRLINE

HDZ 5-6 godina drzi kompletne finansije f bih..

Moj Skoro ko ti je kriv sto zivis na selu u stanu u brezi valjda postoji UBER LIFT TAXI u brezi.. hehe sta nes cut..

Upravu su skorinjo ovo je diskriminacija svih pitata koji ne zive 250 m od TITOVE ULICE.. online mora bit jer ovo je suvenir biznis za 30 godina ova karta ce kosta 1000 €..

Mene nebi zacudilo da Borac pogazi velez gore nego nas uz cak postenije sudjenje nego na kosevu. Jer Velez nema kvalitet da 3 utakmice odigra na visokom nivou a u prosloj utakmici sudije su ih zaklale sa zutim kartonima..

Ja da sam Vinko ja bi odve danas tim na igman bjelasnicu oduzo im telefone kompiutere ukino internet u hotelu i direktno sa planine na kosevo..

MORAMO DIC BRZINU IGRE ZA BAR 5% na sprem zrinjskog borca, mislim da nam je to broj 1 mana jer nekako sporo igramo i to nam kosta i protok lopte usporava a mi ekipu imamo koja je naprijed najbrza u ligi fanimo mesanovic hebibovic jukic

Nadat se da se MILICEVIC DOZVO POSTO U NASTAVKU SEZONE JE DOSTA SLABI NEGO STO JE BIO U PRVOM DJELU GDJE CAK BIO MEDJU 3-4 najbolja igraca

CENTAR SUTEVI UBACAJI VAZDUSNI ZEMLJENI SU KATASTROFA AKO NEMAS SNAGE ZNANJA SAMOPOUZDANJA DA CENTRIRAS NEMOJ NI CENTRIRAT PROBAJ PROBIT STRANU UDJI U 16 i onda sutaj dodaj jer tako smo i stvorili sve sanse iz kojih smo dali go ili stvorili najbolju priliku. Ubacaj van 16 metara bilo ih je oreko 100 dosad nije stvorio 0 sansi..centar sutevi su uzasni a handzicov odrac u visini debljine cigar papira jos gori i na ti uzasnim centar sutevima gubimo dosta loptu i umaramo ekipu..

Vinko i Jeleskovic su uradili (po ovom dosad) veoma lose pripreme i takticke i kondiciono, nadam se da ce motiv derbija motiv radi tabele prvestva probudit taj inat i dic ekipu ENERGETSKI bar za tih 5% sto bi bilo dovoljno da pobjedimo zelju i tc sto bi najvjerovatnije znacilo DUPLA KRUNA.

Vinko ova ti je sezona da pokazes jesil veci nivo od husrefa zizovica amawa bake i takvih propali trenera ili si ko oni cak i slabi.

JELESKOVIC ME NEGATIVNO IZNENADIO

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 apr 2021, 07:14

Uzeo sam danas godišnji da se psihicki pripremim za sutra 😋
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 apr 2021, 07:25

Večeras x u Mostaru, sutra Sarajevo dobija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 30 apr 2021, 07:27

MortemHz je napisao/la:
30 apr 2021, 07:25
Večeras x u Mostaru, sutra Sarajevo dobija.
Cemu pesimizam i ocaj !!
Velez dobija,Sarajevo dobija !! :mrgreen:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 apr 2021, 07:57

Ja sam presto gledat na tv utakmice pratim tekstualni prenos, nekako za zeldac lakse..

Tesko gledat nemoc neznanje i sporost, cak ni borbenos je svedena na minimum samo onoliko da covjek nemoze reci dresu su umokrili samo kad su iftarili ili kad su pili vode pa se slucajno polili po dresu..

3 boda su nam potrebna ne radi prestiza u derbiju jer da bi opstali iznad vode u suprotnom mogli bi bit titanik

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 30 apr 2021, 08:48

Pitar6785 je napisao/la:
30 apr 2021, 05:57
Od kojih para SB uzkesira 4 m km.. jel i zrinjski 0 km o da ja zaboravio IMAJU GENERALNOG sponzora ETIHDZ AIRLINE

Moj Skoro ko ti je kriv sto zivis na selu u stanu u brezi valjda postoji UBER LIFT TAXI u brezi.. hehe sta nes cut.
Jedno je sigurno, a to je da Lištica i Svinjski Sigurno nisu izmiriti dug.Ako su van spiska neka provjeri PUFBiH, to nisu čista posla, jer u ovom vremenu izmiriti preko 3miliona KM glavnice duga nije moguće, kao što ni HDZ i njegovi ministri nisu mogli dati te pare navedenim klubovima, a drže finansije od 1996. Godine i N. Tomića i Čovića, sa prekidom za Vrijeme Alijanse...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 apr 2021, 08:50

Red1946 je napisao/la:
30 apr 2021, 08:48
Pitar6785 je napisao/la:
30 apr 2021, 05:57

Moj Skoro ko ti je kriv sto zivis na selu u stanu u brezi valjda postoji UBER LIFT TAXI u brezi.. hehe sta nes cut.
Jedno je sigurno, a to je da Lištica i Svinjski Sigurno nisu izmiriti dug.Ako su van spiska neka provjeri PUFBiH, to nisu čista posla, jer u ovom vremenu izmiriti preko 3miliona KM glavnice duga nije moguće, kao što ni HDZ i njegovi ministri nisu mogli dati te pare navedenim klubovima, a drže finansije od 1996. Godine i N. Tomića i Čovića, sa prekidom za Vrijeme Alijanse...
Zrinjski sam vidjeo na spisku sa dobrim dugom
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”